Duzenli beslenmem yok ki cnm mide bulantlrm tam gecmedi dahaaleykumselam canım. Hayırlı olsun oğluşunSaydinime rabbim yakın zamanda sebepsiz verecek inş. Şimdilik olmamış, dua edelim.
Ervacım, bence sen sşimdide burada menü bildirebilirdin, fazla kilo almamak için
Ins cnm bndan snrada az alrm 73 halaCanım ervamher zaman bekleriz ...şimdi sonra .. ne zaman istersen ..
Saydınıma da Rabbim güzellikklerini nasip edecek inşallah , şimdi nasip değilmiş.
Kilo almamışsın ... iyi valla .
Bende sadece 6 almıştım . Olabiliyor yanii ... her yediğimiz bebeğe değil ..kendimize yarıyor .
Huuu niye telaşlandın güzel gülüşlümmm
Menü çok iyi canım ben kötüyüm bugün kaptanına özelden yazdım yarın yeni bir gün insallahMerhaba herkese bugün ki menum
Sabah 1dilim çavdar ekmeği 1 haşlama yumurta peynir domates roka
Ara sade Türk Kahvesi
Öğle 2 kepçe mercimek çorbası 4 kaşık kabak yoğurt
Ara bir kaç tane leblebi
Akşam zencefilli Zerdecalli tarçınli yoğurt
Su 2
Spor 30 dk yürüyüşAusencia @kuzularinannesi D Dilekiyi
Umay villa kitabinda cok iddali karin ve bel bölgesi icinİyi geceler kızlar
Eski resimlerimize baktimm ah ahhhh o begenmedigim kilolara bile ic gecirdimm
Karnim çok canımı sıkıyor
Yağlı yağlı nasıl erirki
Ben de istiyom erken yatan çocuk ama bizimkinin en az 2saati var11 olmadan yatar 3 çocuklu daktır . Oyy o 3 cocuktan istiom
Hayırdır canım dikkat et kendineMenü çok iyi canım ben kötüyüm bugün kaptanına özelden yazdım yarın yeni bir gün insallah
Oyy çok geçmiş olsun canım.Benim eşim de çok güzel öğretti ya. Ehliyet almadan önce düz vites vardı. Arabayla bugün dolaşmaya çıktık sözde. Siteden çıkamadan tekeri patladı iyi mi. Patlama da değil yırtıldı tekersadaka da vermiş eşim alınca ama demek ki daha beterinden korudu Rabbim. Çocukları eve götürüp teker değiştirdik
Benim bebe yeni yatıyor uykuya.Ben de istiyom erken yatan çocuk ama bizimkinin en az 2saati var
Iyi geceler minnak kuzuyaOyy çok geçmiş olsun canım.
Bence de nazar..
Benim bebe yeni yatıyor uykuya.
Anası yatacak ta onu bekliyor sen gibi
Gündüz çok mu uyudu acaba?Iyi geceler minnak kuzuya
Benim ki bu saatte oda oda gezdiriyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?