Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ADINIZ: Tülay

YAŞINIZ:27

BOYUNUZ:171

KİLONUZ:98

HEDEF KİLONUZ:65

KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok yemek yemek

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: evlenicem kızlar

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: şen şakrak neşeli birisiyim. Bana kilo verme konusunda yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.Beni de takıma alır mısın Ausencia

Geçen hafta : 69.7
Bu hafta : 68.9
Giden :800

Kötü bir sonuç değil , ama benim 68.7 leri gormuslugum vardı neyse binada şükür diyip haftaya emin adımlarla yürüyoruz
Merhaba
Geçen haftaki kilom : 103.2
Bu hafta : 102.4
Fark : 800 gram
Yüzde : 0.77
Ausencia ecemavi @fatmanurkaya
Az oldu sanırım benim kiloma göre ama inşallah az da olsa gitsin de
Tebrik ederim kızlar az olsun bizim olsun bende wc bekliyom inşallah çıkabilirim Karnım çok şiş

Tebrik ederim kızlar az olsun bizim olsun bende wc bekliyom inşallah çıkabilirim Karnım çok şiş
Bu konuda bi tavsiyede bulunmak istiyorum . Banuş bilir bizim zilinin taktiği onada ünide bi hocası tavsiye etmiş .
Vucudumuzu bu konuda eğitebiliriz diye biliyorum .

Günün belli zamanında yani sabah ihtiyacınız olmasada wc bekleyin bir süre sonra bagırsaklarınız buna cevap verecektir tabi kronik bişi yoksa .

Geçen hafta : 69.7
Bu hafta : 68.9
Giden :800

Kötü bir sonuç değil , ama benim 68.7 leri gormuslugum vardı neyse binada şükür diyip haftaya emin adımlarla yürüyoruz

Aklımdaki rakam düz 69 du bu hafta biliyorsun tatlım .

Bu çok iyi oldu be banu

Merhaba
Geçen haftaki kilom : 103.2
Bu hafta : 102.4
Fark : 800 gram
Yüzde : 0.77
Ausencia ecemavi @fatmanurkaya
Az oldu sanırım benim kiloma göre ama inşallah az da olsa gitsin de

Günaydın üzümüm

Dünde yazmıştım sana menünden sonra ... az yemiştin çok erken daha ...
Hafta içi de tam diyet menü olmadı bazı günler ...

Amaaaaa

800 gr ı alıp öpüp başımıza koyuyoruz ve yola devammmmm haftaya düz 101 yaparız e miiii ?

Hayırlı sabahlar , hayırlı cumalar olsun tüm güzel hanımlara

Hayırlı cumalaar cümletennnn

Abla açıkçası doyuyorum ben o kadar la belki öyle 2 ama asla 3 değil cogaltsam mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…