geçtiğimiz günlerde 3 gün annemdeydim canım o da etkiledi snaırımSpor sanırım etkiliyor kiloyu ama sağlıklı kilo vermek herşeyden önemli tebrikler canım
bilemedim kuzu ya , hiç vermemekten iyidir yinecydnz_1 güzelim ortimm ayniyizz nolcak halimizzz
Anne evi başkadır geçrekten çok etkiliyor herşeye de hayır denmiyorgeçtiğimiz günlerde 3 gün annemdeydim canım o da etkiledi snaırım
aynı annemAnne evi başkadır geçrekten çok etkiliyor herşeye de hayır denmiyorbizde de daha çok ananneden korkulur kendini yemekten hemen sonra meyve veren meyvenin arasına çikolataları da sıkıştıran bir insan ee yaşlı çocuk gibi kıramıyorsun da anlamıyor zaten hayırdan
Ben yine geldimmmmmm
Geçmişe dönmeden kilo bildirimi yapayımm
Geçen Hafta : 63.6
Bu Hafta : 62.5
Fark : 1.1
%1.73
ADINIZ: Tülay
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:171
KİLONUZ:98
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok yemek yemek
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: evlenicem kızlar
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: şen şakrak neşeli birisiyim. Bana kilo verme konusunda yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.Beni de takıma alır mısın Ausencia
Tebrikler canımMaalesef
Geçen hafta 75.9
Bu hafta. 75.7
Fark 200gr
Yüzde 0.26
Anlamıyor ki anannem o kadar itiraz etsem de ağzıma sokaraynı annemmalesef hayır denmiyor canım 1 kaşık 2 kaşık aldım mecburen abartmadan
her zaman gidemiyoruz da sonuçta
Ben yine geldimmmmmm
%1.73
Ben yine geldimmmmmm
%1.73
canımmmm çıkma listedennnn motive daha çook bozuluyorrrr .. sen benim biricik ortimsinnn
Harikasın canım bir de regl olmuşsun sanırım yani bu fark aslında daha fazlaGünaaaaydın sevgili takımımmm bu sabah tartıya çıktım şndimmm vee boooom hastalandım :) eski mesajımı buraya asmak istiyorum ben kesin tartıdan sOnra hastalanırım demiştimmm
Bildirimime gelince
Geçen hafta: 75
Bu hafta:74.3
Fark:700 gr
Benim asıl sonuç yarın bakalım hem regl oldum hemde listenin ilk evresi tamamlanıyor merak eden arkadaşlarımı bilgilendireceğim :)
Şurdan bi ponpon alıp yerime geçeyim :)
eyyy maşallahhhh tebrikler kaptanımmmBen yine geldimmmmmm
%1.73
Amiiiin
Günaydın lar
Kilo bildirimi yapalım
Geçen hafta 62.5
Bu hafta 62
Fark 500 bu hafta bunada
şükrediyorum
Kahve ye devam diyelim
Haftaya yarış var sonuçta düello
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?