Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçtiğimiz günlerde 3 gün annemdeydim canım o da etkiledi snaırım
Anne evi başkadır geçrekten çok etkiliyor herşeye de hayır denmiyor bizde de daha çok ananneden korkulur kendini yemekten hemen sonra meyve veren meyvenin arasına çikolataları da sıkıştıran bir insan ee yaşlı çocuk gibi kıramıyorsun da anlamıyor zaten hayırdan

aynı annem malesef hayır denmiyor canım 1 kaşık 2 kaşık aldım mecburen abartmadan
her zaman gidemiyoruz da sonuçta

9 mart perşembe

sabah :
sade kahve

öğle :
baharatlı hindi göğüs 300 gram kadar
ayran

saat 4 : 200 grm yoğurt +chia + goji berry

spor: toplam 90 dk yürüme

spordan sonra : 1 bardak sodalı ayran + 5 tane çiğ fındık

yeşil çay +soda +limon üçlüsünden içtim
2 bardak yeşil çay
duble Türk kahvesi
su en az 2 litre olmuştur.

Günaaaaydın sevgili takımımmm bu sabah tartıya çıktım şndimmm vee boooom hastalandım :) eski mesajımı buraya asmak istiyorum ben kesin tartıdan sOnra hastalanırım demiştimmm

Bildirimime gelince

Geçen hafta: 75
Bu hafta:74.3
Fark:700 gr

Benim asıl sonuç yarın bakalım hem regl oldum hemde listenin ilk evresi tamamlanıyor merak eden arkadaşlarımı bilgilendireceğim :)

Şurdan bi ponpon alıp yerime geçeyim :)

Merhabalar tülay .... Düğün öncesi kilo telaşı gelmiş anlaşılan :) Yardımcı olmayı çok isterim , isteriz ...yalnız 7.takım olarak bizim listemiz dolu .

Dilersen diğer takımlara başvurabilirsin ...Dilersen liste dışı bizimle motive olabilirsin ... Keyifle sağlıkla kilo vermeler dilerim ..

Yarışmaya katılıp motive olmak için liste iyi bir motive aracı ;

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1137 başvurabilirsin .

Maalesef
Geçen hafta 75.9
Bu hafta. 75.7

Fark 200gr
Yüzde 0.26
Tebrikler canım
aynı annem malesef hayır denmiyor canım 1 kaşık 2 kaşık aldım mecburen abartmadan
her zaman gidemiyoruz da sonuçta
Anlamıyor ki anannem o kadar itiraz etsem de ağzıma sokar
Ben yine geldimmmmmm

Geçmişe dönmeden kilo bildirimi yapayımm

Geçen Hafta : 63.6

Bu Hafta : 62.5

Fark : 1.1

%1.73

Kaptanım yıktın geçtin bee tebrikler kocaman

geçen hafta 73.9
bu hafta 73.9
fark 0
ben listeden çıkmak istiyorum.liste bana stres yapıyor galiba.kendimi Ausencia kaptaniçemin ve aeben cimin sorumluluğuna bırakıyorum beni göz altında tutun olur mu dürtün.salmayım.
ada81 canım üzgünüm iyibi orti olamadım.

canımmmm çıkma listedennnn motive daha çook bozuluyorrrr .. sen benim biricik ortimsinnn

Harikasın canım bir de regl olmuşsun sanırım yani bu fark aslında daha fazla

Canım neden böyle oldun ki hemen pes etme liste kasıyor mu ki bırakma derim ben kıracaksın direnci

Amiiiin
Günaydın lar
Kilo bildirimi yapalım
Geçen hafta 62.5
Bu hafta 62
Fark 500 bu hafta bunada
şükrediyorum
Kahve ye devam diyelim
Haftaya yarış var sonuçta düello

Pamuğum tebrik ederim canım

Haftaya bıraktın biliyorum şovu

Kilomuz çok yakınlaştı .... heyecan bastııı beni şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…