Gecen hafta:74.8
Bu hafta: 74.2
Fark:600 gram
Bu hadta hep sabittim 100 gitti geri geldi oldugum yerde saydim..carsamba sabahi 74.8 dim corbaya başladığımda..dun sabah 74.7..yani bu giden kiloyu tamamen corbaya borcluyum..yine kiramadim ama 74 u 300 gram haftaya Allah izin verirse 73.5 hedefim.
Tebrik ederim fark gerçekten çok çok iyiKilo bildirim zamanı,
Geçen hafta : 77.5
Bu hafta : 76.5
Giden / Fark : 1000 gr.
Yüzde : % 1,29
Bu hafta hiç ümitli değildim +1100 idim ben pazartesi.
Son günlerde sıkmam işe yaramış.
Olleeyyy
Harikasın Kaptanım şen olacağız çocuklar gibi oynayıp zıplama zamanıEtiketlemişken dün ki menümü ve kilomu bildireyim tabü
Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parçadan az beyaz peynir + 5 ad.zeytin + 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı - 136 kalori
Ara;08:00 - 1 kupa karışık su(elma+limon+tarçın+zencefil)kaynatılıp içildi.
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası (pirinçleri ayırmaya çalıştım) + 1 ad.(1 patlıcanın yarısı) karnıyarık + 2 çtl mevsim salata - 209 kalori
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 1 kupa yarım yağlı süt + 15 gr yulaf - 164 kalori
Ara; 21:00 - 1 kupa biberiye çayı (spordan sonra)
Toplam kalori: 511 bilmediğim şeyleri yazamadım
2,5 lt su+ 45 dakika leslie
Geçen hafta 55.2
Bugün sabah 54.7
Aradaki fark -500
yüzde olayını pek anlamadım ama 0.9057 gibi bir şey çıkardım doğru mu bilemedim
Kilomu bildireyim bari wc olmadı
Gecen hafta 67,7
Bu hafta 67
Fark 700
Yüzde 1,03 galiba
66,9 a odaklanmıştim ama artık haftaya düz 66 inşallah
Duraklama dönemine sooon
Geliyoooor 53.9 ...53.5....53...... sıra sıra dizilecekler nehircim
Yüzden de doğru tatlım , 5 i yuvarlıyoruz %0.91
Kalori hesabın anlıştır umarım :) çünkü çooook az .
Günaydın arkadaşlar bende kilomu bildireyim
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 60.9
Fark 500 gr
Açıkçası biraz moralim bozuldu bu hafta sporum düzenliydi çok da yemediğimi düşünmüştüm ama demek ki bişeyler eksik olmuş neyse Yen'i bi hafta başlıyor Yen'i planlar yapmalı
Ben diyetkolikten teyit ediyorum canım bazı kalorileri çok uçuk fazla söylüyorlar çünküKedibochi cnm karbonhidratın gücü tebriklerrr çok iyiiii maşallahhh
nehirnil111 cnm bendeee fat secret la hesaplıyorum bazen ama feci abartı ya bazı besin degerlerii
ada81 kilo bildiirmin nerde bacım göremedimm
Günaydın kizlar hayirli cumalar bol eksiler insallah sporum 590 dakika giden sadece 300 gram
Geçen hafta 86.200
Bu hafta 85.900
Giden 0.300
Yüzde 0.35
saat 10,10 bekliyorum hahahahahaKedibochi cnm karbonhidratın gücü tebriklerrr çok iyiiii maşallahhh
nehirnil111 cnm bendeee fat secret la hesaplıyorum bazen ama feci abartı ya bazı besin degerlerii
ada81 kilo bildiirmin nerde bacım göremedimm
geçen hafta 84.400
bu hafta 83.900
fark 500
Kuzummm valla anlamadım kiii tartım bozuk benceDeli canım ,bu ifadeyi koymadığın bildirimlerini çok özledim ... eminim sende özledin .
Geçen hafta sabit , bu hafta 300 olunca ... haftalık ortalama 150gr. vermiş oluyorsun ki ... bu cidden az ..helede 86 kilo için .
Demek ki doğru gitmeyen şeyler var .
Spor eyvallah çok iyi .
Ama biraz daha düzen gerekiyor menülerine . Sana dediğim gibi şu öğle dışardan yemelere hoşçakal demek gerekiyor .
Lütfen bu hafta ..bugünden başlayarak sadece ve sadece diyete odaklan ...takıma odaklan ... 1 kilo ve fazlası gitmesi lazım artık , bu kadar duraksamadan sonra .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?