Maalesef
Geçen hafta 75.9
Bu hafta. 75.7
Fark 200gr
Yüzde 0.26
Günaaaaydın sevgili takımımmm bu sabah tartıya çıktım şndimmm vee boooom hastalandım :) eski mesajımı buraya asmak istiyorum ben kesin tartıdan sOnra hastalanırım demiştimmm
Bildirimime gelince
Geçen hafta: 75
Bu hafta:74.3
Fark:700 gr
Benim asıl sonuç yarın bakalım hem regl oldum hemde listenin ilk evresi tamamlanıyor merak eden arkadaşlarımı bilgilendireceğim :)
Şurdan bi ponpon alıp yerime geçeyim :)
Kaptana söyle seni listeye alsın bireyseli yıkar parçalarsın :)
söyle o kadına benim yerime alsın seni.Liste dolu dedi gıcık kadın
Tebrikler Nehir hedef 52 miydi adım adım yaklaşıyorsun ne güzelHarikasın Kaptanım şen olacağız çocuklar gibi oynayıp zıplama zamanıEtiketlemişken dün ki menümü ve kilomu bildireyim tabü
Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parçadan az beyaz peynir + 5 ad.zeytin + 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı - 136 kalori
Ara;08:00 - 1 kupa karışık su(elma+limon+tarçın+zencefil)kaynatılıp içildi.
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası (pirinçleri ayırmaya çalıştım) + 1 ad.(1 patlıcanın yarısı) karnıyarık + 2 çtl mevsim salata - 209 kalori
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 1 kupa yarım yağlı süt + 15 gr yulaf - 164 kalori
Ara; 21:00 - 1 kupa biberiye çayı (spordan sonra)
Toplam kalori: 511 bilmediğim şeyleri yazamadım
2,5 lt su+ 45 dakika leslie
Geçen hafta 55.2
Bugün sabah 54.7
Aradaki fark -500
yüzde olayını pek anlamadım ama 0.9057 gibi bir şey çıkardım doğru mu bilemedim
Bence gayet iyi arkadaşlar kilonuz az bence dizin kiloların maksimumu 500 gr normali normal olmayan Aus siz normalsinizGünaydın arkadaşlar bende kilomu bildireyim
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 60.9
Fark 500 gr
Açıkçası biraz moralim bozuldu bu hafta sporum düzenliydi çok da yemediğimi düşünmüştüm ama demek ki bişeyler eksik olmuş neyse Yen'i bi hafta başlıyor Yen'i planlar yapmalı
Sabret canım kıracan artık sonları direnmenin haftaya kaptanım ne derse onu yap bak gör sonuçlarıGünaydın kizlar hayirli cumalar bol eksiler insallah sporum 590 dakika giden sadece 300 gram
Geçen hafta 86.200
Bu hafta 85.900
Giden 0.300
Yüzde 0.35
Doktorcum iki hafta bi dene listesizliği belki stres kitliyodur seni.
olmadı kayseriye bile gelirsin bilirim.Tamam daktırım güzelim , bir de öyle deneyelim ... Liste motivasyonu artanlara büyük nimet ... Ama senin metada ters tepiyorsa kovarız gider .
Nasıl olsa burdayız , burdasınnnn ...
Ne ben listede değilsin diye yakanı bırakırım ... (sor banuya) ne sen listede değilsin diye salarsın
Doğru yolu bulalım da ... ne olursa kabul
Benim kullandığım programı indir Masumum..ürünün barkotunuda okutabiliyorsun sanırım..Elma şekli var..@Sherrysherrylady cnm karbonhidratın gücü tebriklerrr çok iyiiii maşallahhh
nehirnil111 cnm bendeee fat secret la hesaplıyorum bazen ama feci abartı ya bazı besin degerlerii
ada81 kilo bildiirmin nerde bacım göremedimm
Kilo bildirim zamanı,
Geçen hafta : 77.5
Bu hafta : 76.5
Giden / Fark : 1000 gr.
Yüzde : % 1,29
Bu hafta hiç ümitli değildim +1100 idim ben pazartesi.
Son günlerde sıkmam işe yaramış.
Olleeyyy
salı günü bi 500 felan eksi görüyorum oh diyorum bu 1 kilo olur cumaya hoppp perşembe sabahı artılardayım bütün perşembe kıvranıyorum.Doktorcum iki hafta bi dene listesizliği belki stres kitliyodur seni.
Sağol canım benim Rabbim sizlere de nasip etsinTebrikler Nehir hedef 52 miydi adım adım yaklaşıyorsun ne güzel
Bence gayet iyi arkadaşlar kilonuz az bence dizin kiloların maksimumu 500 gr normali normal olmayan Aus siz normalsiniz
Sabret canım kıracan artık sonları direnmenin haftaya kaptanım ne derse onu yap bak gör sonuçları
Çok hırslıyım kuzu hedefe ulaşmadan artık ağzıma bir gıdım bir şey giremez
O kurabiye nasıl olsa bugün Cuma ...amaaaan kilo da vermişimmmm diye mideye girmediyse , bitmiştir bu iş tatlım
sağol aus'um , haftalık hedefim 76 yı yakalamakCeydacım ... 300 gr da olsa ben yeni kiloya geçince hep sevinirim :) sana da 77 gelmiş hoş gelmiş , ama haftaya onu hemen geldiği yere postalayalım ve 76 ları görelim bence ... bu 300 gr. bi haftalık şok olsun
Tebrikler canım bu arada 300 300dür
Yok kaptanım kızma sen ben de düzeldim Zaten sabah pilatesi yarın bıraktım enerjisiz hissettim ama sonra kendimi toplayıp yarım saat yürüyüşümü yaptım.kendime bu hafta için bi yol çizicem bakalım.seni de tebrik ederim gerçekten Harika sonuç kaptana yakışır şekildeHayırrrr moral bozmak yok ...kızarım bak .
Aynen yeni hafta yeni plan diyeceğiz ve yolumuza bakacağız .
Güzel bir olan yaparsak , sende uyarsan 59.9 hayal değil haftaya canım
Tebrikler bu hafta için
Adı nedir canımBenim kullandığım programı indir Masumum..ürünün barkotunuda okutabiliyorsun sanırım..Elma şekli var..
Ece canım , metan dr umla aynı mı bilemeyeceğim de , senin menüler diyet menüsünden çok ...daha önce yediklerinin miktarını azaltma havasında . Ha bu kilo vermek için acele etmiyorsan kötü değil ... ama bir müddet sonra 200 300 yıldırır insanı ...
Biraz daha diyet moduna girip kendine ait:) salatalar hazırlarsan , ekmeğini peynirini ...biraz düzenini değiştirirsen en azından haftada 500 görürüz ..bu da iyi yani
Kuzummm valla anlamadım kiii tartım bozuk benceşaka bir yana menülerimmi düzenlemeliyim ve şu kürlere başlıyorum yoğurt inşallah hedefe ulaşmayaa
Kızlar günaydın bi gün cozutttum sonuç acı oldu ilaçtan sanırım bu günde bir 1 ,4 artı çıktım
sanırım ben bu saat olayını günde 3 öğünü yapamayacam ... yarın babam gelecek 10 gün anca koştur hayat başlayacak bana ben yine iki öğün bir ara yaparım ....spor yaparım kesin.. babamda yürüyüşü sever çıkar yürürüz)
Tebrikler Nehir hedef 52 miydi adım adım yaklaşıyorsun ne güzel
Bence gayet iyi arkadaşlar kilonuz az bence dizin kiloların maksimumu 500 gr normali normal olmayan Aus siz normalsiniz
Sabret canım kıracan artık sonları direnmenin haftaya kaptanım ne derse onu yap bak gör sonuçları
olmadı kayseriye bile gelirsin bilirim.
salı günü bi 500 felan eksi görüyorum oh diyorum bu 1 kilo olur cumaya hoppp perşembe sabahı artılardayım bütün perşembe kıvranıyorum.
kendimi şartlandırmadan deniycem yeni şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?