Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maalesef
Geçen hafta 75.9
Bu hafta. 75.7

Fark 200gr
Yüzde 0.26

Ece canım , metan dr umla aynı mı bilemeyeceğim de , senin menüler diyet menüsünden çok ...daha önce yediklerinin miktarını azaltma havasında . Ha bu kilo vermek için acele etmiyorsan kötü değil ... ama bir müddet sonra 200 300 yıldırır insanı ...
Biraz daha diyet moduna girip kendine ait:) salatalar hazırlarsan , ekmeğini peynirini ...biraz düzenini değiştirirsen en azından haftada 500 görürüz ..bu da iyi yani

Bunlar bugünün pon ponları tatlımmm ... .

Bunlar yarının :)) düşün yani beklenti boyutunu

Tebrikler canımmm .... bir şeylerin işe yaradığına , bir liste bulduğuna öyle çok sevindim kiiii

Yarını merakla bekliyorummmmmmmm

Kaptana söyle seni listeye alsın bireyseli yıkar parçalarsın :)

Liste dolu dedi gıcık kadın

Tamam daktırım güzelim , bir de öyle deneyelim ... Liste motivasyonu artanlara büyük nimet ... Ama senin metada ters tepiyorsa kovarız gider .

Nasıl olsa burdayız , burdasınnnn ...

Ne ben listede değilsin diye yakanı bırakırım ... (sor banuya ) ne sen listede değilsin diye salarsın

Doğru yolu bulalım da ... ne olursa kabul

Tebrikler Nehir hedef 52 miydi adım adım yaklaşıyorsun ne güzel
Bence gayet iyi arkadaşlar kilonuz az bence dizin kiloların maksimumu 500 gr normali normal olmayan Aus siz normalsiniz
Günaydın kizlar hayirli cumalar bol eksiler insallah sporum 590 dakika giden sadece 300 gram
Geçen hafta 86.200
Bu hafta 85.900
Giden 0.300
Yüzde 0.35
Sabret canım kıracan artık sonları direnmenin haftaya kaptanım ne derse onu yap bak gör sonuçları
Doktorcum iki hafta bi dene listesizliği belki stres kitliyodur seni.

olmadı kayseriye bile gelirsin bilirim.

Benim kullandığım programı indir Masumum..ürünün barkotunuda okutabiliyorsun sanırım..Elma şekli var..

Kilo bildirim zamanı,
Geçen hafta : 77.5
Bu hafta : 76.5
Giden / Fark : 1000 gr.
Yüzde : % 1,29
Bu hafta hiç ümitli değildim +1100 idim ben pazartesi.
Son günlerde sıkmam işe yaramış.
Olleeyyy

Sağ gösterip sol vuran şeri ...

Durmayan şeri

Tebrikler canımmmmm gelmişşşş 76 lar ...dün yazmıştın ... o zaman ssıra 72 deee

Bu hafta seni de aldım karşımaaa , gözüme kestirdimmm

Bunlarda pon ponlarınnn

Doktorcum iki hafta bi dene listesizliği belki stres kitliyodur seni.
salı günü bi 500 felan eksi görüyorum oh diyorum bu 1 kilo olur cumaya hoppp perşembe sabahı artılardayım bütün perşembe kıvranıyorum.
kendimi şartlandırmadan deniycem yeni şeyler.

Sağol canım benim Rabbim sizlere de nasip etsin evet ama 52-53 arası bi yerde bırakabilirim çünkü orada bir orandan sonra tam hatırlayamıyorum ama yüzüm ve gögüslerim çok küçülüyor öyle olmasını istemiyorum

O kurabiye nasıl olsa bugün Cuma ...amaaaan kilo da vermişimmmm diye mideye girmediyse , bitmiştir bu iş tatlım
Çok hırslıyım kuzu hedefe ulaşmadan artık ağzıma bir gıdım bir şey giremez Kilo vermenin mutluluğunu uzun zamandır unutmuşum bu sabah farkettim ve bu keyif bir kurabiyeden çikolatan bir tabak mantıdan daha da güzel

sağol aus'um , haftalık hedefim 76 yı yakalamak

Hayırrrr moral bozmak yok ...kızarım bak .

Aynen yeni hafta yeni plan diyeceğiz ve yolumuza bakacağız .

Güzel bir olan yaparsak , sende uyarsan 59.9 hayal değil haftaya canım

Tebrikler bu hafta için
Yok kaptanım kızma sen ben de düzeldim Zaten sabah pilatesi yarın bıraktım enerjisiz hissettim ama sonra kendimi toplayıp yarım saat yürüyüşümü yaptım.kendime bu hafta için bi yol çizicem bakalım.seni de tebrik ederim gerçekten Harika sonuç kaptana yakışır şekilde

Doğru söze ne denir
Evet buraya gelmeden çok yiyordum devamlı atıştıtıyordum onlardan vazgeçince birde yürüyünce daha hızlı gider diye düşündüm ama hata evet kilom normal olsa bu beslenme dengeli ama benim gibi verecek 10 kilodan fazlası olan için demek ki çok günde en az 1 adet Çiko 1 e yakın ekmek tahin pekmez gece yemeleri vazgectiklerim daha vazgececek aliskanliklarim var bide 4 çocuk 2 büyük 2 küçük olunca devamlı bir hareket ilgileri istekleri farklı yakınında kimse yok yardımcı olacak herşeye yetişmemiş lazım eşim bu sene 8. Sınıfları teoga hazırliyor faydası yok hoş öyle yardım eden bir huyu da yoktur devamlı enerjik olmam lazım sabah 6.45 ten akşam 12 ye kadar gecede en az 3 kere küçük 1 kere onun büyüğü kalkıyor bakalım bu işi nasıl başaracağım ama başaracağım

Anaaaam ilk kez orhun yapmadan alıntı alıntı geldim :) son sayfalarda kendi kendime konuşmuşum .. Sevmedim bu işi

Kuzummm valla anlamadım kiii tartım bozuk bence şaka bir yana menülerimmi düzenlemeliyim ve şu kürlere başlıyorum yoğurt inşallah hedefe ulaşmayaa

Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet....

Düzenleeeeeeeeeee...... Başlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaş ...

Bak geliyorum Eskişehire doğruuuuuuuuu

Kızlar günaydın bi gün cozutttum sonuç acı oldu ilaçtan sanırım bu günde bir 1 ,4 artı çıktım

Bir günde 1.4 artı mı ?

Çok anarmol bir menü değildi , evet cozutmuştu ama .

Şu an kaç kilosun dilek ? Kafam karıştı , hafta içi alıp verdiklerin vardı .

Oyyy baba kız yürüyüş ne güzel ...

Adacım en mutlu ve rahat nasıl hissediyorsan öğünlerini öyle yap.

Saatlerine karışmam ama biraz pro eklesen iyi olacak .

Banaaaaaaa anaormaaaaaaaaal dediiiiiiiii

olmadı kayseriye bile gelirsin bilirim.

salı günü bi 500 felan eksi görüyorum oh diyorum bu 1 kilo olur cumaya hoppp perşembe sabahı artılardayım bütün perşembe kıvranıyorum.
kendimi şartlandırmadan deniycem yeni şeyler.

İlginç bu sana genelde oluyor kelebek .... stres olabilir ... son 2 gün daha az yediğin için bu sende ters tepiyor olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…