Geçen hafta : 69.7
Bu hafta : 68.9
Giden :800
Kötü bir sonuç değil , ama benim 68.7 leri gormuslugum vardı neyse binada şükür diyip haftaya emin adımlarla yürüyoruz
Merhaba
Geçen haftaki kilom : 103.2
Bu hafta : 102.4
Fark : 800 gram
Yüzde : 0.77
Ausencia ecemavi @fatmanurkaya
Az oldu sanırım benim kiloma göre ama inşallah az da olsa gitsin de
Kilo bildirimim :
Geçen hafta 70.7
Bu hafta 69.7
Fark 1 kg.
Pazartesi 71.5 oldugumuda düşünelim tabiki
gidenlere selam olsun. Hatta geri gelmesinler tebrikler.Amiiiin
Günaydın lar
Kilo bildirimi yapalım
Geçen hafta 62.5
Bu hafta 62
Fark 500 bu hafta bunada
şükrediyorum
Kahve ye devam diyelim
Haftaya yarış var sonuçta düello
heç biyere.sen dur orda.bozma.300-500 300-500 olacak bu iş.nerelere gidemmmm -300
Tut elimden beraber atliyek van golünegeçen hafta .71,400
bu hafta :71,100
giden -300
yüzde : 0,42
nerelere gidemmm denizde yok osmaniyede atam kendimiiii
ahhh inşallahhhh yaaa ama gerçekten yoruluyor insan -200-300heç biyere.sen dur orda.bozma.300-500 300-500 olacak bu iş.
Gelll gelll valla kaptaniçemm süper olurr gezerizz sana donas ısmarlarımAnaaaam ilk kez orhun yapmadan alıntı alıntı geldim :) son sayfalarda kendi kendime konuşmuşum .. Sevmedim bu işi
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet....
Düzenleeeeeeeeeee...... Başlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaş ...
Bak geliyorum Eskişehire doğruuuuuuuuu
Bir günde 1.4 artı mı ?
Çok anarmol bir menü değildi , evet cozutmuştu ama .
Şu an kaç kilosun dilek ? Kafam karıştı , hafta içi alıp verdiklerin vardı .
Oyyy baba kız yürüyüş ne güzel ...
Adacım en mutlu ve rahat nasıl hissediyorsan öğünlerini öyle yap.
Saatlerine karışmam ama biraz pro eklesen iyi olacak .
Banaaaaaaa anaormaaaaaaaaal dediiiiiiiii
İlginç bu sana genelde oluyor kelebek .... stres olabilir ... son 2 gün daha az yediğin için bu sende ters tepiyor olabilir .
Ne guzelll sonuç . Tebrikler.Harikasın Kaptanım şen olacağız çocuklar gibi oynayıp zıplama zamanıEtiketlemişken dün ki menümü ve kilomu bildireyim tabü
Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parçadan az beyaz peynir + 5 ad.zeytin + 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı - 136 kalori
Ara;08:00 - 1 kupa karışık su(elma+limon+tarçın+zencefil)kaynatılıp içildi.
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası (pirinçleri ayırmaya çalıştım) + 1 ad.(1 patlıcanın yarısı) karnıyarık + 2 çtl mevsim salata - 209 kalori
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 1 kupa yarım yağlı süt + 15 gr yulaf - 164 kalori
Ara; 21:00 - 1 kupa biberiye çayı (spordan sonra)
Toplam kalori: 511 bilmediğim şeyleri yazamadım
2,5 lt su+ 45 dakika leslie
Geçen hafta 55.2
Bugün sabah 54.7
Aradaki fark -500
yüzde olayını pek anlamadım ama 0.9057 gibi bir şey çıkardım doğru mu bilemedim
Olsun üzülme sevin Bebetomm geçtin beni. Haftaya inşaallah ben geçerim se n ı. Yoksa halim nice olurGünaydın arkadaşlar bende kilomu bildireyim
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 60.9
Fark 500 gr
Açıkçası biraz moralim bozuldu bu hafta sporum düzenliydi çok da yemediğimi düşünmüştüm ama demek ki bişeyler eksik olmuş neyse Yen'i bi hafta başlıyor Yen'i planlar yapmalı
nerelere gidemmmm -300
Olsun canım sonuçta az da olsa gitmiş haftaya daha da fazla vererek dengelersin inşallahgeçen hafta .71,400
giden -300
gidenlere selam olsun. Hatta geri gelmesinler tebrikler.
Benim durum vahimm. Wc siz oldu tarti .gece hiç uyuyamadim yavrum hasta
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 61.3
Giden 100 gr
Ne guzelll sonuç . Tebrikler.
Yok kaptanım kızma sen ben de düzeldim Zaten sabah pilatesi yarın bıraktım enerjisiz hissettim ama sonra kendimi toplayıp yarım saat yürüyüşümü yaptım.kendime bu hafta için bi yol çizicem bakalım.seni de tebrik ederim gerçekten Harika sonuç kaptana yakışır şekilde
Doğru söze ne denir
Evet buraya gelmeden çok yiyordum devamlı atıştıtıyordum onlardan vazgeçince birde yürüyünce daha hızlı gider diye düşündüm ama hata evet kilom normal olsa bu beslenme dengeli ama benim gibi verecek 10 kilodan fazlası olan için demek ki çok günde en az 1 adet Çiko 1 e yakın ekmek tahin pekmez gece yemeleri vazgectiklerim daha vazgececek aliskanliklarim var bide 4 çocuk 2 büyük 2 küçük olunca devamlı bir hareket ilgileri istekleri farklı yakınında kimse yok yardımcı olacak herşeye yetişmemiş lazım eşim bu sene 8. Sınıfları teoga hazırliyor faydası yok hoş öyle yardım eden bir huyu da yoktur devamlı enerjik olmam lazım sabah 6.45 ten akşam 12 ye kadar gecede en az 3 kere küçük 1 kere onun büyüğü kalkıyor bakalım bu işi nasıl başaracağım ama başaracağım
nerelere gidemmmm -300
geçen hafta .71,400
giden -300
kalori ve besin takibi altında virtuagym yazıyor yarım elma avatarı..severek kullanıyorum..ve sürekli hatırlatma yapıyor kaydet diye..Adı nedir canım
Canim benim metaaa hep boyle az azgidiyor o kadar az yemeye bu kadar verince cildiriyor insan...ama pes etmeyecem ilk hayalim 69 gormek onu gorecem takdim kafayaOlsun canım sonuçta az da olsa gitmiş haftaya daha da fazla vererek dengelersin inşallah
Geçmiş olsun canımWc ye çıkmamışsın etkisi muhakkak vardır
ecemavi ablaaaa.gelinlik giyecek değilsin.listede değilsin.kafan rahat vaktin çok olsa yüklenirdim sana.stres yapma.ama yapabiliyorsan,kapalı kapta hazır salata 3 gün dayanıyor.yap at dolaba.elinin altında hazır şeyler bulunduracak 1 saatini ayır.
brokoli karnıbaharı haşla yogurtla üstünede kırmızı biber istersen sarımsak mis gibi bi öğün.
Teşekkürler canımkalori ve besin takibi altında virtuagym yazıyor yarım elma avatarı..severek kullanıyorum..ve sürekli hatırlatma yapıyor kaydet diye..
Canim benim metaaa hep boyle az azgidiyor o kadar az yemeye bu kadar verince cildiriyor insan...ama pes etmeyecem ilk hayalim 69 gormek onu gorecem takdim kafaya)
Geleyim iceriz bi turk kahvesi ohhhhCanım bendeki biraz meta şansı .
Tabii ki çok dikkat ettim , sporumu arttırdım vs ... ama metamda seviyor kilo vermeyi.
Sende de yavaş bir meta yok . İyi gidiyorsun .
Haftada 500.gr altına düşmediğin sürece her şey yolunda demektir bence .
Ama bu hafta az daha vitesi artırıp 59 lulara yaklaşırsan iyi moral olur
Başaracağız canım benimmm .
En en kötü senaryo ile uzun sürecek ama olacak .
Biraz daha ekleme / çıkarma yapalım ... yürüyüşü de bırakma ... En azından ayda 2 kiloya hedeflenelim .
Yani yazdıklarını okurken ben yoruldum inan .
Ama araya dereye bir yerlere , kendin içinde bir şeyler sıkıştırabilmeli insan .
Şımarmaya ihtiyacımız var
Nerelere giden ?
Bir yere gitmeyen
Ha dedik mi gelecek 70 ler ... sabır .
Bu hafta biraz oynayacaktık ne güzel menülerinle ... ama oynatmıyorsun ki
Bana geeeel , az sonra kahve yapacağımmmm
gidenlere selam olsun. Hatta geri gelmesinler tebrikler.
Benim durum vahimm. Wc siz oldu tarti .gece hiç uyuyamadim yavrum hasta
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 61.3
Giden 100 gr
Gelll gelll valla kaptaniçemm süper olurr gezerizz sana donas ısmarlarımoncaa yoldan gelmişinnn dimiii dimiiii
ecemavi ablaaaa.gelinlik giyecek değilsin.listede değilsin.kafan rahat vaktin çok olsa yüklenirdim sana.stres yapma.ama yapabiliyorsan,kapalı kapta hazır salata 3 gün dayanıyor.yap at dolaba.elinin altında hazır şeyler bulunduracak 1 saatini ayır.
brokoli karnıbaharı haşla yogurtla üstünede kırmızı biber istersen sarımsak mis gibi bi öğün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?