Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen hafta : 69.7
Bu hafta : 68.9
Giden :800

Kötü bir sonuç değil , ama benim 68.7 leri gormuslugum vardı neyse binada şükür diyip haftaya emin adımlarla yürüyoruz

Merhaba
Geçen haftaki kilom : 103.2
Bu hafta : 102.4
Fark : 800 gram
Yüzde : 0.77
Ausencia ecemavi @fatmanurkaya
Az oldu sanırım benim kiloma göre ama inşallah az da olsa gitsin de

Kilo bildirimim :

Geçen hafta 70.7
Bu hafta 69.7
Fark 1 kg.

Pazartesi 71.5 oldugumuda düşünelim tabiki

Amiiiin
Günaydın lar
Kilo bildirimi yapalım
Geçen hafta 62.5
Bu hafta 62
Fark 500 bu hafta bunada
şükrediyorum
Kahve ye devam diyelim
Haftaya yarış var sonuçta düello
gidenlere selam olsun. Hatta geri gelmesinler tebrikler.
Benim durum vahimm. Wc siz oldu tarti .gece hiç uyuyamadim yavrum hasta
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 61.3
Giden 100 gr

Gelll gelll valla kaptaniçemm süper olurr gezerizz sana donas ısmarlarım oncaa yoldan gelmişinnn dimiii dimiiii

ecemavi ablaaaa.gelinlik giyecek değilsin.listede değilsin.kafan rahat vaktin çok olsa yüklenirdim sana.stres yapma.ama yapabiliyorsan,kapalı kapta hazır salata 3 gün dayanıyor.yap at dolaba.elinin altında hazır şeyler bulunduracak 1 saatini ayır.
brokoli karnıbaharı haşla yogurtla üstünede kırmızı biber istersen sarımsak mis gibi bi öğün.

Ne guzelll sonuç . Tebrikler.

Olsun üzülme sevin Bebetomm geçtin beni. Haftaya inşaallah ben geçerim se n ı. Yoksa halim nice olur

nerelere gidemmmm -300

geçen hafta .71,400
bu hafta :71,100
giden -300
yüzde : 0,42

nerelere gidemmm denizde yok osmaniyede atam kendimiiii
Olsun canım sonuçta az da olsa gitmiş haftaya daha da fazla vererek dengelersin inşallah
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 61.3
Giden 100 gr

Ne guzelll sonuç . Tebrikler.

Geçmiş olsun canımWc ye çıkmamışsın etkisi muhakkak vardır

Canım bendeki biraz meta şansı .
Tabii ki çok dikkat ettim , sporumu arttırdım vs ... ama metamda seviyor kilo vermeyi.

Sende de yavaş bir meta yok . İyi gidiyorsun .

Haftada 500.gr altına düşmediğin sürece her şey yolunda demektir bence .

Ama bu hafta az daha vitesi artırıp 59 lulara yaklaşırsan iyi moral olur

Başaracağız canım benimmm .
En en kötü senaryo ile uzun sürecek ama olacak .
Biraz daha ekleme / çıkarma yapalım ... yürüyüşü de bırakma ... En azından ayda 2 kiloya hedeflenelim .
Yani yazdıklarını okurken ben yoruldum inan .
Ama araya dereye bir yerlere , kendin içinde bir şeyler sıkıştırabilmeli insan .
Şımarmaya ihtiyacımız var

nerelere gidemmmm -300

Nerelere giden ?
Bir yere gitmeyen

Ha dedik mi gelecek 70 ler ... sabır .

Bu hafta biraz oynayacaktık ne güzel menülerinle ... ama oynatmıyorsun ki

geçen hafta .71,400
bu hafta :71,100
giden -300
yüzde : 0,42

nerelere gidemmm denizde yok osmaniyede atam kendimiiii

Bana geeeel , az sonra kahve yapacağımmmm

Olsun canım sonuçta az da olsa gitmiş haftaya daha da fazla vererek dengelersin inşallah

Geçmiş olsun canımWc ye çıkmamışsın etkisi muhakkak vardır
Canim benim metaaa hep boyle az azgidiyor o kadar az yemeye bu kadar verince cildiriyor insan...ama pes etmeyecem ilk hayalim 69 gormek onu gorecem takdim kafaya )

kelebekolacam cnmmm valla yakanı bırakmıyor aus bei her yerdenn dürtüyor sagolsun
bir süre izne ayrıl 3 hafta sonr yine dönersin bak ben listeye dönme hazırlıgı yapıyorumm bu hafta ve gelecek haftaya

ada81 10:10 ada artık snein biraz pro agırlıklı beslnem vaktin geldi diyecegim ama yok diyeceksin o yüzden susuyore
az gitsin , öz gitsin ama gitsinn hafta 70,8 ler gelirrr cnm sonra bi bakmışsın 6 lar

ay yine yogunum göz ucu ile okuyorum

Destan yazmışım bu arada evet bizim meto lar az çalışıyor ailecek

Bende sana yazacaktım son gördüğümde bir öncekine göre gayet iyiydin az gitsin ama gitsin geri yükselişe geçmesin yeterli bu arada gelinlik giydiğimde 55_56 arasiydim

kalori ve besin takibi altında virtuagym yazıyor yarım elma avatarı..severek kullanıyorum..ve sürekli hatırlatma yapıyor kaydet diye..
Teşekkürler canım
Canim benim metaaa hep boyle az azgidiyor o kadar az yemeye bu kadar verince cildiriyor insan...ama pes etmeyecem ilk hayalim 69 gormek onu gorecem takdim kafaya )

Benimde öyle o yüzden aç geziyorum işte Yapacaksın tabi ki istemek başarmanın yarısıdır

Geleyim iceriz bi turk kahvesi ohhhh )canim bu hafta pro agirlikli beslenecem sadece persembe sebze gunum olsun bool salata pro yapacam )

Geçen hafta 61.4
Bu hafta 61.3
Giden 100 gr

Vero , hem wc yok hem uykusuzluk ödemi .... hem de bütün hafta zaten veremeyeceğim diye şartlanman .
Bunlar olmasa en azından yarım kilo gitmişti bu sabah ....
Bu da iyiydi yaniii.

Bu hafta 4 günlük düelloda yedim seni valla ... Ama haftaya asıl düello için korktum şimdi ... sen iki haftalık verecen , ben verdim bu hafta vereceğimi

Neyse haftaya 61.5 hedefledim

Ömerciğe çok çok geçmiş olsun

Gelll gelll valla kaptaniçemm süper olurr gezerizz sana donas ısmarlarım oncaa yoldan gelmişinnn dimiii dimiiii

Bak yaaaa donas diyor halaaaa

Kız ben iki lokma fazla yesem , tırlatıyorummmmm ne donası ... Ah ahhh bir peşime düşsen , bana takılsan bir ayda 79.9 yaparım da seniii

Son düzenleme:
dün akşam evdeki sebze enflasyonunu düşürdüm..kereviz,pırasa,semizotu ve karnıbahar pişirdim...pazara kadar 3 çeşit kaldı pişmeyen bu akşamda onları pişireyim..

yani bugün öğle ve akşam sebze yenecek..birde hindi haşladım akşam yemek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…