Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu hafta agirlik verecem canim proya ) sadece persembe sebze yapacam

Ben dün 2 kase ictm. Tarife göre 2 kaşık tepeleme un diodu ben 1 kaşık koydumdu

Canım başka bir şey yoktu değil mi menüde yenilecek ?
Ayran demiştin yanılmıyorsam bir de .

Ya 2 ayran bir kase çorba..
Ya 2 çorba bir ayran ...

Çok mutsuz ve uykusuzm. Hiç bısi yapmak istemiyorum. Eve gitmek dahı. . Yavruma da kiyamam gitmem şart. Sanırım bu halim tartı yla da alakali . K.v. Kb. DAn cok sıkıldım

Verooooooooo ... sana nasıl enerji yollayayım ben .
Şükür yavrum şükür .

Hadiiiii ..

Git eve Ömercğinle ilgilen .

Ha annen varken daha bunalıyordun onu hatırla ... kv hiç olmasa öyle karışmıyor .

İyiyi düşün biraz ...

Haftaya beni yeneceksin onu düşün

Ayyy kaptanim yorumuna ihtiyacim vardı. . Uzulmim dimi. Haftaya veririmm. İyi de oldü bugün iyi bi eksi görsem cozutma planlarım vardı. Yüz bulcaktm hemen .. Ben toparlanmaliyım. .güçlü olmaliyim. Anneler Güçlü olur dimi.
Simdi 3 haftadir bu böyle oluo 1 hafta çok az verip bi hafta bireyselé oynuom.
Bu hafta olurmu bilmem gerçi kırılması zor araliga girdim 61 59 .. çok zorlar beni. Ama bu cuma kork benden . Su 60 gelmeli !!!!!

Hayırlı Cumalar canım

Biraz hareket zamanı geldi sana da tatlım .

Bu hafta bir liste belirle kafanda ya da beraber bulalım ... en azından 74.8 hedefin olsun mesela ...

Yine de tebrikler tabii ki morti
Monti yapçam kaptanım. Hareket lazım farkındayım. Kayınvalidem, kayınpederim, çocuklar, eşim... kendimi buara evin hizmetçisi gibi hissetmeye başladım. Yedir içir doyur yatır temizle topla süpür sil yıka ütüle... depresif moda geçiyorum ara sıra. Allah'ım diyorum sen sabrımı alma, surat falan asıp kırmıyım kimseyi. Ama yorgun hissediyorum kendimi. vorones i iyi anlıyorum, ne kadar iyi olsalar bir problemimiz olmasa da yorgun hissediyorum kendimi. Bazen kaçıp gidesim geliyor sanki kendi evimden. Kendim için özel bişey yapamıyorum. Aman öyle ara ara geliyorlar bana işte. Bahane değil bunlar tabi ama ne biliyim işte karışığım yani
Hadi kalkıyorum kond. Bisikletine

varrrrr yiyebilirmiyimmmmm izin vercen miii ne varsa

Olsun üzülme sevin Bebetomm geçtin beni. Haftaya inşaallah ben geçerim se n ı. Yoksa halim nice olur
Aynen Can'ım ama benden sana tavsiye emzirme dönemini metan bu kadar iyiyken değerlendir sen bu hafta biraz boşladın yoksa kafana koyunca neler yaptığını hepimiz gördük.boşver tatlıları gofretleri korumadayken bakarsın tadım tadım.3 haftada senin iş biter normalde

Şakaaa tabikiiisiii tatlımmmm hayall kurdumduuu yaww yoksaa nereeedeeee

Haklisn annemdense k.valide iyidir . Unutmamaliyimmmm. Hiç değilse kadin ev işlerinde yardım edio . Anam totosunu kaldirmazdi evet evet . GüZEL bi kahvalti ve sonra oglusla ilgilenmece. Şimdi okuldayim 1 ders kaldı .. ogrenci yok sınav öncesi die. Oturmak iyi geldi tüm kemiklerim agrio. Kafam davul gibı. Uykusuzluk ne zor

Aynen ablacım şimdi vites arttırma zamanı

Evet sacmaladim haftabaşında. Güllaç manyagi oldum. Bu hafta eksi görünce gene yapcektim malzeme var. .Neyse haftaya yaparim bol eksi gormem şart.!

Canım herkesin farklı bir taktiği vardır ... kimi her hafta istikrarla 500-700 verir ... kimi de sen gibi bir durur , bir çoşar ...
Burda önemli olan senin durma zamanı artı ya da sabit çıkmıyor olman .. Yani 100 200 de olsa gitmeli ve sende gidiyor .

Sonra haftaya hoop bomba .. Neeee 60 mıı ?

Du bakayım yüzde hesaplayayım beni geçiyorsan , gazlanayayım

Heeee ben 61.5 olsam %1.60

Sen 60 olsan %2.12

61 olmalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sıkma canını ..sakın ola cumadan daha var diye de salma ...

Bu hafta çok konstantreyiz ...beraber başaracağız bu işi .... pamukskr ta var ... .Kaçıyor ama var bana ne

Mantar çorbası sanki bana göre çok tuz barındırıyor ya da bizim abla tuzlu yapıyor bilemedim ama faydalıdır mantar tabi
Çok mutsuz ve uykusuzm. Hiç bısi yapmak istemiyorum. Eve gitmek dahı. . Yavruma da kiyamam gitmem şart. Sanırım bu halim tartı yla da alakali . K.v. Kb. DAn cok sıkıldım

Yapma böyle canım bence bu hafta fazla fazla gidecek silkelen bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…