Bu hafta agirlik verecem canim proya@kelebekolacam cnmmm valla yakanı bırakmıyor aus bei her yerdenn dürtüyor sagolsun
bir süre izne ayrıl 3 hafta sonr yine dönersin bak ben listeye dönme hazırlıgı yapıyorumm bu hafta ve gelecek haftaya
ada81 10:10 ada artık snein biraz pro agırlıklı beslnem vaktin geldi diyecegim ama yok diyeceksin o yüzden susuyore
az gitsin , öz gitsin ama gitsinn hafta 70,8 ler gelirrr cnm sonra bi bakmışsın 6 lar
ay yine yogunum göz ucu ile okuyorum
Ben dün 2 kase ictm. Tarife göre 2 kaşık tepeleme un diodu ben 1 kaşık koydumdumantar çorbası var öglen
iki kase içsem mi ?
10 ymk kaşıgı kadar un koyuyorlar içine birzda şehriye 50 kişi için
iki kase içmek için nasıldaaa şirinleştirdim ahahahaah5 kg mantar konuyordur sanırım
mantar çorbası var öglen
iki kase içsem mi ?
iki kase içmek için nasıldaaa şirinleştirdim ahahahaah5 kg mantar konuyordur sanırım
Çok mutsuz ve uykusuzm. Hiç bısi yapmak istemiyorum. Eve gitmek dahı. . Yavruma da kiyamam gitmem şart. Sanırım bu halim tartı yla da alakali . K.v. Kb. DAn cok sıkıldım
Ayyy kaptanim yorumuna ihtiyacim vardı. . Uzulmim dimi. Haftaya veririmm. İyi de oldü bugün iyi bi eksi görsem cozutma planlarım vardı. Yüz bulcaktm hemen .. Ben toparlanmaliyım. .güçlü olmaliyim. Anneler Güçlü olur dimi.Vero , hem wc yok hem uykusuzluk ödemi .... hem de bütün hafta zaten veremeyeceğim diye şartlanmam .
Bunlar olmasa en azından yarım kilo gitmişti bu sabah ....
Bu da iyiydi yaniii.
Bu hafta 4 günlük düelloda yedim seni valla ... Ama haftaya asıl düello için korktum şimdi ... sen iki haftalık verecen , ben verdim bu hafta vereceğimi
Neyse haftaya 61.5 hedefledim
Ömerciğe çok çok geçmiş olsun
Bak yaaaa donas diyor halaaaa
Kız ben iki lokma fazla yesem , tırlatıyorummmmm ne donası ... Ah ahhh bir peşime düşsen , bana takılsan bir ayda 79.9 yaparım da seniii
Monti yapçam kaptanım. Hareket lazım farkındayım. Kayınvalidem, kayınpederim, çocuklar, eşim... kendimi buara evin hizmetçisi gibi hissetmeye başladım. Yedir içir doyur yatır temizle topla süpür sil yıka ütüle... depresif moda geçiyorum ara sıra. Allah'ım diyorum sen sabrımı alma, surat falan asıp kırmıyım kimseyi. Ama yorgun hissediyorum kendimi.Hayırlı Cumalar canım
Biraz hareket zamanı geldi sana da tatlım .
Bu hafta bir liste belirle kafanda ya da beraber bulalım ... en azından 74.8 hedefin olsun mesela ...
Yine de tebrikler tabii ki morti
Canım başka bir şey yoktu değil mi menüde yenilecek ?
Ayran demiştin yanılmıyorsam bir de .
Ya 2 ayran bir kase çorba..
Ya 2 çorba bir ayran ...
Verooooooooo ... sana nasıl enerji yollayayım ben .
Şükür yavrum şükür .
Hadiiiii ..
Git eve Ömercğinle ilgilen .
Ha annen varken daha bunalıyordun onu hatırla ... kv hiç olmasa öyle karışmıyor .
İyiyi düşün biraz ...
Haftaya beni yeneceksin onu düşün
Aynen Can'ım ama benden sana tavsiye emzirme dönemini metan bu kadar iyiyken değerlendir sen bu hafta biraz boşladın yoksa kafana koyunca neler yaptığını hepimiz gördük.boşver tatlıları gofretleri korumadayken bakarsın tadım tadım.3 haftada senin iş biter normaldeOlsun üzülme sevin Bebetomm geçtin beni. Haftaya inşaallah ben geçerim se n ı. Yoksa halim nice olur
Şakaaa tabikiiisiii tatlımmmm hayall kurdumduuu yawwVero , hem wc yok hem uykusuzluk ödemi .... hem de bütün hafta zaten veremeyeceğim diye şartlanman .
Bunlar olmasa en azından yarım kilo gitmişti bu sabah ....
Bu da iyiydi yaniii.
Bu hafta 4 günlük düelloda yedim seni valla ... Ama haftaya asıl düello için korktum şimdi ... sen iki haftalık verecen , ben verdim bu hafta vereceğimi
Neyse haftaya 61.5 hedefledim
Ömerciğe çok çok geçmiş olsun
Bak yaaaa donas diyor halaaaa
Kız ben iki lokma fazla yesem , tırlatıyorummmmm ne donası ... Ah ahhh bir peşime düşsen , bana takılsan bir ayda 79.9 yaparım da seniii
Haklisn annemdense k.valide iyidir . Unutmamaliyimmmm. Hiç değilse kadin ev işlerinde yardım edio . Anam totosunu kaldirmazdiCanım başka bir şey yoktu değil mi menüde yenilecek ?
Ayran demiştin yanılmıyorsam bir de .
Ya 2 ayran bir kase çorba..
Ya 2 çorba bir ayran ...
Verooooooooo ... sana nasıl enerji yollayayım ben .
Şükür yavrum şükür .
Hadiiiii ..
Git eve Ömercğinle ilgilen .
Ha annen varken daha bunalıyordun onu hatırla ... kv hiç olmasa öyle karışmıyor .
İyiyi düşün biraz ...
Haftaya beni yeneceksin onu düşün
Aynen ablacım şimdi vites arttırma zamanıCanım bendeki biraz meta şansı .
Tabii ki çok dikkat ettim , sporumu arttırdım vs ... ama metamda seviyor kilo vermeyi.
Sende de yavaş bir meta yok . İyi gidiyorsun .
Haftada 500.gr altına düşmediğin sürece her şey yolunda demektir bence .
Ama bu hafta az daha vitesi artırıp 59 lulara yaklaşırsan iyi moral olur
Başaracağız canım benimmm .
En en kötü senaryo ile uzun sürecek ama olacak .
Biraz daha ekleme / çıkarma yapalım ... yürüyüşü de bırakma ... En azından ayda 2 kiloya hedeflenelim .
Yani yazdıklarını okurken ben yoruldum inan .
Ama araya dereye bir yerlere , kendin içinde bir şeyler sıkıştırabilmeli insan .
Şımarmaya ihtiyacımız var
Nerelere giden ?
Bir yere gitmeyen
Ha dedik mi gelecek 70 ler ... sabır .
Bu hafta biraz oynayacaktık ne güzel menülerinle ... ama oynatmıyorsun ki
Bana geeeel , az sonra kahve yapacağımmmm
Evet sacmaladim haftabaşında. Güllaç manyagi oldum. Bu hafta eksi görünce gene yapcektim malzeme var. .Neyse haftaya yaparim bol eksi gormem şart.!Aynen Can'ım ama benden sana tavsiye emzirme dönemini metan bu kadar iyiyken değerlendir sen bu hafta biraz boşladın yoksa kafana koyunca neler yaptığını hepimiz gördük.boşver tatlıları gofretleri korumadayken bakarsın tadım tadım.3 haftada senin iş biter normalde
Gelsene gelsenneee
Geçer geçer karın ağrısı dediğin nedir ki ... Rabbim kalp ağrısı vermesinnn
Ayyy kaptanim yorumuna ihtiyacim vardı. . Uzulmim dimi. Haftaya veririmm. İyi de oldü bugün iyi bi eksi görsem cozutma planlarım vardı. Yüz bulcaktm hemen .. Ben toparlanmaliyım. .güçlü olmaliyim. Anneler Güçlü olur dimi.
Simdi 3 haftadir bu böyle oluo 1 hafta çok az verip bi hafta bireyselé oynuom.
Bu hafta olurmu bilmem gerçi kırılması zor araliga girdim 61 59 .. çok zorlar beni. Ama bu cuma kork benden . Su 60 gelmeli !!!!!
Evet sacmaladim haftabaşında. Güllaç manyagi oldum. Bu hafta eksi görünce gene yapcektim malzeme var. .Neyse haftaya yaparim bol eksi gormem şart.!
Mantar çorbası sanki bana göre çok tuz barındırıyor ya da bizim abla tuzlu yapıyor bilemedimmantar çorbası var öglen
iki kase içsem mi ?
Çok mutsuz ve uykusuzm. Hiç bısi yapmak istemiyorum. Eve gitmek dahı. . Yavruma da kiyamam gitmem şart. Sanırım bu halim tartı yla da alakali . K.v. Kb. DAn cok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?