Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mantar çorbası sanki bana göre çok tuz barındırıyor ya da bizim abla tuzlu yapıyor bilemedim ama faydalıdır mantar tabi

Yapma böyle canım bence bu hafta fazla fazla gidecek silkelen bakalım

yok yahu tuzu çok attıgındandır
mantar çorbasının olmazsa olmazı degil bence tuz

Tamamdır kaptanim gulyuzlum. Allahım dert keder vermesin. . Bu hafta söz insallah. Liste de olup 100 gr la yazılmak çok uzuyor beni. Aynı şeyi yaşamak istemiom haftaya.
Ya beni bi de olmayan kıyafetlerimın oluor olması da yüzledi. Gidem daha dar küçük şeyler deniyim de motivasyon olsun
Ay guldum iyi hissetim sayende sağol. . Zil çalsa da koşsam yavruma..

Canım tabiiki de çok zor ... Bana babam gelir 1 hafta kalmaya sadece ... çok severim o ayrı ... ama bir kaç gün sonra ev benim evim değil gibi gelir.
Böyle isyan gelince , şükrediyoruz tabii . Hamdolsun , dert dediğimiz şeylerin biraz şımarıklık olduğunu bilelim ..değil mi vorones

Monti deneyiminiz vardı sizin sanki geçmişten , aebenle .. hadi bakalım ..en azından canın sıkıldığında , giden kilolar yüzünü güldürür .

varrrrr yiyebilirmiyimmmmm izin vercen miii ne varsa

He onu biliyom beee ..ondan başka yoktu dedim .

Hemen de dönen gözler ...

Sana zırnık yok .. iç çorbanı bi kase ...bi de ayran ...düşürdüm işte

Şakaaa tabikiiisiii tatlımmmm hayall kurdumduuu yaww yoksaa nereeedeeee

Hayalde kilo aldırabilir diyorlar

Ya aslında gittiğinde biraz bir şeyler yiyip (az/öz) ömercikle sarılıp uyusan ... uyumaz di mi ?
Ya da rica et kv den ... gece uyumadı hiç ben 1 saat yatayım desen .

Aynen ablacım şimdi vites arttırma zamanı

Evet sacmaladim haftabaşında. Güllaç manyagi oldum. Bu hafta eksi görünce gene yapcektim malzeme var. .Neyse haftaya yaparim bol eksi gormem şart.!

O güllaçlar var yaaa... en az yarım kilo çaldı senden .
1 gün 1 tane yesen anlayacaktım da .... sen abartınca çok abartıyorsun vero.

kuzularinannesi aynı hisleeri yaşıyorm. Demek anne hissi bu öyleki insan neden boyle düşünüyorum ben kotu bı annemiyim evlatmiyim es mıyım die sorguluyor. 1 yavru ile bu halde isem.2 3 fikri artık çok uzak gelio bana. Aslndà bunu evde birilerinin durmadan her işime karismasi ile de alakasi var. Bugunumze şükür . Allah dert vermesin. Ausencia m haklsin şımariklik etmeemem lazım.
Kıyafetlerm olmazken 68 ken büyük derdim kilom du. Herşey gecio yeter ki sağlık olsun. İş ev sağlık hiç birine sıkıntı olmasın aminñ
Ya sabah verdim 30 dk omeri . Uyuyamadım sesten. Sonra aldım bu kez kadin telefonla konuşçam die bagir bagir ne beni ne yavrumü uyuttu. soylesen de anlamio

Ağzını hayra açma dersleri vereceğim sana ...

Yavrum ben hep iyisini düşünürüm ...olacak derim ...yapacağım ...başaracağımmm .... azıcık örnek al ablanı yahu
Kızz abla benim iyi ve senden korkmuş halim yoksa ben hep kötü düşünür kotuyu beklerim iyi gelince seviniyim die. Örnek aliom senj . Seninki doğrusu

Tebrik ederim fark gerçekten çok çok iyi
Teşekkür edeirm nehircim.
azıcık kilonla sen de gayet iyi kilo verdin

düşük protein ve yüksek yag masumum.
dün akşam sütlü kahveme krema katıp içtim, çok tok tutuyor

Çok teşekkürler ausum.
Şaşkın veee mutluyum..
en kısa zamanda hedefim 72 ler
çünkü ancak o kilolarda giyecek bişiyim var.

hala hamilelik t shirtlerimi giyiyoyrum
az önce kan vermeden geldim, saglık merkezinden.
bana hamilemisiniz dedi kadın
hayır kiloluyum dedim
şaşkın şaşkın baktı, açıkladım..

bu arada d vit hariç bi çok degerime baktırıyorum.
ona sadece hastanelerde bakıyorlarmış artık
kontrollü gideceğim bu kez. saçlarımı ve saglıgımı kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…