Mantar çorbası sanki bana göre çok tuz barındırıyor ya da bizim abla tuzlu yapıyor bilemedimama faydalıdır mantar tabi
Yapma böyle canım bence bu hafta fazla fazla gidecek silkelen bakalım
Tamamdır kaptanim gulyuzlum. Allahım dert keder vermesin. . Bu hafta söz insallah. Liste de olup 100 gr la yazılmak çok uzuyor beni. Aynı şeyi yaşamak istemiom haftaya.Canım herkesin farklı bir taktiği vardır ... kimi her hafta istikrarla 500-700 verir ... kimi de sen gibi bir durur , bir çoşar ...
Burda önemli olan senin durma zamanı artı ya da sabit çıkmıyor olman .. Yani 100 200 de olsa gitmeli ve sende gidiyor .
Sonra haftaya hoop bomba .. Neeee 60 mıı ?
Du bakayım yüzde hesaplayayım beni geçiyorsan , gazlanayayım
Heeee ben 61.5 olsam %1.60
Sen 60 olsan %2.12
61 olmalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sıkma canını ..sakın ola cumadan daha var diye de salma ...
Bu hafta çok konstantreyiz ...beraber başaracağız bu işi .... @pamukskr ta var ... .Kaçıyor ama var bana ne
Monti yapçam kaptanım. Hareket lazım farkındayım. Kayınvalidem, kayınpederim, çocuklar, eşim... kendimi buara evin hizmetçisi gibi hissetmeye başladım. Yedir içir doyur yatır temizle topla süpür sil yıka ütüle... depresif moda geçiyorum ara sıra. Allah'ım diyorum sen sabrımı alma, surat falan asıp kırmıyım kimseyi. Ama yorgun hissediyorum kendimi.vorones i iyi anlıyorum, ne kadar iyi olsalar bir problemimiz olmasa da yorgun hissediyorum kendimi. Bazen kaçıp gidesim geliyor sanki kendi evimden. Kendim için özel bişey yapamıyorum. Aman öyle ara ara geliyorlar bana işte. Bahane değil bunlar tabi ama ne biliyim işte karışığım yani
Hadi kalkıyorum kond. Bisikletine
varrrrr yiyebilirmiyimmmmm izin vercen miii ne varsa
Şakaaa tabikiiisiii tatlımmmm hayall kurdumduuu yawwyoksaa nereeedeeee
Haklisn annemdense k.valide iyidir . Unutmamaliyimmmm. Hiç değilse kadin ev işlerinde yardım edio . Anam totosunu kaldirmazdievet evet . GüZEL bi kahvalti ve sonra oglusla ilgilenmece. Şimdi okuldayim 1 ders kaldı .. ogrenci yok sınav öncesi die. Oturmak iyi geldi tüm kemiklerim agrio. Kafam davul gibı. Uykusuzluk ne zor
Aynen ablacım şimdi vites arttırma zamanı
Evet sacmaladim haftabaşında. Güllaç manyagi oldum. Bu hafta eksi görünce gene yapcektim malzeme var. .Neyse haftaya yaparim bol eksi gormem şart.!
Ayy bilmiom inşallah. . Puff haftaya da böyle olursa.ben çöker im mafoluirmmmkız vero biz napalım ölellim mi sen haftaya bi coşarsın en az -1000
bizim ofisten arkadaşları da diyete başlatmıştım .
bir erkek arkadaş 2 hafta 5.6 kilo vermiş.
bu pon pon onun için
teşekkür için kahve çektirip getirmiş
Ayy bilmiom inşallah. . Puff haftaya da böyle olursa.ben çöker im mafoluirmmm
93 ten düştü , epey iyiAnaaaaam çağır listeye alayım onu bu hafta
Yüzdesi iyidir onun şimdi
Canım tabiiki de çok zor ... Bana babam gelir 1 hafta kalmaya sadece ... çok severim o ayrı ... ama bir kaç gün sonra ev benim evim değil gibi gelir.
Böyle isyan gelince , şükrediyoruz tabii . Hamdolsun , dert dediğimiz şeylerin biraz şımarıklık olduğunu bilelim ..değil mivorones
Monti deneyiminiz vardı sizin sanki geçmişten , aebenle .. hadi bakalım ..en azından canın sıkıldığında , giden kilolar yüzünü güldürür .
He onu biliyom beee ..ondan başka yoktu dedim .
Hemen dedönen gözler ...
Sana zırnık yok .. iç çorbanı bi kase ...bi de ayran ...düşürdüm işte
Hayalde kilo aldırabilir diyorlar
Ya aslında gittiğinde biraz bir şeyler yiyip (az/öz) ömercikle sarılıp uyusan ... uyumaz di mi ?
Ya da rica et kv den ... gece uyumadı hiç ben 1 saat yatayım desen .
O güllaçlar var yaaa... en az yarım kilo çaldı senden .
1 gün 1 tane yesen anlayacaktım da .... sen abartınca çok abartıyorsun vero.
carpal tünel sendromu olabilir canım cok sık bayanlarda.daktırımmmmkelebekolacam mouse kullandığım sağ elim çok uyuşuyor, karıncalanıyor daha doğrusu... çok bilgisayar kullananlarda olan bir hastalık sanırım bu :/
vorones sana hiç yakışmıyor bu ruh hali silkelen kendine gel aynaya bak veeee "ben dünyanın en gözeeeel garısıyaaaam" de hadiiii pufpuf
carpal tünel sendromu olabilir canım cok sık bayanlarda.
yok yahu tuzu çok attıgındandır
mantar çorbasının olmazsa olmazı degil bence tuz
Kızz abla benim iyi ve senden korkmuş halim yoksa ben hep kötü düşünür kotuyu beklerim iyi gelince seviniyim die. Örnek aliom senj . Seninki doğrusuAğzını hayra açma dersleri vereceğim sana ...
Yavrum ben hep iyisini düşünürüm ...olacak derim ...yapacağım ...başaracağımmm .... azıcık örnek al ablanı yahu
Yüz bulmuş masumAusencia okadarda vicdansız olma beeee yiyivereyim iki kase çorba
çok görme bu garibeeeee
Yüz bulmuş masum
Teşekkür edeirm nehircim.Tebrik ederim fark gerçekten çok çok iyi
düşük protein ve yüksek yag masumum.Kedibochi cnm karbonhidratın gücü tebriklerrr çok iyiiii maşallahhh
nehirnil111 cnm bendeee fat secret la hesaplıyorum bazen ama feci abartı ya bazı besin degerlerii
@ada81 kilo bildiirmin nerde bacım göremedimm
Çok teşekkürler ausum.Sağ gösterip sol vuran şeri ...
Durmayan şeri
Tebrikler canımmmmmgelmişşşş 76 lar ...dün yazmıştın ... o zaman ssıra 72 deee
Bu hafta seni de aldım karşımaaa , gözüme kestirdimmm
Bunlarda pon ponlarınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?