Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay kaptanım bi dé ben insanlardan bişi istemekten rica etmekten.o kadar rahatsız olurum ki . Nefret ederim. Istemektense kendim.yapmak isterim. Bu beni çok yıpratır ama istemenin verdiği o ezikligi yaşamaya degmez bulurum. Bilmem yanlismiyim ?
K.valideden bişi istemek çocuğu tut demek vs. O kdar zor ki. Héle ki böyle mecbur kalmak . Hep onlar ön dediğine gelmeek zor .! Dün bebemle disari ciknca laf etti usutrsun die. Ben terlettim yavrumu gelince . Sonüç hasta .
Dün bırak kucağında tutma oynasin kendı dedim aldm getirdim bırakmıştım çok şiddetli kafasını çarptı tirmaninca. .. of nasıl kafam bi milyon. İyi ki varsınız

bulmaya çalışıyorum vero
bomboş bi şubat ayı geçiridm ben koskoca ay elimden uçup gitti
neyse önümzüdeki maçlara bakacagımmm artık
haftaya en az 67.9 ile gelecegim poppon sallayacagım
Ayy insallahh. Sen de bu azimle devam et. Cuma kesin güsel eksi görürsün . Hadi inşallahh

Teşekkür ederim canım bende D vitamini eksikliği de çok fena kapsül içiyorum ayrıca sen yazınca hatırladım

Tebriklerrr canımmm devamını dilerim

şeryyy ama krema çok kalorili normalde
çok ilginç degilmii yogurt süt yiyormsunn menüleirni iyice gözden geçireyim bi bu hafta
laf aramızda kremalı kahveyi ben sütlü kahveden dh çok seviyorum

Ay ne güzel olur gel tabi çok sevinirim

Allah kolaylık versin çok zor bende isyanlardayım bitmedi eşimin gece işi
otoritem sıfır bebeler beni tınlamıyo yat diyom yatmıyolar dün aldım üçünü yatağa anne sen ortaya gel ee 3. Ye yer YOk mecbur büyük yine kenarda kaldı bide ikizler burcu hem ilgi istiyo hem sürekli ikinci kanala geçiyo tripleniyo ee haksız mı haklı bi biri bağırıyo öte git bi biri YOk bacağıma değdin YOk saçıma bastın hani bi oyun varya jetonlu birinin kafasına vuruyor öbürü kafayı çıkarıyo ona biriyim öbürü kaldırıyor aynı öyle 10.30 da yattık en son 12.30 du uyudukları.
ders yap ödev yap ayrı zaten bide hastalık girdi hergün birinin bi yerleri ağrıyo çok zor terkedip gidesm geldi artık o kadar ama napıyoruz şükrediyoruz Rabbim çocuk yoğunluğu versin olmaması çok çok zor bi durum
Ben biraz okul zamanı dinleniyorum ev işleriyle bahçeyle falan.yoksa kafayı yeriz.ha bu arada bende bazen yiyebileceğim şeyler miktar olarak az olduğunda örneğin salata yada sebze yemeği valla gizli saklı yiyorum çocuklar görüp istemesin diye kaçırıyorum onlardan başka şey yesinler napıyım diye yoksa kendine özel iki şak şak salata yapamıyon ki yaptınmı bi leğen olacak.herşeyden önce kendi yiyeceğimi ayarlıyorum gerekirse saklıyorum yapacak bişey yok
Gelecek veroooo sen yaparsın herşeyide meta yapmıyo yaaa demiiii
Sen yapıyon yaptın yine yaparsın bide şımarıp yemesen diğer haftada yaparsın evelallah
Elif im Allah kolaylıklar versin senin işin de çok zor yaa ama sabredecez geçicek

Teşekkür ederim canım bende D vitamini eksikliği de çok fena kapsül içiyorum ayrıca sen yazınca hatırladım
benim bi ara eksikti sanırım 3 ayı geçti test yaptırmıştım.
bi kaç kapsül kullandım ama yüksek mi düşük mü bilmiom. bakmıolar işte.
bi kapsül daha aldım bugün, ayy bak kahvaltımı şimdi yaptım alacaktım unuttum.
yarın sabaha hazırlayayım da alayım bari.
neyse benim kilo çok az gidiyordu. bu bi kaç kapsülü alınca sanki hızlandı.
d vit eksiklği kilo verimine engel..

Tebriklerrr canımmm devamını dilerim
sagolasın verom
sen de üzülme, yüz de bulma kuzum.
haftada min 1 kilo gider eminim

şeryyy ama krema çok kalorili normalde
çok ilginç degilmii yogurt süt yiyormsunn menüleirni iyice gözden geçireyim bi bu hafta
laf aramızda kremalı kahveyi ben sütlü kahveden dh çok seviyorum

kalori diyeti değil bu işte, mesele o.
insan alışkın olmayınca yagı korka korka yiyor ama olayı bu işte...
yoğurt ve süt eskisi gibi değil canım, bol bol yiyemiyorum çünkü karb oranları epey yüksek.
100 ml sütte 5 gr karb var bu da günlük hakkımın 10 da biri..

Evet canım bende senelerdir bu eksiklikle uğraşıyorum maalesef doktor damla verdi 2 ay kullandım gidemedim de sonra baktım yine etkiliyor kendim eczaneden 1000 lik kapsül aldım d vitamim 5.6 gibi bir şey çıktı benim senin nedir en az 20-25 aralığı olması gerekmiş ama benim vücudum almıyor sanki bu vitamini

dene bakalım sendee ama yag gerçekten korkulacak birşey degill
ben bazen salatama ekliyorum oda zeytinyagı yanii ama korkuorum
belkide biraz eklesem wc ye bile çözüm olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…