Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız yok herkese soruyorlarrrr
diyet öncesi 5-6-7 .....

diyette iken 2

yaz gelirken 0

Ayy benim görümcemde 6. Katta oruruyomuş bi gün bi bakmış oğlu açmış cami ayakları aşşağı sallamış oturuyor aaa diye bağırsa çocuk dönse Allah korusun.sesini çıkartmadan nasıl sessiz sesiz gidip çocuğu kaptıysa hem ağlamış hem dövmüş bebeyi bidaha çıkma diye diye oyyy Allah a emanet
Bende en küçüğü bi gün bi avm de kaybettim kocaman avm hemde ay deli oldum bebelerle ara YOk tara yok benim büyük akıl etmişte güvenliğe sormuş onlarda bulmuşmuş alt katta danışma ya oturtmuş eline de şeker vermişler.benim küçük o gün bugün bi yok olup şeker peşine düşmek istedi epey bi.garibim hep güvenlikler bulacak sanıyo bende yalnız 3 çocukla gitmiştim eşimde çok kızar aklın nerde diye kolaydı sanki

mimu88 canim ptesi günkü kilona göre istedigin sonucu almissin galiba ki daha 1 günün var bende bugün alisverisimi yapabilirim ins ama cocuklar okula baslayinca yapabilicem sanirim onlar evdeyken düzen alt üst ben 3 günlük detoksla baslamayi düsünüyorum bakalim

canımmm bakalım yarın belli olacak ama içeriğindeki sporları mutlaka yap ben müsait olsam kesin yapardım daha iyi sonuçlar alırdımmm.. hava hala geç aydınlanıyor yoksa çok daha iyi sonuçlar alırdım valla.. Önümüzdeki haftayı planlıyorum bende kafamda bakalım yine 5 günlük yaparım nasip olursa

Kuzu ben özelden görüştüm listede değil ya tartılmasına gerek YOk sanmış yarışmayı da unuttu belliki kilo vermedim sanırım demiş kilosunu bilmiyodu.başı kalabalık sanırsam

he tamam canım böyle girmemezlik yapmazdıda ondan merak ettim :)

masumun günahı neeee bana ver 66. yı düpe düzzzz

ona ver 69,9

Hmmm daktırla eşit şartlarda olmak istediğine emin misin canım ?
Hemen düzenlerim sorun değil .

10 mart cuma :

sabah :
sade kahve

öğle :
ızgara tavuk
salata
cacık

ara:
çiğ fındık ve kaju miktar belirsz

spor: 90 dk

spor sonrası : sodalı ayran

su şimdiden 3 litre kadar oldu .
yeşilçaylar içildi

kaju hariç :)

fatmanur ablayı gerçekten merak ettim he

Canımm @fatmanurkaya u sabit olarak geçtimmmm .

Ve bu durumda senin ve pamukskr in yarıştaki birinciliğine de ilan ettim gitti

Cuma Menü Bildirimi

Sabah 07:30

Sade kahve
Ananas

Kahvaltı 08:15

2 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Tere/maydanoz

Öğle 12:30

Zerdeçal/zencefil/tarçınlı yoğurt
1 köz kırmızı biber limonlu isotlu

Ara 14:30

1 fincan kahve
1 kivi

Akşam 16:30

Peynirli bol yeşillikli salata (yine limon/isot/z.yağı)

Su şimdilik 1.6

durun bi menü yazıcammm
sabah
3 kayısı suda beklemiş gün kurusu suyuda içtim

kahvaltı 07:45
kaşarlı 1 yumurta (halimdeki gibi omadı tavaya yapıştı)
1 dlm tulum peynri
4 zeytin
yarım bag maydanoz limonlu

öglen 13:00
2 kase mantar çorbası

akşam 17:15
1 kase yogurt içine 3 ceviz bol tarçın

3 lt su
2 yeşilçay
2 kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…