kız yok herkese soruyorlarrrr
diyet öncesi 5-6-7 .....
diyette iken 2
yaz gelirken 0
Ayy benim görümcemde 6. Katta oruruyomuş bi gün bi bakmış oğlu açmış cami ayakları aşşağı sallamış oturuyor aaa diye bağırsa çocuk dönse Allah korusun.sesini çıkartmadan nasıl sessiz sesiz gidip çocuğu kaptıysa hem ağlamış hem dövmüş bebeyi bidaha çıkma diye diye oyyy Allah a emanetGeçmiş olsun canımçocuklar çok hareketli göz önünden ayirmamak lazım benimkini bebekken son anda pencerede yakalandım açmış pencereyi ellerini uzatmis dışarı uzun süre atamadim üzerimden
Bende en küçüğü bi gün bi avm de kaybettim kocaman avm hemde ay deli oldum bebelerle ara YOk tara yok benim büyük akıl etmişte güvenliğe sormuş onlarda bulmuşmuş alt katta danışma ya oturtmuş eline de şeker vermişler.benim küçük o gün bugün bi yok olup şeker peşine düşmek istedi epey bi.garibim hep güvenlikler bulacak sanıyo bende yalnız 3 çocukla gitmiştim eşimde çok kızar aklın nerde diye kolaydı sankiben o konularda rahatım.yapı meselesi.
eşim yurtdışında okurken 3.5 yıl annem ve babamla kaldım.zır tel çalardı yasemin koş galiba kolu cıktı.ev yakındı Allahtan.Allah beterinden korusun ev kazaları tehlikeli ben en cok kayıptan korktum.2 kere kısa süreli kayıp yaşadım ölüyorum sandım.birdaha göremiycem korkusu var ya akıbeti belirsiz,rabbim kimseye yaşatmasın.
kızlarrrrr..listedekiler huuuuu.şimdi hepinizi rakip seçtim kendime en çok benim yüzdem olacak
Eki Görüntüle 1965631
He listeye kastınız neee , listeden çıkınca coşun hep e miiii ?
Masuma 66 dedim ...
Sanada 69.9
***1.TAKIM 286.ETAP*** DÖRDÜNCÜSÜ :103:
MuMu85(75.5) kendi isteği ile ayrıldı
spirochet ( 85/85/0/0 %) kilosu aynı
T_N ( 80,8/79,9/0,9/1,11%)
fitsema (78.9/78,4/0,5/0,63%)
mutedeyyin (73,6/ kilo bildirmedi
garden ( 86,9/86,6/0,3/0,35%)
mlkfth ( 85/84,2/0,8/0,94)
BuRCuCuKkK ( 54.6/54/0,6/1,10%)
fefilifa ( 76,8/76/0,8/1,04)
tansal42(69/ kilo bildirmedi
1.TAKIM ORTALAMASI: 0,52%
MuMu85 buldum seni :)
En son 2012 Aralık ta 1.takımdan ayrılmışsın .
Kendi isteğinle ayrıldığın için ... ve 6 ay :)) geçtiği için hesaba kitaba gerek kalmadı .
Yeni üye statüsünde giriş yapıyorsun .
Kuzu ben özelden görüştüm listede değil ya tartılmasına gerek YOk sanmış yarışmayı da unuttu belliki kilo vermedim sanırım demiş kilosunu bilmiyodu.başı kalabalık sanırsamfatmanur ablayı gerçekten merak ettim he
mimu88 canim ptesi günkü kilona göre istedigin sonucu almissin galiba ki daha 1 günün var bende bugün alisverisimi yapabilirim ins ama cocuklar okula baslayinca yapabilicem sanirim onlar evdeyken düzen alt üst ben 3 günlük detoksla baslamayi düsünüyorum bakalim
Kuzu ben özelden görüştüm listede değil ya tartılmasına gerek YOk sanmış yarışmayı da unuttu belliki kilo vermedim sanırım demiş kilosunu bilmiyodu.başı kalabalık sanırsam
masumun günahı neeee bana ver 66. yı düpe düzzzz
ona ver 69,9
10 mart cuma :
sabah :
sade kahve
öğle :
ızgara tavuk
salata
cacık
ara:
çiğ fındık ve kaju miktar belirsz
spor: 90 dk
spor sonrası : sodalı ayran
su şimdiden 3 litre kadar oldu .
yeşilçaylar içildi
fatmanur ablayı gerçekten merak ettim he
Hmmm daktırla eşit şartlarda olmak istediğine emin misin canım ?
Hemen düzenlerim sorun değil .
kaju hariç :)
Canımm @fatmanurkaya u sabit olarak geçtimmmm .
Ve bu durumda senin vepamukskr in yarıştaki birinciliğine de ilan ettim gitti
Aaaaaa niye kiii ?
gözüm korktuuuuu
sen beleşeee köfte vermezsinnn
Aaaaaa aşk olsunnnn
Ne kadannnn kötü tanımışsın beniiii
Antalya da dolu yağıyooorrrrve aç Hülya seyrediyor..açııııımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?