Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar anneler günü dolayısıyla her yerde indirim var bende ceyiz tamamlıyorum bu sebeptenn
ondan ortalarda yokum mazur görün beniii bu bi kac günn

Slm kızlar nevar neler yok

ben sabah kahvaltı etmeden işe geldim çoook acıktım çoook

Tebrikler cemrecim süper gidiyorsun yaa

Slm kızlar nevar neler yok

ben sabah kahvaltı etmeden işe geldim çoook acıktım çoook

Tebrikler cemrecim süper gidiyorsun yaa

ayy bende kahvaltı etmedim sabah ama gelirken 2 küçük simit aldım buranın simitleri cok küçük onları yedim dayanamam ac ac..
eve gidincede menemen yapcam kendime

canım bak bide hepi buradadan bunları aldım ..
saklama kapları mikro dalgada kullanılabiliyormus
ckb setide korkmazın günlük kullanım için misafire daha önce karaca almıstım
bıcak seti pek ii değil ama ucuzdu ondan da bişi olmaz bi şansımı deniyeyim dedimm

s.a kizlar ben geldim .gunaydin mi desem ,tunaydin mi desem yoksa iyi aksamlar mi desem bilemiyorum secin icinden birini artik .

gülüüüüm..ne yapıyon bakiiim.......
iyiyim saferanim,,kosturup duruyorum...hem ev icin hem is icin..aksamci oldugum icinde sabahlari sohbete katilamiyorum

gule gule giy canim ...insanin bir beden kucuk giginebilmesi nekadar guzel..dahda direnc katar simdi sana

kizlar herkese selam, ayri ayri cevap yazmakla ugrasinca online olan kisileri kaciriyorum, sonra katiliyorum tek basima..ondan bu seferlik boyle oldun dedim
ben sabah kalkar kalkmaz dusumu aldim sonra kuran okudum, annemin sunatta kuran gunu vardi, banada bir cuz dustu ve ne rezilliktirki yarin son gunu ve ben bugun cuzun 12 sayfasini anca okuyabildim eve gidince hemen okumam lazim..yoksa verdigim sozu yerine getiremicem...sizler nasilsiniz bakalim...cemrecim tebrik ederim seni canim..bir kilo vermissin.. ben hala artidayim ve yuruyuste yapamadim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…