kolay gelsin canim sanakızlar anneler günü dolayısıyla her yerde indirim var bende ceyiz tamamlıyorum bu sebeptenn
ondan ortalarda yokum mazur görün beniii bu bi kac günn
yahu bende yedim ama hala acim ya ne olacak benim bu aclik hissim gecmek bilmiyor yaSlm kızlar nevar neler yok
ben sabah kahvaltı etmeden işe geldim çoook acıktım çoook
Tebrikler cemrecim süper gidiyorsun yaa
ayy bende kahvaltı etmedim sabah ama gelirken 2 küçük simit aldım buranın simitleri cok küçük onları yedim dayanamam ac ac..
eve gidincede menemen yapcam kendime
sisst kizlar menemene hayir cok ekmek gidiyor sakin yemeyinaz kaldi bir gun daha sabredin hafta sonu yersinizAyyy meyvenulcum eve gidince bende menemen yapayım ya çok canım çekti
canım essede indirim var şimdi . esseden döküm balık ve et tavası Eki Görüntüle 185429 Eki Görüntüle 185428
yine esseden porselen tava tencereler
Eki Görüntüle 185430 Eki Görüntüle 185431 Eki Görüntüle 185432
hayirli olsun canim ceyizliklerin guzelmis guzel gunlerde kullan insallahcanım bak bide hepi buradadan bunları aldım ..
saklama kapları mikro dalgada kullanılabiliyormus
ckb setide korkmazın günlük kullanım için misafire daha önce karaca almıstım
bıcak seti pek ii değil ama ucuzdu ondan da bişi olmaz bi şansımı deniyeyim dedimm
Eki Görüntüle 185436
Eki Görüntüle 185435
Eki Görüntüle 185433
Eki Görüntüle 185434
sisst kizlar menemene hayir cok ekmek gidiyor sakin yemeyinaz kaldi bir gun daha sabredin hafta sonu yersiniz
insallah hafta sonu bende vermis olacam bu hafta kendimde bu performansi bekliyorum acikcasi yoksa inada bindirim daha cok yiyecemiyiyim saferanim,,kosturup duruyorum...hem ev icin hem is icin..aksamci oldugum icinde sabahlari sohbete katilamiyorum
gule gule giy canim ...insanin bir beden kucuk giginebilmesi nekadar guzel..dahda direnc katar simdi sana
kizlar herkese selam, ayri ayri cevap yazmakla ugrasinca online olan kisileri kaciriyorum, sonra katiliyorum tek basima..ondan bu seferlik boyle oldun dedim
ben sabah kalkar kalkmaz dusumu aldim sonra kuran okudum, annemin sunatta kuran gunu vardi, banada bir cuz dustu ve ne rezilliktirki yarin son gunu ve ben bugun cuzun 12 sayfasini anca okuyabildimeve gidince hemen okumam lazim..yoksa verdigim sozu yerine getiremicem...sizler nasilsiniz bakalim...cemrecim tebrik ederim seni canim..bir kilo vermissin.. ben hala artidayim ve yuruyuste yapamadim daha
olur gel kaynatalim ama dedi kodu yapalim bizim kizlari cekistirelim nasilsa yoklar burdaselam tatlim, bende burdayim.:79::79:.malesef kimsecikler yok yine..gel beraber kaynatalim
kiz ganfed, gecmisemi daldinnn..bak bekliyorum seniiii
kiz bu nebicim yardim etmek..bugun yemeyin iki gun sonra yersindiete ne oldu
insallah hafta sonu bende vermis olacam bu hafta kendimde bu performansi bekliyorum acikcasi yoksa inada bindirim daha cok yiyecem
olur gel kaynatalim ama dedi kodu yapalim bizim kizlari cekistirelim nasilsa yoklar burdakimse duymaz merak etme
evet ya gecmisi okuyum dedim zaman yetmez ki
sonra firsat bulursam okurum gel sohbet edek biz
tamam canim gel kaynatalim, kimden baslayalim once, nasil olsa bizden baska kimse yok
tesekkürler sekerler daha güzelleri sizlerin olsunnn ..
ayy ben zaten menemen yapamadımyapsamda ekmeksiz yiyorum ki ben ayy zaten evde ekmek yok 1 haftadırr
nys kızlar kendime ceyiz topiğide acmıs bulunmaktayımm
bu aralar uğrasıcak seylere ihtiyacım var moral depolanmam oyalanmam lazımmm
hadi gel meyvenulle acilisi yapalim nasilsa ceyize dalmis o farkinda olmaz .goruyormusun hayirsizi ceyizini duzmus bizi hic cagirmaya niyeti yok boylede vafasiz iste
aay dur bende kizima ceyizlikler bakayim senin topikten bari gerci daha 14 yasinda ama zaman dedigin su gibi akip gidiyor anca hazirlarim ben zamani gelinceye kadar iki kizim var ah ah benim isimde zor anacim hangi birine alayim birine alinca oteki kusuyorne yapacam ben:26:
ya ya oyle...yakinda kocayida alinca bizi temelli unutur..aklina bile gelmeyiz..utanmaz oyalanacak birseyler bulmam lazim diyor birde...biz burada neciysek
benim anniskom gibi yap, ne alirsa iki tane al...canim anacim bizi kusturmemek icin ne alirsa iki tane almak zorunda kaldi hep..ama hala giden yok..gidinde evim bosalsin diyor artik..basimda kaldiniz diyorr
gülüm nereye kayboldun gel cabuk buraya ay tek korkuyorum öcüler yer beni :18:
aay dur bende kizima ceyizlikler bakayim senin topikten bari gerci daha 14 yasinda ama zaman dedigin su gibi akip gidiyor anca hazirlarim ben zamani gelinceye kadar iki kizim var ah ah benim isimde zor anacim hangi birine alayim birine alinca oteki kusuyorne yapacam ben:26:
korkma kiz ben korkrurum seni...bugune bugun 93 kiloyuz, ezer gecerim oculeri
dugunden 9 ay 10 gun sonra bebisinide kucagina aldimi selam dahi vermez bu bize alcak meyvenull
hain meyvenul (insallah allah o gunleride gosterir meyvenuluma )
dugunden 9 ay 10 gun sonra bebisinide kucagina aldimi selam dahi vermez bu bize alcak meyvenull
hain meyvenul (insallah allah o gunleride gosterir meyvenuluma )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?