Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar anneler günü dolayısıyla her yerde indirim var bende ceyiz tamamlıyorum bu sebeptenn
ondan ortalarda yokum mazur görün beniii bu bi kac günn
kolay gelsin canim sana
Slm kızlar nevar neler yok

ben sabah kahvaltı etmeden işe geldim çoook acıktım çoook

Tebrikler cemrecim süper gidiyorsun yaa
yahu bende yedim ama hala acim ya ne olacak benim bu aclik hissim gecmek bilmiyor ya
cemre bir acildi pir acildi hepimizi sollluyor harikasin cemre kim tutar seni
ayy bende kahvaltı etmedim sabah ama gelirken 2 küçük simit aldım buranın simitleri cok küçük onları yedim dayanamam ac ac..
eve gidincede menemen yapcam kendime

Ayyy meyvenulcum eve gidince bende menemen yapayım ya çok canım çekti
sisst kizlar menemene hayir cok ekmek gidiyor sakin yemeyinaz kaldi bir gun daha sabredin hafta sonu yersiniz

hayirli olsun canim ceyizliklerin guzelmis guzel gunlerde kullan insallah

insallah hafta sonu bende vermis olacam bu hafta kendimde bu performansi bekliyorum acikcasi yoksa inada bindirim daha cok yiyecem
selam tatlim, bende burdayim.:79::79:.malesef kimsecikler yok yine..gel beraber kaynatalim
olur gel kaynatalim ama dedi kodu yapalim bizim kizlari cekistirelim nasilsa yoklar burdakimse duymaz merak etme

kiz ganfed, gecmisemi daldinnn..bak bekliyorum seniiii

evet ya gecmisi okuyum dedim zaman yetmez ki
sonra firsat bulursam okurum gel sohbet edek biz

tamam canim gel kaynatalim, kimden baslayalim once, nasil olsa bizden baska kimse yok

tesekkürler sekerler daha güzelleri sizlerin olsunnn ..

ayy ben zaten menemen yapamadımyapsamda ekmeksiz yiyorum ki ben ayy zaten evde ekmek yok 1 haftadırr
nys kızlar kendime ceyiz topiğide acmıs bulunmaktayımm
bu aralar uğrasıcak seylere ihtiyacım var moral depolanmam oyalanmam lazımmm

aay dur bende kizima ceyizlikler bakayim senin topikten bari gerci daha 14 yasinda ama zaman dedigin su gibi akip gidiyor anca hazirlarim ben zamani gelinceye kadar iki kizim var ah ah benim isimde zor anacim hangi birine alayim birine alinca oteki kusuyorne yapacam ben:26:

hadi gel meyvenulle acilisi yapalim nasilsa ceyize dalmis o farkinda olmaz .goruyormusun hayirsizi ceyizini duzmus bizi hic cagirmaya niyeti yok boylede vafasiz iste

ya ya oyle...yakinda kocayida alinca bizi temelli unutur..aklina bile gelmeyiz..utanmaz oyalanacak birseyler bulmam lazim diyor birde...biz burada neciysek

benim anniskom gibi yap, ne alirsa iki tane al...canim anacim bizi kusturmemek icin ne alirsa iki tane almak zorunda kaldi hep..ama hala giden yok..gidinde evim bosalsin diyor artik..basimda kaldiniz diyorr

ya ya oyle...yakinda kocayida alinca bizi temelli unutur..aklina bile gelmeyiz..utanmaz oyalanacak birseyler bulmam lazim diyor birde...biz burada neciysek

dugunden 9 ay 10 gun sonra bebisinide kucagina aldimi selam dahi vermez bu bize alcak meyvenull
hain meyvenul(insallah allah o gunleride gosterir meyvenuluma)

ayy canım dantelleri bitirmeye bak sen iğne oyasının mekikğin modası hiç gecmiyor bence onlar tercihin olsun..
benim dantellere bitti sayılır 1000-1500 tl daha verdimmi onlara biticekler inş.. ama o dantellerin bide sardırması varaldığın kadar da onlar tutuyorr insanı evlilikden soğutuyorlar.. :18::18:

annem modası geçiyor die hiç bişi yapmadı sağolsun simdi simdi bişiler yapmaya calısıyor işte 2 senedir o da ne kadar olabilirki hepsini alıyorumm :26:

dugunden 9 ay 10 gun sonra bebisinide kucagina aldimi selam dahi vermez bu bize alcak meyvenull
hain meyvenul(insallah allah o gunleride gosterir meyvenuluma)

amanınn ben o kadar cabuk bebe istemiyorummm
2 senedir 10 kilo veredim ancak daha vermem gereken 5 kilom var

nasıl veririm bide işler öyle olurssaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…