Ya benim kafam karıştı mimu bende spora gidiyom 15 dk eliptik 15 dk bisiklet ya da yürüyüş bandı 10 dk twist gerisi aletlerle ve yer hareketleri sanki incelme var gibiÇünkü gerçekten işi bilen hoca yok. Hep ağırlıkla çalışmalar vs. 15 dk yürüyüş verip ısındırıyor sonra aletler.
Ben hayatımda ilk defa bu sene spora giderken inceldim o da kardiyo kardiyo kardiyo ... daha önce kardeşimi dinlemediğim için pişman oldum. Belki bahsetmişimdir benim kardeşim spor eğitmeniydi. Ama Türkiye de değildi yıllarca. O bana hep derdi sıkılsan da ağlasan da senin 45 dk 1 saat yürümen koşman Laz'ım diye . Ben şu an alete elimi sürmüyorum.
1 saat kadar hem yürüyüş hem eliptik yap... ilk 1 ay sadece... anlayacaksın ne demek istediğimi ...
Kızlar bende gardaşıma mı meydan okusam bu hafta
kelebekolacam seni seçtim bakalım ablanı gecebilecek misin?
Anladımm. Sana güveniyorum canım. Kardiyo yapacağım, yürüyüş eliptik. Teşekkür ederim :)Çünkü gerçekten işi bilen hoca yok. Hep ağırlıkla çalışmalar vs. 15 dk yürüyüş verip ısındırıyor sonra aletler.
Ben hayatımda ilk defa bu sene spora giderken inceldim o da kardiyo kardiyo kardiyo ... daha önce kardeşimi dinlemediğim için pişman oldum. Belki bahsetmişimdir benim kardeşim spor eğitmeniydi. Ama Türkiye de değildi yıllarca. O bana hep derdi sıkılsan da ağlasan da senin 45 dk 1 saat yürümen koşman Laz'ım diye . Ben şu an alete elimi sürmüyorum.
1 saat kadar hem yürüyüş hem eliptik yap... ilk 1 ay sadece... anlayacaksın ne demek istediğimi ...
Hee heKızvorones ahhh 10 yaş küçük olacaktım çıtır çıtır yerdim seni.bi haftada 3 kilo verdiği mi bilirim.cerrahi staji ameliyathane sürekli yanık kokusu.
Sen ogluş kaç yaşında. Ay ben gidem uyuyim. Yarin okul yok neyseki ama yavru 8 de 7 de kalkiooBen ikisine de açımakşam yemeği yemeye zamanım olmadı kosturmadan uyusam bari diyom ona da oğlum izin vermiyor
Bizim bey de diyor ki hepten sıfır olma
Merhaba kızlar temizlik gezme işini hallettimşimdi bizim ev satlik birileri bakmaya gelecekmiş onları bekliyorum kızlar dua edin bana herşeyin hayırlısı olsun diye kafam çok karışık ev yüzünden
Allah yardımcıları olsunGünaydınnnn .... Mutlu pazarlar
Sınava girecek çocuklarımıza tekrar başarılar ....
Bende büyük oğlanı :) göndereyim
.. gelirim güzeller
Evet canım öğlenleri normal yemek yiyeceğim ama akşamları salata yoğurt gitmeye çalışıcam hu hafta iyi vermem lazım . Olsun ya 2 çatal da olsa akşam akşam karbon neyse telafi edecem bakalım.senin meta iyi Can'ım sen az hırsla geçemeyeceğin kişi Yok tabiOwweeee kızz aksamaları nasıl etcen öyle vala zor. Gerçi öğlen yemeğinde yersin dimii tencere yemegi.
Bu arada iki çatal kek yahu iki dilim olsa vur başını da. Ayy sen de bana rakipsin. Ayol ben nere gidem gene
OWWW bir aus cu gördüm sanki.Evet canım öğlenleri normal yemek yiyeceğim ama akşamları salata yoğurt gitmeye çalışıcam hu hafta iyi vermem lazım . Olsun ya 2 çatal da olsa akşam akşam karbon neyse telafi edecem bakalım.senin meta iyi Can'ım sen az hırsla geçemeyeceğin kişi Yok tabiAusencia hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?