Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya benim kafam karıştı mimu bende spora gidiyom 15 dk eliptik 15 dk bisiklet ya da yürüyüş bandı 10 dk twist gerisi aletlerle ve yer hareketleri sanki incelme var gibi ama bilemedim şimdi

Anladımm. Sana güveniyorum canım. Kardiyo yapacağım, yürüyüş eliptik. Teşekkür ederim :)

Kızlar bu arada mayısta okulumuzun kongresi var. Tabi kongreden önce gala yemeği. Millet özene bezene gidecek benn.. Baya kilo vermem lazım 12 mayısa kadar. Tam 2 ay var 10 kilo versem üff süper olur var ya. Düğünden önce gala yemeği çıktı başıma neyse bu da bi motivasyon

Kız vorones ahhh 10 yaş küçük olacaktım çıtır çıtır yerdim seni.bi haftada 3 kilo verdiği mi bilirim.cerrahi staji ameliyathane sürekli yanık kokusu.
Hee he ayy insallah bu hafta iyi kilo verirsin de ben milletı tuuttugumla kalırım. Seviyorum seni. .

Gece kuşu geldi
Uyku akıyo gözlerimden ama günümü anlatmaya geldim
Bugün hem dişçi hem sınav vardı çocuklara yerleri birbirlerinden bambaşka yerlerde eşim sabah okula gönderme dedi bende gitsinler dedim öğlen çocukları sekreter çıkarmamış Benide aramamış 15 dk geç çıktı çocuklar bende hazırlanamadım neyse evden 12.15 tr çıktık randevu 12.45 eşimi aldık yolda ben sürüyorum ama yolu bilmiyorum navigasyon açtım eşimde gerek YOk ben biliyom dese de ben yok daire no suna göre boş yoldan götürüyor diye inatlaştım ama yolda giderken yanlış yere girdim Sonra olan oldu çıkmaz sokaklar adresle alakasız Siri yanlış benim bey doğru saat olmuş 13.45 sonra sirinin dediğine gittim vardınız dediğinde alakasız bi yerdeydim eşim kızıyor beni dinlemedin diye çocuklar stres e girdi yetişemiyoruz diye randevu 12.30 biz gittik dolana dolana 14:00
neyse baktı çocuklara oğlanın sağlam dişi yook ana dişine kanal yapacaklar canım sıkıldı 11 dişimişlem görecekmiş
15:30 saki sınav yerinden 30 -40 km uzaktayız trafikli yolda artık sadece tedavi planınyaptık 3 e gelirken çıktık yolda belgeleri kontrol ederken oğlanın kimliğinin olmadığını gördüm ama evden de 40 km uzaktayız sınav yerine 30km
eşiminde işi varmış 14 30 a herkes sinir küpü oldu dişçiye dedim yetişmiycek hiç başlamayın oğlana damaklık takılacak ama ondan önce sağlığına kavuşması içinde 1300 tl tel hariç masraf çıktı sırf çürüğe çarığa
Kimlik için Dişçiden eve evden sınav yerine ama nasıl kalabalık yollar sınav yerini de bulamadık koştur sınava 10 dk geç başladılar ama yollardaki o süreçler çok zordu hep yetişmeye çalışmak.
Korku gerilim hız aç bilaç ayyy çok zordu

Bizim bey de diyor ki hepten sıfır olma

Zaten sen diyete başlayınca adama bir haller oluyor

Hayırlısı neyse o olsun inş güzel kismetler açılır

Owweeee kızz aksamaları nasıl etcen öyle vala zor. Gerçi öğlen yemeğinde yersin dimii tencere yemegi.
Bu arada iki çatal kek yahu iki dilim olsa vur başını da. Ayy sen de bana rakipsin. Ayol ben nere gidem gene
Evet canım öğlenleri normal yemek yiyeceğim ama akşamları salata yoğurt gitmeye çalışıcam hu hafta iyi vermem lazım . Olsun ya 2 çatal da olsa akşam akşam karbon neyse telafi edecem bakalım.senin meta iyi Can'ım sen az hırsla geçemeyeceğin kişi Yok tabi Ausencia hariç

Günaydın sınava giren herkese Rabbim zihin açıklığı versin çocuklarını bekleyen duacı annelere de sabır kolaylık versin
Bende herkes uyurken yürüyüşe kaçacam gelince dünden alıntılar var tabi herkes uyanır telaşa düşersem geç olur o ayrı
Dün geceki mesajıda karman çorman yazmışım bi uyuyup bi yazınca ayy

OWWW bir aus cu gördüm sanki. Geçerim kız Bak bence beni tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…