Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya bu erkekleri anlamak çok zor nasıl çalışıyor kafaları anlamıyorum tabiiherkesi tenZih ederim
Seviyomu kıskanıyomu kırıyomu söylediği lafı çeksen nereye gider bende çok kızdım ahum ama sen sakin ol rahat rahat demek istediklerini anlat onuda anlamaya çalış
Sakın moralini bozup yanlış şey yapıp diyetine zarar verme

Evet abla dediği lafı çeksen nerelere gider..bilmiyom konuşmayı düşünmüyorum konuşursamda sadece be demek istediğini açıklatacam ona.diyetime zarar vermem içimden Slow şarkılar eşliğinde bisiklete binmek geliyo..

.sen en güzell duyguların katiliiisiiinn

Verocum dün aksam 17:00 gibi yemiştim ama arada peynir filan atıstırıdm o tuttu.
Ece sağolsun benden az uyuyor gece ben sabah kalkamıyorum heryerim dökülüyor yine.
Sırt bel omuz. Agrımayan yerim yok gibi.
Ece ve arselka Allâh sizede kolaylık versin
Ahucum oğlana geçmiş olsun
Neler gelmiş başına öyle.
Vallahi okurken yoruldum.
Allâh bilir sen ne kadar yıprandın

Esin de anlayışsız davranmış.o çalışıyorsa sende evde çalışıyorsun.
Biraz daha anlayışlı olması lazim. Ayrica bence kıskanmış.
Hanım şişman ve bakımsız iken rahattı tabi şimdi kendine bakıyor süsleniyor ee zayıfladı da elbette ariza çıkarır.
Iyı tarafından bak.
Bende o günleri özlemle bekliyorum ama kilolar duruyor tabi hala

Hırslanıyorum.

Ay okurken ben yoruldum ahu çok koşturmali bir gün olmuş oğluna da geçmiş olsun

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar bakalım asıl iş haftaya.kanal tedavisi olanlar zor diyo nasıl dayancak canı tatlı oğlan bilmiyorum
Kedibochi benim bu kıskanılma işi hiç hoşuma gitmedi doğru diyon eskiden şişman ve bakımsızdım bebelerle köreldim yoksa eskiden hiç böyle değildim ozamanlarda bunaltırdı kafam çocuklara gömülüyken altı kuru keyfi yerindeydi ama artık bende kadın olduğum birey olduğumun farkına vardım nasıl bi boşvermişlik vardı üstümde bi bilsen şimdi özgüvenli bakımlı kendime güvenli olmam korkutuyor onu nedendir bilmem.

Korkma canım esinde bu yeni haline alışmaya çalışıyor, bence korkacak birşey yok ha madem bu durum rahatsız etti seni al karşına konuş bence.
Açık yüreklilikle ifade et ne hissediyorsan.

Ancak geldim ... geçmişe döneceğim şimdi ...

Cidden kötü olmuş .. detaylı dinledim eşimden sonra , adama takılacaktım eee sen 30 dk kala hala bi çay daha koysana dersen diye ama ... vazgeçtim.
3 çocuğu tam 1dk için almamışlar .
Eşim çok diretmiş , ben dönüyorum sınav kağıdını da atayım burda ama bu çocukları alın diye ... polis falan gelmiş sonra .
Sistem ...sistem .. sistem

Sen boyle yazınca saniyosun ki canım kabak cekeecek. Ben lokummmm istioommm. Hem de kaymaklı

Ahu060812 sıkma canını gülüm.herseyin az zamana ihtiyacı var.
Ausencia eşimde sabah görmüş burdaki okulda da olay çıkmış.
Öss vardı bizde soğuk bi gündü heyecan vs. Sınavın tam ortasında soruları okuyamayacak kadar sıkıştım.wc ye gondermislerdi.aradan kısa bi süre geçti be yine ayni duruma düştüm. Deli oldum.2 kere wc ye gitmiştim.ozaman kurallar nasıldı bilmem ama Allah gozetmenimden razı olsun.

Merhaba kızlar hava çok kapalı nasıl yağmur yağıyor buraya tam miskinlik havası ama çok iş var
Bugün tartida 66yi kıyısındanda olsa gördüm inşallah cumaya kadar net 66olur
Burda da hava kapalı yağmurlu az önceki günes gitti . .Ben de tarti da ekSi gördüm şükr cuma ya net nem net olur inşallah

Tamamdır teşekkür ederim

Benim de kardeşim girdi sınava bugün. Matematik zormuş çıktığından beri ağlıyor zorsa herkese zor işte hem daha ikinci sınavlar var ama sınav psikolojisi henüz daha atlatamadı :/ inşallah iyi gelir sonucu, hayırlısı.

T tuba52 menün güzeldi canım , özellikle akşam ... ama öğle kuru yanında ekmek olmas da olurdu ... bol bir salata yapabilirdin kendine fasulye yanına . Su mikatarını da yazar mısın ? 3 lt ye yakın içmen gerek senin kilonda...

MuMu85 canım senin menü de pek içime sinmedi ... sabah yarım simit , öğle lahmacun ... akşam döner ...
Listeni tamamla da başla sende villaya tipleks e :) ve su sorununu toparla lütfen .

Ahu060812 canım menün öyle bir gün için gayet iyi geçmiş . Yol kabusu hele ...o stres ... navigasyondan nefret edrim Çapada hastaneye gidecekkken Ispartakule Edirne tabelalarına geldiğimden beri :)))
Oğluna da çook çok geçmiş olsun .

Geleyim eşine :) kıskanılmak belli bir dozda güzel bence . Hatta hiç kıskanılmamak beni rahatsız eder.
Ama eşin kskançlık yapmamış resmen saçmalamış.
Eminim özür dileyecektir .
Dilemesi gerek .
Konuşmamazlık yapma . Küs küs nereye kadar ? Hemn yarında özel bir günmüş .. Bence geldiğinde kalbinin kırıldığını , neyle itham ettiğinin farkında olup olmadığını sor .
Eminim saçmalaaaa ben öyle bir şey ima eder miyim diyecek ? Erkek kafası çünkü .
Bu hatuna ne haller diye düşünüyor ... halbuki kimse için değil aynada kendimizi mutlu hissetmek için yapıyoruz .

vorones
Bi yere gitme yavrum , hedefim belli benim 1.1 kilo verebilmek .. bu ara böyle ... hafta içi biraz daha ekleme yapacağım görürsün zaten . Bir plan içinde gidiyorum , dertlenme sen emi mmii :)

B Bebetomm canm gayet güzel bir menü olmuş ..Akşamı da iyi atlatmışsın . 2 çatal kek içinde kafa vurulmaz :)
Ha kremalı hazır pasta diyeydin o zaman iki çatalda olsa sağlıksız bulurdum .
O yüzden güzel.
Hafta içi planını da okudum .
O şekilde bende yapıyorum ama salatama pro için mutlaka peynir katıyorum , zaman zaman cevizde .
Kırmızı çiğ biberde doğruyorum . Yani sadece salata yemiş olmuyorum .

Bu arada vorones e :))) karşı desteğin için öpücüklerrrr ...

littlecoffeedoc su miktarın hep az .. 2 lt geçmen lazım her gün .
2 günlük menünde ekmek çok.
Bulgurun patatesin olduğu gün de ekmek yersek , nasıl diyet bu ?
Sporla beraber çok daha diyet menüler bekliyorum senden ... azaltılmış karbon , bol sebze salata yoğurt..
Bak düğünden önce Mayıs gelmiş şimdi de ... bu yeme ile zor o iş.
Bu hafta iyi devam et lütfen .
Dediklerimi dinle .Uygula .

ecemavi canım yaklaşık 2 lt su az ... Sende 2 yi geçmelisin .
Öğlen tek çorba yanına salata yoğurt ekleyebilirdin .
Onun dışında sabah ve akşam güzel . Tabii o tadına bakma bir ısırıksa:)
Bu arada daktırıma meydan okumuşsun :)))) büyük kapışma di mi kelebekolacam

A arselka canım menü güzel , fazla tükettiğin ekmek ve yumurta sabahta kalmış ..akşam toparlanmış..öğle güzel .. 66 da ucundan gelmiş..daha ne olsun .

Antepia27 canım hesapladım da ... ahhh bir motive kaybı yaşamasan ... ahh hep burda bizimle olsan .. Mayıs doğumgününde 97-95 arası hiç süpriz olmaz hiççç .

pembe_papatya merhabalar ... 7.takımdan izinli üyesin sanırım ... Takım listemiz dolu maalesef .
Ve bekleyende çok .Liste seni motive ediyorsa , başka bir takımdan devam edebilirsin ...yok ben listesiz de olsa eskii arkadaşlarımla olmak isterim dersen , menü yazmaya başlayabilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…