Bende sabah herkes uyurken yürüyerek nöbetçi eczaneye gideyim oğlanın antibiyotiğini alayım dedim havada yağmurluydu ama aklımda spor var ya yürüyerek şemsiyesiz falan çıktım 10 dakika Sonra adam aradı nerdesin çocuklar gitti yağmurda bide niye yürüyerek gittin sen ne işler karıştırıyon dünde ablasının oğlunu avm de beni al diye çağırdım o aramıştı yenge nerdesin araba burda sen yoksun diye bende dayın sınav yerine bıraktı sen de gel al dediydim ona mercedesi sürdürmek istemez deli kullanıyor diye arabası 84 model orijinal ya bişey olacak diye tırsıyo onada kızdı sen niye onu çağırıyon diye.arabasını mı kıskandı beni mi bilemedim.şüpheli hareketler yapıyomuşum.onlarda diyet, spor
ama çok kalbim kırıldı hani insanın düşüncesi bambaşkayken tamamen farklı yönde itham edilmesi çok üzücü.
İşe gidecekmiş beyefendi sen çık çocuklar durur dedim YOk sana doğru gelcem dedi buraya da yeni taşındık ya tarif de edemedim şıp diye.benide bulamadı Sonra evin önünde denk geldik sen yağmurda ne diye yürüyerek gittin dedi.ya şurdan ilaç alacam şurdan markete gidecem ikiye bi dur in niye arabayla gideyim ben ne düşünüyom sen ne diyondedim sonra da seni kötü düşüncelerinle başbaşa bırakıyorum dedim arkamdan saydırıyodu dinlemedim .ne saçmaa ünvden beri ilk kez kıskandı tabi kendime bakmaya özene başladım ya ama akşam gelsin diyecek laflarım çok daaa işte akşama kadar unuturum diyeceklerimi ben ama küstüm yani beni de küstürmeyi başarabildi.yarın Doğum günüm bide.harika bi hediye verdi sağolsun
Evet abla dediği lafı çeksen nerelere gider..bilmiyom konuşmayı düşünmüyorum konuşursamda sadece be demek istediğini açıklatacam ona.diyetime zarar vermem içimden Slow şarkılar eşliğinde bisiklete binmek geliyo..Ya bu erkekleri anlamak çok zor nasıl çalışıyor kafaları anlamıyorum tabiiherkesi tenZih ederim
Seviyomu kıskanıyomu kırıyomu söylediği lafı çeksen nereye gider bende çok kızdım ahum ama sen sakin ol rahat rahat demek istediklerini anlat onuda anlamaya çalış
Sakın moralini bozup yanlış şey yapıp diyetine zarar verme
Sağolasın canım inşallah her şeyin hayırlısı olsun
Zaten sen diyete başlayınca adama bir haller oluyor
Hayırlısı neyse o olsun inş güzel kismetler açılır
Ay okurken ben yoruldum ahu çok koşturmali bir gün olmuş oğluna da geçmiş olsunGece kuşu geldi
Uyku akıyo gözlerimden ama günümü anlatmaya geldim
Bugün hem dişçi hem sınav vardı çocuklara yerleri birbirlerinden bambaşka yerlerde eşim sabah okula gönderme dedi bende gitsinler dedim öğlen çocukları sekreter çıkarmamış Benide aramamış 15 dk geç çıktı çocuklar bende hazırlanamadım neyse evden 12.15 tr çıktık randevu 12.45 eşimi aldık yolda ben sürüyorum ama yolu bilmiyorum navigasyon açtım eşimde gerek YOk ben biliyom dese de ben yok daire no suna göre boş yoldan götürüyor diye inatlaştım ama yolda giderken yanlış yere girdim Sonra olan oldu çıkmaz sokaklar adresle alakasız Siri yanlış benim bey doğru saat olmuş 13.45 sonra sirinin dediğine gittim vardınız dediğinde alakasız bi yerdeydim eşim kızıyor beni dinlemedin diye çocuklar stres e girdi yetişemiyoruz diye randevu 12.30 biz gittik dolana dolana 14:00
neyse baktı çocuklara oğlanın sağlam dişi yook ana dişine kanal yapacaklar canım sıkıldı 11 dişimişlem görecekmiş
15:30 saki sınav yerinden 30 -40 km uzaktayız trafikli yolda artık sadece tedavi planınyaptık 3 e gelirken çıktık yolda belgeleri kontrol ederken oğlanın kimliğinin olmadığını gördüm ama evden de 40 km uzaktayız sınav yerine 30km
eşiminde işi varmış 14 30 a herkes sinir küpü oldu dişçiye dedim yetişmiycek hiç başlamayın oğlana damaklık takılacak ama ondan önce sağlığına kavuşması içinde 1300 tl tel hariç masraf çıktı sırf çürüğe çarığa
Kimlik için Dişçiden eve evden sınav yerine ama nasıl kalabalık yollar sınav yerini de bulamadık koştur sınava 10 dk geç başladılar ama yollardaki o süreçler çok zordu hep yetişmeye çalışmak.
Korku gerilim hız aç bilaç ayyy çok zordu
Korkma canım esinde bu yeni haline alışmaya çalışıyor, bence korkacak birşey yok ha madem bu durum rahatsız etti seni al karşına konuş bence.Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar bakalım asıl iş haftaya.kanal tedavisi olanlar zor diyo nasıl dayancak canı tatlı oğlan bilmiyorum
Kedibochi benim bu kıskanılma işi hiç hoşuma gitmedi doğru diyon eskiden şişman ve bakımsızdım bebelerle köreldim yoksa eskiden hiç böyle değildim ozamanlarda bunaltırdı kafam çocuklara gömülüyken altı kuru keyfi yerindeydi ama artık bende kadın olduğum birey olduğumun farkına vardım nasıl bi boşvermişlik vardı üstümde bi bilsen şimdi özgüvenli bakımlı kendime güvenli olmam korkutuyor onu nedendir bilmem.
Ayy ben dé etkilendim ondan. Bi de bazıları ayrilmak istemio muş falanTv de.haberlerde koyunlar ile kuzular sabah.aksam anneleri ile buluşturuluyor.
İzlerken gözlerim dolu dolu oldu..
Sen boyle yazınca saniyosun ki canım kabak cekeecek. Ben lokummmm istioommm. Hem de kaymaklıBu arada öğle yemeği için kendimeada81 tarifinden esinlenip kabak pişirdim .
Allahım tencereyi de yiyecektim neredeyse ... o kırmızı biberlerle bol acı ... çeri domates ... nasıl bir lokumdu yaaa ... hiç su koymadım .
Burda da hava kapalı yağmurlu az önceki günes gitti . .Ben de tarti da ekSi gördüm şükr cuma ya net nem net olur inşallahMerhaba kızlar hava çok kapalı nasıl yağmur yağıyor buraya tam miskinlik havasıama çok iş var
Bugün tartida 66yi kıyısındanda olsa gördüminşallah cumaya kadar net 66olur
Tamamdır teşekkür ederimÇıkmadan kahve içeyim içerken de mesajlarımı yazayım dedim sonra bi baktım alıntılarım gitmiş diyeceğim şeyler vardı halbuki neysee
Abla benim oğlan 8,5 yaşında süt dişlerinin çürümesi çok sorun değildi de bunun kalıcı dişleri çürümüş biri kanal olacak kadar 3 ü yüzeysel ona çok canım sıkıldı.et süt yemediğinden mi oldu bilmiyom diğerlerinde YOk öyle bi sorun daha benim çürüğüm dolgum yok 33 yaşındayım oğlum bu yaşta çürütmüş dişleri daha öncede dişçilere gitmiştik yapacak bişey YOk ağrıdıkça çekilecek demişlerdi hep iyice ilerlemiş fırçalamıyor ki kavga dövüş ama şimdi gördü sabah akşam fırçalıyo ama iş işten geçti
@nehirnil111 sadece spor amaçlı tempolu yürüyüşler sayılıyo kesintisiz yapılan ve en az 30 dk olan kardiyolar istiyorum ama arkadaşlar öğle aralarında yürüdükleri 15-20 dk tempolu yürüyüşleri de yazıyo
littlecoffeedoc ozaman bu hafta bakalım bilidirimine spor düzenine geçersen haftaya spor listelerine azimle gir olurmu Saadet gözüm üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?