Günaydınlarrrr ahuçim. Gecmiş gitmis dün sukur!Günaydın sınava giren herkese Rabbim zihin açıklığı versin çocuklarını bekleyen duacı annelere de sabır kolaylık versin
Bende herkes uyurken yürüyüşe kaçacam gelince dünden alıntılar var tabi herkes uyanır telaşa düşersem geç olur o ayrı
Dün geceki mesajıda karman çorman yazmışım bi uyuyup bi yazınca ayy
Abla benim oğlan 8,5 yaşında süt dişlerinin çürümesi çok sorun değildi de bunun kalıcı dişleri çürümüş biri kanal olacak kadar 3 ü yüzeysel ona çok canım sıkıldı.et süt yemediğinden mi oldu bilmiyom diğerlerinde YOk öyle bi sorun daha benim çürüğüm dolgum yok 33 yaşındayım oğlum bu yaşta çürütmüş dişleri daha öncede dişçilere gitmiştik yapacak bişey YOk ağrıdıkça çekilecek demişlerdi hep iyice ilerlemiş fırçalamıyor ki kavga dövüş ama şimdi gördü sabah akşam fırçalıyo ama iş işten geçtiGünaydın kızlarAhu060812 oğluna geçmiş olsun kaç yaşındaydı benim kardesimede küçükken süt dişlerini dolgu yapmışlardı asılları çıkınca kurtuldu
Günaydın sınava giren herkese Rabbim zihin açıklığı versin çocuklarını bekleyen duacı annelere de sabır kolaylık versin
Bende herkes uyurken yürüyüşe kaçacam gelince dünden alıntılar var tabi herkes uyanır telaşa düşersem geç olur o ayrı
Dün geceki mesajıda karman çorman yazmışım bi uyuyup bi yazınca ayy
Zaten hep geçtiğinin hayalini kürüyorum o anlardaGünaydınlarrrr ahuçim. Gecmiş gitmis dün sukur!
güle güle kullan canısı taytlarını yırtık pırtık et eskit yeni kalmasın üzerinde para para paralansınDün AVM de çok güzel tişörtler vardı
Kot üstüne iş yerinde giyemeyiz ama evde giyilir hafta sonu ama hiç birşey almadım iki tane tayt aldım kendime spor taytı okaa
Zaten hep geçtiğinin hayalini kürüyorum o anlarda
güle güle kullan canısı taytlarını yırtık pırtık et eskit yeni kalmasın üzerinde para para paralansın
Slm arkadaşlar...gene kilo aldım ve döndüm...aranıza tekrar alır mısınız..
Kızlar bu arada mayısta okulumuzun kongresi var. Tabi kongreden önce gala yemeği. Millet özene bezene gidecek benn.. Baya kilo vermem lazım 12 mayısa kadar. Tam 2 ay var 10 kilo versem üff süper olur var ya. Düğünden önce gala yemeği çıktı başımaneyse bu da bi motivasyon
OWWW bir aus cu gördüm sanki.Geçerim kız Bak bence beni tut
Çocuklar için büyük hayal kırıklığıBenim adamı sınava almamışlar
Bi sinir geri geldi ... 09:46 da kapıdaymış ... 15 kaladan sonra giriş almıyorlarmış.
Kendi için değil de ... arkada çocuklar varmış ... onlar için az papaz olmuş beni almayın tamam da bu çocukların 1 yılı 1 dk için gitmesin diye ...
Ama çıkışı göstermişler ....
Az ukalalık yapıp geleyim şuna
Insanlar acımasız çocukların emekler gitti alsa ne olacak İnsiyatif kullanabilir üzüldümBenim adamı sınava almamışlar
Bi sinir geri geldi ... 09:46 da kapıdaymış ... 15 kaladan sonra giriş almıyorlarmış.
Kendi için değil de ... arkada çocuklar varmış ... onlar için az papaz olmuş beni almayın tamam da bu çocukların 1 yılı 1 dk için gitmesin diye ...
Benimde temizlik yapmam lazım kızım durur sa ben burdayımAyy tüh çok kötü olmuş çocuklar için kötü olmuş aus ,
Kahvaltı bitti
Cm katladim bı makina çamaşır daha attım onlarda yıkanıp kurusun öyle ütü yapayım yarın akşama ancak
Bı duble Türk kahvesi yaptım geldim
Kim var kim yok bakım
Ayyy çok kötü olmuş yaaa çocuklaraBenim adamı sınava almamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?