Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlarrrr ahuçim. Gecmiş gitmis dün sukur!

Dün AVM de çok güzel tişörtler vardı
Kot üstüne iş yerinde giyemeyiz ama evde giyilir hafta sonu ama hiç birşey almadım iki tane tayt aldım kendime spor taytı okaa

Çıkmadan kahve içeyim içerken de mesajlarımı yazayım dedim sonra bi baktım alıntılarım gitmiş diyeceğim şeyler vardı halbuki neysee
Günaydın kızlar Ahu060812 oğluna geçmiş olsun kaç yaşındaydı benim kardesimede küçükken süt dişlerini dolgu yapmışlardı asılları çıkınca kurtuldu
Abla benim oğlan 8,5 yaşında süt dişlerinin çürümesi çok sorun değildi de bunun kalıcı dişleri çürümüş biri kanal olacak kadar 3 ü yüzeysel ona çok canım sıkıldı.et süt yemediğinden mi oldu bilmiyom diğerlerinde YOk öyle bi sorun daha benim çürüğüm dolgum yok 33 yaşındayım oğlum bu yaşta çürütmüş dişleri daha öncede dişçilere gitmiştik yapacak bişey YOk ağrıdıkça çekilecek demişlerdi hep iyice ilerlemiş fırçalamıyor ki kavga dövüş ama şimdi gördü sabah akşam fırçalıyo ama iş işten geçti

nehirnil111 sadece spor amaçlı tempolu yürüyüşler sayılıyo kesintisiz yapılan ve en az 30 dk olan kardiyolar istiyorum ama arkadaşlar öğle aralarında yürüdükleri 15-20 dk tempolu yürüyüşleri de yazıyo

@Dersaadet_ ozaman bu hafta bakalım bilidirimine spor düzenine geçersen haftaya spor listelerine azimle gir olurmu Saadet gözüm üstünde

Kız Ahu okurkennn başım döndü
Geçmiş olsun cnmm

Günaydınlarrrr ahuçim. Gecmiş gitmis dün sukur!
Zaten hep geçtiğinin hayalini kürüyorum o anlarda
Dün AVM de çok güzel tişörtler vardı
Kot üstüne iş yerinde giyemeyiz ama evde giyilir hafta sonu ama hiç birşey almadım iki tane tayt aldım kendime spor taytı okaa
güle güle kullan canısı taytlarını yırtık pırtık et eskit yeni kalmasın üzerinde para para paralansın

Slm arkadaşlar...gene kilo aldım ve döndüm...aranıza tekrar alır mısınız..

Hoşgeldin papatyam nasılsın
Kilo durumu nasıl

12 Mayıs ta beniö doğum günüm o gün bende güzel bi kiloda olmak istiyorum

Benim adamı sınava almamışlar

Bi sinir geri geldi ... 09:46 da kapıdaymış ... 15 kaladan sonra giriş almıyorlarmış.

Kendi için değil de ... arkada çocuklar varmış ... onlar için az papaz olmuş beni almayın tamam da bu çocukların 1 yılı 1 dk için gitmesin diye ...

Ama çıkışı göstermişler ....

Az ukalalık yapıp geleyim şuna

Çocuklar için büyük hayal kırıklığı

Ayy tüh çok kötü olmuş çocuklar için kötü olmuş aus ,

Kahvaltı bitti
Cm katladim bı makina çamaşır daha attım onlarda yıkanıp kurusun öyle ütü yapayım yarın akşama ancak

Bı duble Türk kahvesi yaptım geldim
Kim var kim yok bakım

Insanlar acımasız çocukların emekler gitti alsa ne olacak İnsiyatif kullanabilir üzüldüm

Benimde temizlik yapmam lazım kızım durur sa ben burdayım

Ayyy çok kötü olmuş yaaa çocuklara
isyan ya böyle sistemin böyle düzenin böyle insan emeğini hiçe sayan fırsat vermeyen kalpsiz insanların ben.....Allah a havale ediyorum Rabbim yardımcıları olsun o çocukların ne demek yaaa insanın başına herşey gelebilir nasıl almazlar

Herkese merhabalar . Ben oglusm.ve iki yaşlı ile bit pazar tüm gün evdeyim. Eşim calsiio. Uf napsamm. Temizlik yapem bari . Baksin bebemé k.valide napiyim

Bende sabah herkes uyurken yürüyerek nöbetçi eczaneye gideyim oğlanın antibiyotiğini alayım dedim havada yağmurluydu ama aklımda spor var ya yürüyerek şemsiyesiz falan çıktım 10 dakika Sonra adam aradı nerdesin çocuklar gitti yağmurda bide niye yürüyerek gittin sen ne işler karıştırıyon dünde ablasının oğlunu avm de beni al diye çağırdım o aramıştı yenge nerdesin araba burda sen yoksun diye bende dayın sınav yerine bıraktı sen de gel al dediydim ona mercedesi sürdürmek istemez deli kullanıyor diye arabası 84 model orijinal ya bişey olacak diye tırsıyo onada kızdı sen niye onu çağırıyon diye.arabasını mı kıskandı beni mi bilemedim.şüpheli hareketler yapıyomuşum.onlarda diyet, spor
ama çok kalbim kırıldı hani insanın düşüncesi bambaşkayken tamamen farklı yönde itham edilmesi çok üzücü.
İşe gidecekmiş beyefendi sen çık çocuklar durur dedim YOk sana doğru gelcem dedi buraya da yeni taşındık ya tarif de edemedim şıp diye.benide bulamadı Sonra evin önünde denk geldik sen yağmurda ne diye yürüyerek gittin dedi.ya şurdan ilaç alacam şurdan markete gidecem ikiye bi dur in niye arabayla gideyim ben ne düşünüyom sen ne diyondedim sonra da seni kötü düşüncelerinle başbaşa bırakıyorum dedim arkamdan saydırıyodu dinlemedim .ne saçmaa ünvden beri ilk kez kıskandı tabi kendime bakmaya özene başladım ya ama akşam gelsin diyecek laflarım çok daaa işte akşama kadar unuturum diyeceklerimi ben ama küstüm yani beni de küstürmeyi başarabildi.yarın Doğum günüm bide.harika bi hediye verdi sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…