Sen boyle yazınca saniyosun ki canım kabak cekeecek. Ben lokummmm istioommm. Hem de kaymaklı
Ahu060812 sıkma canını gülüm.herseyin az zamana ihtiyacı var.
Ausencia eşimde sabah görmüş burdaki okulda da olay çıkmış.
Öss vardı bizde soğuk bi gündü heyecan vs. Sınavın tam ortasında soruları okuyamayacak kadar sıkıştım.wc ye gondermislerdi.aradan kısa bi süre geçti be yine ayni duruma düştüm. Deli oldum.2 kere wc ye gitmiştim.ozaman kurallar nasıldı bilmem ama Allah gozetmenimden razı olsun.
Benim de kardeşim girdi sınava bugün. Matematik zormuş çıktığından beri ağlıyorzorsa herkese zor işte hem daha ikinci sınavlar var ama sınav psikolojisi henüz daha atlatamadı :/ inşallah iyi gelir sonucu, hayırlısı.
Ayyy bende istiyorum o kabak yemeğinden , malzeme olsa yapardım yazın kabak bol oluyor yaparız sık sık
Bende bı çakma pasta yaptım bebeklere
Bugün dinleniyorum pek iş yapmadım
Bı balkondaki nevresim dolabını düzeltmem lazım okadar
Çocukları yıkar erkenden yatırım bugün
Dün beni bayramdan beri görmeyen eltım çok zayıflamışsın dedi.
Motivasyon mu motivasyon elbette
İnşallah öyledir abla ağlıyor ben de üzüldüm yaSopa istiyor senin canın sopa
Ya yok böyle bir lezzet verooooo ... lokumda neymiş ...hem de kaymaklıkimbilir ne koydular içine
Ya tamamen inisiyatif ... yazık .. dedim eşime ağlayan oldu mu ?
Yok 3 erkekti ..kızlar erkenden gitmiştir dedi .
Ama çocuklar en fazla 17 18 yaşındaymış ..bekle bir yıl daha ..
Bende eskiden sınavdan sonra ilk 15 dk ya kadar girilebildiğini hatırlıyorum .
Gerçi sıav kağıda baktım gelince , yazmışlar 9:45 ten sonra salona alım olmayacaktır diye
Üzmesin kendini ... kimin kardeşi o...yapmıştır yine ...ona kötü geçti geliyordur .
İnşallah öyledir abla ağlıyor ben de üzüldüm ya
Selam bacilar sigara molasinda bi ceee ee diyeyim dedim..
En dinlenemedigim gün pazar resmen..temizlik camasir pazara git gel..suan mutfagi bi gorseniz harp olmus sanki..aksam gelirim menu yazmaya insallah..
Pıtırlardan fıstıklara terfi etmeyi düşünüyorum
Pıtırlardan fıstıklara terfi etmeyi düşünüyorum
Selam bacilar sigara molasinda bi ceee ee diyeyim dedim..
En dinlenemedigim gün pazar resmen..temizlik camasir pazara git gel..suan mutfagi bi gorseniz harp olmus sanki..aksam gelirim menu yazmaya insallah..
T tuba52 menün güzeldi canım , özellikle akşam ... ama öğle kuru yanında ekmek olmas da olurdu ... bol bir salata yapabilirdin kendine fasulye yanına . Su mikatarını da yazar mısın ? 3 lt ye yakın içmen gerek senin kilonda...
MuMu85 canım senin menü de pek içime sinmedi ... sabah yarım simit , öğle lahmacun ... akşam döner ...
Listeni tamamla da başla sende villaya tipleks e :) ve su sorununu toparla lütfen .
Ahu060812 canım menün öyle bir gün için gayet iyi geçmiş . Yol kabusu hele ...o stres ... navigasyondan nefret edrim Çapada hastaneye gidecekkken Ispartakule Edirne tabelalarına geldiğimden beri :)))
Oğluna da çook çok geçmiş olsun .
Geleyim eşine :) kıskanılmak belli bir dozda güzel bence . Hatta hiç kıskanılmamak beni rahatsız eder.
Ama eşin kskançlık yapmamış resmen saçmalamış.
Eminim özür dileyecektir .
Dilemesi gerek .
Konuşmamazlık yapma . Küs küs nereye kadar ? Hemn yarında özel bir günmüş .. Bence geldiğinde kalbinin kırıldığını , neyle itham ettiğinin farkında olup olmadığını sor .
Eminim saçmalaaaa ben öyle bir şey ima eder miyim diyecek ? Erkek kafası çünkü .
Bu hatuna ne haller diye düşünüyor ... halbuki kimse için değil aynada kendimizi mutlu hissetmek için yapıyoruz .
vorones
Bi yere gitme yavrum , hedefim belli benim 1.1 kilo verebilmek .. bu ara böyle ... hafta içi biraz daha ekleme yapacağım görürsün zaten . Bir plan içinde gidiyorum , dertlenme sen emi mmii :)
B Bebetomm canm gayet güzel bir menü olmuş ..Akşamı da iyi atlatmışsın . 2 çatal kek içinde kafa vurulmaz :)
Ha kremalı hazır pasta diyeydin o zaman iki çatalda olsa sağlıksız bulurdum .
O yüzden güzel.
Hafta içi planını da okudum .
O şekilde bende yapıyorum ama salatama pro için mutlaka peynir katıyorum , zaman zaman cevizde .
Kırmızı çiğ biberde doğruyorum . Yani sadece salata yemiş olmuyorum .
Bu aradavorones e :))) karşı desteğin için öpücüklerrrr ...
littlecoffeedoc su miktarın hep az .. 2 lt geçmen lazım her gün .
2 günlük menünde ekmek çok.
Bulgurun patatesin olduğu gün de ekmek yersek , nasıl diyet bu ?
Sporla beraber çok daha diyet menüler bekliyorum senden ... azaltılmış karbon , bol sebze salata yoğurt..
Bak düğünden önce Mayıs gelmiş şimdi de ... bu yeme ile zor o iş.
Bu hafta iyi devam et lütfen .
Dediklerimi dinle .Uygula .
ecemavi canım yaklaşık 2 lt su az ... Sende 2 yi geçmelisin .
Öğlen tek çorba yanına salata yoğurt ekleyebilirdin .
Onun dışında sabah ve akşam güzel . Tabii o tadına bakma bir ısırıksa:)
Bu arada daktırıma meydan okumuşsun :)))) büyük kapışma di mikelebekolacam
A arselka canım menü güzel , fazla tükettiğin ekmek ve yumurta sabahta kalmış ..akşam toparlanmış..öğle güzel .. 66 da ucundan gelmiş..daha ne olsun .
@fatmanurkaya canım hesapladım da ... ahhh bir motive kaybı yaşamasan ... ahh hep burda bizimle olsan .. Mayıs doğumgününde 97-95 arası hiç süpriz olmaz hiççç .
@pembe_papatya merhabalar ... 7.takımdan izinli üyesin sanırım ... Takım listemiz dolu maalesef .
Ve bekleyende çok .Liste seni motive ediyorsa , başka bir takımdan devam edebilirsin ...yok ben listesiz de olsa eskii arkadaşlarımla olmak isterim dersen , menü yazmaya başlayabilirsin .
Kahvaltı 09:00
Biraz sucuklu yumurta.
Süzme peynir
1 zeytin
Ara 13:30
8 badem
3 hurma Yeşilçay
Akşam 17:00
Sebzeli kıyma kavurma
2 biber turşusu
1 kk süzme peynir
1 bardak ayran .
1 wasa
2 lt su
Migdem çok kötü çok yedim
Yüklendim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?