Ayyy çok köyü olurdu iyiki kurtarmışsın sherryimTelefonum cortlayınca kilo takip periyod takibi uygulamaları da gitti.
İçindeki veriler ile tabi.
Canım sıkıldı.
Meğer yedekleme yapılıyormuş.
Son şarjla eski telefonumdan yedek aldım.
Otuz ekimden bu yana bütün kilo notlarımı herşeyimi kurtardım yâ.
Cok şükür
Patrondan önce sen yorumla ki ona dövecek yer kalmasın dimiAhu akşam hem pattis yiyon hem ekmek yiyon..der ordan aus
Napayım be kaptan bandık bi hata tencerenin dibine ay pardon yaptık bi hata be kaptan
Ama benim haftasonu başarılı geçti sevdim kendimi
Evet valla moralim çok bozuktu.Ayyy çok köyü olurdu iyiki kurtarmışsın sherryim
Haklsin kaptanim. Zararli vs. Tabi de . Nasıl desem bagimlilik gibi. Hedefe ulaştıktan sonra sanırım hemen yazık etcem emeklerime sen tut beni. Bisurü şey alacktim sonra dedjm ki güllaç yapar yerim .Zararlı olduklarına inanmıyorsun çünkü .
Paketli ürünlerin sana ne kadar sağlıksız olarak geri döndüğünü bilsen ...
Bir de biraz üşengeçsin vero ... abla acı söyler ...
Ben senin kadar abur cubur delisi olsam .... zararsız tatlılar araştırım kendime .. hafta 1-2 ...
Menün sayısız dolma harici çok iyi gitmiş ... neden bu kadar emeği 2-3 abur cubur için heba ediyorsun anlamıyorum cidden ...
Hayır uzun süre uzak kalsan ... hadi bi tane ye nefsini körle diyeceğim de ... senin körlenecek nefis yok mübarek .
Dolmalarını sayısız değilde 6-7 adetle sınırlasaydın ...
Akşam çay yanında da kuru meyvelerden yesen ... al sana 10 numara menü .
Bilmiorum benim bisiler yapmam lazım. Bi hosbes bi kakaolu ikram.bi kremalı yulafli bisküvi karé findikli cikilata almamak için çok Ezildim çok zorlandim . Almadım .eşim kendine aldi yediAy vero acı çekecek ne var yahu
Bende seviyorum abur cubur
Markete gidince şöyle bi bakar geçerim
Eve de alıyorum ama bukadar takıntı haline getirme yahu
Birde yarın çocuk büyüyünce sen okadarda yersen oda yemek isteyecek dikkat et canim
Dolmalar geçen ki gibj çok değildi kaptanm saat 17.00 olunca yesem de bişi olmaz dedim sonea markete yürüdük eşimle. Meselé ben de çay saatindeZararlı olduklarına inanmıyorsun çünkü .
Paketli ürünlerin sana ne kadar sağlıksız olarak geri döndüğünü bilsen ...
Bir de biraz üşengeçsin vero ... abla acı söyler ...
Ben senin kadar abur cubur delisi olsam .... zararsız tatlılar araştırım kendime .. hafta 1-2 ...
Menün sayısız dolma harici çok iyi gitmiş ... neden bu kadar emeği 2-3 abur cubur için heba ediyorsun anlamıyorum cidden ...
Hayır uzun süre uzak kalsan ... hadi bi tane ye nefsini körle diyeceğim de ... senin körlenecek nefis yok mübarek .
Dolmalarını sayısız değilde 6-7 adetle sınırlasaydın ...
Akşam çay yanında da kuru meyvelerden yesen ... al sana 10 numara menü .
Kız yapsam.hepsini yerim. Bi gündeVerocum hurma dan yapılan çok leziz bir truf ya da çikolata tarifi vardi.
Ondan yapsan.cayın yanina.
Hem sağlıklı hem leziz
Verocum hurma dan yapılan çok leziz bir truf ya da çikolata tarifi vardi.
Ondan yapsan.cayın yanina.
Hem sağlıklı hem leziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?