Planlari tasarladim canim sira uygulamaya koymada ins.Yarin bugünkü kalanlardan yiycem az olarak sali cars umay villa 2 günlük detok prs cuma koruma ins
Abla hafta içi içiyorum haftasonu pek içmiyom
Ausencia henüz bi görüşme yaşanamadı daha gelmedi kaç gündür de gece geç geliyo yine kuyumcu yapıyorlar kuyumcular kapanınca akşamları ve pazarları çalışıyo o geldiğinde ya uyuyo olurum ya da çocuk uyutuyor yada sporda bilemiyorum henüz.
Annemde benden gizli çocuklarla plan yapıyo yarın bize gelin çocuklara patates köfte yapıcam falan diyo normalde hafta içi gitmem ama doğumgünü için ne havan kaldı ne de neşem sömürdü sülük gibi enerjimi
He söz dinlerim ben bi abla cozut dedi.Heeee , hemen o cozutma planlarını devreye soktun di mi
Ayyy cozutup verin ...cozutmadan verinnn ...verin de ...
Tabii ki bilinçaltı . bu arada hacamat +sülükle fena kilo gidiyooor
He söz dinlerim ben bi abla cozut dedi.
Öyle tıkır tıkır gitmeyince umudumu kaybettim galiba.ama emin mahkum salamam.tekrar 80 olamam.
Ay inşallah.bi vesile olur.
Bana hazır yemek.soyle bi kac ay onume haxir uygun menü gelse var ya
Yok aslında umut kaybedecek birşey ..belki liste stres yapıyordu .
Ama nerden bakarsan ayda 2 kiloda gidiyor ya ...
Aman ahuuuuuuu keyfine bak.hersey halloluyor yiprandiginla kalıyorsun.adamlar kiskansada kizsada eninde sonunda olay tatlı ya bağlanıyor.git boynuna sarık demiyorum ama kendini üzme.cok düşünme
Bana hazır yemek.soyle bi kac ay onume haxir uygun menü gelse var ya
Benimki unutuyorda neye küstük bi soyle hele derrrHeee :)) heeeeç :)
Ben surat asmayı uzatınca ..değnek der ki ;
Nasıl olsa barışacağız ...uzatınca günü b.. ediyoruz sadece
Evet biliyorum bi arkadaş 1 ay almıştı 6 kilo verdiği sanırım.her sabah günün menüsü geliyordu.cok güzel bisey ya.Öyle dedin de ...geçen bir diyet araştırıyorum ordan oraya bakarken ..bu dediğinin piyasası varmış nette ... şok oldum ...
tek öğün menü seçtiğin diyete göre ... 50 tl de var 150 de
Kapıan getiriyorlar ...sen diyorsun işte portakal diyeti yapıyor ... pro diyeti yapıyorum
Benimki unutuyorda neye küstük bi soyle hele derrr)) bide bizde hep su oluyor kaptanimmm ne zaman esimle ciddi kavga etsek hep evde kotu bisey oluyor yaa kiz hasta oluyor yaa kiz bir yerden dusuyor yada arabada giderken kaza atlatiyor oluyoruz. Hep boyle ne zaman kussek basimiza bi is geliyor...kusmekten korkuyoruz haha )
Evet biliyorum bi arkadaş 1 ay almıştı 6 kilo verdiği sanırım.her sabah günün menüsü geliyordu.cok güzel bisey ya.
Yoo k benim laz çok inat.kuserdik konuşalım derdim yok ben daha sindiremedim derdi.deli olurdum.ben.kys duramam oda tam tersi kavga olduysa olay iyice soğutmalı bence de sicakken hal olmalı.bisey yokmus gibi yatip uyuyunca bende sabaha kadar otururdum sinirden.nasil uyur bu adam diye.simdi bende uyuyomoda artık inat etmiyor.yeni alıştık birbirimize.
Ayyyy erkeklerin ciddi grubu olsa bizi cekistirseler bizde gizliden okusak
10 yıl oldu.ancaİkiZler işte konuşulacak kavga edilecek yoksa Ne uyku Ne yemek kendimi yerim sabahlara kadar ama o mesele halledilecek deli olurum
Sonunda alışabildiyseniz ne mutlu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?