Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet bende oyle yapacam once danteller helede fiskosmasalari bitireyim diyorum en zoru onlar ör ör bitmiyorlar ya

veremedin mi daha artılarrııı
daha dun basladik meyvem, yurumeye firsatimda olmadi:18::18: ondan fazla cikiyorum daha
ehemm kem kum guzel kaptanim bak kimgeldi degis konuyu degis baskasini bulalim hemen yoksa dedikoducu diyecekler

kiz caktirma..bende farkindayim..ama kaptaniz canimm...birakta biraz sozumuz gecsin

amanınn ben o kadar cabuk bebe istemiyorummm
2 senedir 10 kilo veredim ancak daha vermem gereken 5 kilom var

nasıl veririm bide işler öyle olurssaaaa
kiz hamilelik kilolarindan korkma hemen verirsin helede emzirirsen hic korkma her emzirmede 500 kalori yakiyorsunoturdugun yerden

evet bende oyle yapacam once danteller helede fiskosmasalari bitireyim diyorum en zoru onlar ör ör bitmiyorlar ya
hepsini hazır aldım valla ne yalan söylim annem bisey örmedi bi kac havlu kenarı yaptı o ..parayla ördürttüm şimdi iğne oyasndan yemek odası takımına örtü alıcam.
mekikden de pike yaptırtıyorum..
calıss sen calıısss
daha dun basladik meyvem, yurumeye firsatimda olmadi:18::18: ondan fazla cikiyorum daha

kiz caktirma..bende farkindayim..ama kaptaniz canimm...birakta biraz sozumuz gecsin

cumaya eksilerde görcem senii ona göree zaten mayıs hedefine ulasamadınn

Slm hatunlar

meyvecim cok cici şeyler almışsın canım yaa şimdi senin bu heyecanını anlayabiliyorum her aldığın güzellik için mutlu oluyorsundur. Inanki evlenince bunları almak aynı zevki vermiyor birde onlarla yemek yapmak bana işkence haline geldi belli bir süre sonra Kocayı hiç demeyeyim evliliğimin ilk başlarında yemeye doyamıyordum şimdi çocukta olunca olsada olur olmasada olur benim için dermişim.

valla seccadelerini patiklerini falan yaptim bitanede fiskos yaptim bir tanede yatak carsafi takimi yaptim gerisi beni bekliyortabak tencereyi son ana birakacam ben onlari koyacak yerim yok

ceyce canim hos geldin nasilsin balim

iyiyim canım sen nasılsın. Nasıl gidiyor hayat diyet çocuk ?

Meyvem neden emzirmeyeceksin bebişini aahh bir olsun o hayatının merkezi olacak ben oğlumu fzl emziremedim hep içimde kalmıştır keşke daha fzl emzirebilseydim deyip yakınır dururum.

benim hemen cocuk dogurmam lazim ozamann..soyle iki yilda emziririm..ogggg diet derdi yok birsey yok
yani demi ama ne guzel olur valla benim sutum cok az oluyor ona ragmen emzirdim oldugu kadar anne sutunden faydali bisey varmi
ayy ben emzirmek istemiyorum kiii :26::26:
kiz ne halt edecen inanki biberonla beslemek daha zor gecenin bir koru kalkip gideceksin mutfaga mama hazirlayacanda gelecende bebege verecende iki biberon hazir ve nazir emrinde varken ne yoruyon kendini valla benim sutum olsaydi degil iki 3 sene emzirirdim alim allahmalesef 6 ay anca zar zor verebildim oda biberon desteklitek yetmiyordu
aynen valla yemek olsunde nede olursa olsun diyorum bende oyle secim yapmiyorum artik ama meyvenullda hakli heyecani cok guzel oluyor yav valla ayni heyec ani yeniden yasamak isterdim
(bosanim kocamdan yeniden mi evlenmeye kalksak onunla olurmu acep)

doga sende hg tatlim nasilsin gel gel dedikodu yapiyoruz burda olmayan kizlari cekistiriyoruz
gelmeseydin sira sana gelmisti hadi kurtardin dilimizden

neyse fistiklar bana musade alis verise gidecem sonrada kizimi biraz matematik calistiracam bakalim ne zaman firsat bulursam gelirim artik araniza
siit gidiyorum bak arkamdan dedikodu yok ben cici bir hanimim cokda guzelim bunlari konusun emi bakin hem dedi kodu gunahtir cehennemde yanarsiniz bak

tebrikler cnm.hadi inş bu defa alma geri dikkat et
evet dikkat edicem...
1 kiloyu beğenmiyormusun kız daha ne istiyorsun....
beğeniyorum :)
bu tencerelerden ben de aldım
vaaay süpermiş
:)

kızlar 3 ay yeter die düşünüyorum ben emzirme konusunda zaten ilk sür cok önemli olan 6 ay bilemediniz sonra ek gıdalara baslarım cok emzirme belli bi süreden sonra bebğe fayda sağlamıyor ki zaten yetmiyorda neden boşuna emzirip göğüslerimin yapısını bozayım.. bilmiyorum bu düşünceme herkes karsı cıkıyor ama ben böyle düşünüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…