Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çayın yanında bir tane gofret mesela ... minik ...

Ama sende gidip en fenalarını seçmişsin halley etipuf ..o marsmelov

Hı mmmmmm eline sağlık kaptanım. IYi vermisim şükr . Mimu ya çok şaşırdım sadece 400 gr bir ayda !
Çayın yanında bir tane gofret mesela ... minik ...

Ama sende gidip en fenalarını seçmişsin halley etipuf ..o marsmelov
He yaa . Burçak yulaflı biskuvi istiommmm. Almam daha etipuf

Ablam.diyetteyken. Tombakken bendé yemem kafamda bitiririm. Ekmek simit olayında oldgu gibi . ama benim potansiyel Çok fena beni korkutuyor ve acı veriyi bu arada oglani zor uyuttum. Açlıktan karnım midem sirtimà yapışms gibi ouyuii wiyyieoouu

İyi akşamlar .

Yogun ve gergin bir gündü .
Dün iyiydim ama gece uyuyamadım tabi yavrumda .
Büyük kızımda bukadar kasmamıştım yavrum için çok üzüldüm . Bu sistemin başka bir yolu yokmu yahu .

aeben senin yavrunun sınav nasıldı
Zormuş biraz....
Dilekcim mat çok zorlamış çoçukları 21 soru ancak yaoabildim dedi onunda nekadarı doğru bilmiyoruz . Bakmak istemedi sorular ve şıklar açıklanmasına ragmen . Sonra baktıki yüm arkadaşları matematikte zorlanmış biraz rahatladı tek ben değilmişim diye .
Haklarında hayırlısı . Maroton bitmedi .

Canım mm. İnşallah bu hafta hiç tatlı yemicem. Meyveler gayet güzel, sütüm tatlı olsun bebeğe yarasın diye kandırmıcam kendimi. Meyve ve hurma alıcam sağlıklı sağlıklı tüketicem inşallah. Bu arada dünkü düğünde de uydum diyetime. Tatlı vardı masada oğlumla onu bölüşerek yedik, o kötü oldu. Diğer yemeklerden az yedim

Vericem inşallah bu kiloları. Bu kadar vermekle bile hemen kendime güvenim geldi. Daha güzel hissetmeye başladım. Daha geçen ay beni gören damadın annesi çok değişmiş, fark hemen belli olmuş dedi
ablacım ya Allah kolaylık versin sana da kızına da. Tüm ailelere aslında. Zor

Ay canım ya, Allah kolaylık versin. Diş mevzusu zor. Benim de gitmem lazım bir an önce. Ama seninki gibi diş de pek yok yani. Benim kız kardeşim de daha 3 mü 4mü yaşındaydı dolgu yaptıydılar :s
Ben de senin 65 olacağın ihtimali değil gerçeğine inandım

Yok yahu ...dur hele uyuma bugün ... yarına bırakmayın hesaplaşmayı .
Sende sıkma canını.
Kıskançlığından gözü dönmüş ...çenesine vurmuş işte .
Kııızz geldi adam hiç yüzüne bakasım yok ne edem ben şimdi buniş bu gece bitmeli
Aman ahuuuuuuu keyfine bak.hersey halloluyor yiprandiginla kalıyorsun.adamlar kiskansada kizsada eninde sonunda olay tatlı ya bağlanıyor.git boynuna sarıl demiyorum ama kendini üzme.cok düşünme
Bu da kalmış burda boynuna sarılmam o benim ayağıma sarılmalı şimdi
Heee :)) heeeeç :)

Ben surat asmayı uzatınca ..değnek der ki ;

Nasıl olsa barışacağız ...uzatınca günü b.. ediyoruz sadece
Ben hiç surat asmam küsmem de sevmem zaten ama bu sefer gerçekten çoook kırıldım
He ortalığı toplayım bebeleri yatırayım derken sporu yapamadan adam geldi şimdi insem bi türlü inmesem bi türlü.iki gündür hevesim kursağımda kaldı yaa
Oyyy viiiyy çok kötü olmuş benim için.epey bi zaman kaybı ama duraklama dönemi girdi araya.benim 10 yıldır görmediğim kilolardayım
İyi geceler canım
Abla Ömer'in sınavı nasıl geçti.bahsetmedin.haklarında hayırlısı olsun
Rabbim ennn hayırlısını nasip etsin haklarında.ben bugün giremeyen çocuklara çooook üzüldüm off

Yarın kızımın kurana geçme töreni var. Öğlen orada olacağım. Gelinlik aldım ona haftasonu. Düğünde de giydi çok güzel oldu inşallah bi aksilik çıkmaz yarın da güzel geçer. Annem geldiğinden beri öyle yoğun yaşıyorum ki. Oturmaya fırsatım olmuyor. Düğün, kına gecesi, yarına hazırlık alışveriş. Geceleri ise minik bebeğin uykusuzluğu, büyük kızımın öksürüğü, oğlanın süt diye uyanması ne annemi ne beni uyutmadı. Kadıncağız evinde dinlenir artık inşallah
Ay bi de açlıktan başım gözüm ağrıyor, uyusam, yarın olsa da kahvaltı yapsam

Masallah kizina bende kizimin kucuk yaşta ogrenmesini istiyorum darisi benim kizima )

Ne yaptin canim konuşup hallettin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…