Hayriim
Ben aslında çok cikolataci değilim de . Univden beri yaklaşık 15 yıldır çay in yani hep bisküvi gofret halley etipuf geçmstr. Ben kafada bitirmek istemiom aslında s. Diyetten sonra gene almak hedefi var kafada ..fazla abartmak ıstemiom sadece . Bunlar vazgeçilmez değil elbette ama işte
İstatistiğimi de bıraktım ben çıkıyorum canlar ...
Biir şeyler izleyeceğiz falan filan ...
Öpüldünüz ...iyi geceler
Hı mmmmmm eline sağlık kaptanım. IYi vermisim şükr . Mimu ya çok şaşırdım sadece 400 gr bir ayda !10 Şubattan 10 Marta ...1 Ayda Kim Kaç Kilo Verdi ?
(10 Şubat Cuma kilo bildirimi yapanlar sadece istatistikte:) )
@Sherrysherrylady 4.9 kilo
@pamukskr 3.9 kilo
@Bebetomm 3.6 kilo
vorones 3.6 kilo
@cydnz_1 3.3 kilo
@arselka 2.9 kilo
@MuMu85 2.5 kilo
@tuba52 2.2 kilo
ada81 2 kilo
Ahu060812 2 kilo
@Daydream15 2 kilo
@Betulina 1.6 kilo
@Dersaadet_ 1.5 kilo
@kuzularinannesi 1.5 kilo
@ecemavi 1.3 kilo
DelyDoly 1.3 kilo
@kelebekolacam 1.2 kilo
@Sekercikiz 1 kilo
@mimu88 400gr.
@begum75 300gr.
Nare83 +100
Antepia27 + ?
ikonlar verilen kiloya göre değil , kişinin kilosuna orana göre özenle seçilmiştir
He yaa . Burçak yulaflı biskuvi istiommmm. Almam daha etipufÇayın yanında bir tane gofret mesela ... minik ...
Ama sende gidip en fenalarını seçmişsin halley etipuf ..o marsmelov
Ablam.diyetteyken. Tombakken bendé yemem kafamda bitiririm. Ekmek simit olayında oldgu gibi .Ya aynen ...bende alıştım içmeye ...ama ne içtiğimi hatırlamak açısından aynen süper oluyor .
O yüzden menülerde 2.1 ..1.9 yazabiliyorum :)))
demek haaaaaaa
Demiyorum işte ...ohhh afiyet olsun diyorum , löp löp et olsun aaaa niye 100 gr vermişim de
Naptın enişte ile ?
Şevkimi kırdı resmen
Bugün 45 dk ahucum ...
20 dk sı kondisyon bisikletinde ... ekran göstergem bozuk , yoksa dk/cal de yazacağım .
15 dk ağırlık ...
10 dk. plank ve karın haraketleri .
Canım benim , hayır bir de geç saat yiyorsun o kötü .
Senin sınırın yok vero .
Güllaç yesem ben ...tam daha 1 ay aramam .
Bir sütlaç yesem ...dolapta 20 kase dursa ...artık dönüp bakmam .
Ki ben tek seferde 3 kase sütlaç yiyip ...4. yü yesem mi diye bakan kadındım.
İş kafada bitiyor yani.
Akşam ki menü zengin ... 2 çiğ köfteye ve başlangıçta çorbaya gerek yokmuş.
Bu hafta içi planlarını tasarla bence mumum .
İzledim bunu yaa a..
Çocukla ağladım .
Hayır bir de başka okula saatinde gitmiş .
Değişik dely menüleri ya öğle yok ya akşam ... -900 duruyor mu hala
Sınav mı kötü geçmiş ?
Dilekcim yemek çözüm olsa yiyin dibine kadar da ...
Neyse .
Ben senin kabaktan yaptım bugün , okudun mu ?
Yeminle tencereyle yiyecektim
Dilekcim mat çok zorlamış çoçukları 21 soru ancak yaoabildim dedi onunda nekadarı doğru bilmiyoruz . Bakmak istemedi sorular ve şıklar açıklanmasına ragmen . Sonra baktıki yüm arkadaşları matematikte zorlanmış biraz rahatladı tek ben değilmişim diye .
Canım mm. İnşallah bu hafta hiç tatlı yemicem. Meyveler gayet güzel, sütüm tatlı olsun bebeğe yarasın diye kandırmıcam kendimi. Meyve ve hurma alıcam sağlıklı sağlıklı tüketicem inşallah. Bu arada dünkü düğünde de uydum diyetime. Tatlı vardı masada oğlumla onu bölüşerek yedik, o kötü oldu. Diğer yemeklerden az yedimAkşam olmaması da
Öğle 3 dlm ekmekte
Biraz daha dikkat tatlım ...
Liste dediğim gibi hiç mesele olmamalı ... sen bombayı patlat ...çıtırları pıtırları yen mesela ... verelim de nerede verirsek verelim :)
Hem daha yolun uzuuuun , hiç girmemem söz konu değil zaten tatlım ...biraz daha ver hele .
Poğaça yeme de ne yaparsan yap
İyi akşamlar .
Yogun ve gergin bir gündü .
Dün iyiydim ama gece uyuyamadım tabi yavrumda .
Büyük kızımda bukadar kasmamıştım yavrum için çok üzüldüm . Bu sistemin başka bir yolu yokmu yahu.
Dilekcim mat çok zorlamış çoçukları 21 soru ancak yaoabildim dedi onunda nekadarı doğru bilmiyoruz . Bakmak istemedi sorular ve şıklar açıklanmasına ragmen . Sonra baktıki yüm arkadaşları matematikte zorlanmış biraz rahatladı tek ben değilmişim diye .
Haklarında hayırlısı . Maroton bitmedi .
Ay canım ya, Allah kolaylık versin. Diş mevzusu zor. Benim de gitmem lazım bir an önce. Ama seninki gibi diş de pek yok yani. Benim kız kardeşim de daha 3 mü 4mü yaşındaydı dolgu yaptıydılar :sGece kuşu geldi
Uyku akıyo gözlerimden ama günümü anlatmaya geldim
Bugün hem dişçi hem sınav vardı çocuklara yerleri birbirlerinden bambaşka yerlerde eşim sabah okula gönderme dedi bende gitsinler dedim öğlen çocukları sekreter çıkarmamış Benide aramamış 15 dk geç çıktı çocuklar bende hazırlanamadım neyse evden 12.15 tr çıktık randevu 12.45 eşimi aldık yolda ben sürüyorum ama yolu bilmiyorum navigasyon açtım eşimde gerek YOk ben biliyom dese de ben yok daire no suna göre boş yoldan götürüyor diye inatlaştım ama yolda giderken yanlış yere girdim Sonra olan oldu çıkmaz sokaklar adresle alakasız Siri yanlış benim bey doğru saat olmuş 13.45 sonra sirinin dediğine gittim vardınız dediğinde alakasız bi yerdeydim eşim kızıyor beni dinlemedin diye çocuklar stres e girdi yetişemiyoruz diye randevu 12.30 biz gittik dolana dolana 14:00
neyse baktı çocuklara oğlanın sağlam dişi yook ana dişine kanal yapacaklar canım sıkıldı 11 dişimişlem görecekmiş
15:30 saki sınav yerinden 30 -40 km uzaktayız trafikli yolda artık sadece tedavi planınyaptık 3 e gelirken çıktık yolda belgeleri kontrol ederken oğlanın kimliğinin olmadığını gördüm ama evden de 40 km uzaktayız sınav yerine 30km
eşiminde işi varmış 14 30 a herkes sinir küpü oldu dişçiye dedim yetişmiycek hiç başlamayın oğlana damaklık takılacak ama ondan önce sağlığına kavuşması içinde 1300 tl tel hariç masraf çıktı sırf çürüğe çarığa
Kimlik için Dişçiden eve evden sınav yerine ama nasıl kalabalık yollar sınav yerini de bulamadık koştur sınava 10 dk geç başladılar ama yollardaki o süreçler çok zordu hep yetişmeye çalışmak.
Korku gerilim hız aç bilaç ayyy çok zordu
Ben de senin 65 olacağın ihtimali değil gerçeğine inandımAusencia kaptanicemmmm
Yarın sabah itibariyle menülerine dönüyorum.az dagittim. Asayiş berkemal öyle delice bisey yapmadım.
Perşembe uygun biyer bulursam hacamat planım var salı itibariyle hayvansal gıda yasak belki portakal ağacının detoxunu 5 gün yaparım.
Bugün ilk defa 70in altına inebilme ihtimaline inandım.benim sorunbilinc altı.
Kııızz geldi adam hiç yüzüne bakasım yok ne edem ben şimdi buniş bu gece bitmeliYok yahu ...dur hele uyuma bugün ... yarına bırakmayın hesaplaşmayı .
Sende sıkma canını.
Kıskançlığından gözü dönmüş ...çenesine vurmuş işte .
Bu da kalmış burda boynuna sarılmam o benim ayağıma sarılmalı şimdiAman ahuuuuuuu keyfine bak.hersey halloluyor yiprandiginla kalıyorsun.adamlar kiskansada kizsada eninde sonunda olay tatlı ya bağlanıyor.git boynuna sarıl demiyorum ama kendini üzme.cok düşünme
Ben hiç surat asmam küsmem de sevmem zaten ama bu sefer gerçekten çoook kırıldımHeee :)) heeeeç :)
Ben surat asmayı uzatınca ..değnek der ki ;
Nasıl olsa barışacağız ...uzatınca günü b.. ediyoruz sadece
He ortalığı toplayım bebeleri yatırayım derken sporu yapamadan adam geldi şimdi insem bi türlü inmesem bi türlü.iki gündür hevesim kursağımda kaldı yaaAkşam olmaması da
Öğle 3 dlm ekmekte
Biraz daha dikkat tatlım ...
Liste dediğim gibi hiç mesele olmamalı ... sen bombayı patlat ...çıtırları pıtırları yen mesela ... verelim de nerede verirsek verelim :)
Hem daha yolun uzuuuun , hiç girmemem söz konu değil zaten tatlım ...biraz daha ver hele .
Poğaça yeme de ne yaparsan yap
Oyyy viiiyy çok kötü olmuş benim için.epey bi zaman kaybı ama duraklama dönemi girdi araya.benim 10 yıldır görmediğim kilolardayım10 Şubattan 10 Marta ...1 Ayda Kim Kaç Kilo Verdi ?
(10 Şubat Cuma kilo bildirimi yapanlar sadece istatistikte:) )
@Sherrysherrylady 4.9 kilo
@pamukskr 3.9 kilo
@Bebetomm 3.6 kilo
vorones 3.6 kilo
@cydnz_1 3.3 kilo
@arselka 2.9 kilo
@MuMu85 2.5 kilo
@tuba52 2.2 kilo
ada81 2 kilo
Ahu060812 2 kilo
@Daydream15 2 kilo
@Betulina 1.6 kilo
@Dersaadet_ 1.5 kilo
@kuzularinannesi 1.5 kilo
@ecemavi 1.3 kilo
DelyDoly 1.3 kilo
@kelebekolacam 1.2 kilo
@Sekercikiz 1 kilo
@mimu88 400gr.
@begum75 300gr.
Nare83 +100
Antepia27 + ?
ikonlar verilen kiloya göre değil , kişinin kilosuna orana göre özenle seçilmiştir
Abla Ömer'in sınavı nasıl geçti.bahsetmedin.haklarında hayırlısı olsunİyi geceler canım
Rabbim ennn hayırlısını nasip etsin haklarında.ben bugün giremeyen çocuklara çooook üzüldüm offİyi akşamlar .
Yogun ve gergin bir gündü .
Dün iyiydim ama gece uyuyamadım tabi yavrumda .
Büyük kızımda bukadar kasmamıştım yavrum için çok üzüldüm . Bu sistemin başka bir yolu yokmu yahu.
Haklarında hayırlısı . Maroton bitmedi .
Hayırlı sabahlar ablam ve sevgili takımımGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Masallah kizinaYarın kızımın kurana geçme töreni var. Öğlen orada olacağım. Gelinlik aldım ona haftasonu. Düğünde de giydi çok güzel oldu inşallah bi aksilik çıkmaz yarın da güzel geçer. Annem geldiğinden beri öyle yoğun yaşıyorum ki. Oturmaya fırsatım olmuyor. Düğün, kına gecesi, yarına hazırlık alışveriş. Geceleri ise minik bebeğin uykusuzluğu, büyük kızımın öksürüğü, oğlanın süt diye uyanması ne annemi ne beni uyutmadı. Kadıncağız evinde dinlenir artık inşallah
Ay bi de açlıktan başım gözüm ağrıyor, uyusam, yarın olsa da kahvaltı yapsam
Ne yaptin canim konuşup hallettin mi ?Kııızz geldi adam hiç yüzüne bakasım yok ne edem ben şimdi buniş bu gece bitmeli
Bu da kalmış burda boynuna sarılmam o benim ayağıma sarılmalı şimdi
Ben hiç surat asmam küsmem de sevmem zaten ama bu sefer gerçekten çoook kırıldım
He ortalığı toplayım bebeleri yatırayım derken sporu yapamadan adam geldi şimdi insem bi türlü inmesem bi türlü.iki gündür hevesim kursağımda kaldı yaa
Oyyy viiiyy çok kötü olmuş benim için.epey bi zaman kaybı ama duraklama dönemi girdi araya.benim 10 yıldır görmediğim kilolardayım
Abla Ömer'in sınavı nasıl geçti.bahsetmedin.haklarında hayırlısı olsun
Rabbim ennn hayırlısını nasip etsin haklarında.ben bugün giremeyen çocuklara çooook üzüldüm off
Ne yaptin canim konuşup hallettin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?