Kiz benimki cook üşengeç hayatta yazmaz yazmaya üşenir hahaAyyyy erkeklerin ciddi grubu olsa bizi cekistirseler bizde gizliden okusak
Evet erkekler eşlerini başka erkekle cekistimez
Ne gadaaan güzel olurduuuu diyeceeem ama ...
1 dk içinde konu spor , siyaset , iş ...dolar euro , araba , maçlara döner ...bizim esamemiz okunmazdı
Evet erkekler eşlerini başka erkekle cekistimez
Benimkide zorunlu olmadıkça yeni arkadaşlıklar kurmaz.Kiz benimki cook üşengeç hayatta yazmaz yazmaya üşenir haha))
Amma işin ucunda halı saha varsa uzayliyla bile buluşup gider.
Ayni valla benim esim ikizler ama a sosyal ben cevre bulurum..ona gore koltuga uzansin elinde kumanda cay tamam...ben ittire ittire biyerlere götürürüm...hali saha gunleri bana pek iyi davranirdi cocuk gibi o gun cingar cikarmayayimda gitsin...en son sakatlandi simdi pasalar gibi evde oturuyor hahaAmma işin ucunda halı saha varsa uzayliyla bile buluşup gider.
Canim annen az kalmis gelmisken daha uzun kalaydiiii...Allah kavustursun yine..Merhaba hayırlı akşamlar, benim alıntılar hep kayboluyor. Yazacağımı da unutuyorum haliyle. Kusura bakmayın arkadaşlarım =)
Annemi yolcu ettim bugün. Evleneli on yıl oldu ama böyle ayrılırken hala ağlıyorum. Gurbet imtihanı bizimki de
@fatmanurkaya Fatmanur ablam biz birbirimize rakip değil destek oluruz dediğin gibi. Allah sana kolaylık versin, azim irade versin inşallah,, nasıl gidiyor bu hafta
Sevgili kaptanımAusencia listeye katılamıcak olmak, daha doğrusu zor olması üzdü beni ama önemli olan burada olmak olacak inşallah.
Menümü yazıyorum
Sabah 2 dl ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, salata, 2 ceviz, 5 kuru üzüm
Ara 2 kare çikolata, kahve
Öğle 3 dl ekmek, 1 kase çorba, kereviz salata, brokoli haşlama
Ara yağsız tatlı iki dilim
Akşam yok
3lt su ,spor 1 saat tempolu spor, leslie vs karışık yaptım canımAhu060812
Kızkardeşimin doğumu yaklaştı. Yanından pek ayrılmak istemiyor haliyle canım. Eşim arabayla gelecek diye 4 günlüğüne geldi ama çok yoruldu tabi. Sağolsun. Allah başımızdan eksik etmesin. Senin babanlar burda mı, öyle gördüm sanki. Öyleyse gözün aydın canımCanim annen az kalmis gelmisken daha uzun kalaydiiii...Allah kavustursun yine..
aynen
Ne gadaaan güzel olurduuuu diyeceeem ama ...
1 dk içinde konu spor , siyaset , iş ...dolar euro , araba , maçlara döner ...bizim esamemiz okunmazdı
Sağol canim dün geldi babam...Kızkardeşimin doğumu yaklaştı. Yanından pek ayrılmak istemiyor haliyle canım. Eşim arabayla gelecek diye 4 günlüğüne geldi ama çok yoruldu tabi. Sağolsun. Allah başımızdan eksik etmesin. Senin babanlar burda mı, öyle gördüm sanki. Öyleyse gözün aydın canım
HayriimKızlar biraz moral bozuktu neyaptigimi bilemedim menü veremicem
Daha kendime gelemedim
Spor yapicam ama..
Ben aslında çok cikolataci değilim de . Univden beri yaklaşık 15 yıldır çay in yani hep bisküvi gofret halley etipuf geçmstr. Ben kafada bitirmek istemiom aslında s. Diyetten sonra gene almak hedefi var kafada ..fazla abartmak ıstemiom sadece . Bunlar vazgeçilmez değil elbette ama iştevorones canim ben tam bi cikolata hastasiydim ustelik midemi mahvettigini bile bile yiyordum....ben basardiysam herkes basarir..bu is beyinde bitiyor evet ilk 2 ay cook kotu gecirdim... ama bitti inan markete hergun gidiyorum dönüp bakmiyorum bile...beynimde bunlar zararli diye msj yolladim...abur cubura harcadigim parayi findik badem hurmaya yatırıyorum...kendimi cook saglikli hissediyorum..ama bi isirik alirsam başa donecegimi biliyorum....bu yuzden asla agzima surmuyorum...
Senin hep bu kucuk ısırıklarin bence bozuyor dengeni..diyet icin degil sağlık icin yemeee derim..
Merhaba hayırlı akşamlar, benim alıntılar hep kayboluyor. Yazacağımı da unutuyorum haliyle. Kusura bakmayın arkadaşlarım =)
Annemi yolcu ettim bugün. Evleneli on yıl oldu ama böyle ayrılırken hala ağlıyorum. Gurbet imtihanı bizimki de
@fatmanurkaya Fatmanur ablam biz birbirimize rakip değil destek oluruz dediğin gibi. Allah sana kolaylık versin, azim irade versin inşallah,, nasıl gidiyor bu hafta
Sevgili kaptanımAusencia listeye katılamıcak olmak, daha doğrusu zor olması üzdü beni ama önemli olan burada olmak olacak inşallah.
Menümü yazıyorum
Sabah 2 dl ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, salata, 2 ceviz, 5 kuru üzüm
Ara 2 kare çikolata, kahve
Öğle 3 dl ekmek, 1 kase çorba, kereviz salata, brokoli haşlama
Ara yağsız tatlı iki dilim
Akşam yok
3lt su ,spor 1 saat tempolu spor, leslie vs karışık yaptım canımAhu060812
Ya ben duramıyorum yeşil çayımı içeyim de spora ineyim biraz endorfin salgılayım mutlu olayım
slow müzik eşliğinde
Bekarkende en nefret ettiğim gün pazar günüydü stadyum ve bilimum maç yorum programları sebebiyle.babam erkek kardeşim...Benim eşim futbolu un f siyle ilgilenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?