Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amma işin ucunda halı saha varsa uzayliyla bile buluşup gider.
Ayni valla benim esim ikizler ama a sosyal ben cevre bulurum..ona gore koltuga uzansin elinde kumanda cay tamam...ben ittire ittire biyerlere götürürüm...hali saha gunleri bana pek iyi davranirdi cocuk gibi o gun cingar cikarmayayimda gitsin...en son sakatlandi simdi pasalar gibi evde oturuyor haha )

Kiz simdi düşündüm bende pek fenaydim o hali saha macini ona zehir ederdim kirk kere arardim haha ))

Ya kızlar gerçekten sindiremiyorum bende bu sefer.zaten uyumayı bırak sen ne denek istedin diye silkeleyesim var adamı ama işte geç gelecek gece ses çıkaramıyacaz istediğim gibi olmayacak en iyisi pusuya yatıp sabah hesaplaşmak

Güzel olmakta başa bela anacım

Merhaba hayırlı akşamlar, benim alıntılar hep kayboluyor. Yazacağımı da unutuyorum haliyle. Kusura bakmayın arkadaşlarım =)
Annemi yolcu ettim bugün. Evleneli on yıl oldu ama böyle ayrılırken hala ağlıyorum. Gurbet imtihanı bizimki de

@fatmanurkaya Fatmanur ablam biz birbirimize rakip değil destek oluruz dediğin gibi. Allah sana kolaylık versin, azim irade versin inşallah,, nasıl gidiyor bu hafta

Sevgili kaptanım Ausencia listeye katılamıcak olmak, daha doğrusu zor olması üzdü beni ama önemli olan burada olmak olacak inşallah.
Menümü yazıyorum

Sabah 2 dl ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, salata, 2 ceviz, 5 kuru üzüm

Ara 2 kare çikolata, kahve

Öğle 3 dl ekmek, 1 kase çorba, kereviz salata, brokoli haşlama

Ara yağsız tatlı iki dilim

Akşam yok

3lt su ,spor 1 saat tempolu spor, leslie vs karışık yaptım canım Ahu060812

Canim annen az kalmis gelmisken daha uzun kalaydiiii...Allah kavustursun yine..

Canim annen az kalmis gelmisken daha uzun kalaydiiii...Allah kavustursun yine..
Kızkardeşimin doğumu yaklaştı. Yanından pek ayrılmak istemiyor haliyle canım. Eşim arabayla gelecek diye 4 günlüğüne geldi ama çok yoruldu tabi. Sağolsun. Allah başımızdan eksik etmesin. Senin babanlar burda mı, öyle gördüm sanki. Öyleyse gözün aydın canım

Sağol canim dün geldi babam...) kızkardeşin saglikla bebeğini kucagina alir insallah..

Kızlar biraz moral bozuktu neyaptigimi bilemedim menü veremicem
Daha kendime gelemedim
Spor yapicam ama..
Hayriim
Ben aslında çok cikolataci değilim de . Univden beri yaklaşık 15 yıldır çay in yani hep bisküvi gofret halley etipuf geçmstr. Ben kafada bitirmek istemiom aslında s. Diyetten sonra gene almak hedefi var kafada ..fazla abartmak ıstemiom sadece . Bunlar vazgeçilmez değil elbette ama işte

Akşam olmaması da
Öğle 3 dlm ekmekte

Biraz daha dikkat tatlım ...

Liste dediğim gibi hiç mesele olmamalı ... sen bombayı patlat ...çıtırları pıtırları yen mesela ... verelim de nerede verirsek verelim :)

Hem daha yolun uzuuuun , hiç girmemem söz konu değil zaten tatlım ...biraz daha ver hele .

Ya ben duramıyorum yeşil çayımı içeyim de spora ineyim biraz endorfin salgılayım mutlu olayım
slow müzik eşliğinde

Poğaça yeme de ne yaparsan yap

Benim eşim futbolu un f siyle ilgilenmez
Bekarkende en nefret ettiğim gün pazar günüydü stadyum ve bilimum maç yorum programları sebebiyle.babam erkek kardeşim...
Eşim evlenince duruldu sanırım eski ispanyol alman italya ligindeki takımları futbolcuları hep sayardi.

10 Şubattan 10 Marta ...1 Ayda Kim Kaç Kilo Verdi ?

(10 Şubat Cuma kilo bildirimi yapanlar sadece istatistikte:) )

@Sherrysherrylady 4.9 kilo

pamukskr 3.9 kilo

B Bebetomm 3.6 kilo

vorones 3.6 kilo

cydnz_1 3.3 kilo

A arselka 2.9 kilo

MuMu85 2.5 kilo

T tuba52 2.2 kilo

ada81 2 kilo

Ahu060812 2 kilo

@Daydream15 2 kilo

Betulina 1.6 kilo

@Dersaadet_ 1.5 kilo

kuzularinannesi 1.5 kilo

ecemavi 1.3 kilo

DelyDoly 1.3 kilo

kelebekolacam 1.2 kilo

Sekercikiz 1 kilo

mimu88 400gr.

begum75 300gr.

@masumm +100

@fatmanurkaya + ?

ikonlar verilen kiloya göre değil , kişinin kilosuna orana göre özenle seçilmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…