Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooooo oooo listeden bir çıtır daha elendiiii

Akşaaaam epeeey çok olmuş nehir.

Giden eksiler dönmüştür maalesef.
Evet biraz öyle oldu canım ama yine de önlemimi aldım diğer haftadaki kiloya ulaşmadım çok şükür

Anladım canım bende günden güne bildiririm. Hafta sonu evimde internet sıkıntısı vardı giremedim

Cumartesi: kesintisiz 30 dakika yürüyüş
Pazar : 45 dakika leslie (3 mil)

Hayırlı sabahlar, hayırlı hafta başları, hayırlı sağlıklı mutlu bir günnnnn olsun

anamm bir ay sonucuma bak, bana bir sopa az

Günaydın hayırlı haftalarPazar günü giremedim evdeki internette sıkıntı vardı telefondan da olmuyor benim telefon az dandik

Ausencia canım pazar günümü belirtiyorum

Sabah; 10:30 - 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı + 15 gr yulaf + 240 ml yarım yağlı süt - 161 kalori
Öğle; 12:15 - 2 ad.küçük haşlanmış yumurta + 1 ince dilim kaşar peyniri + 2 dilim kadar çeçil peyniri + 7 ad.siyah zeytin + 2 ad.ceviz - 306 kalori
Ara; 16:00 - 1 kupa karışık hazırladığım tarçınlı su + 1 ad.nesfit tam tahıllı bar - 90 kalori
Akşam; 18:00 - 1 porsiyon yoğurtlu kereviz salatası + 2 ad.ceviz - 178 kalori

Toplam kalori: 735

45 dakika leslie yapıldı + 2 lt su içildi.

Son düzenleme:
Cuma günü işten çıkıp anneni almaya gitttim, bir aydır abimlerdeydi.. Cumartesi beni bir sıtma tuttu, akşama kadar yataktaydım. Ancak akşam çıktık, yola koyulduk.. Pazar dernek toplantısı vs. derken gelemedim buraya.. Diyetim hamd olsun fena geçmedi, ama en sıkı tuttuğum günler pazartesi- perşembe olacak ve son iki gün VİCDAN çorbası yapmayı düşünüyorum. İnşallah iyi kilo veririm
Şimdi menülerimi yazayım

Geçmiş olsun betüş .

Ausencia

CUMARTESİ MENÜSÜ

SABAH
1 dl ekmek
Melemen
peynir
zeytin
bolbol salata

ÖĞLEN
Lahana yemeği
İki kaşık pilav
iki kaşık tavuklu patates
Bol bol salata

AKŞAM
Bir kase çok az pirinçli ve çok az şekerli sütlaç

2lt su

PAZAR MENÜSÜ

SABAH
1 dl tb ekmek
yeşil soğanlı omlet
Zeytin, peynir
domates

ÖĞLEN
bir dl ev yapımı kek
iki dl armut
yarım portakal

AKŞAM
Bol salata
iki kaşık buldur
iki kaşık barbunya yemeği

2lt su

Ahum balım öncelikle hayırlı yaşlar dilerim canım . nice sağlıklı ,mutlu seneler inşallah .

Bu adamlar böyle işte naaparsın hammaddeleri kütükdür kendilerinin .severlermi yeremi çalarlar bilinmez . Barıştınızmı .

Günaydınnn kolum çok fena komple uyuşma hissi var parmak uçlarım da çok ağrıyor dokununca

kızlar geçmiş olsun,geçiş mevsimi her türlü hastalık yapıyo dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…