Bu hafta gümbür gümbür geliyorsun demiii ?? Bu hafta sen cok kilo vereceksin gibiLesile için kalkamadım 2 de yatınca
Ütü öncesi bı lesile patlatmam lazimm akşama
Evet biraz öyle oldu canım ama yine de önlemimi aldım diğer haftadaki kiloya ulaşmadım çok şükürOoooo oooo listeden bir çıtır daha elendiiii
Akşaaaam epeeey çok olmuş nehir.
Giden eksiler dönmüştür maalesef.
nehirnil111 sadece spor amaçlı tempolu yürüyüşler sayılıyo kesintisiz yapılan ve en az 30 dk olan kardiyolar istiyorum ama arkadaşlar öğle aralarında yürüdükleri 15-20 dk tempolu yürüyüşleri de yazıyo
anamm bir ay sonucuma bak, bana bir sopa az10 Şubattan 10 Marta ...1 Ayda Kim Kaç Kilo Verdi ?
(10 Şubat Cuma kilo bildirimi yapanlar sadece istatistikte:) )
@Sherrysherrylady 4.9 kilo
@pamukskr 3.9 kilo
@Bebetomm 3.6 kilo
@vorones 3.6 kilo
cydnz_1 3.3 kilo
@arselka 2.9 kilo
@MuMu85 2.5 kilo
@tuba52 2.2 kilo
ada81 2 kilo
@Ahu060812 2 kilo
@Daydream15 2 kilo
Betulina 1.6 kilo
@Dersaadet_ 1.5 kilo
@kuzularinannesi 1.5 kilo
ecemavi 1.3 kilo
@DelyDoly 1.3 kilo
kelebekolacam 1.2 kilo
@Sekercikiz 1 kilo
mimu88 400gr.
begum75 300gr.
Nare83 +100
@fatmanurkaya + ?
ikonlar verilen kiloya göre değil , kişinin kilosuna orana göre özenle seçilmiştir
Aa bak sen , kimmiş o aplaHe söz dinlerim ben bi abla cozut dedi.
Öyle tıkır tıkır gitmeyince umudumu kaybettim galiba.ama elim mahkum salamam.tekrar 80 olamam.
Ay inşallah.bi vesile olur.
Geçmiş olsun betüş .Cuma günü işten çıkıp anneni almaya gitttim, bir aydır abimlerdeydi.. Cumartesi beni bir sıtma tuttu, akşama kadar yataktaydım. Ancak akşam çıktık, yola koyulduk.. Pazar dernek toplantısı vs. derken gelemedim buraya.. Diyetim hamd olsun fena geçmedi, ama en sıkı tuttuğum günler pazartesi- perşembe olacak ve son iki gün VİCDAN çorbası yapmayı düşünüyorum. İnşallah iyi kilo veririm
Şimdi menülerimi yazayım
Ahum balım öncelikle hayırlı yaşlar dilerim canım .Evet abla dediği lafı çeksen nerelere gider..bilmiyom konuşmayı düşünmüyorum konuşursamda sadece be demek istediğini açıklatacam ona.diyetime zarar vermem içimden Slow şarkılar eşliğinde bisiklete binmek geliyo..
.sen en güzell duyguların katiliiisiiinn
Sebepp kuzum ??Günaydınnn kolum çok fena komple uyuşma hissi var parmak uçlarım da çok ağrıyor dokununca
Cuma günü işten çıkıp anneni almaya gitttim, bir aydır abimlerdeydi.. Cumartesi beni bir sıtma tuttu, akşama kadar yataktaydım. Ancak akşam çıktık, yola koyulduk.. Pazar dernek toplantısı vs. derken gelemedim buraya.. Diyetim hamd olsun fena geçmedi, ama en sıkı tuttuğum günler pazartesi- perşembe olacak ve son iki gün VİCDAN çorbası yapmayı düşünüyorum. İnşallah iyi kilo veririm
Şimdi menülerimi yazayım
Günaydınnn kolum çok fena komple uyuşma hissi var parmak uçlarım da çok ağrıyor dokununca
İnşallah bi şok etkisi olmuştur bünyene , sanada yeni umutlar olur inş .
daha kötü olmadan bi görünsen.ağrı kesici aldın mı?Günaydınnn kolum çok fena komple uyuşma hissi var parmak uçlarım da çok ağrıyor dokununca
Geçmiş olsun betüş .
Sağolun arkadaşlarkızlar geçmiş olsun,geçiş mevsimi her türlü hastalık yapıyo dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?