- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Bence de inşallah daha iyi verecek şimdiden sonraİnşallah bi şok etkisi olmuştur bünyene , sanada yeni umutlar olur inş ..
Sebepp kuzum ??
daha kötü olmadan bi görünsen.ağrı kesici aldın mı?
Geçmiş olsun terli halde rüzgarda falan mı kaldın ?Günaydınnn kolum çok fena komple uyuşma hissi var parmak uçlarım da çok ağrıyor dokununca
Geçmiş olsunn tatlım nedenkii acabaaGünaydınnn kolum çok fena komple uyuşma hissi var parmak uçlarım da çok ağrıyor dokununca
:)))departmanBilmiyorum ki ablam
yok almadım doktorum. Şimdi ofise gidiyorum iş durumuna göre yarın ya da Çarşamba bi nörolijiye gideceğim doğru departman değil mi?
genelde bu yaşlarda işi pc başında olanlarda çok görğlğyor.el bileğinde sinir sıkışmasına bağlı uyyuşma ağrı ..karpal tünel sendromu gibi görünüyor. muhtemelen mimunun rahatsızlığıGeçmiş olsun terli halde rüzgarda falan mı kaldın ?
Çalışırken bende öyleydim haklısın canım. Sürekli bilgisayarda olduğun için sağ kolun sağ elim bazen dayanılmaz sızlardı.genelde bu yaşlarda işi pc başında olanlarda çok görğlğyor.el bileğinde sinir sıkışmasına bağlı uyyuşma ağrı ..karpal tünel sendromu gibi görünüyor. muhtemelen mimunun rahatsızlığı
anam bütün ecin cücün duyguları çağımışsın..kışt de begüm onlara.senin gibi güzel hoş bi hanıma yakışmıyor.hadi bi kahve içelim.kızlar günaydın
yağmurlu kapalı kasvetli bir gün,üzerimde hamlık,bitkinlik, isteksizlik, herşey mevcut,ne yatasım var ne kalkasım,sanırım mutsuzum
geçmiş olsun canım , bence erteleme hiçGünaydınnn kolum çok fena komple uyuşma hissi var parmak uçlarım da çok ağrıyor dokununca
Canım Rabbim hatim törenini de nasip etsin inşallahYarın kızımın kurana geçme töreni var. Öğlen orada olacağım. Gelinlik aldım ona haftasonu. Düğünde de giydi çok güzel oldu inşallah bi aksilik çıkmaz yarın da güzel geçer. Annem geldiğinden beri öyle yoğun yaşıyorum ki. Oturmaya fırsatım olmuyor. Düğün, kına gecesi, yarına hazırlık alışveriş. Geceleri ise minik bebeğin uykusuzluğu, büyük kızımın öksürüğü, oğlanın süt diye uyanması ne annemi ne beni uyutmadı. Kadıncağız evinde dinlenir artık inşallah
Ay bi de açlıktan başım gözüm ağrıyor, uyusam, yarın olsa da kahvaltı yapsam
Ne yaptin canim konuşup hallettin mi ?
Aynen adam mende merak ettim ahuyu evdeki huzur çok önemli
Benim pek barıştığım söylenemez konuştuk o yeğeninin hal ve hareketlerini sevmiyormuş daha önce arabayla ilgili bi saygısızlık yapmış patinaj çekerek tamircinin yanında arabayı serserice kaldırmış küfür ediyo gibi diyo bende bidaha ona araba vermiycektşm sen nasıl bana sormadan onu çağırıyon diyo bana.bnede o aradı ben çağırmadım dedim ayrıca ben onu kendi arabasıyla çağırmıştım benim araba tesadüf ordaymış seninkiyle geleyim demişti.hem sen bunları niye testi kırılınca söylüyon dedim.laf anlamaz benim ki öyle konuşmayla.yeğeninden beni kıskandı yaa şuna bak.aklım almıyo da işte erkeklerin düşünme tarzı farklı çalıştığı için ne düşünecekleri belli olmuyo.bide benim ev havalimanının yakınında askerden gelirken de bu yeğenini ben almıştım ev yakın diye onuda söylüyor bana mı kalmışmış ee ozaman niye söylemiyon gitme de demi oğlan askerden geleli bi sene olacak.çok saçma o yüzden ben hala tatmin olmadım.barışmış değilim.Ahum balım öncelikle hayırlı yaşlar dilerim canım .nice sağlıklı ,mutlu seneler inşallah .
Bu adamlar böyle işte naaparsın hammaddeleri kütükdür kendilerinin .severlermi yeremi çalarlar bilinmez. Barıştınızmı .
Ahucum eşinin sıkıntısı senden yana değil sana patlamış sadece..yeğeninin başkalarına hareketlerini görmüştür halini tavrını beğenmemiştir..belli ki dikkatli olmanı istiyor....madem rahatsız mesafeni koy görüşme yeğeniyle..Günaydın kızlarrrr
Canım Rabbim hatim törenini de nasip etsin inşallah
Benim pek barıştığım söylenemez konuştuk o yeğeninin hal ve hareketlerini sevmiyormuş daha önce arabayla ilgili bi saygısızlık yapmış patinaj çekerek tamircinin yanında arabayı serserice kaldırmış küfür ediyo gibi diyo bende bidaha ona araba vermiycektşm sen nasıl bana sormadan onu çağırıyon diyo bana.bnede o aradı ben çağırmadım dedim ayrıca ben onu kendi arabasıyla çağırmıştım benim araba tesadüf ordaymış seninkiyle geleyim demişti.hem sen bunları niye testi kırılınca söylüyon dedim.laf anlamaz benim ki öyle konuşmayla.yeğeninden beni kıskandı yaa şuna bak.aklım almıyo da işte erkeklerin düşünme tarzı farklı çalıştığı için ne düşünecekleri belli olmuyo.bide benim ev havalimanının yakınında askerden gelirken de bu yeğenini ben almıştım ev yakın diye onuda söylüyor bana mı kalmışmış ee ozaman niye söylemiyon gitme de demi oğlan askerden geleli bi sene olacak.çok saçma o yüzden ben hala tatmin olmadım.barışmış değilim.
İşe gitmedin mi Elifim?Bir sürü ütü var yineçocukları yıkayıp sonra ütülerle boğuşmaya
Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?