Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın güzellikler

aeben abla rüyamda seni gördüm, kızlarla kendi fotoğraflarını gösteriyordun, nasıl zayıflamıştın başka birinin evindeydik, yaprak sarıyorduk beraber

Şuan haftasonunun artısını yüklenmiş ekmeksiz kahvaltı yapmaktayım cumaya kadar ekmek yok

Dün alışverişe gittik 42 beden kıyafet almaktan nefret ediyorum, her yanım bıngıl bıngıl yağ ne kendime ne başkasına azim konusunda güven vermesem de olcak bu iş bu sefer inanıyorum

Geçmiş olsun terli halde rüzgarda falan mı kaldın ?
genelde bu yaşlarda işi pc başında olanlarda çok görğlğyor.el bileğinde sinir sıkışmasına bağlı uyyuşma ağrı ..karpal tünel sendromu gibi görünüyor. muhtemelen mimunun rahatsızlığı

Günaydın bacılarım

Ahu060812 Ahu bir kriz yaşanmış sanırım ama okuyamadım mesajını..umarım hallolmuştur..

Gözüm saydin78 ı arıyor gelmeyecek mi??

aeben salatamı hazırladım getirdim bacım ofise ton balıklı..sen neler yiyeceksin bugün??

birde dün aklıma geldi bizim bi firuzeew vardı geliyorsan bir ses ver bacım birde @_SARAYCA_ kaybolup gidiyorsunuz merak ediyoruz arada gelip bi selam verin yahu

Çalışırken bende öyleydim haklısın canım. Sürekli bilgisayarda olduğun için sağ kolun sağ elim bazen dayanılmaz sızlardı.
Benimki klasik anne yorumu : ceryanda mı kaldın acaba

kızlar günaydın
yağmurlu kapalı kasvetli bir gün,üzerimde hamlık,bitkinlik, isteksizlik, herşey mevcut,ne yatasım var ne kalkasım,sanırım mutsuzum
anam bütün ecin cücün duyguları çağımışsın..kışt de begüm onlara.senin gibi güzel hoş bi hanıma yakışmıyor.hadi bi kahve içelim.

Günaydın kızlarrrr
Canım Rabbim hatim törenini de nasip etsin inşallah
Ne yaptin canim konuşup hallettin mi ?

Aynen adam mende merak ettim ahuyu evdeki huzur çok önemli

Benim pek barıştığım söylenemez konuştuk o yeğeninin hal ve hareketlerini sevmiyormuş daha önce arabayla ilgili bi saygısızlık yapmış patinaj çekerek tamircinin yanında arabayı serserice kaldırmış küfür ediyo gibi diyo bende bidaha ona araba vermiycektşm sen nasıl bana sormadan onu çağırıyon diyo bana.bnede o aradı ben çağırmadım dedim ayrıca ben onu kendi arabasıyla çağırmıştım benim araba tesadüf ordaymış seninkiyle geleyim demişti.hem sen bunları niye testi kırılınca söylüyon dedim.laf anlamaz benim ki öyle konuşmayla.yeğeninden beni kıskandı yaa şuna bak.aklım almıyo da işte erkeklerin düşünme tarzı farklı çalıştığı için ne düşünecekleri belli olmuyo.bide benim ev havalimanının yakınında askerden gelirken de bu yeğenini ben almıştım ev yakın diye onuda söylüyor bana mı kalmışmış ee ozaman niye söylemiyon gitme de demi oğlan askerden geleli bi sene olacak.çok saçma o yüzden ben hala tatmin olmadım.barışmış değilim.

Doğumgünümde arkadaşım kargoyla bana hediyesini göndermişti..giydim üstüme tam oturdu halbuki salaş bir bluz..değiştireyim dedim eşim bırak kalsın değiştirme dedi..5 aydır dolapta asılı giyemedim bugün giydim veeee salaş o değilde 2-3 kilo daha verince herşeyim bol gelecek alışveriş şart

Ahucum eşinin sıkıntısı senden yana değil sana patlamış sadece..yeğeninin başkalarına hareketlerini görmüştür halini tavrını beğenmemiştir..belli ki dikkatli olmanı istiyor....madem rahatsız mesafeni koy görüşme yeğeniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…