Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayr olsun inş .
Yaprakmı sarıyorduk .

Tabiki olacak elifim .

kızlar dün eni gören herkes çok zayıflamışsın deyip durdu Ya dedim son görüsmemizden beri en fazla 2 kilo vermişimdir, o zaman o kadar dememiştiniz.. Aaaaa ama şu an çok zayıf görünüyorsun deyip durdular Arlarından bir iki arkadaştan daha zayıfımartık, eskiden en şişmanıydım grubun

Abimler de öyle... Artık yengemden zayıf duruyorum, halbuki 6-7 kilo benden eksik. Anneannem de görür görmez BEtttüüüüüüülll sen çok güzel olmuşsun dedi
Tabi kötünün iyisiyim yani zayıf falan değilim ama KABALIĞIM gitti, göğüsler inanılmaz küçük görünüyor, ama aslında hala büyükler..
Kısacası çok hoş herkesin aynı şeyi söylemesi , çünkü son zamanlarda bana o kadar vermişm gibi gelmedi

Ahum Katılıtorum hülyaya .
Erkekler zararlı insanları bizden daha iyi biliyorlar bu bir gerçek . Seni uzak tutmak istemiş . Ve bunu direk söyleyemezler . Sen istemesende olaylar bu yöne kaymış ,Bu konuda eşine hak veriyorum . Eşinin sevmediği kişilerle arana mesafe koy .

Ütümüüü . Şu an karşımda bi dağ kütlesi beni bekliyor
dük akşam hallettim o işi tabi şimdi çamaşırlıkta asılılar var akşamda onlar ütülenecek..akşam 11 buçukta eşime senin gömleklerini ütüleyeyim bari sadece dedim hepsini ütüledim..bitince eşim ütü masasını açtığında hepsini ütülemeden duramaz dedim içimden diyor..tanıyor adam sonuçta

Önce kendin inanmalisin gerisi gelir ben bile ağır aksak gidiyorum ama gidiyorum

heyyy yaşasın perşembe hacamat randevumu aldımmmmmmmmmm.
hemde dr arkadasım yapacak.

Sende öğren Ankara'ya gel bize yap

Evet ya nerdeler ikiside . yasom7272 unutmamak lazım ..

Ortim yok pardon sevgili rakibem . Bugun sıkma günlerim başkamıştır hafta sonu geride kalmıştır . Biraz artım var tabi 2 güne silip süpürürüm inş .
Regl olmusum bugun .
Lapayla start veriyorum efenim .

Cumaya napcaz bakalım rakibem kim kimi süprecek görcizz

Hadi bakalım iki akrep hatununun kapışması nasıl olcek

kız btül bana gelsne bende göreyim cok zayıflamışşsın diyeyim.

Geçmiş olsun terli halde rüzgarda falan mı kaldın ?

yok canımm genel de sıkı giyinirim dışarıda ama belli de olmaz tabii...

Geçmiş olsunn tatlım nedenkii acabaa

boyun fıtığı gibi geldi bana bi tırstım

:)))departman
fizik tedavi bölümü daha iyi olur.

tamam daktırım...

boyun fıtığu diye bi tırstımmm doktorummm..

geçmiş olsun canım , bence erteleme hiç

teşekkürler canım yarın sizinle toplantımız var bakalım ona göre gidecğeim :)

mimu88 geçmiş olsun benimde sağ kol fena geçer diye bekliyorum

tutuldumu canımmm çok geçmiş olsun...

yaa :)) bostancı demi yine

kızlar günaydın
yağmurlu kapalı kasvetli bir gün,üzerimde hamlık,bitkinlik, isteksizlik, herşey mevcut,ne yatasım var ne kalkasım,sanırım mutsuzum
Begoscan mutsuz olma olma. Hayat hava kapali ve sıkıcı ds olsa güZEL.
Kalk güZEL kahvaltı ni yap. Oh misssssss. Ben de okula geldim. Gelmeye gelmeye unuttum zaar aptal gibiyim

mimu88 geçmiş olsun kuzum

Ablalarım sorun zaten bunu şimdi söylemesi.daha önce niye söylememiş.bu adamlar sonuçta sık görüştüğümüz bizde yeyip içen adamlar.ben istesemde istemesemde görüşülecek eni sonu o kesin de ben samimi olmam tabiki.ama bunu daha önceden düzgün bi şekilde paylaşabilirdi.ben ona kızdım.

bende artıyla başladım bacım..midem kötü bugün yine gittim çubuk kraker aldım yatıştırsın diye..ara öğün niyetine..öğlen salata akşam yoğurtlu bakla yiyeceğim bugün..2 gün dukan atak yapayım diyorum çarşamba ve perşembe ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…