kKolay gelsin canımm ütüyü de hiçççç sevmemm bende akşam yapacagımmm iğkk yaaaaa hayattt biz bayanalrı ne zorluyorBir sürü ütü var yineçocukları yıkayıp sonra ütülerle boğuşmaya
Allah'a emanet olun
Hayr olsun inş .Günaydın güzellikler
aeben abla rüyamda seni gördüm, kızlarla kendi fotoğraflarını gösteriyordun, nasıl zayıflamıştın başka birinin evindeydik, yaprak sarıyorduk beraber
Şuan haftasonunun artısını yüklenmiş ekmeksiz kahvaltı yapmaktayımcumaya kadar ekmek yok
Dün alışverişe gittik 42 beden kıyafet almaktan nefret ediyorum, her yanım bıngıl bıngıl yağne kendime ne başkasına azim konusunda güven vermesem de olcak bu iş bu sefer inanıyorum
Bize 3 gün dediler daktırım .aeben kaç gün bitkisel besleniyorduk.2 gün öncesi ve sonrasımıydı.
ÜtümüüükKolay gelsin canımm ütüyü de hiçççç sevmemm bende akşam yapacagımmm iğkk yaaaaa hayattt biz bayanalrı ne zorluyor
Ahum Katılıtorum hülyaya .Ahucum eşinin sıkıntısı senden yana değil sana patlamış sadece..yeğeninin başkalarına hareketlerini görmüştür halini tavrını beğenmemiştir..belli ki dikkatli olmanı istiyor....madem rahatsız mesafeni koy görüşme yeğeniyle..
dük akşam hallettim o işi tabi şimdi çamaşırlıkta asılılar var akşamda onlar ütülenecek..akşam 11 buçukta eşime senin gömleklerini ütüleyeyim bari sadece dedim hepsini ütüledim..bitince eşim ütü masasını açtığında hepsini ütülemeden duramaz dedim içimden diyor..tanıyor adam sonuçtaÜtümüüü. Şu an karşımda bi dağ kütlesi beni bekliyor
Günaydın güzellikler
aeben abla rüyamda seni gördüm, kızlarla kendi fotoğraflarını gösteriyordun, nasıl zayıflamıştın başka birinin evindeydik, yaprak sarıyorduk beraber
Şuan haftasonunun artısını yüklenmiş ekmeksiz kahvaltı yapmaktayımcumaya kadar ekmek yok
Dün alışverişe gittik 42 beden kıyafet almaktan nefret ediyorum, her yanım bıngıl bıngıl yağne kendime ne başkasına azim konusunda güven vermesem de olcak bu iş bu sefer inanıyorum
heyyy yaşasın perşembe hacamat randevumu aldımmmmmmmmmm.
hemde dr arkadasım yapacak.
Evet ya nerdeler ikiside .Günaydın bacılarım
Ahu060812 Ahu bir kriz yaşanmış sanırım ama okuyamadım mesajını..umarım hallolmuştur..
Gözüm @saydin78 ı arıyor gelmeyecek mi??
aeben salatamı hazırladım getirdim bacım ofise ton balıklı..sen neler yiyeceksin bugün??
birde dün aklıma geldi bizim bi @firuzeew vardı geliyorsan bir ses ver bacım birde @_SARAYCA_ kaybolup gidiyorsunuz merak ediyoruz arada gelip bi selam verin yahu
kız btül bana gelsne bende göreyim cok zayıflamışşsın diyeyim.kızlar dün eni gören herkes çok zayıflamışsın deyip durduYa dedim son görüsmemizden beri en fazla 2 kilo vermişimdir, o zaman o kadar dememiştiniz.. Aaaaa ama şu an çok zayıf görünüyorsun deyip durdular Arlarından bir iki arkadaştan daha zayıfımartık, eskiden en şişmanıydım grubun
Abimler de öyle... Artık yengemden zayıf duruyorum, halbuki 6-7 kilo benden eksik. Anneannem de görür görmez BEtttüüüüüüülll sen çok güzel olmuşsun dedi
Tabi kötünün iyisiyim yani zayıf falan değilim ama KABALIĞIM gitti, göğüsler inanılmaz küçük görünüyor, ama aslında hala büyükler..
Kısacası çok hoş herkesin aynı şeyi söylemesi , çünkü son zamanlarda bana o kadar vermişm gibi gelmedi
Geçmiş olsun terli halde rüzgarda falan mı kaldın ?
Geçmiş olsunn tatlım nedenkii acabaa
:)))departman
fizik tedavi bölümü daha iyi olur.
genelde bu yaşlarda işi pc başında olanlarda çok görğlğyor.el bileğinde sinir sıkışmasına bağlı uyyuşma ağrı ..karpal tünel sendromu gibi görünüyor. muhtemelen mimunun rahatsızlığı
geçmiş olsun canım , bence erteleme hiç
mimu88 geçmiş olsun benimde sağ kol fena geçer diye bekliyorum
yaa :)) bostancı demi yineyok canımm genel de sıkı giyinirim dışarıda ama belli de olmaz tabii...
boyun fıtığı gibi geldi bana bi tırstım
tamam daktırım...
boyun fıtığu diye bi tırstımmm doktorummm..
teşekkürler canım yarın sizinle toplantımız var bakalım ona göre gidecğeim :)
tutuldumu canımmm çok geçmiş olsun...
yaa :)) bostancı demi yine
Begoscan mutsuz olma olma. Hayat hava kapali ve sıkıcı ds olsa güZEL.kızlar günaydın
yağmurlu kapalı kasvetli bir gün,üzerimde hamlık,bitkinlik, isteksizlik, herşey mevcut,ne yatasım var ne kalkasım,sanırım mutsuzum
Günaydın bacılarım
Ahu060812 Ahu bir kriz yaşanmış sanırım ama okuyamadım mesajını..umarım hallolmuştur..
Gözüm @saydin78 ı arıyor gelmeyecek mi??
aeben salatamı hazırladım getirdim bacım ofise ton balıklı..sen neler yiyeceksin bugün??
birde dün aklıma geldi bizim bi @firuzeew vardı geliyorsan bir ses ver bacım birde @_SARAYCA_ kaybolup gidiyorsunuz merak ediyoruz arada gelip bi selam verin yahu
Ahucum eşinin sıkıntısı senden yana değil sana patlamış sadece..yeğeninin başkalarına hareketlerini görmüştür halini tavrını beğenmemiştir..belli ki dikkatli olmanı istiyor....madem rahatsız mesafeni koy görüşme yeğeniyle..
Ablalarım sorun zaten bunu şimdi söylemesi.daha önce niye söylememiş.bu adamlar sonuçta sık görüştüğümüz bizde yeyip içen adamlar.ben istesemde istemesemde görüşülecek eni sonu o kesin de ben samimi olmam tabiki.ama bunu daha önceden düzgün bi şekilde paylaşabilirdi.ben ona kızdım.Ahum Katılıtorum hülyaya .
Erkekler zararlı insanları bizden daha iyi biliyorlar bu bir gerçek . Seni uzak tutmak istemiş . Ve bunu direk söyleyemezler . Sen istemesende olaylar bu yöne kaymış ,Bu konuda eşine hak veriyorum . Eşinin sevmediği kişilerle arana mesafe koy.
bende artıyla başladım bacım..midem kötü bugün yine gittim çubuk kraker aldım yatıştırsın diye..ara öğün niyetine..öğlen salata akşam yoğurtlu bakla yiyeceğim bugün..2 gün dukan atak yapayım diyorum çarşamba ve perşembe ..Evet ya nerdeler ikiside .yasom7272 unutmamak lazım ..
Ortim yok pardon sevgili rakibem. Bugun sıkma günlerim başkamıştır hafta sonu geride kalmıştır . Biraz artım var tabi 2 güne silip süpürürüm inş .
Regl olmusum bugun .
Lapayla start veriyorum efenim .
Cumaya napcaz bakalım rakibem kim kimi süprecek görcizz
Hadi bakalım iki akrep hatununun kapışması nasıl olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?