Amaaaan Day şu güne sukredek dar dar gitmeytense bol giymek çok keyifli. Su an benim dé üstümde bana yazın tayt gibj olan pantolonm var . Simdı giyilmicek kadar bol duruyi ama giyerim !Doğumgünümde arkadaşım kargoyla bana hediyesini göndermişti..giydim üstüme tam oturdu halbuki salaş bir bluz..değiştireyim dedim eşim bırak kalsın değiştirme dedi..5 aydır dolapta asılı giyemedim bugün giydimveeee salaş o değilde 2-3 kilo daha verince herşeyim bol gelecek alışveriş şart
işte oda zor hep gelen insana gelmede denmez ki..geldiğinde de sen huzursuz olacaksın..2 ucu ...değnek..mimu88 geçmiş olsun kuzum
Ablalarım sorun zaten bunu şimdi söylemesi.daha önce niye söylememiş.bu adamlar sonuçta sık görüştüğümüz bizde yeyip içen adamlar.ben istesemde istemesemde görüşülecek eni sonu o kesin de ben samimi olmam tabiki.ama bunu daha önceden düzgün bi şekilde paylaşabilirdi.ben ona kızdım.
Ouyy ne güZEL bi motivasyon harikaaaa. Yola devammm. Miray demek adın. Mimussssaz önce ofise girdim patronum dediki miray çok zayıfladın yalnız sen ama daha zayıflaama yüzün çökecek :) yav he he dedimmm geçtim
üstler idare ediliyorda altlar bollaşınca kötü duruyo pufum..bide benim bacaklar ince zati ilkte oradan gidiyor şerefsiz kilolar..karından göbekten git dimiAmaaaan Day şu güne sukredek dar dar gitmeytense bol giymek çok keyifli. Su an benim dé üstümde bana yazın tayt gibj olan pantolonm var . Simdı giyilmicek kadar bol duruyi ama giyerim !
Ben de sevmemmmmkKolay gelsin canımm ütüyü de hiçççç sevmemm bende akşam yapacagımmm iğkk yaaaaa hayattt biz bayanalrı ne zorluyor
Ouyy ne güZEL bi motivasyon harikaaaa. Yola devammm. Miray demek adın. Mimussss
mimu88 kuzum geçmiş olsun..
Senin boy un her türlü kaldrir mimuss zaten çok stratejik planlarin var . Yol uzun değil çabucak ulaşır sin hedefineaynen yola fena devammm yine listelerde bu hafta hedefim büyük bakalım ne olacak :) adımı bilmiyor muydunnn :)
Benimde niyetim var yapabilir miyim dediklerini bilemedimbüyük bir karar değişikliği ile bir diyetisyen ile görüşmeye karar verdim
Günaydın Begüş bizim burası da öyle hafta sonu da karanlık yağmurlu geçtikızlar günaydın
yağmurlu kapalı kasvetli bir gün,üzerimde hamlık,bitkinlik, isteksizlik, herşey mevcut,ne yatasım var ne kalkasım,sanırım mutsuzum
Harika canım alışveriş inan çok keyif veriyor zayıf vücuda herşey daha çok yakışıyor sonuçta değil miDoğumgünümde arkadaşım kargoyla bana hediyesini göndermişti..giydim üstüme tam oturdu halbuki salaş bir bluz..değiştireyim dedim eşim bırak kalsın değiştirme dedi..5 aydır dolapta asılı giyemedim bugün giydimveeee salaş o değilde 2-3 kilo daha verince herşeyim bol gelecek alışveriş şart
Spor yapıyor muydun canım 2 kilo bile versen kilodan dolayı 3-4 gibi görünürkızlar dün eni gören herkes çok zayıflamışsın deyip durduYa dedim son görüsmemizden beri en fazla 2 kilo vermişimdir, o zaman o kadar dememiştiniz.. Aaaaa ama şu an çok zayıf görünüyorsun deyip durdular Arlarından bir iki arkadaştan daha zayıfımartık, eskiden en şişmanıydım grubun
Abimler de öyle... Artık yengemden zayıf duruyorum, halbuki 6-7 kilo benden eksik. Anneannem de görür görmez BEtttüüüüüüülll sen çok güzel olmuşsun dedi
Tabi kötünün iyisiyim yani zayıf falan değilim ama KABALIĞIM gitti, göğüsler inanılmaz küçük görünüyor, ama aslında hala büyükler..
Kısacası çok hoş herkesin aynı şeyi söylemesi , çünkü son zamanlarda bana o kadar vermişm gibi gelmedi
az önce ofise girdim patronum dediki miray çok zayıfladın yalnız sen ama daha zayıflaama yüzün çökecek :) yav he he dedimmm geçtim
eveeett..bide benim hayalim kot üstüne basıc beyaz tişört..ona daha bi 6-7 kilo var ama..Günaydın Begüş bizim burası da öyle hafta sonu da karanlık yağmurlu geçtiİnsana keyifsizlik veriyor
Harika canım alışveriş inan çok keyif veriyor zayıf vücuda herşey daha çok yakışıyor sonuçta değil mi
Spor yapıyor muydun canım 2 kilo bile versen kilodan dolayı 3-4 gibi görünürDemek ki doğu yoldasın devam
Aman sakın kanma herkes öyle söylüyor gerçi bende haklılardı 50 kilolarda suratımı hiç sevmedim 52-53 de kalmayı planlıyorum ama sende ona göre ayarlarsın merak etme
Bugun lapa , üç gün pro agırlıklı giderim bende ama dukan atak gibi değilde seyir evresi gibi olur . Ataktan sonra kilo artışı çok olur önümüzdeki haftayıda düşünesin bacımbende artıyla başladım bacım..midem kötü bugün yine gittim çubuk kraker aldım yatıştırsın diye..ara öğün niyetine..öğlen salata akşam yoğurtlu bakla yiyeceğim bugün..2 gün dukan atak yapayım diyorum çarşamba ve perşembe ..
Benimde hayalim beyaz keten ve kırmızı keten pantolunumaa girebilmekk inşallahhh yaz gelsede girebilsem içinee sakladımdı atmaya kıyamadımdı.eveeett..bide benim hayalim kot üstüne basıc beyaz tişört..ona daha bi 6-7 kilo var ama..
Bencede o o sutunn bacaklar efsanene kadar tatlı iş arkadaşlarım var nasıl motive ediyorlar beni..bana siyah ve kırmızı çok yakışıyormuş bacaklarım efsaneymişbiri diyoki düğünümde benden zayıf olacaksın yooo dedim senide zayıflatıcam ben..bişey daha dediler onu yazmayayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?