Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amaaaan Day şu güne sukredek dar dar gitmeytense bol giymek çok keyifli. Su an benim dé üstümde bana yazın tayt gibj olan pantolonm var . Simdı giyilmicek kadar bol duruyi ama giyerim !

işte oda zor hep gelen insana gelmede denmez ki..geldiğinde de sen huzursuz olacaksın..2 ucu ...değnek..

Amaaaan Day şu güne sukredek dar dar gitmeytense bol giymek çok keyifli. Su an benim dé üstümde bana yazın tayt gibj olan pantolonm var . Simdı giyilmicek kadar bol duruyi ama giyerim !
üstler idare ediliyorda altlar bollaşınca kötü duruyo pufum..bide benim bacaklar ince zati ilkte oradan gidiyor şerefsiz kilolar..karından göbekten git dimi

kızlar günaydın
yağmurlu kapalı kasvetli bir gün,üzerimde hamlık,bitkinlik, isteksizlik, herşey mevcut,ne yatasım var ne kalkasım,sanırım mutsuzum
Günaydın Begüş bizim burası da öyle hafta sonu da karanlık yağmurlu geçtiİnsana keyifsizlik veriyor
Harika canım alışveriş inan çok keyif veriyor zayıf vücuda herşey daha çok yakışıyor sonuçta değil mi
Spor yapıyor muydun canım 2 kilo bile versen kilodan dolayı 3-4 gibi görünür Demek ki doğu yoldasın devam
az önce ofise girdim patronum dediki miray çok zayıfladın yalnız sen ama daha zayıflaama yüzün çökecek :) yav he he dedimmm geçtim

Aman sakın kanma herkes öyle söylüyor gerçi bende haklılardı 50 kilolarda suratımı hiç sevmedim 52-53 de kalmayı planlıyorum ama sende ona göre ayarlarsın merak etme

ne kadar tatlı iş arkadaşlarım var nasıl motive ediyorlar beni..bana siyah ve kırmızı çok yakışıyormuş bacaklarım efsaneymiş biri diyoki düğünümde benden zayıf olacaksın yooo dedim senide zayıflatıcam ben..bişey daha dediler onu yazmayayım şimdi

eveeett..bide benim hayalim kot üstüne basıc beyaz tişört..ona daha bi 6-7 kilo var ama..

Bugun lapa , üç gün pro agırlıklı giderim bende ama dukan atak gibi değilde seyir evresi gibi olur . Ataktan sonra kilo artışı çok olur önümüzdeki haftayıda düşünesin bacım .

eveeett..bide benim hayalim kot üstüne basıc beyaz tişört..ona daha bi 6-7 kilo var ama..
Benimde hayalim beyaz keten ve kırmızı keten pantolunumaa girebilmekk inşallahhh yaz gelsede girebilsem içinee sakladımdı atmaya kıyamadımdı.

Bencede o o sutunn bacaklar efsane maşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…