Şerefsiz kilolarrrüstler idare ediliyorda altlar bollaşınca kötü duruyo pufum..bide benim bacaklar ince zati ilkte oradan gidiyor şerefsiz kilolar..karından göbekten git dimi
Bende kot hep hayalimdi zayıflayınca aldım şimdi yine direk kısalarla giyemiyorum ama yine de artık giyebiliyorum tabi tayt gibi olanlardan değil düz kotlardaneveeett..bide benim hayalim kot üstüne basıc beyaz tişört..ona daha bi 6-7 kilo var ama..
Aynennn gelidimii kg kg geliyorr giderken gramm grammmm ama azmettikkk gidecek bu kilolarrrŞerefsiz kilolarrrbenim bacaklar fena oliyi .
Benimde hayalim beyaz keten ve kırmızı keten pantolunumaa girebilmekk inşallahhh yaz gelsede girebilsem içinee sakladımdı atmaya kıyamadımdı.
Bende kot hep hayalimdi zayıflayınca aldım şimdi yine direk kısalarla giyemiyorum ama yine de artık giyebiliyorum tabi tayt gibi olanlardan değil düz kotlardan
Bencede o o sutunn bacaklar efsanemaşallah .
Ben de ahdettim resmen lcw ye mavi ye girmistim koca göbek ve 73 kiloyum hiç bişi olmuo . Herşeyin xl larına bakıom. 2 hafta sonra burdaki lcw ye gitcem fantazi olsun . Almak istemedigm bile olsa küçük bedenler denicim. Hiç unutmam kabinde aynaya bakıp . İçler acısı halin ! Die kendimle konusmuslugm vardı. Insallah sen dé ben de hedefe ulasalım delyymBenimde hayalim beyaz keten ve kırmızı keten pantolunumaa girebilmekk inşallahhh yaz gelsede girebilsem içinee sakladımdı atmaya kıyamadımdı.
Valllaaa inşallahhh güzelimm azim ettikk başaracağızzgiyeceğiz bacılar istediklerimizi inşallah..
birde göbek efsane olsa keşke
İnşallah canım hakediyoruzgiyeceğiz bacılar istediklerimizi inşallah..
birde göbek efsane olsa keşke
anam bütün ecin cücün duyguları çağımışsın..kışt de begüm onlara.senin gibi güzel hoş bi hanıma yakışmıyor.hadi bi kahve içelim.
büyük bir karar değişikliği ile bir diyetisyen ile görüşmeye karar verdim
Günaydın kızlarrrr
Canım Rabbim hatim törenini de nasip etsin inşallah
Benim pek barıştığım söylenemez konuştuk o yeğeninin hal ve hareketlerini sevmiyormuş daha önce arabayla ilgili bi saygısızlık yapmış patinaj çekerek tamircinin yanında arabayı serserice kaldırmış küfür ediyo gibi diyo bende bidaha ona araba vermiycektşm sen nasıl bana sormadan onu çağırıyon diyo bana.bnede o aradı ben çağırmadım dedim ayrıca ben onu kendi arabasıyla çağırmıştım benim araba tesadüf ordaymış seninkiyle geleyim demişti.hem sen bunları niye testi kırılınca söylüyon dedim.laf anlamaz benim ki öyle konuşmayla.yeğeninden beni kıskandı yaa şuna bak.aklım almıyo da işte erkeklerin düşünme tarzı farklı çalıştığı için ne düşünecekleri belli olmuyo.bide benim ev havalimanının yakınında askerden gelirken de bu yeğenini ben almıştım ev yakın diye onuda söylüyor bana mı kalmışmış ee ozaman niye söylemiyon gitme de demi oğlan askerden geleli bi sene olacak.çok saçma o yüzden ben hala tatmin olmadım.barışmış değilim.
Bir sürü ütü var yineçocukları yıkayıp sonra ütülerle boğuşmaya
Allah'a emanet olun
heyyy yaşasın perşembe hacamat randevumu aldımmmmmmmmmm.
hemde dr arkadasım yapacak.
Begoscan mutsuz olma olma. Hayat hava kapali ve sıkıcı ds olsa güZEL.
Kalk güZEL kahvaltı ni yap. Oh misssssss. Ben de okula geldim. Gelmeye gelmeye unuttum zaaraptal gibiyim
Dün oğlanla eşime pazar sürprizi hamburger yaptım evde...eşim kendine yapmadın mı dedi yok dedim tebrik etti beni
Senin is yerin de biraz stresli galiba begosum . Biraz rahatla.. mis gibi bi kilon var. Hedefe minicik kalmış. Senin yerinde olmak isteeyen çok . Ben de hemen bi karamsarlik mevcut . Sabah kvalide uyutmadi takır takır kahvaltı hazirliomus mus muş .tüm sinirlerim cortladi oysa 20 dk oglusla uyucaktm.kışt kışt mutsuzluk
ya doktorum o değilde bazen alıp başımı uzaklarda bi başıma yaşamak istiyorum yada beni mutsuz edenlerin çookk uzağa gitmesini istiyorum
kahve için teşekkür ederim,çok güzeldi eline sağlık,hem okumuş hem becerikli maşallah maşallah:))
hadı bakalım hayırlı olsun,faydalı olsun inşallah
ahu hiç canını sıkma,eşin kıskançlıktan zamanında yüzüne söyleyememiştir,sen haklısın ama oda çekindi demek,kıskanıyosa sende mesafeli ol boşver,benimde eşimin kardeşim dediği kuzenleri vardır,ama yinede ben fazla muhabbete geçeyim hemen kıskançlık krizine girer,bende eskisi kadar muhabbet etmiyorum hatta işime bile geliyo salla gitsin
dün sabahın 8 inden akşamın 6,30 una kadar dışarlardaydım,eve geldim evdekiler açonları doyurdum,spor yapacaktım ama o daağğ gibi ütülenecekleri görünce içime stres kapladı dedim bunları bugün hallettim hallettim hafta içi yapamam,tam 2 haftalık ütü birikmişti,artık kaç saat yaptım bilmiyorum,uzandığımda saat 11 e geliyodu salonda sızmışım sonrasını hatırlamıyorum çünkü sabah yatağımda uyandım
o yüzden sana çok çok kolay gelsin
doktorum hayırlı olsun,şifa olsun inşallah,bende istiyorum yaaa
veroo veroo verooo
işe geldim hafta içi nerde o güzel kahvaltı
havanın kapalı olması daralan ruhumu dahada daraltıyo ama dediğin gibi herşeye rağmen hayat güzel,umutsuzluklar varsa hayata bağlayan şeylerde var,bunlardan tutmak gerekir
dayy bende tebrik ederim ama köftesini yapıp marulun arasında koyup yiyeydin,ohh misss
ne kadar tatlı iş arkadaşlarım var nasıl motive ediyorlar beni..bana siyah ve kırmızı çok yakışıyormuş bacaklarım efsaneymişbiri diyoki düğünümde benden zayıf olacaksın yooo dedim senide zayıflatıcam ben..bişey daha dediler onu yazmayayım şimdi
Benimde hayalim beyaz keten ve kırmızı keten pantolunumaa girebilmekk inşallahhh yaz gelsede girebilsem içinee sakladımdı atmaya kıyamadımdı.
işte ben de ondan çekiniyorum aslında , bir de diyet konusunda biraz dik başlıyımBenimde niyetim var yapabilir miyim dediklerini bilemedim
stressiz bi yer yok ki verooSenin is yerin de biraz stresli galiba begosum . Biraz rahatla.. mis gibi bi kilon var. Hedefe minicik kalmış. Senin yerinde olmak isteeyen çok . Ben de hemen bi karamsarlik mevcut . Sabah kvalide uyutmadi takır takır kahvaltı hazirliomus mus muş .tüm sinirlerim cortladi oysa 20 dk oglusla uyucaktm.
Baktım güne mutsuz baslicam. Yapma dedim vero boşver !!
Hayırdır işle mi ilgili..sıkma tatlı canını..biraz yogundu sabah
biraz keyfisizimm..
Senin boy un her türlü kaldrir mimuss zaten çok stratejik planlarin var . Yol uzun değil çabucak ulaşır sin hedefine
biraz yogundu sabah
biraz keyfisizimm..
pazartesi güzel başlamışaz önce ofise girdim patronum dediki miray çok zayıfladın yalnız sen ama daha zayıflaama yüzün çökecek :) yav he he dedimmm geçtim
üniversiteyken ayağımda topuklular yürüyorum biri dıgıdık dıgıdık demişti bana bakıp..at gibi gördü beni zaar..uzun ve kilolu olunca hoş durmuyor gerçekten..boy olunca kilo da olunca acaip iri katana gibi birşey oluyorsun veromm
bende düm small kazak aldım bitane :) small yaa hahahahşaka gibi
üniversiteyken ayağımda topuklular yürüyorum biri dıgıdık dıgıdık demişti bana bakıp..at gibi gördü beni zaar..uzun ve kilolu olunca hoş durmuyor gerçekten..
He bana sor 5 cm daha uzun olmak istemezdim.. isteyince topuklu giymek zor olurdu . S beden en sevdgimmboy olunca kilo da olunca acaip iri katana gibi birşey oluyorsun veromm
bende düm small kazak aldım bitane :) small yaa hahahahşaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?