üniversiteyken ayağımda topuklular yürüyorum biri dıgıdık dıgıdık demişti bana bakıp..at gibi gördü beni zaar..uzun ve kilolu olunca hoş durmuyor gerçekten..
yok canımm genel de sıkı giyinirim dışarıda ama belli de olmaz tabii...
boyun fıtığı gibi geldi bana bi tırstım
tamam daktırım...
boyun fıtığu diye bi tırstımmm doktorummm..
teşekkürler canım yarın sizinle toplantımız var bakalım ona göre gidecğeim :)
tutuldumu canımmm çok geçmiş olsun...
Günaydın kızlar
ecemavi canim şu hurma dan yapılan tarif internette var.
Araştırıp senin için bakayim canım.
üniversiteyken ayağımda topuklular yürüyorum biri dıgıdık dıgıdık demişti bana bakıp..at gibi gördü beni zaar..uzun ve kilolu olunca hoş durmuyor gerçekten..
ömrümün çoğu at esprisiyle geçti kuzummm hemde neler neler...
Dimi dimi. İnsanlar iyiyi de söylemez emin ol. Zayıflamissin güZEL oldu dien zör bulunur zayıflamişin ama yüzun çökmüş n bu kadar yeter !..İnsanlar bazen ne kadar acımasız ve lüzumsuz oluyorlar
Bence öyle demé. Bak en çok kilo veren olmak kolay değil . Bir de insan verdikçe anlamio yani. Tarti fotosü çekio rum. Eski resimlerime (doğum ) bakio rum kendimi verdiğimé ikna etmeye çalışıyorm. Yoksa . Bendé kendimı sisko hissediyorum. Fark 10 kilo ya yaklasti ben hala tombak mutsuz um . Dun dar bi kotum vardi. Zor oldu likrali ondan zaarmimu88 geçmiş olsun kuzum.
Hem epeydir sohbet edemiyoruz. Nasılsın selvım.
O karpal tüneli bende hamile iken oldu.
28 kilo alınca bir kaç ayda bedenim isyan tabi.
Bebeğim 4_5 aylik olana kadar da geçmedi.ne sıkıntı bilirim.bebeğimi alamszdım kucağıma.
Parmaklarım hissiz. acılı.
Bedenımdekı gebelik ödemi geçince oda gitti şükür.
Ama seninki böyle geçecek gibi değil sanki.
En kısa zamanda bir uzmana görün canim.
Bu arada geçen ayın en çok kilo vereni benmişim.
Sevindim sevınmesıne ama hala sizin gibi şunu giydim oldu bunu peydır gıyemıyordum ama artik giyiyorum hikayelerim yazık ki yok.
Birsürü giysi var ama hepsi 70 ve altı için. Tayt tunık giymeyi cok severi bekarken hep giyerdim eşim totoş çok büyük oluyor giyme dedi.
Üstümde tunık olacak desemde izin vermiyor.
Aslında dinlemem onu da kırmak istemiyorum.
Bırde hakli.benım totom çok büyük.kucultmem lazım.
Yıllardır en büyük takıntım bu.
Ve kilo verme arzum da bundan.
Acilen kilo vermem lazim.
İnadıma hiç birşey dé almadım bu kiloyla giyecek.
Eh işte 90 larda aldığım bi ipli eşofman alti vardi. o ipini sıksam da bol
Bi o var.ıste
Ama ı ıh mutlu etmedi
Hâlâ sıskoyum
şeryy sana saçma gelicek belki ama o totomimu88 geçmiş olsun kuzum.
Bebeğim 4_5 aylik olana kadar da geçmedi.ne sıkıntı bilirim.bebeğimi alamszdım kucağıma.
Sevindim sevınmesıne ama hala sizin gibi şunu giydim oldu bunu peydır gıyemıyordum ama artik giyiyorum hikayelerim yazık ki yok.
Birsürü giysi var ama hepsi 70 ve altı için. Tayt tunık giymeyi cok severi bekarken hep giyerdim eşim totoş çok büyük oluyor giyme dedi.
Bi o var.ıste
Ama ı ıh mutlu etmedi
Hâlâ sıskoyum
vero sen ne güzel motive etmişsin ben se bugünkü tüm negatif enerjimle cevap yazmışım şery ye,en iyisi fazla konuşmıyım ben bugünBence öyle demé. Bak en çok kilo veren olmak kolay değil . Bir de insan verdikçe anlamio yani. Tarti fotosü çekio rum. Eski resimlerime (doğum ) bakio rum kendimi verdiğimé ikna etmeye çalışıyorm. Yoksa . Bendé kendimı sisko hissediyorum. Fark 10 kilo ya yaklasti ben hala tombak mutsuz um . Dun dar bi kotum vardi. Zor oldu likrali ondan zaarYapmayalım böyle. Motivasyon çok önemli
Uzun boylu kadınları kıskananlar katana gibi der emin ol..ömrümün çoğu at esprisiyle geçti kuzummm hemde neler neler...
He bana sor 5 cm daha uzun olmak istemezdim.. isteyince topuklu giymek zor olurdu . S beden en sevdgimmalttan da m
mimu88 geçmiş olsun kuzum.
Bi o var.ıste
Ama ı ıh mutlu etmedi
Hâlâ sıskoyum
Uzun boylu kadınları kıskananlar katana gibi der emin ol..
Ahahha ilahi ne güldüm bu keyifsiz gündeAnnnaaam geceden beri acimmm. Ilik limonlu su kesmedı sabah. .yavrumun sütü gitmese bari. Eve gitcem birazdan . Geceden süt içen kuzum bişi koymadiydi ben de aana! Süt ineği gibiyim. Gidem az yeşillik yiyem sut olsun
Anaaam bendede başladı geçen kv nin komşusu verme daha kilo biz seni böyle seviyoruz diyordu geçen cumartesi de kayınvalide iyice inceldin daha fazla kilo verme diyor gerçi o Şişman sever de ondan öyle diyor Ama benim kulaklar tıkalı tabii ki de en az 15 kilom var daha en azaz önce ofise girdim patronum dediki miray çok zayıfladın yalnız sen ama daha zayıflaama yüzün çökecek :) yav he he dedimmm geçtim
Valla abla artık gelmelerini istemezse onu kendi belirtir hiç ilgilenmem ben de mesafemi korurum kendi ne yaparsa yapsınişte oda zor hep gelen insana gelmede denmez ki..geldiğinde de sen huzursuz olacaksın..2 ucu ...değnek..
Kız İki 3 kg vermekle yüz geri düzeliyor mu ben senin yerinde olsam sadece spor yapardım çünkü kastan kilo kaybı olursa yüz çöker gerçektenGünaydın Begüş bizim burası da öyle hafta sonu da karanlık yağmurlu geçtiİnsana keyifsizlik veriyor
Harika canım alışveriş inan çok keyif veriyor zayıf vücuda herşey daha çok yakışıyor sonuçta değil mi
Spor yapıyor muydun canım 2 kilo bile versen kilodan dolayı 3-4 gibi görünürDemek ki doğu yoldasın devam
Aman sakın kanma herkes öyle söylüyor gerçi bende haklılardı 50 kilolarda suratımı hiç sevmedim 52-53 de kalmayı planlıyorum ama sende ona göre ayarlarsın merak etme
Gecmis olsun canim önemli bisey degildir umarim.Günaydınnn kolum çok fena komple uyuşma hissi var parmak uçlarım da çok ağrıyor dokununca
Şuanda yüzüm şişko bence 1-2 kiloyla az asılacak ama 1-2 kilo daha verince iyice çöküyorAnaaam bendede başladı geçen kv nin komşusu verme daha kilo biz seni böyle seviyoruz diyordu geçen cumartesi de kayınvalide iyice inceldin daha fazla kilo verme diyor gerçi o Şişman sever de ondan öyle diyor Ama benim kulaklar tıkalı tabii ki de en az 15 kilom var daha en az
Valla abla artık gelmelerini istemezse onu kendi belirtir hiç ilgilenmem ben de mesafemi korurum kendi ne yaparsa yapsın
Kız İki 3 kg vermekle yüz geri düzeliyor mu ben senin yerinde olsam sadece spor yapardım çünkü kastan kilo kaybı olursa yüz çöker gerçekten
İnşallahhh kuzummm inşallahhh başaracağız ben inanıyorumBen de ahdettim resmen lcw ye mavi ye girmistim koca göbek ve 73 kiloyum hiç bişi olmuo . Herşeyin xl larına bakıom. 2 hafta sonra burdaki lcw ye gitcem fantazi olsun . Almak istemedigm bile olsa küçük bedenler denicim. Hiç unutmam kabinde aynaya bakıp . İçler acısı halin ! Die kendimle konusmuslugm vardı. Insallah sen dé ben de hedefe ulasalım delyym
Sürprizleri severimtartılmadım nil,cumaya süpriz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?