Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

4,5 gündür var bilemedim ama eklemde tutukluk degil

Günaydın kızlar
ecemavi canim şu hurma dan yapılan tarif internette var.
Araştırıp senin için bakayim canım.

Teşekkürler yapayım da kötü abur cubur ları dışarıdan almasinlar

Annnaaam geceden beri acimmm. Ilik limonlu su kesmedı sabah. . yavrumun sütü gitmese bari. Eve gitcem birazdan . Geceden süt içen kuzum bişi koymadiydi ben de aana! Süt ineği gibiyim. Gidem az yeşillik yiyem sut olsun

mimu88 geçmiş olsun kuzum.
Hem epeydir sohbet edemiyoruz. Nasılsın selvım.
O karpal tüneli bende hamile iken oldu.
28 kilo alınca bir kaç ayda bedenim isyan tabi.
Bebeğim 4_5 aylik olana kadar da geçmedi.ne sıkıntı bilirim.bebeğimi alamszdım kucağıma.
Parmaklarım hissiz. acılı.
Bedenımdekı gebelik ödemi geçince oda gitti şükür.
Ama seninki böyle geçecek gibi değil sanki.
En kısa zamanda bir uzmana görün canim.

Bu arada geçen ayın en çok kilo vereni benmişim.
Sevindim sevınmesıne ama hala sizin gibi şunu giydim oldu bunu peydır gıyemıyordum ama artik giyiyorum hikayelerim yazık ki yok.
Birsürü giysi var ama hepsi 70 ve altı için. Tayt tunık giymeyi cok severi bekarken hep giyerdim eşim totoş çok büyük oluyor giyme dedi.
Üstümde tunık olacak desemde izin vermiyor.
Aslında dinlemem onu da kırmak istemiyorum.
Bırde hakli.benım totom çok büyük.kucultmem lazım.
Yıllardır en büyük takıntım bu.
Ve kilo verme arzum da bundan.
Acilen kilo vermem lazim.
İnadıma hiç birşey dé almadım bu kiloyla giyecek.
Eh işte 90 larda aldığım bi ipli eşofman alti vardi. o ipini sıksam da bol
Bi o var.ıste
Ama ı ıh mutlu etmedi
Hâlâ sıskoyum

Bence öyle demé. Bak en çok kilo veren olmak kolay değil . Bir de insan verdikçe anlamio yani. Tarti fotosü çekio rum. Eski resimlerime (doğum ) bakio rum kendimi verdiğimé ikna etmeye çalışıyorm. Yoksa . Bendé kendimı sisko hissediyorum. Fark 10 kilo ya yaklasti ben hala tombak mutsuz um . Dun dar bi kotum vardi. Zor oldu likrali ondan zaar Yapmayalım böyle. Motivasyon çok önemli

şeryy sana saçma gelicek belki ama o totoo koca totoo, armut vücutlularda naparsan yap belli yere kadar küçülüyo,haa sporla belki daha bi şekle girer ama ben malesef o mertebelere eremedim,bu sporlada zor,ciddi uğraş istiyo,bende hala totomu örten şeyler giyiyorum,kazağım kısaysa hırka giyiyorum falan,o psikoloji nedense gitmiyo

vero sen ne güzel motive etmişsin ben se bugünkü tüm negatif enerjimle cevap yazmışım şery ye,en iyisi fazla konuşmıyım ben bugün

He bana sor 5 cm daha uzun olmak istemezdim.. isteyince topuklu giymek zor olurdu . S beden en sevdgimm alttan da m

bende 36 olmak istiyorum large lar hayatımdan gitsin :)

canım evet yengemde kilo alınca olmuş ama benim farklı bi durum gibi...

iyi olmaya çalışıyorum valla kuzum sen nasılsın... malum yaz geliyor düğünler vaaar daha ne giyeceğimi bilemeden panik bi şekilde kilo vermeye çalışıyorum zayıf olunca her elbise güzel oluyor valla... bir de çok sivilcem çıktı bu haftasonu bi cilt bakımı yaptırmayı düşünüyorum..

ne güzel en çok sen vermişsin ben şubatta 400 gr vermişim ama mart güzel başladı bakalım neler olacak...

Uzun boylu kadınları kıskananlar katana gibi der emin ol..

ben kendime diyorum ya gerçekten o göbek kısa boylu olsan gözükmez ama uzun boy da iyice göze batıyor bacaklarımı da inceltmem lazım iyice ahunun gönderdiği video bana iyi geldi gibi... ay sonu bi yağ ölçümü yaptırıcam.

Ahahha ilahi ne güldüm bu keyifsiz günde Bol bol su da süt yapar

az önce ofise girdim patronum dediki miray çok zayıfladın yalnız sen ama daha zayıflaama yüzün çökecek :) yav he he dedimmm geçtim
Anaaam bendede başladı geçen kv nin komşusu verme daha kilo biz seni böyle seviyoruz diyordu geçen cumartesi de kayınvalide iyice inceldin daha fazla kilo verme diyor gerçi o Şişman sever de ondan öyle diyor Ama benim kulaklar tıkalı tabii ki de en az 15 kilom var daha en az
işte oda zor hep gelen insana gelmede denmez ki..geldiğinde de sen huzursuz olacaksın..2 ucu ...değnek..
Valla abla artık gelmelerini istemezse onu kendi belirtir hiç ilgilenmem ben de mesafemi korurum kendi ne yaparsa yapsın
Kız İki 3 kg vermekle yüz geri düzeliyor mu ben senin yerinde olsam sadece spor yapardım çünkü kastan kilo kaybı olursa yüz çöker gerçekten
üniversiteyken ayağımda topuklular yürüyorum biri dıgıdık dıgıdık demişti bana bakıp..at gibi gördü beni zaar..uzun ve kilolu olunca hoş durmuyor gerçekten..

Şuanda yüzüm şişko bence 1-2 kiloyla az asılacak ama 1-2 kilo daha verince iyice çöküyor Spor yapıyorum bakalım durmam gereken yerde dururum diye telkin ediyorum kendimi

İnşallahhh kuzummm inşallahhh başaracağız ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…