Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimde bi 10 var gerçi nasıl olacağım bilmiyorum o şekilde... ay ahummmm iyiki doğmuşsun yaaaa atlamadan yazayımmmm canım benimmm nice güzel yılların olsun

vorones verom oyy o eski fotolar zatenn fecaat
Geçen yaz bi fotomuz var
Eşim ben ve yeğeni.
Kilom 88 filan o ara.
12 kiloya yakin gitti eşime diyorum ki o halimden daha zayıfım dimi.
İnanamıyorum işte sanki hâlâ aynıyım.
Şu kalanlar gitsin bi önce sonra yapayım .
Yada kendimi motıve için onunda beklemıyım yapayım bişi.
@begum75 o psikolojiyı iyi bilirim bende canım.
58 kiloya inmiştim bi ara çok kısa süre hala popomu kocaman görürdüm
Şimdiki halimden daha büyük değildi her hâlde ama garip bir psikoloji.
Ne zamana küçük gelecek o totolar bize bilmem.
Seninki küçüktür be
@mimu88 senın kılon boyuna göre hiç fena değil. Amacın daha da incelmek. Zor.gıder eminim senden çünkü artik estetik kilolar ya.
Zatenn fistik gibisin benim gözümde vallahi.
Yaza kadarda çok zaman var daha da gider.
Sivilce için çözüm çok. Bakım vs olmadi kapatıcı

Bende az yemişsin diyecektim açlıktan miden kötü bence öğle yemeğin yok ki

He bana sor 5 cm daha uzun olmak istemezdim.. isteyince topuklu giymek zor olurdu . S beden en sevdgimm alttan da m
Ben isterdim
Hayalim uzun maksı etek. daracık body üstte.
sifir göbek mutedil göğüs.
Alta topuklu ya gerek yok
Duz babet
Ohh ne çekici!

İnan kalin bacak ve popo en kötüsü.
Göbeği bir şekilde saklarsın
Ne bileyim bol giyersin
Eğilirken karnını saklarsın.
Şal takarsın vs.
Ama arkanda.salınan o koca toto
Etek ya da tayt gıydırmeyen o kalin kütük bacaklar saklanmaz

işte aynı psikoloji bendede var,zayıfladım ama hala kendimi eskisi gibi görüyorum
yoo toto konusunda eminim hala büyükkilo 58 ama boyda 1,60 yani boya göre normalim,zayıf değilim

işte aynı psikoloji bendede var,zayıfladım ama hala kendimi eskisi gibi görüyorum
yoo toto konusunda eminim hala büyükkilo 58 ama boyda 1,60 yani boya göre normalim,zayıf değilim
ah Begüm ahhhhhhh, sen zarif, narin bir bayansın canım Yani sadece sen çok çok zayıf olmak istiyorsun, ona da saygı duyuyoruz

kızlar öğleni yedim
menümü paylaşayım

sabah (07:45)
1,5 dilim ekmek
peynir
zeytin

öğlen(11:45)
etli kuru fasulye
bulgur pilavı (3 yemek yediğimiz kaşık)
yoğurt

kaptanım Ausencia ara öğüne gerek olursa yoğurt yemeyi planlıyorum
akşama pırasa yapıcam bide çorba (ama ne çorbası karar vermedim) bide yoğurt yerim,dillendirince yapamıyorum ama bide spor

biri kalın bacak ve popo mu dedi Ben hoşlanırım öyle hatunlardan

ah Begüm ahhhhhhh, sen zarif, narin bir bayansın canım Yani sadece sen çok çok zayıf olmak istiyorsun, ona da saygı duyuyoruz
betül inanki olmak istediğim şey çok zayıflık değil,ben 78-79 kilolardan geldim buraya haliyle balon gibi şişip sonra söndüm,bide yapı meselem kalçalarım geniş toparlanması gereken etler var bariz ele geliyo,sıkı sıkı olsun istiyorum,ahunun videosunun hareketlerini spor yaptığım günler yapıyorum ama daha yolum uzun

bu arada nazik iltifatın için teşekkür ederim

Bende sporu dillendirince yapamıyorum nedense Afiyet olsun canım

Bu sözz banada çok kullanılıyor kuzummm galiba haklısınn 1,72 topukluyla 1,85

ben topuklu seviyorum valla bir de dik durabilsem herşey çok güzel olacak :)

aslında 10 kg var vermem gereken ay sensin fıstık yahuuuu ... babam da demiş geçen gün anneme hep zayıflıyordu ama incelemiyordu şimdi daraldı diyeee :) ama daha var göbek var yağlar var dediğin gibi bundan sonrası daha zor ama gidecek başka yolu yok metamı seveceğim o da beni mutlu edecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…