Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy ben emzirmek istemiyorum kiii :26::26:

cnm şimdi böyle düşünmen çok normal ama o bebiş göbüşüne düştümü bütün düşüncelerin değişecek.hayatta herşeyin en iyisini onun için isticeksin onun için nefes alıcaksın.hele bide kucağına aldınmı sütün olsun emzirim bebeğimin karnı doysun diye yalvarıcaksın alllaha süt olsun diye o güne kadar reddettiğin herşeyi yapıcaksın yiceksin :) annelik böyle bişey..hele emzirmenin o keyifli anlarını yaşa o anların hiç bitmemesi için dua ediceksin..inşallah rabbim sanada yaşatır bu muhteşem duyguları..o küçücük ağzıyla sana yapışması,o boncuk gözleriyle sana minnetle bakması dünyalara bedel..bir göğüs deformasyonu için bütün bunlardan vazgeçemezsin eminim..çok duygusal oldu ama ben oğluun beni her emmesinde ona içimi akıtıyorum resmen..

ayy bendende anne olur mu kii bilemedim şimdii :26:

konus meyvem sen konus, hele bir bebisin olsun...ozaman bu sozlerini hatirlatirim..ister istemez degisirsen..gogustu fizikti dusunmezsin bile...bende eminim cemre gibi olurum..sut olsun diye bolca yerim....dunyada bebekler kadar guzel saf ter temiz birsey var mi yaa...bak ben hazirim bile..koca istiyorummm:84::84::84::78::78::78:ben boyle devamttikce kudurmus damgasi yemem yakindirrr:78::78::78::78:

2.takımdaki turab571 benim kuzenim o da süt olsun diye çok kilo aldı ama o da burda 66 dan 53 e düştü kolay verdi yani..
bende verdim cnm o kilolarımı..şimdi vermeye çalıştıklarım hamilelik öncesindei kilolar

cnm bnm sen böyle çok içten çok sıcak geliyosun bana

uc ay baska bi seye ihtiyac duymuyor bebek bu normal suya bile gereksinimi yok 4 aydan itibaren ek gidalara geciyor insan ama onlarin sindirimi bebek icin cok zor bunun icin anne sutunun sindirimi cok kolay mesela normal beslenmede bebeklerde gaz ve kabizlik cok gorulur ama anne sutu alan bebeklerde yok denecek kadar az oluyor ayrica bebegin gelisimide asiri olmuyor kivaminda ilerliyor yani obur turlu obezite olma ihtimali var bence bunlari iyi dusunmelisin zaten zamanla goyuslerin sarkacak deforme ugrayacak bari bebegi bu anne sutunden mahrum etme canim
demi ya benimki resmen oyuna cevirmisti emme islemini sacimla yuzumle h cok guzel oynuyordu hele gozlerime bir bakisi vardi sanki beni anlamaya calisiyordu oyle dikkatle bakiyorlarki o sirin seylerbu anlatilmaz ki sadece yasanir
ayy bendende anne olur mu kii bilemedim şimdii :26:
bekarken hepimiz sen gibi dusunuyorduk ama sonrasinda fikirler degisiyor tabiu neden anne olamiyasan allah seni anne olmak fitrati uzerine yaratmadimi
ben sütüm olsun diye 10 kilo aldım, başka bişi için asla yapmazdım...
bende dr tavsiyesiyle gunde 4 litre su iciyordum sutum gelsin diye
2.takımdaki turab571 benim kuzenim o da süt olsun diye çok kilo aldı ama o da burda 66 dan 53 e düştü kolay verdi yani..
hamilelik kilolari cabuk verilirkorkmayin
kizllar simdi boyle diyorda bence 4 sene emzirecek bebegi meyvenull

neyse ben bugun yediklerimi yazayim bari
sabah: bir tost 3 bardak bitki cayi
ögle: 2 tane susamli biskuvi bir kase yogurt bir bardak su
aksam.haslama brokkoli.yarim muz bir kup vanilyali dondurma bir bardak greyfurt suyu
spor:gobek kalca ve bacak fitnesi yaptim 40 dakika
insallah faydasini cuma gunu gorecem

4 senemi aman allahımmm olamazzzz

allah kabul etsin canımm..

kiz hamilelik kilolarindan korkma hemen verirsin helede emzirirsen hic korkma her emzirmede 500 kalori yakiyorsunoturdugun yerden

ama süt olsun diye yersen veremiyorsun aksine alıyorsun canım.. ben doğumdan bir süre sonra tartıda 67 yi görmüştüm ama sonra bir baktım 73 lere çıkmışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…