ayy ben emzirmek istemiyorum kiii :26::26:
cnm şimdi böyle düşünmen çok normal ama o bebiş göbüşüne düştümü bütün düşüncelerin değişecek.hayatta herşeyin en iyisini onun için isticeksin onun için nefes alıcaksın.hele bide kucağına aldınmı sütün olsun emzirim bebeğimin karnı doysun diye yalvarıcaksın alllaha süt olsun diye o güne kadar reddettiğin herşeyi yapıcaksın yiceksin :) annelik böyle bişey..hele emzirmenin o keyifli anlarını yaşa o anların hiç bitmemesi için dua ediceksin..inşallah rabbim sanada yaşatır bu muhteşem duyguları..o küçücük ağzıyla sana yapışması,o boncuk gözleriyle sana minnetle bakması dünyalara bedel..bir göğüs deformasyonu için bütün bunlardan vazgeçemezsin eminim..çok duygusal oldu ama ben oğluun beni her emmesinde ona içimi akıtıyorum resmen..
ayy bendende anne olur mu kii bilemedim şimdii :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...s-diyeti-deneyimlerimiz-114.html#post18736825
canım burdan bakabilirsinn
ben sütüm olsun diye 10 kilo aldım, başka bişi için asla yapmazdım...
ayy bendende anne olur mu kii bilemedim şimdii :26:
meyvem neden olmasın çok güzel duyrlı bi anne olur sndendeayy bendende anne olur mu kii bilemedim şimdii :26:
meyvem neden olmasın çok güzel duyrlı bi anne olur sndende
aynen cemre bende süt olsun diye doğumdan sonra çok kilo aldoım
bende verdim cnm o kilolarımı..şimdi vermeye çalıştıklarım hamilelik öncesindei kilolar2.takımdaki turab571 benim kuzenim o da süt olsun diye çok kilo aldı ama o da burda 66 dan 53 e düştü kolay verdi yani..
konus meyvem sen konus, hele bir bebisin olsun...ozaman bu sozlerini hatirlatirim..ister istemez degisirsen..gogustu fizikti dusunmezsin bile...bende eminim cemre gibi olurum..sut olsun diye bolca yerim....dunyada bebekler kadar guzel saf ter temiz birsey var mi yaa...bak ben hazirim bile..koca istiyorummm:84::84::84::78::78::78:ben boyle devamttikce kudurmus damgasi yemem yakindirrr:78::78::78::78:
uc ay baska bi seye ihtiyac duymuyor bebek bu normal suya bile gereksinimi yok 4 aydan itibaren ek gidalara geciyor insan ama onlarin sindirimi bebek icin cok zor bunun icin anne sutunun sindirimi cok kolay mesela normal beslenmede bebeklerde gaz ve kabizlik cok gorulur ama anne sutu alan bebeklerde yok denecek kadar az oluyor ayrica bebegin gelisimide asiri olmuyor kivaminda ilerliyor yani obur turlu obezite olma ihtimali var bence bunlari iyi dusunmelisin zaten zamanla goyuslerin sarkacak deforme ugrayacak bari bebegi bu anne sutunden mahrum etme canimkızlar 3 ay yeter die düşünüyorum ben emzirme konusunda zaten ilk sür cok önemli olan 6 ay bilemediniz sonra ek gıdalara baslarım cok emzirme belli bi süreden sonra bebğe fayda sağlamıyor ki zaten yetmiyorda neden boşuna emzirip göğüslerimin yapısını bozayım.. bilmiyorum bu düşünceme herkes karsı cıkıyor ama ben böyle düşünüyorumm
demi ya benimki resmen oyuna cevirmisti emme islemini sacimla yuzumle h cok guzel oynuyordu hele gozlerime bir bakisi vardi sanki beni anlamaya calisiyordu oyle dikkatle bakiyorlarki o sirin seylerbu anlatilmaz ki sadece yasanircnm şimdi böyle düşünmen çok normal ama o bebiş göbüşüne düştümü bütün düşüncelerin değişecek.hayatta herşeyin en iyisini onun için isticeksin onun için nefes alıcaksın.hele bide kucağına aldınmı sütün olsun emzirim bebeğimin karnı doysun diye yalvarıcaksın alllaha süt olsun diye o güne kadar reddettiğin herşeyi yapıcaksın yiceksin :) annelik böyle bişey..hele emzirmenin o keyifli anlarını yaşa o anların hiç bitmemesi için dua ediceksin..inşallah rabbim sanada yaşatır bu muhteşem duyguları..o küçücük ağzıyla sana yapışması,o boncuk gözleriyle sana minnetle bakması dünyalara bedel..bir göğüs deformasyonu için bütün bunlardan vazgeçemezsin eminim..çok duygusal oldu ama ben oğluun beni her emmesinde ona içimi akıtıyorum resmen..
bekarken hepimiz sen gibi dusunuyorduk ama sonrasinda fikirler degisiyor tabiu neden anne olamiyasan allah seni anne olmak fitrati uzerine yaratmadimiayy bendende anne olur mu kii bilemedim şimdii :26:
bende dr tavsiyesiyle gunde 4 litre su iciyordum sutum gelsin diyeben sütüm olsun diye 10 kilo aldım, başka bişi için asla yapmazdım...
hamilelik kilolari cabuk verilirkorkmayin2.takımdaki turab571 benim kuzenim o da süt olsun diye çok kilo aldı ama o da burda 66 dan 53 e düştü kolay verdi yani..
kizllar simdi boyle diyorda bence 4 sene emzirecek bebegi meyvenullkonus meyvem sen konus, hele bir bebisin olsun...ozaman bu sozlerini hatirlatirim..ister istemez degisirsen..gogustu fizikti dusunmezsin bile...bende eminim cemre gibi olurum..sut olsun diye bolca yerim....dunyada bebekler kadar guzel saf ter temiz birsey var mi yaa...bak ben hazirim bile..koca istiyorummm:84::84::84::78::78::78:ben boyle devamttikce kudurmus damgasi yemem yakindirrr:78::78::78::78:
kizlar yane igrencmis brokoliyi haslayip yemek bu aksam yedim bi dahada yemeye cesaret edermiyim bilemiyorum
uc ay baska bi seye ihtiyac duymuyor bebek bu normal suya bile gereksinimi yok 4 aydan itibaren ek gidalara geciyor insan ama onlarin sindirimi bebek icin cok zor bunun icin anne sutunun sindirimi cok kolay mesela normal beslenmede bebeklerde gaz ve kabizlik cok gorulur ama anne sutu alan bebeklerde yok denecek kadar az oluyor ayrica bebegin gelisimide asiri olmuyor kivaminda ilerliyor yani obur turlu obezite olma ihtimali var bence bunlari iyi dusunmelisin zaten zamanla goyuslerin sarkacak deforme ugrayacak bari bebegi bu anne sutunden mahrum etme canim
bekarken hepimiz sen gibi dusunuyorduk ama sonrasinda fikirler degisiyor tabiu neden anne olamiyasan allah seni anne olmak fitrati uzerine yaratmadimi
kizllar simdi boyle diyorda bence 4 sene emzirecek bebegi meyvenull
iyiyim saferanim,,kosturup duruyorum...hem ev icin hem is icin..aksamci oldugum icinde sabahlari sohbete katilamiyorum
gule gule giy canim ...insanin bir beden kucuk giginebilmesi nekadar guzel..dahda direnc katar simdi sana
kizlar herkese selam, ayri ayri cevap yazmakla ugrasinca online olan kisileri kaciriyorum, sonra katiliyorum tek basima..ondan bu seferlik boyle oldun dedim
ben sabah kalkar kalkmaz dusumu aldim sonra kuran okudum, annemin sunatta kuran gunu vardi, banada bir cuz dustu ve ne rezilliktirki yarin son gunu ve ben bugun cuzun 12 sayfasini anca okuyabildimeve gidince hemen okumam lazim..yoksa verdigim sozu yerine getiremicem...sizler nasilsiniz bakalim...cemrecim tebrik ederim seni canim..bir kilo vermissin.. ben hala artidayim ve yuruyuste yapamadim daha
kiz hamilelik kilolarindan korkma hemen verirsin helede emzirirsen hic korkma her emzirmede 500 kalori yakiyorsunoturdugun yerden
insallah canim,Allah herseyin hayirlisini nasib etsin....Allah herseyi hepimizin gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?