ahh işe başlarken en büyük hayalim bi yardımcım olsundu ama hiç olmadı,belkide benden ötürübenim ütüyü bakıcım yapıyor saolsun.elleri kolları dert görmesin.işe başlarken ev işi mühim değil cocuklar önemli diye aldım.saolsun nasıl yapıyor bilmiyourm ondan ders almam lazım.sabah 8de geliyor.12 bucukta cıkıyor 3yle.onları okula bırakıyor.o saatler aası kahvaltı yaptırıyor,evi temizliyor..eve bi giriyoruz.vayy diyom her sefer.
bende mecbur kalana kadar direndim.bence sacma bi direnişdi.ahh işe başlarken en büyük hayalim bi yardımcım olsundu ama hiç olmadı,belkide benden ötürübelkide hayattaki maddi dengeler izin vermedi,sonuç hiç yardımcım olmadı işte
sana sarılıp ağlamak istiyorummmmmm
ellerine sağlık, dert görmesinbenim ütüyü bakıcım yapıyor saolsun.elleri kolları dert görmesin.işe başlarken ev işi mühim değil cocuklar önemli diye aldım.saolsun nasıl yapıyor bilmiyourm ondan ders almam lazım.sabah 8de geliyor.12 bucukta cıkıyor 3yle.onları okula bırakıyor.o saatler aası kahvaltı yaptırıyor,evi temizliyor..eve bi giriyoruz.vayy diyom her sefer.
Bilmem miİnan kalin bacak ve popo en kötüsü.
Göbeği bir şekilde saklarsın
Ne bileyim bol giyersin
Eğilirken karnını saklarsın.
Şal takarsın vs.
Ama arkanda.salınan o koca toto
Etek ya da tayt gıydırmeyen o kalin kütük bacaklar saklanmaz
geriye baktığımda yaptığımın gereksiz ve saçma olduğunu bende düşündüm ama geçti bi kerebende mecbur kalana kadar direndim.bence sacma bi direnişdi.
Canim ne yaptin koruyabidin mi verdigini?ben topuklu seviyorum valla bir de dik durabilsem herşey çok güzel olacak :)
aslında 10 kg var vermem gereken ay sensin fıstık yahuuuu ... babam da demiş geçen gün anneme hep zayıflıyordu ama incelemiyordu şimdi daraldı diyeee :) ama daha var göbek var yağlar var dediğin gibi bundan sonrası daha zor ama gidecek başka yolu yok metamı seveceğim o da beni mutlu edecek inşallah :)
Benide aliiinnnnnnsana sarılıp ağlamak istiyorummmmmm
Allah razi olsun,besbelli severek yapiyor isinibenim ütüyü bakıcım yapıyor saolsun.elleri kolları dert görmesin.işe başlarken ev işi mühim değil cocuklar önemli diye aldım.saolsun nasıl yapıyor bilmiyourm ondan ders almam lazım.sabah 8de geliyor.12 bucukta cıkıyor 3yle.onları okula bırakıyor.o saatler aası kahvaltı yaptırıyor,evi temizliyor..eve bi giriyoruz.vayy diyom her sefer.
Şaka yapıyorsun her hâldebiri kalın bacak ve popo mu dediBen hoşlanırım öyle hatunlardan
Bende cuma tartılıcam Can'ım ama bu ağırlık çalışma kas yapıp tartıda ne gösterir emin olamıyorum
Aşırı ağır egzersiz yapma derim canım insanı sıkıyor kilo oranını düşürüyorBende cuma tartılıcam Can'ım ama bu ağırlık çalışma kas yapıp tartıda ne gösterir emin olamıyorum
Ben alistim valla incelsem bile giyerim heraldeŞaka yapıyorsun her hâlde
Uzun lafın kısası. demek herkes kendisi nasılsa tam tersini istiyor.
Benim tek isteğim altıma tayt vs giymeden etek, elbise giyebilir olmak.
Bacaklarım sürtüp pişik yapmadan.
Çok mu şey istiyorum
Bencede ikiside hos degil hele bide gögüslerde büyükse inlarida saklamak zor ,bi arkadas var ondan biliyom :)Kızlar haklısınız popo büyük olunca da sıkıntı ama bacaklar inçe üst kalın olunca daha bi beter sanki yada ben öyle olduğum için bana öyle geliyor olabilir. 2 çubuğun üstüne portakal dikmişsin gibi.en güzeli inçe bel bence çok beğeniyorum
Bende bu vücut tipini sevmiyorum Allahtan ben kalçadan alıyorum bir tanıdığım öyle bacaklar incecik üst sırt ve gögüsler büyükKızlar haklısınız popo büyük olunca da sıkıntı ama bacaklar inçe üst kalın olunca daha bi beter sanki yada ben öyle olduğum için bana öyle geliyor olabilir. 2 çubuğun üstüne portakal dikmişsin gibi.en güzeli inçe bel bence çok beğeniyorum
o hangi leslie ben bendekinden sıkıldım da.arada koşsun iyidir.Ahu060812 canim leslie 3 mil varya sari tisörtlü olan kardio sayiliyo mu o sence arada bi kosuyo :) 2 günlük detoksda ya 90 dk yürüyüs ya 45 dk kardio var cocuklarla yürüyüse cikamam kardio niyetine lesliyi yapayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?