geç kalkıyorum ben betüş.evet sıkılaşmak hepimize farzzz... İşte sen o noktaya geldin elhamdulillahdüşünki ben 1.62 ye 60 olmam için daha 16,5 kilo fazlalığım var
daha yeni mi başladın, az geç kalmadın mı? Ben uyanınca bir, iki bardak, sonra kahvaltıdan öğlene 600 ml.. öğlen 17 arası 1 lt, akşamada 3 bardak içiyorum, 2,5 yakalamaya çalışıyorum. İşteyken tabi daha iyi yaklaıyorum bazen eve gidinceye kadar 3 kere 600ml deviriyorum. Ama evde zor oluyor unutabiliyorum
kaderdaşımmm benimm ühühsana sarılıp ağlamak istiyorummmmmm
ehehe sen bi sus sıskagelin canlar beraber sarılıp ağlaşalım
armut armutun halinden ancak bu kadar anlar
Kedibochi kelebekolacam
ayy buda insanı deli eder.Kedibochi
İkinizede bayılıyorum desenizeeeeee
Üstten zayıf göstermeniz bir yana, üstüne üslük ince bel sonra k.po
ahh kuzu ahBilmem mipantolon giysen yakışmaz , etek hepten yakışmaz altta sırıtan kalın bacaklar yüzünden tayt desen hayatta giyemem zaten
neye alıştınBen alistim valla incelsem bile giyerim heralde
ah tubam işte buYok canım hakkımız olanı istiyoruz ben de pişik ten muzdarip oluyorum
perşembe kendim yaptıracagım.bunlarada eğitim almak için başvurdum.yapırmak için mi yapmak için mi doktorum,hangisi olursa olsun güzel hayırlı olsun
da o sülükleri elinizemi alıcanız o kısım beni biraz şeediyo
onu bende istiyorum.kelebekolacam bende hacamat istiom
ablm sık sık yaptırır kendisi şeker hastası.
bir de bacagında damar sıkışması olan bi abla var çok fayda gördü.
ben de bahar yorgunluğu kronik. hayatımı çok etkiliyor.
yaptırmayı düşünüyorum ama maalsef avrupa yakasına gitmem lazım.
keşke bu tarafta da güvenilir bi yer bilsem..
yaa ben bir dee, şöyle iyi kese atan bi hamam istiyorum.
ne alaka dimi
ben alıomKizlar siz ölcülerinizi aliyormusunuz ?
lütfen lütfen betüşonu bende istiyorum.
Betulina sen bu ikisi konusunda da anadolu yakasında bilirsin sanırım bi el at şerycimize.
Geçmiş olsun canım temiz çıktığına sevindim klorla ilgili bir bilgim yok maalesef ama sanırım pekte elimizde olmayan bir şey herhaldeKızlar kan sonuçlarım çıktı.
Genel olarak temiz ama klor düşük görünüyor
kelebekolacam ne oluyor bu durumda? benim soda mı içmem lazım?
Sabah ekmek yemissin. Öğle ben olsam o bulgur pilavini yemem.. etli fasulye bolsalatakızlar öğleni yedim
menümü paylaşayım
sabah (07:45)
1,5 dilim ekmek
peynir
zeytin
öğlen(11:45)
etli kuru fasulye
bulgur pilavı (3 yemek yediğimiz kaşık)
yoğurt
kaptanımAusencia ara öğüne gerek olursa yoğurt yemeyi planlıyorum
akşama pırasa yapıcam bide çorba (ama ne çorbası karar vermedim) bide yoğurt yerim,dillendirince yapamıyorum ama bide spor
biri kalın bacak ve popo mu dediBen hoşlanırım öyle hatunlardan
vero ekmeği zaten yiyiyorum, hiç kesmedim kiSabah ekmek yemissin. Öğle ben olsam o bulgur pilavini yemem.. etli fasulye bolsalata
bi ara yıllar önce alıyordum sonra bıraktım hatta fazladan tartıya bile çıkmıyorum.Kizlar siz ölcülerinizi aliyormusunuz ?
ohh sefan olsun kuzumm maşallah sana..Ben bugün kalem eteğim ile özgüven patlamasıı yaşıyorum güzellerim sayenizde dahada iyi olacagımm sabah berii iltifatlar ve sözler çok hoşş bir tarafı kaşımaktan gına geldi
Kedibochi
İkinizede bayılıyorum desenizeeeeee
Üstten zayıf göstermeniz bir yana, üstüne üslük ince bel sonra k.po
Kızlar kan sonuçlarım çıktı.
Genel olarak temiz ama klor düşük görünüyor
kelebekolacam ne oluyor bu durumda? benim soda mı içmem lazım?
lütfen lütfen betüş
ayy bu arada bi ağrı girdi sol şakağıma parol attım ama bana mısın demedi ouwww yoouww
Kızzzz begüm sana mı yazmisimm. Ben betule yazdım sandımvero ekmeği zaten yiyiyorum, hiç kesmedim ki
öğlende kurunun suyuna ekmek banmıyım diye bulguru yedim
malesef menüde salata yoktu,turşu vardı,hazır turşu yemediğimden yoğurdumu yedim
Yok kiz ona alisilir mi? Etek altina tayt giymeyi diyom :)kaderdaşımmm benimm ühüh
ehehe sen bi sus sıska
kız senin 160 boyla 58 olman benim 165 boyla 60 olmam demek.
vuuhuu ne afet oluyorum ben öle
ayy buda insanı deli eder.
kız tayt uzun don vari bişi giymeden etek giyemiyorum diyorum sen ne diyorsun loooo
ahh kuzu ah
damdan düşenin halini damdan düşen anlar dimi
neye alıştın
kalın bacaklara mı.
alışılmıyor
ah tubam işte bu
çok şey değil sadece pişiksiz bir yaz istiyoruz
bi ara yıllar önce alıyordum sonra bıraktım hatta fazladan tartıya bile çıkmıyorum.
betül begüm karışıyo arada sanırımKızzzz begüm sana mı yazmisimm. Ben betule yazdım sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?