Bakayim canim bulursqm link atayim ama sari tisört var üstünde :)o hangi leslie ben bendekinden sıkıldım da.arada koşsun iyidir.
Yok canım hakkımız olanı istiyoruz ben de pişik ten muzdarip oluyorumŞaka yapıyorsun her hâlde
Uzun lafın kısası. demek herkes kendisi nasılsa tam tersini istiyor.
Benim tek isteğim altıma tayt vs giymeden etek, elbise giyebilir olmak.
Bacaklarım sürtüp pişik yapmadan.
Çok mu şey istiyorum
Benim de olmadı ama şu ev kredi bitsin yardımcı alacam yoksa çok yoruluyorum kendime zaman ayırma yorum bu dünyaya bi daha gelmeyeceahh işe başlarken en büyük hayalim bi yardımcım olsundu ama hiç olmadı,belkide benden ötürübelkide hayattaki maddi dengeler izin vermedi,sonuç hiç yardımcım olmadı işte
Benim de olmadı ama şu ev kredi bitsin yardımcı alacam yoksa çok yoruluyorum kendime zaman ayırma yorum bu dünyaya bi daha gelmeyece
buldum saolasın.Bakayim canim bulursqm link atayim ama sari tisört var üstünde :)
ben bi ara alıyodum her ölçtüğümde 2-3 cm fark görünce beceremiyorumdiye bıraktımKizlar siz ölcülerinizi aliyormusunuz ?
Benimki kırmızılı olandı atlet giymiş bunu da sevdim ama arada değişiklik olsun diye koşarım sağol canım bunu bilmiyordum benimkine benziyor ama koşuyor ayrıca
Aynen canım ama ilk işim yardımcı almak olacakaynen öyle tuba,iş yaparken yıpranan sinirlerimiz yardımcıya vereceğimiz paradan çok daha kıymetli ama nedense bunu bi türlü anlamak istemiyoruz
Her ölctügümde derken ? Inceliyodun belki :)ben bi ara alıyodum her ölçtüğümde 2-3 cm fark görünce beceremiyorumdiye bıraktım
Bi süre sonra sıkıyor ayni hareketler hep arada degisiklik iyidir :)Benimki kırmızılı olandı atlet giymiş bunu da sevdim ama arada değişiklik olsun diye koşarım sağol canım bunu bilmiyordum benimkine benziyor ama koşuyor ayrıca
Aynen yarın hemen denerimBi süre sonra sıkıyor ayni hareketler hep arada degisiklik iyidir :)
keşkeee nerdee bi fazla bi eksik çıkınca güvenemedim bendeHer ölctügümde derken ? Inceliyodun belki :)
Aynen canım ama ilk işim yardımcı almak olacak
yapırmak için mi yapmak için mi doktorum,hangisi olursa olsun güzel hayırlı olsunkupa, sülük, akapunktur bide apiterapiye ön kayıt yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?