sagol şekerim bi rahatsızlığım yokta düşük karb diyeti yapıyorum ya bir de bahar yorgunluğu var bişi mi eksik diye baktırdım.Geçmiş olsun canım temiz çıktığına sevindim klorla ilgili bir bilgim yok maalesef ama sanırım pekte elimizde olmayan bir şey herhalde
burayı boş bırakmadık kaptaniçe yok diyiBi işimiz var dışarda dedikk ne kaynatmışsınız yahu
Az geçmişe döneyim az anı yakalayayım bakem sabah sabah niye çoşmuş bu güzel hatunlar
sagol şeker bişiyim yok tedbirengeçmiş olsun şeryy
sonuçlarını doktorum itinayla yorumlar
ayy uzun don giyer gibi etek altınaYok kiz ona alisilir mi? Etek altina tayt giymeyi diyom :)
Sanirim ben hastayim
ayy betül kız bana yakınmış hem de.Kedibochi canım ümraniye de bir bayan süper yapıyor, ben de gideceğim ona.. Gel bu pazar beraber gidelim
sagol şekerim bi rahatsızlığım yokta düşük karb diyeti yapıyorum ya bir de bahar yorgunluğu var bişi mi eksik diye baktırdım.
2 ay sonra testi tekrarlicam bu kez saglam gideyim dedim
ay bunda ne var kiohh sefan olsun kuzumm maşallah sana..
ayol bu kızın gözünde ince bel geniş popo deyince bu mu canlanıyo nedir
düşük derken çok mu düşük bide yaptırdıgın yerin referans aralığı kaç,günde ne kadar su içiyorsun.Kızlar kan sonuçlarım çıktı.
Genel olarak temiz ama klor düşük görünüyor
kelebekolacam ne oluyor bu durumda? benim soda mı içmem lazım?
anam o ney bezli bebek gibi
Kisa don giy sendesagol şekerim bi rahatsızlığım yokta düşük karb diyeti yapıyorum ya bir de bahar yorgunluğu var bişi mi eksik diye baktırdım.
2 ay sonra testi tekrarlicam bu kez saglam gideyim dedim
burayı boş bırakmadık kaptaniçe yok diyi
fena mı yaptık
sagol şeker bişiyim yok tedbiren
ayy uzun don giyer gibi etek altına
ben alışamıyrım
Abla sözü dinlemedinbende mecbur kalana kadar direndim.bence sacma bi direnişdi.
Bende mutlaka belden yaptırmak zorundayımhazır kıyafetlerim illaki tadilat görür,bele göre alsam basen olmaz basene göre alsam bele olmaz.bacakları hiç demeyim.biri tunik diye bisey bulmus saolsun.
Kızlar haklısınız popo büyük olunca da sıkıntı ama bacaklar inçe üst kalın olunca daha bi beter sanki yada ben öyle olduğum için bana öyle geliyor olabilir. 2 çubuğun üstüne portakal dikmişsin gibi.en güzeli inçe bel bence çok beğeniyorum
Minnakim ne haberrrtartılmadım nil,cumaya süpriz olsun
Ref aralığı 101 - 109 benim 98 çıkmış.düşük derken çok mu düşük bide yaptırdıgın yerin referans aralığı kaç,günde ne kadar su içiyorsun.
Yok kiz ona alisilir mi? Etek altina tayt giymeyi diyom :)
Sanirim ben hastayim
Ya pişik ?Kisa don giy sende
iyilik adacım,gözün aydın baban gelmiş hoşgelmiş,sen nasılsın?yoğun koşturmaca gidiyosun bakıyorumdaMinnakim ne haberrr) babam geldi cook gelemiyom kostur kostur ev isi yemek isi bugun döktüm butun hurclari artik kacari yook cook kalin kisliklari kaldiracam...
Sağolasınnn canımmmmm valla nazar değirmiyeyim diyenn diyeneee değirmee diyorum bendemaşallah maşallahhhh
Oo çok fena bu kaptanım seni geçmeliyim yüzde olarak yıktın bizi daha ben dengeledim - lere inmeye çalışıyordumHeh ne vardı ..... Menüleeer
nehirnil111 in menüsünü beğendim ...bir çıtır olarak tartımı sormuş ki kendileri bu sabah itibarı ile -600 ooo lalalal
Ayrıca nehircim olacaksa sadece bir çatal , anladın sen onu
Betulina cancağızım menülerine bayıldığım söylenemez
pilav patates kek sütlaç vardı .... vardı de miiiii
O yüzeden diyorummm ki gelsin vicdaaaaanve ayrıca o zayıflama iltifatlarına teşekkür et geç .... ha diyince 80 kapıda yine ...o yüzden tez vakit 72 yeeeeeeeeeeee
Bir de o ne totolar yahuuuu ..... kendimden utandımbende yok yok ... 94-95 ölçü .... B Bebetomm un dediği gibi vücudum ve kendimi lolipop gibi hissediyorummm çubuk üstü top.
Neyse ne diyorduk çok yemişsinzaten vere vere 1.6 vermişsin koca ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?