Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım temiz çıktığına sevindim klorla ilgili bir bilgim yok maalesef ama sanırım pekte elimizde olmayan bir şey herhalde
sagol şekerim bi rahatsızlığım yokta düşük karb diyeti yapıyorum ya bir de bahar yorgunluğu var bişi mi eksik diye baktırdım.
2 ay sonra testi tekrarlicam bu kez saglam gideyim dedim

Bi işimiz var dışarda dedikk ne kaynatmışsınız yahu

Az geçmişe döneyim az anı yakalayayım bakem sabah sabah niye çoşmuş bu güzel hatunlar
burayı boş bırakmadık kaptaniçe yok diyi
fena mı yaptık

geçmiş olsun şeryy
sonuçlarını doktorum itinayla yorumlar
sagol şeker bişiyim yok tedbiren
Yok kiz ona alisilir mi? Etek altina tayt giymeyi diyom :)

Sanirim ben hastayim
ayy uzun don giyer gibi etek altına
ben alışamıyrım

sagol şekerim bi rahatsızlığım yokta düşük karb diyeti yapıyorum ya bir de bahar yorgunluğu var bişi mi eksik diye baktırdım.
2 ay sonra testi tekrarlicam bu kez saglam gideyim dedim

Karbonhidratı bende az almaya çalışıyorum o halsizlik herkeste var maalesef inşallah 2 aya kadar hiç bir şeyin kalmaz canım

Kızlar kan sonuçlarım çıktı.
Genel olarak temiz ama klor düşük görünüyor
kelebekolacam ne oluyor bu durumda? benim soda mı içmem lazım?
düşük derken çok mu düşük bide yaptırdıgın yerin referans aralığı kaç,günde ne kadar su içiyorsun.

Kisa don giy sende

bende mecbur kalana kadar direndim.bence sacma bi direnişdi.
Abla sözü dinlemedin
hazır kıyafetlerim illaki tadilat görür,bele göre alsam basen olmaz basene göre alsam bele olmaz.bacakları hiç demeyim.biri tunik diye bisey bulmus saolsun.
Bende mutlaka belden yaptırmak zorundayım

İlahi güldüm ama zor

haklısın B Bebetomm bizim tip zayıflarda güzel duruyor.örnek kardesim.zayıf ama basen var.ve ne giyse yakışıyor.

Minnakim ne haberrr ) babam geldi cook gelemiyom kostur kostur ev isi yemek isi bugun döktüm butun hurclari artik kacari yook cook kalin kisliklari kaldiracam...
iyilik adacım,gözün aydın baban gelmiş hoşgelmiş,sen nasılsın?yoğun koşturmaca gidiyosun bakıyorumda
ohh eline sağlık elin değmişken kaldır kalınları,hatta eleye eleye kaldır toptan temizlik olsun

Ayyyyyyyyyy şimdi yazana kadar da konuşmayınnn ...3..2...1...tıp

Aklımda kalanları yazacağım , alıntı yok

En çok hayaller kaldı aklımda hala , beni hayalim de 38 beden üst 36 da olur

DelyDoly tez vakitte o kırmızı/beyaz keten pantalonlarını ... MuMu85 hasret kaldığı elbiseleri , Daydream- kot üstü basic t-shirtünü ... Kedibochi maksi eteği ile dar bodysini ... mimu88 36 ları ... vorones 38 lerini giysinnnn inşaalllllahhhh çook aminnnnnnnnn

Dur diğer aklımdakileri sonra yazayım da ...arada kaynayayım

Heh ne vardı ..... Menüleeer

nehirnil111 in menüsünü beğendim ...bir çıtır olarak tartımı sormuş ki kendileri bu sabah itibarı ile -600 ooo lalalal

Ayrıca nehircim olacaksa sadece bir çatal , anladın sen onu

Betulina cancağızım menülerine bayıldığım söylenemez
pilav patates kek sütlaç vardı .... vardı de miiiii

O yüzeden diyorummm ki gelsin vicdaaaaan ve ayrıca o zayıflama iltifatlarına teşekkür et geç .... ha diyince 80 kapıda yine ...o yüzden tez vakit 72 yeeeeeeeeeeee

Bir de o ne totolar yahuuuu ..... kendimden utandım bende yok yok ... 94-95 ölçü .... B Bebetomm un dediği gibi vücudum ve kendimi lolipop gibi hissediyorummm çubuk üstü top.

Neyse ne diyorduk çok yemişsin zaten vere vere 1.6 vermişsin koca ayda

Oo çok fena bu kaptanım seni geçmeliyim yüzde olarak yıktın bizi daha ben dengeledim - lere inmeye çalışıyordum

Evet evet sadece 1 çtl belki o bile değil kırılırsa abi bakarım baktım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…