Ayy açlıktan mışlütfen lütfen betüş
ayy bu arada bi ağrı girdi sol şakağıma parol attım ama bana mısın demedi ouwww yoouww
Ayyyy inşallahh kaptaniçemmmm inşallahhhh bugün çıtkırıldımmm kırıtıyorummmAyyyyyyyyyy şimdi yazana kadar da konuşmayınnn ...3..2...1...tıp
Aklımda kalanları yazacağım , alıntı yok
En çok hayaller kaldı aklımda hala , beni hayalim de 38 beden üst36 da olur
DelyDoly tez vakitte o kırmızı/beyaz keten pantalonlarını ... MuMu85 hasret kaldığı elbiseleri , @Daydream15 kot üstü basic t-shirtünü ... Kedibochi maksi eteği ile dar bodysini ... mimu88 36 ları ... vorones 38 lerini giysinnnn inşaalllllahhhh çook aminnnnnnnnn
Dur diğer aklımdakileri sonra yazayım da ...arada kaynayayım
Yani salma hayek.ohh sefan olsun kuzumm maşallah sana..
ayol bu kızın gözünde ince bel geniş popo deyince bu mu canlanıyo nedir
şimdi sen karbondan fakir besleniyorsun ya metabolik alkaloz oluyor oda düşük klor demek.Ref aralığı 101 - 109 benim 98 çıkmış.
Orada minik ok var aşağıya bakan.
98 in yanında
Su ortalama 2 lt içiyorum
çıktı çıktı , sen benimkini gördün müYani salma hayek.
Resim çıkmadı mı nedir
Ayyyy inşallahh kaptaniçemmmm inşallahhhh bugün çıtkırıldımmm kırıtıyorummm
Ayy açlıktan mış
kelebekolacam hacamat sülük kupa mupa ne vardı başkaaaa hepsi hayırlı uğurlu olsunnnn ...
Cozutma sonrası , bu palnalarla aynen beraberce karar verin ayrılmaya 70 lerden
mimu88 tatlım sana da çok geçmiş olsun ...ihmal etme ...
cydnz_1 bende yarın için randevu aldım diyetisyenden ...yıllar sonra yine diyetisyen maceram başlıyor ...
Öncesinde kan tahlilleri istedi ... bakalım neler çıkacak içimden dışından
Hahahhaha cnaımsınn kapaniçemmm valla tarılmadımmm amaa keisnnn eksiğim vardır hemde dhaa fazlaaaKız fazla kırıtma , enişte akşam almaya falan gelirbir de ...çok şımarma heeee kalem etekle ... en az 10 daha gidene kadar çoşmak yok sana
senin -900 yerinde duruyor mu
kız allah seni ne etmesin açlıktan mı başın ağrıyomuş
sendemi bürütüs ayy pardon sendemi kaptanım,diyetisyencin hayırlı olsun bakalımda sen neden aldınki onu anlayamadım zaten veriyosun zaten hedefi aştınamacın ney
Aleykumm selammm canımmm inşallah yakın zamanda aramızda olur.@Daydream15 canım saydını sen sormuştun , ben telden yazışıyorum ara ara ...çok keyfi yok ...toparlayınca geleceğim diyor ...bende gel ki toparlan diyorum ...hepinize selamı oluyor ..
aeben beraber artılı başlamışsınız haftaya ...lapalar saf prolar dukanlar havada havada uşuşacak sanki
Hmmşimdi sen karbondan fakir besleniyorsun ya metabolik alkaloz oluyor oda düşük klor demek.
görmez olaydımçıktı çıktı , sen benimkini gördün mü
evet begom açlıktankız allah seni ne etmesin açlıktan mı başın ağrıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?