Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu060812

Doğum günün kutlu olsun cancağızım .... Güzel yardımcım , spor bakanım kaptanım

Her yaşın bir öncekinden daha güzel olsun

Bu arada eşini okudum . Bizimde aynı benzer bir yeğen hikayemiz vardı ... onun yeğeni aynı şekilde ..yaşlarıda aynıdır belki ... Eşinin sadece söyleme tarzı doğru değilmiş bir de zamanı ...ama erkekler ve kafalarının çalışma kapasitesi ile doğru orantılı söz sanatı eksikliği diyor , geçiyorummmm .

Ayyyy inşallahh kaptaniçemmmm inşallahhhh bugün çıtkırıldımmm kırıtıyorummm

Ref aralığı 101 - 109 benim 98 çıkmış.
Orada minik ok var aşağıya bakan.
98 in yanında
Su ortalama 2 lt içiyorum
şimdi sen karbondan fakir besleniyorsun ya metabolik alkaloz oluyor oda düşük klor demek.

kelebekolacam hacamat sülük kupa mupa ne vardı başkaaaa hepsi hayırlı uğurlu olsunnnn ...

Cozutma sonrası , bu palnalarla aynen beraberce karar verin ayrılmaya 70 lerden

mimu88 tatlım sana da çok geçmiş olsun ...ihmal etme ...

cydnz_1 bende yarın için randevu aldım diyetisyenden ...yıllar sonra yine diyetisyen maceram başlıyor ...

Öncesinde kan tahlilleri istedi ... bakalım neler çıkacak içimden dışından

Ayyyy inşallahh kaptaniçemmmm inşallahhhh bugün çıtkırıldımmm kırıtıyorummm

Kız fazla kırıtma , enişte akşam almaya falan gelir bir de ...çok şımarma heeee kalem etekle ... en az 10 daha gidene kadar çoşmak yok sana

senin -900 yerinde duruyor mu

Ayy açlıktan mış

kız allah seni ne etmesin açlıktan mı başın ağrıyomuş

sendemi bürütüs ayy pardon sendemi kaptanım,diyetisyencin hayırlı olsun bakalımda sen neden aldınki onu anlayamadım zaten veriyosun zaten hedefi aştın amacın ney

ayyyy dur biri kahvaltı etmemişti ...kimdi oooo ? kimse bu mesajı üzerine alınsın ve canı istesin istemesin sabah kahvaltı etsin

@masumm kuzum sende canım sıkkın yazmıştın , hayırdır ?

begum75 depresif başlamış güne ...az dağıtmış sonra ama armut armutun halinden anlar falan
ve evet arada yoğurt ye begüm ...no ekmek

Kız fazla kırıtma , enişte akşam almaya falan gelir bir de ...çok şımarma heeee kalem etekle ... en az 10 daha gidene kadar çoşmak yok sana

senin -900 yerinde duruyor mu
Hahahhaha cnaımsınn kapaniçemmm valla tarılmadımmm amaa keisnnn eksiğim vardır hemde dhaa fazlaaa

Amacım gidip kadını delirtmek

@Daydream15 canım saydını sen sormuştun , ben telden yazışıyorum ara ara ...çok keyfi yok ...toparlayınca geleceğim diyor ...bende gel ki toparlan diyorum ...hepinize selamı oluyor ..

aeben beraber artılı başlamışsınız haftaya ...lapalar saf prolar dukanlar havada havada uşuşacak sanki

Aleykumm selammm canımmm inşallah yakın zamanda aramızda olur.

şimdi sen karbondan fakir besleniyorsun ya metabolik alkaloz oluyor oda düşük klor demek.
Hmm
Ciddi bi durum değil her halde.
zaten ref aralığına çok yakın.
diğer degerlerim kan vs gayet iyi . sevindim.
şimdi benim bunu iyileştirmem için ne yapmam gerekli?
musluk suyu mu içsem ? klorlu ya
çıktı çıktı , sen benimkini gördün mü
görmez olaydım
kız allah seni ne etmesin açlıktan mı başın ağrıyomuş

evet begom açlıktan
reglime 3 gün kaldı ya sabah akşam yeme düzenimi devam ettiremiyorum.
ögleyin de yiyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…