şery hamamın sende tam tersi etkisi olmuş o zamantamam daktırım sagolasın.
ayyh haha tam bi travma hee.
gözümde tosun paşa filminin adil naşitli sahnesi canlandı
annem küçükken götürmedi beni ama
ben kendim gittim koca kızken.
benim gittiğim hamamda fıstık gibi turist hatunlar vardı
hele o zaman ben yirmilerimdeyim 35 lerinde bi ispanyol hatun ile tanışmıştım. hem fıstık gibiydi hem de çok canayakındı
pek utanmaları yok maşallah her bi yerlerini gördüydüm hatunların..
ama o kadını çok güzeldi be maşallah hemi de o yaşta.
ben daha o zamandan pörsüktüm şimdiyi sormayın
Bebem agırlık bizim oğlanında o yapıyor seyler halinde ( bu arada paşamın verdiği 9 kilo oldu )Abla ben 2 tane 4 kg'lık dambılla sağa sola esnemeli 100 kez 5 set yapıyorum aralarda da 10 tane kol arkasına doğru yapıyorum.senin 2 tane 3 kg mı tek mi?benimki çok mu acaba bilemedim
Ayyy ben de hatirladim şimdi. Univde anne mı gotrdm . Gittigmz otelin hamami tadilata grince umumı hamamlar vardı gitTiKKK. Annaamm circipleeek bisuru yağlı tombak köyden gelmis tipler . Tamam üst açık da alt...tamam daktırım sagolasın.
hele o zaman ben yirmilerimdeyim 35 lerinde bi ispanyol hatun ile tanışmıştım. hem fıstık gibiydi hem de çok canayakındı
şeryy ferritin ve b12 kaç çıkmış?hmms benim bunlardan sadece b12, ferritin hemogram bakmış.
digerleri yok.
bi dahakine istiyim..
hemen de çaktı
Te allam bende diyom bu kız bizi harbiden tanıyo kimüzüm o üzümmmmmm
Begum nasılsın ex ortimşeryy ferritin ve b12 kaç çıkmış?
Ausencia tsh t3 t4, vitamin d ,b12 vitamini,ferritin,hemogram,açlık şeker,kolesterol, HDL ,LDL
tamam daktırım sagolasın.
Şimdi benm ogluş 9 kiloondan 100 set çok olirrrr miii
Mavişim incekte doga polikilinigiydi yanılmıyorsam . Ordada bacıyın tüm dediklerinden vardı . Hatta biri yüzünde sülükle oturuyordu
Güvenilir bir yer tavsiye olunur
Ausencia o hamam manzaraları bana hiçççç yabancı değil.ayyyyyyyy.küçükken annem bizide götürürdü.
Valla genelde aksam. Yemeğindn sonra tatlı krizim geliyio bi de geceden aç kalan ben saldiriom kahvaltı vaktı. Neyse anlatmiyim gidip yapasim geldi. Cuma yi bekliomYazarım tatlım ...yok aktif kullandığım hiç bir sosyal medya hesabım yok tatlım ..olanlarda takip amaçlı 0 paylaşım :)))
Ya böyle ince bacak , az popo ...bol bel ... iç güveysiden hallice göğüs bir şey oldun işte ... de mimimu88
Baaaak bakkk tehdite baaaak ...yok anam onları alma .
Ama güne de güllaçla başlama ... başladın gördün ne oldu geçen hafta ?
Öğlen ye 1 dlm ... hani o geç kahvaltından 1 saat sonra falan olmaz mı ?
iyiyim oytimBegum nasılsın ex ortim
demek yalnız değilmişim.. ben de gittim mesajlarına baktım, ne zmandan beri burda diye.. baktım şeceresi çok geçmişe dayanıyor, dedim ulen Betül az takılıyorsun burada bak kimler gelmiş haberin yokNeshve arkadaş yenini nicmi değişti patron ?
Yazarım tatlım ...yok aktif kullandığım hiç bir sosyal medya hesabım yok tatlım ..olanlarda takip amaçlı 0 paylaşım :)))
Ya böyle ince bacak , az popo ...bol bel ... iç güveysiden hallice göğüs bir şey oldun işte ... de mimimu88
Baaaak bakkk tehdite baaaak ...yok anam onları alma .
Ama güne de güllaçla başlama ... başladın gördün ne oldu geçen hafta ?
Öğlen ye 1 dlm ... hani o geç kahvaltından 1 saat sonra falan olmaz mı ?
demek yalnız değilmişim.. ben de gittim mesajlarına baktım, ne zmandan beri burda diye.. baktım şeceresi çok geçmişe dayanıyor, dedim ulen Betül az takılıyorsun burada bak kimler gelmiş haberin yok
begum75 ama o hatunlar nasıl besleniyor biliyormusun?
ben 2 dogumu viyanada yaptım.ve en az 3gün hastanede kalınıyor.sabah bi kahve biraz peynir vs .yumurta bile yok.öğlede dupduru bi çorba un katılmamıs genelde kerevizli,o ara benim öğle yeme alışkanlıgım yok.akşam esas menüyü bekliyordum anons edildi akşam yemeği vakti.yoğurt salatalık akşam yemeği dedikleri ayyy ne hayal kırıklıgıydı aç kalmıştım resmen ertesi gün öğle yemeğini iyi degerlendirdim.
Hatırlamıyorum da referans değerlerin epey üstünde kuzumşeryy ferritin ve b12 kaç çıkmış?
Aynen öyle canım ama artık tuttum ucundan bırakmam 66yiiyiyim oytimsağolasın,hatırnaz oytim
sen nassın bakalım ,nasıl gidiyo,dün akşamki kaçamağını gördümhemen gitti 66 lar demi,bu hafta dikkat et bari 66 lar ucundan göründü kaçırma,spora devam demi
Canim yaaa biz bu don mevzusunda anlasimiycaz birakalim en iyisiYa pişik ?
kelebekolacam hacamat sülük kupa mupa ne vardı başkaaaa hepsi hayırlı uğurlu olsunnnn ...
Cozutma sonrası , bu palnalarla aynen beraberce karar verin ayrılmaya 70 lerden
mimu88 tatlım sana da çok geçmiş olsun ...ihmal etme ...
@cydnz_1 bende yarın için randevu aldım diyetisyenden ...yıllar sonra yine diyetisyen maceram başlıyor ...
Öncesinde kan tahlilleri istedi ... bakalım neler çıkacak içimden dışından
ayyyy dur biri kahvaltı etmemişti ...kimdi oooo ? kimse bu mesajı üzerine alınsın ve canı istesin istemesin sabah kahvaltı etsin
@masumm kuzum sende canım sıkkın yazmıştın , hayırdır ?
begum75 depresif başlamış güne ...az dağıtmış sonra ama armut armutun halinden anlar falan
ve evet arada yoğurt ye begüm ...no ekmek
Ivet ivet bendimmHeeeee kahvaltı yapmayanMuMu85 idi hatırladım
Verodan hatıladım çünkü o da 11 olmuş ılık su ile duruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?