Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şery hamamın sende tam tersi etkisi olmuş o zaman
her gidişinde öyle hatun arar gözlerin
şu yabancıların daş gibi vücutlarına hastayım zaten uzun boy diri vücut güzellik o biçim,bizimde halimize şükür tabide azıcıkda bize değeymiş o hallerden fena olmazmış yani

Abla ben 2 tane 4 kg'lık dambılla sağa sola esnemeli 100 kez 5 set yapıyorum aralarda da 10 tane kol arkasına doğru yapıyorum.senin 2 tane 3 kg mı tek mi?benimki çok mu acaba bilemedim
Bebem agırlık bizim oğlanında o yapıyor seyler halinde ( bu arada paşamın verdiği 9 kilo oldu )
Ama ben pek yapmam zaten kaslıyım .

Ayyy ben de hatirladim şimdi. Univde anne mı gotrdm . Gittigmz otelin hamami tadilata grince umumı hamamlar vardı gitTiKKK. Annaamm circipleeek bisuru yağlı tombak köyden gelmis tipler . Tamam üst açık da alt...

Merhaba kızlar dün akşam ugrayamadim akşam yemeğini çok abarttim menu yazmaya yüzüm olmadı @Ausencia hal böyle oluncada bana dün tartida görünen 66 ceeee deyip gitti maalesef bugün telafi etmeye çalışıyorum bakalım inşallah

Ausencia tsh t3 t4, vitamin d ,b12 vitamini,ferritin,hemogram,açlık şeker,kolesterol, HDL ,LDL

öyle hamama can kurban ...ya ben detaylı anlatamıyorum şimdi ciddi travmatik manzalarrrrr gördümmmmm

Şimdi benm ogluş 9 kilo ondan 100 set çok olirrrr miii

dur hesap yapayım

Mavişim incekte doga polikilinigiydi yanılmıyorsam . Ordada bacıyın tüm dediklerinden vardı . Hatta biri yüzünde sülükle oturuyordu
Güvenilir bir yer tavsiye olunur

Sülükle oturmakkkk

Daktııır sizi de oturtturursa foto istiyorummmmmmmmmmmmmmm

Ausencia o hamam manzaraları bana hiçççç yabancı değil.ayyyyyyyy.küçükken annem bizide götürürdü.

Valla genelde aksam. Yemeğindn sonra tatlı krizim geliyio bi de geceden aç kalan ben saldiriom kahvaltı vaktı. Neyse anlatmiyim gidip yapasim geldi. Cuma yi bekliom

begum75 ama o hatunlar nasıl besleniyor biliyormusun?
ben 2 dogumu viyanada yaptım.ve en az 3gün hastanede kalınıyor.sabah bi kahve biraz peynir vs .yumurta bile yok.öğlede dupduru bi çorba un katılmamıs genelde kerevizli,o ara benim öğle yeme alışkanlıgım yok.akşam esas menüyü bekliyordum anons edildi akşam yemeği vakti.yoğurt salatalık akşam yemeği dedikleri ayyy ne hayal kırıklıgıydı aç kalmıştım resmen ertesi gün öğle yemeğini iyi degerlendirdim.

Neshve arkadaş yenini nicmi değişti patron ?
demek yalnız değilmişim.. ben de gittim mesajlarına baktım, ne zmandan beri burda diye.. baktım şeceresi çok geçmişe dayanıyor, dedim ulen Betül az takılıyorsun burada bak kimler gelmiş haberin yok

o bel de incelecek kaptan yok olacak asıl oturmuş seni bırakmayan yağların bence kaptanım orası azimle giderse bir daha gelmez

demek yalnız değilmişim.. ben de gittim mesajlarına baktım, ne zmandan beri burda diye.. baktım şeceresi çok geçmişe dayanıyor, dedim ulen Betül az takılıyorsun burada bak kimler gelmiş haberin yok
üzümün nic değiştirme muhabbetleri vardıda demek o
Kaçırmışım . Eh o kadar sayfayı nasıl okuyum

o ne beee,enerjiyi nerden alıyo ya bunlar
harbiden bunlarla doyulurmu be yaa
viyana mı,sendede ne maceralar,yaşanmışlıklar var doktorum,doktor olunca böle oluyo demek, ne güzel

biz küçüklükten alışmışız bi kere kahvaltı demek tereyağlı annane reçeli balı ve ekmek demek
ara öğün anne kurabiyesi,poğaçası,teyze keki demek
akşam kuru fasulye dibi ekmekle sünnetlemek demek
akşamda teyze bisküvü pastası+çay demek

yaniiii o kaabiz bunlarla büyüdük
sonra benim vücudum neden öyle değil böyle al sana

Son düzenleme:
Aynen öyle canım ama artık tuttum ucundan bırakmam 66yispora devam ediyorum bakalım sikilasma oluyor sanki

Canim yaaa biz bu don mevzusunda anlasimiycaz birakalim en iyisi

Heeeee kahvaltı yapmayan MuMu85 idi hatırladım

Verodan hatıladım çünkü o da 11 olmuş ılık su ile duruyordu
Ivet ivet bendimm sen neyine diyetisyenw gidiyon kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…