Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben hamileyken çok korkmuştum sütüm gelmez de emziremezsem diye, çok şükür ki doğumdan sonra ilk denememizde emmeye başladı da korktuğum başıma gelmedi..

tutkucum çok güzel anlatmışsın.. çalıştığım için ben akşamları o güzel anın tadını çıkarmaya çalışıyorum.. elimden tutup yatağa götürüyo, uzanıyoruz yanyana.. ben ona sarılıyorum, o elini üzerime atıyo, bir yandan da emerek uykuya dalıyo... inanılmaz güzel bir duygu...

cnm ya valla ne güzel bişeymiş bu annelik..allahıma utkuya her bakışımda binlerce kez şükrediyorum..

kizlar yane igrencmis brokoliyi haslayip yemek bu aksam yedim bi dahada yemeye cesaret edermiyim bilemiyorum

ben bayılırım brokoliye, hatta benim yaptığım sosla çok fazla sebze yemeyen eşim bile brokoli yiyor.. bu sos dışında da üzerine yoğurt gezdirip pul biber dökerek de güzel oluyor..

brokoliyi buharda pişirsen daha iyi ama öyle bir imkanın yoksa az haşla, yumuşacık olmasın, hafif ağıza gelsin..
ufak bir kavanozun içine zeytinyağı, limon, biraz hardal koy ve 1-2 diş sarımsak rendele.. kavanozu kapatıp iyice çalkala, malzemeler iyice birbirine geçsin.. sonra haşladığın brokolilerin üzerine gezdir..

bir de böyle dene, bence hoşuna gidecek..

bugünkü menüm

kahvaltı: 1 adet tahıllı poğça, labne peyniri, zeytin ezmesi
öğlen: cevizli roka salatası
akşam: mercimek çorbası, 2 tane kabak dolması, yoğurt

iyi geceler hepinize kızlaaar..

ben de bu ara çok yoruluyorum canım işte.. zihin yorgunluğu beden yorgunluğundan çok daha fazla etkiliyor beni, canım hiçbir şey yapmak istemiyor çoğu zaman..

inanırmısın aynen bende de öle cnm müsadenle ben yatıorum cnm yarın gelirim gene kk yaaa da topiğe de

evet bende oyle yapacam once danteller helede fiskosmasalari bitireyim diyorum en zoru onlar ör ör bitmiyorlar ya
eline sağlık kızım daha küçük heveslenmeye meyilliyim yoksa
bende maddi manevi hep tek başına yaptım her şeyimi boş ver üzülmee
benim hemen cocuk dogurmam lazim ozamann..soyle iki yilda emziririm..ogggg diet derdi yok birsey yok
inşallah iyi bir anne olucaandan eminim canım
valla seccadelerini patiklerini falan yaptim bitanede fiskos yaptim bir tanede yatak carsafi takimi yaptim gerisi beni bekliyortabak tencereyi son ana birakacam ben onlari koyacak yerim yok
ne güzel güle güle kullanırlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…