cnm şimdi böyle düşünmen çok normal ama o bebiş göbüşüne düştümü bütün düşüncelerin değişecek.hayatta herşeyin en iyisini onun için isticeksin onun için nefes alıcaksın.hele bide kucağına aldınmı sütün olsun emzirim bebeğimin karnı doysun diye yalvarıcaksın alllaha süt olsun diye o güne kadar reddettiğin herşeyi yapıcaksın yiceksin :) annelik böyle bişey..hele emzirmenin o keyifli anlarını yaşa o anların hiç bitmemesi için dua ediceksin..inşallah rabbim sanada yaşatır bu muhteşem duyguları..o küçücük ağzıyla sana yapışması,o boncuk gözleriyle sana minnetle bakması dünyalara bedel..bir göğüs deformasyonu için bütün bunlardan vazgeçemezsin eminim..çok duygusal oldu ama ben oğluun beni her emmesinde ona içimi akıtıyorum resmen..
ben hamileyken çok korkmuştum sütüm gelmez de emziremezsem diye, çok şükür ki doğumdan sonra ilk denememizde emmeye başladı da korktuğum başıma gelmedi..
tutkucum çok güzel anlatmışsın.. çalıştığım için ben akşamları o güzel anın tadını çıkarmaya çalışıyorum.. elimden tutup yatağa götürüyo, uzanıyoruz yanyana.. ben ona sarılıyorum, o elini üzerime atıyo, bir yandan da emerek uykuya dalıyo... inanılmaz güzel bir duygu...
kizlar yane igrencmis brokoliyi haslayip yemek bu aksam yedim bi dahada yemeye cesaret edermiyim bilemiyorum
cnm ya valla ne güzel bişeymiş bu annelik..allahıma utkuya her bakışımda binlerce kez şükrediyorum..
slm kızlar
selam canım, hoşgeldin.. nasılsın??
imm cnm öle yoruluorum ki bu aralar bi an önce yatayım istiorum hep işten gelince :97:
ben de bu ara çok yoruluyorum canım işte.. zihin yorgunluğu beden yorgunluğundan çok daha fazla etkiliyor beni, canım hiçbir şey yapmak istemiyor çoğu zaman..
eline sağlık kızım daha küçük heveslenmeye meyilliyim yoksaevet bende oyle yapacam once danteller helede fiskosmasalari bitireyim diyorum en zoru onlar ör ör bitmiyorlar ya
bende maddi manevi hep tek başına yaptım her şeyimi boş ver üzülmeehepsini hazır aldım valla ne yalan söylim annem bisey örmedi bi kac havlu kenarı yaptı o ..parayla ördürttüm şimdi iğne oyasndan yemek odası takımına örtü alıcam.
mekikden de pike yaptırtıyorum..
calıss sen calıısss
cumaya eksilerde görcem senii ona göree zaten mayıs hedefine ulasamadınn
inşallah iyi bir anne olucaandan eminim canımbenim hemen cocuk dogurmam lazim ozamann..soyle iki yilda emziririm..oggggdiet derdi yok birsey yok
ne güzel güle güle kullanırlar inşallahvalla seccadelerini patiklerini falan yaptim bitanede fiskos yaptim bir tanede yatak carsafi takimi yaptim gerisi beni bekliyortabak tencereyi son ana birakacam ben onlari koyacak yerim yok
iş güç cnm senden naber
günaydın kızlar, yarına hazır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?