Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar, yarına hazır mısınız?

valla canım ben bu sabah itibariyle hazırım ama yarın sabah kaç çıkarım bilemem.. böyle perşembeleri güzel kilolar gördüğüm ve gün boyu dikkat ettiğim halde cuma sabahları kendimi kilo almış olarak çok gördüm.. hayırlısı diyelim.. :18::18:

patlıcan kebabı yaktın beniiii
günaydın kızlaaar... bugün çok dikkat etmeliyim yediklerime, yarın kilo bildiricez..

bende yarına hazır olurum inşş

hep böyle oluyor ben yazınca millet kaçıyor yazmak istemiyorum o zaman haliyleee

selam kızlar çok işim var ..acil çıkmam lazım gelince görüşürüüüüz......

slm canlar nasılsınız bakimm
benim diyet süper gidiyor adını diyet koydum aslında diyet fln yaptığım yok sadece yediklerime çoook dikkat ediyorum. bakalım yarın nasıl bir sürprizle karşılaşacağım.

ooooh sabah erken kalkmışım duşumu almışım bol salatalıklı domatesli peynirli şekersiz çaylı bir dilim ekmekli kahvaltımızı yapmışız oğluşumla eşimle daha ne isterim allahtan

aman dikkat...

patlıcan kebabı yaktın beniiii

bende yarına hazır olurum inşş

:)

ekmek dietimde 2. günümde tartı yine mutlu etti beni :) kızlar herkese öneririm.... ama sonrasında yine dikkat etmek gerekiyo...

selam kızlar..ben yarına hazır değilim..

bugün evi resmen alıyoruz inşallah.akşamada mini bi kutlama yapıcaz çok kaçırmamaya çalışıcam

bu günkü menüm

sabah yoğurtlu yulaf ezmesi

ara yeşil elma

öğlen tavuk haslama salata (zeytin yağlı)

ara yeşil elma

aksam salata(yağsız) yoğurt

ara belki yeşil elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…