Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azerim geldi gecti ne güzel eğlenmişsiniz profiline ekle bari fotolarıda ordan bakalım burada kalmasın hem ordan istediğin zaman silerdin..
cok sagol canim benim.fotolar en cok kardesimin makinasinda.o bugün bana msn yoluyla gönderecek,ekliycem mutlaka
slm kızlar.

azericim gözün aydın canım güzel bir telaşeyide atlatmışsın. artık senide burdan mezun edeceğiz herhalde.
sagl canim.evet mezun olmama 4 kilo kaldi ama ben sizi birakmiycam.burdayim
cok sagol canim benim güzel dileklerin icin.cok seviyorum seni.oyyyyy canim gitmiyorum ben,burdayim
cok cok tesekkür ederim canim.Amin güzel dileklerine Amin.
Seninde evin tekrar hayirli olsun.benimde en büyük hayalim güzel bir ev almak.Insallah darisi basimaaaaaa

benimki de kızımı kimselere veremem diyor

Benimkide aynini diyor.veremem kizim diyor,ama versemde ic güveysi vericem diyor

selam kızlarr..
bu gün lapa yapıyordum ama hüsrana uğradı galete yedim 1 kasıkda ıspanak.
nys yarın da devam edemicem zaten.. normal beslencem cok acıkıyorum çünkü..

evet doya doya yedik vallaha hepimiz cok tatliydi..minnosuda alalim tabiki cok daha hareketlenir takimizmz, oda luks at sonucta
hayirli ugurlu olsunnnnnnnnnnnn..allah mezuniyetlerini dugununu gostersin insallah,,, gel don aramiza artik...takimdan biri eksik olunca hemen bosluklar belli oluyor...ayrilmayalim biz kizlar.. malesef azericim o teleasin icinde insan ailece fotograf cekinmeyi unutuyor...bizdede oyle olmustu..bizde foto montaj yaparak birlestirmistik hem don artik aramiza, sen sayim yapmiyorsun diye kaytaranlarimiz oldu haberin olsun, benden duymus gibi omada
afiyet olsun canimmm...cumaya verirsin insallah bu hafta iyimserim bak, cunku bende kaciranlar arasindayim
biz de seni özledik tatlııım....ben haftasonu kaçırmadııım...kaçıranlar hemen toparlansın cuma ya derece yapalııım...hadi kızlar...herşey 7. takım içiiiin.....
azerrri gitmesiiin ...
insallah saferancim cumaya derece yapariz...yine bu haftada gururumuz olursun insallah canim, bol bol kilolar verirsin..bizlerde sarilalim artik dietlere...yaz kapiyi caldiii..ama ben acmaya korkuyorumm:18::18:

canim sen bir ay sonra donerim diyorsan bence bir ay izin almanda bir sakinca yok...tasinmak kolay degil..donmek istiyorsan tasindiktan sonra en mantiklisi seni izine ayirmak..hem takimimiz bozulmasin

yirim ben o mahsun bakışlarııı...babasııı vicdana geel...

hepimiz vericeeez başka yolu yok...

juliii...hoşgeldiiin....:79::79::79:

geldim tekraR gidiyoruuum...eniştemin halası vefat etmişti başsağlığına gidiyoruuumm....

selam kızlar, bugün misafirlerim vardı hiç gelemedim buralara. haftasonum da çok yoğun geçti, yorgunum... dietim iyi gidiyo. kendime bi sürü bikini aldım, giyebilecek miyim???

selam kızlar, bugün misafirlerim vardı hiç gelemedim buralara. haftasonum da çok yoğun geçti, yorgunum... dietim iyi gidiyo. kendime bi sürü bikini aldım, giyebilecek miyim???

ooooooooooo bikini mi süpersin cemre

kızlar merhaba...
eve geldim de şöyle birkaç sayfaya baktım.. aklımda kalanları yazayım....

azeri, hadi gözünüz aydın, atlattın sonunda.. resimleri bekliyoruz..
saferan, başınız sağolsun..
cemre, hadi bakalım güle güle giy bikinilerini..
meyvenull, elbet vericekler seni, yanlarında tutup ne yapacaklar..
tutku, keşke gelseydin canım yaa.. ben de yakışıklı utkumu öperdim.. neyse bir dahaki sefere artık...
kırmızıgul, katmer yemişsin.. afiyet olsun da yaramasın... gece gece canımı çektirdin ama..
ganfed, ceyce, minaver, doğa, julia siz nasılsınız kızlaar... hepiniz iyisinizdir umarım...

ooooooooooo bikini mi süpersin cemre

iyi mi yaptım bilmiyorum...

ya kızlar selülitlerden nasıl kurtulucam???

inşallah giyebilirim...

Afiyet olsun canim.arada mola vermek iyidir.ama benim midem acayip kücüldü bu bir haftada.bisey yiyemiyorum.dün hic aksam yemegi yiyemedim,dogru düzgün kahvalti bile edemedim.evelsi günde cok acikmistim aksam yemegi yedim diye midem bir agridi bir agridi.dün sabah bil ehala agriyordu.hehe benim istedigim seydi istahimin gitmesi.oglumun sünneti sayesinde oldu.ama insallah hep böyle kalirim
fotolar hakkinda cok dogru söylüyorsunhep unuturum ben cekmeyi.keske birinin eline verseydim,cekmek icin.ama Allah'tan kardesim cekmis biraz.bugün arkadasima sözüm var,koltuk almak istiyor,onunla mobilyacilari gezicez.cünkü o bana sünnette cok yardimci oldu.ama dönünce fotolari ekliycem insallah.

döndüm döndüm,burdayim artik.birakmam sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…