cok sagol canim benim.fotolar en cok kardesimin makinasinda.o bugün bana msn yoluyla gönderecek,ekliycem mutlakaazerim geldi gecti ne güzel eğlenmişsiniz profiline ekle bari fotolarıda ordan bakalım burada kalmasın hem ordan istediğin zaman silerdin..
sagl canim.evet mezun olmama 4 kilo kaldi ama ben sizi birakmiycam.burdayimslm kızlar.
azericim gözün aydın canım güzel bir telaşeyide atlatmışsın. artık senide burdan mezun edeceğiz herhalde.
cok sagol canim benim güzel dileklerin icin.cok seviyorum seni.oyyyyy canim gitmiyorum ben,burdayimbiz de seni özledik tatlııım....ben haftasonu kaçırmadııım...kaçıranlar hemen toparlansın cuma ya derece yapalııım...hadi kızlar...herşey 7. takım içiiiin.....
oooh hep böyle mutlu ol canım ....cuma ya hazırlan bu mutlulukla kilolarıda veeeer....
gelsiiiin...ama 4. takımda niye böyle azalma oldu ki...bir şeymi vaaar....
ah canım ne güzel hep böyle mutlu ol evlatlarınla eşinle....resimleri albüme koy sonra kaldırırsın bi bakalım ya merak ettim valla....
kız ganfiiiş sen azeri nin yerinedemi yedin yemekleri...hemen toparlan cumaya derece yapıcaaaz....
azerrri gitmesiiin ...
cok cok tesekkür ederim canim.Amin güzel dileklerine Amin.selam arkadaşlar..haftasonum yoğun geçti..şimdi oturduğumuz evi ve taşınacağımız evi boyadık..eksikleri tamamladık alışveriş yaptık..benim şu an için takıma bir faydam dokunmaz..ayrılmak istiyorum izninizle..ama 1 ay falan bekleriz dersenizde iznede ayırabilirsiniz..
azerim çok sevindim canım güzel geçmesine..atlattın şükür..allah daha güzel günlerini göstersin yavrularının inş.
benimki de kızımı kimselere veremem diyor
evet doya doya yedik vallaha hepimizevet azerinin sünnet düğününden resimleri bekliyoruzzzz
gülüm boşver bende yedimmm
bide gülüm senden bi isteğimiz varminnos takıma girmek istiyor kabul edersen . takım suanda 12 kişi biliyorum ama daha önce 13 kişi olan takımlar oldu ondan soruyorum senin insiyatifinde yani kabul edersen böyle bi siteğimiz var
hayirli ugurlu olsunnnnnnnnnnnn..allah mezuniyetlerini dugununu gostersin insallah,,, gel don aramiza artik...takimdan biri eksik olunca hemen bosluklar belli oluyor...ayrilmayalim biz kizlar..Selamlar herkeseeeee.izinliydim biliyorsunuz.Sizleri coooook özledim.cok yogun bir hafta gecirdim.kardesim bendeydi.ikide kücük cocugu var.isimiz hic bitmiyordu.birde kiyafet falan almamisti,bizim burda heryerleri dolastik,buradan aldik herseyi.evden sabah cikip aksam giriyorduk valla.ondan sonra gelip temizlik yapiyorduk.eve bir sürü insan gelicekti cünkü sünnet günü.öylede oldu.cooook stresli bir ismis bu yaaa.öldüm bittim.1 hafta hic bisey yemedim,yemeye firsat yoktu ama yinede cuma günü 400 gram ekside ciktim.ne gicik.amaaa sünnet ertesi 55,9 düm.yani dün.55 leri ucundanda olsa gördüm.
herkes cok zayiflamissin,cöpe dönmüssün dedi.ben kendimi halaaa sisman olarak görüyorum ama neyse...elbiseme bayildilar.herkes nerden aldigimi sordu.cok mutlu oldum.amaaaa elbisem iki yerden yirtildi yaaaanlamadim nasil oldu.ama neyse sükür tamir edilecek durumda.akraba dügünü falan olursa yine giymek istiyorum.
esiminde cok hosuna gitti,gitmis sünnetden iki gün önce bana kalin altin bir zincir almis,sünnet hediyesi olarak.sünnet cocugunu ben dogurdum tabiielbiseni giy doya doya bakayim dedi,bende giydim,baktim zincir takiyor boynuma.güzel moral oldu bana.
sünnet günü kosturmaktan anam agladi.hic oturamadim,hic bisey yiyemedim.yaaaa oglumun yemeklerinden tatlilarindan mezelerinden falan hic yiyemedim.istahim yoktu.
eglence bölümünde de kadinlara bir oryantal $ov yaptimetrafimda daire yaptilar,alkis calip islik calip tempo tuttular.ben biraz darbuka havasini güzel oynarimda. en sonundada esimi cagirdik,onunla azeri oynadik,ikimiz sadece.öyle bitirdik.Allah'im herkese nasip etsin insallah,hemde daha güzellerini.
beni soran arkadaslarada cooook cok tesekkür ediyorum,cok seviyorum sizi.cok özledim.foto buraya koysammiki bilmiyorum.ya bir kac saatligine koyup kaldiricam.yada yüzümüzü kapatip koyarim.bakayim.
ama esimle hic foto cektirmemisiz yaaa,cok üzüldüm.bizde eve gelince cektirdik bir kac tane.ondan bir tane eklerim.
afiyet olsun canimmm...cumaya verirsin insallahs.a kizlar nasilsiniz .ben harikayim hafta sonu acayip kacamak yaptim kimseciklerde gormedi ama insallahn cumaya kadar geri gelen kilolari verebilirim
valla ben sunnette gobek attim bide bol bol tikindim ama kizma ya cumaya kadar verecem aldiklarimi
evet profile koy o daha iyi olacak galiba
insallah saferancim cumaya derece yapariz...yine bu haftada gururumuz olursun insallah canim, bol bol kilolar verirsin..bizlerde sarilalim artik dietlere...yaz kapiyi caldiii..ama ben acmaya korkuyorumm:18::18:biz de seni özledik tatlııım....ben haftasonu kaçırmadııım...kaçıranlar hemen toparlansın cuma ya derece yapalııım...hadi kızlar...herşey 7. takım içiiiin.....
azerrri gitmesiiin ...
selam arkadaşlar..haftasonum yoğun geçti..şimdi oturduğumuz evi ve taşınacağımız evi boyadık..eksikleri tamamladık alışveriş yaptık..benim şu an için takıma bir faydam dokunmaz..ayrılmak istiyorum izninizle..ama 1 ay falan bekleriz dersenizde iznede ayırabilirsiniz..
yirim ben o mahsun bakışlarııı...babasııı vicdana geel...
cok sagol canim benim.fotolar en cok kardesimin makinasinda.o bugün bana msn yoluyla gönderecek,ekliycem mutlaka
sagl canim.evet mezun olmama 4 kilo kaldi ama ben sizi birakmiycam.burdayim
cok sagol canim benim güzel dileklerin icin.cok seviyorum seni.oyyyyy canim gitmiyorum ben,burdayim
cok cok tesekkür ederim canim.Amin güzel dileklerine Amin.
Seninde evin tekrar hayirli olsun.benimde en büyük hayalim güzel bir ev almak.Insallah darisi basimaaaaaa
Benimkide aynini diyor.veremem kizim diyor,ama versemde ic güveysi vericem diyor
hepimiz vericeeez başka yolu yok...evet doya doya yedik vallaha hepimizcok tatliydi..minnosuda alalim tabiki cok daha hareketlenir takimizmz, oda luks at sonucta
hayirli ugurlu olsunnnnnnnnnnnn..allah mezuniyetlerini dugununu gostersin insallah,,, gel don aramiza artik...takimdan biri eksik olunca hemen bosluklar belli oluyor...ayrilmayalim biz kizlar..malesef azericim o teleasin icinde insan ailece fotograf cekinmeyi unutuyor...bizdede oyle olmustu..bizde foto montaj yaparak birlestirmistik hem don artik aramiza, sen sayim yapmiyorsun diye kaytaranlarimiz oldu haberin olsun, benden duymus gibi omada
afiyet olsun canimmm...cumaya verirsin insallahbu hafta iyimserim bak, cunku bende kaciranlar arasindayim
insallah saferancim cumaya derece yapariz...yine bu haftada gururumuz olursun insallah canim, bol bol kilolar verirsin..bizlerde sarilalim artik dietlere...yaz kapiyi caldiii..ama ben acmaya korkuyorumm:18::18:
canim sen bir ay sonra donerim diyorsan bence bir ay izin almanda bir sakinca yok...tasinmak kolay degil..donmek istiyorsan tasindiktan sonra en mantiklisi seni izine ayirmak..hem takimimiz bozulmasin
slm kızlar
selam kızlar, bugün misafirlerim vardı hiç gelemedim buralara. haftasonum da çok yoğun geçti, yorgunum... dietim iyi gidiyo. kendime bi sürü bikini aldım, giyebilecek miyim???
ooooooooooo bikini misüpersin cemre
kızlar merhaba...
eve geldim de şöyle birkaç sayfaya baktım.. aklımda kalanları yazayım....
azeri, hadi gözünüz aydın, atlattın sonunda.. resimleri bekliyoruz..
saferan, başınız sağolsun..
cemre, hadi bakalım güle güle giy bikinilerini..
meyvenull, elbet vericekler seni, yanlarında tutup ne yapacaklar..
tutku, keşke gelseydin canım yaa.. ben de yakışıklı utkumu öperdim.. neyse bir dahaki sefere artık...
kırmızıgul, katmer yemişsin.. afiyet olsun da yaramasın... gece gece canımı çektirdin ama..
ganfed, ceyce, minaver, doğa, julia siz nasılsınız kızlaar... hepiniz iyisinizdir umarım...
evet doya doya yedik vallaha hepimizcok tatliydi..minnosuda alalim tabiki cok daha hareketlenir takimizmz, oda luks at sonucta
hayirli ugurlu olsunnnnnnnnnnnn..allah mezuniyetlerini dugununu gostersin insallah,,, gel don aramiza artik...takimdan biri eksik olunca hemen bosluklar belli oluyor...ayrilmayalim biz kizlar..malesef azericim o teleasin icinde insan ailece fotograf cekinmeyi unutuyor...bizdede oyle olmustu..bizde foto montaj yaparak birlestirmistik hem don artik aramiza, sen sayim yapmiyorsun diye kaytaranlarimiz oldu haberin olsun, benden duymus gibi omada
afiyet olsun canimmm...cumaya verirsin insallahbu hafta iyimserim bak, cunku bende kaciranlar arasindayim
insallah saferancim cumaya derece yapariz...yine bu haftada gururumuz olursun insallah canim, bol bol kilolar verirsin..bizlerde sarilalim artik dietlere...yaz kapiyi caldiii..ama ben acmaya korkuyorumm:18::18:
canim sen bir ay sonra donerim diyorsan bence bir ay izin almanda bir sakinca yok...tasinmak kolay degil..donmek istiyorsan tasindiktan sonra en mantiklisi seni izine ayirmak..hem takimimiz bozulmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?