Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iki haftadan fazladir spor yapamiyorum.ama bugün baslamam lazim ya.özledim Leslie ablami.hem sporsuz da zayiflamak saglikli degil zaten

günaydın sekerler

ben bu gün normal besleniom yine kendi halime bıraktım beni

sabah 1 galete yedim 1 bardak sütle diyet bisküvi aldım cantama 1 elmayla öğlene kadar bunlar yencek öğlen yoğurtlu ıspanak yencek ton balığı acarım belki yanına aksamda yoğurtlu ıspanak yicem.

eee nasılsınız bakalımm

aynen canim yaaaa.o bana spor oldu galiba.cuma 56,4 düm.cumartesi sünnetde biraz oynayinca hemen 500 gram daha vermisim veeeee55,9 üm.55 i ucundanda olsa gördüm kac sene sonra.cok mutluyum.

sünnet yaradı cnaım sana

ayy azerim ben hiçç diyet yapmak istemiyorum nolcak benim bu halimm zayıflayamıcakmısım gibi geliyo

sünnet yaradı cnaım sana

ayy azerim ben hiçç diyet yapmak istemiyorum nolcak benim bu halimm zayıflayamıcakmısım gibi geliyo

canim niye böyle oldun sen.bende dikkat ediyorum da ne zamandir Masallah börekleri pastalari götürüyonnn.ama olmaz sen genc kizsin,zayif olmalisin.bak ben iki cocuklu anne olarak bile zayiflamak icin yirtiniyorum.tamam benimde kacamaklarim hep oluyor ama miktarini $a$miyorum en azindan.
sen daha evlenicen,daha cocuk dogurucan.kilolu evlenirsen cocuk dogurdugunda hepten kötü olursun.gerci tamam kilolu degilsin gercekten ama ne adar zayif olursan o kadar iyi bence.

sekerlerımm gunaydınn ay benı takıma kabul etmısısnızzz bastaa kırmızıgulumeee onun yanında meyvenulumaaa vee veeee tummm sanatcılaraa tesekkurlerımı sunarımmm
ben bır amele ınsaat muhendısı olaraktan bugun aranıza katılmıs bulunmakta olup malesef ve malesef arazıye gıdıyorum suan ve bu guzel gune vesıle olannn grup arkadaslarımla tanısamıycam bugun ama aksama gelırım mutlaka canlarım kusura bakmayın olurmu
cok tesekkur edıyorummm hepınızee hemennn sarkımızı soyluyorum meyvısımm

karayag gıdıver gıdıver amannnnnnnnn

karayga gıdıver gıdıver gıdıverr:87::87::87:

aayyyy evet azerim benimde tek cabam bu zaten 50 kilo ile evleneyim ki cocuk doğurduğumda zorlanmıyayımm
sporda yapamıyorum yaa ondan böyle oldum haklıusın sürekli börektir tatlıdır yiyip duruyorum bi türlü kendime engel olamıyorum iice dengem bozuldu acilen toparlanmmalazım secimde incecik olmalıyımm cıtır bi hatun görmek istiyorum artık aynada bak sen benden yukarıdaydın 55 leri gördün ben hala 59 dayımm

hayırlı uğurlu olsun yeni baslangıcın minnosum tez vakitte 55 oluver inş

şarkına eslik ediyorum ve gökler atıyorumm :87::87:

hoş geldin canımcıım

Hosgeldin minno$ safalar getirdin.insallah geri kalan kilolarini bizimle braber verirsin.seni biz mezun ederiz.sarkinida cok begendim

spor yapamaman cok büyük bir etken tabii ama sagligin önde gelir her zaman.ama bu yüzden yemegi icmeyide koyverme bari.

günaydın kızlarrrrr

günaydinnnn.ikimiz variz sadece.
nasilsin doga?ben cok yorgunum.gece 2 de uyudum,sabah 6,30 da kalktim.offff.

günaydın kızlaaaaaarrrrrr..............

hoşgeldin minnooooooşşşşşşşşşşşşş............
oh oh gidiver karayağ

ben biraz işleri toparlıyıp geliceeem..beni bekleyin şekerleeeer....

slm kızlar nasıl gidiyor diyet

benim bu geceye kadar süper gidiyordu gece kociş dışarıya çıkmıştı gelirken ekmek arası bişeyler yaptırmış yanına tatlı flnda almış gecenin 1,30 da oturduk zorla bana yedirdi onları küserim ederim fln deyip beni oyununa alet etti ve benim bütün diyetimmahfoldu sayesinde çook pişmanım çook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…