slm kızlar nasıl gidiyor diyet
benim bu geceye kadar süper gidiyordu gece kociş dışarıya çıkmıştı gelirken ekmek arası bişeyler yaptırmış yanına tatlı flnda almış gecenin 1,30 da oturduk zorla bana yedirdi onları küserim ederim fln deyip beni oyununa alet etti ve benim bütün diyetimmahfoldu sayesinde çook pişmanım çook.
gülüm gecmiş oku oku bitmez boşver bak gitcez az sonra ona göree
yemeğe çıkma saatımız geldi
giyersin tabi neden giyemiyesinselam kızlar, bugün misafirlerim vardı hiç gelemedim buralara. haftasonum da çok yoğun geçti, yorgunum... dietim iyi gidiyo. kendime bi sürü bikini aldım, giyebilecek miyim???
ben iyiyim frangim sagol sen nasilsin coktandir bir araya gelemiyoruz karsilassakta sohbet etsek birkızlar merhaba...
eve geldim de şöyle birkaç sayfaya baktım.. aklımda kalanları yazayım....
azeri, hadi gözünüz aydın, atlattın sonunda.. resimleri bekliyoruz..
saferan, başınız sağolsun..
cemre, hadi bakalım güle güle giy bikinilerini..
meyvenull, elbet vericekler seni, yanlarında tutup ne yapacaklar..
tutku, keşke gelseydin canım yaa.. ben de yakışıklı utkumu öperdim.. neyse bir dahaki sefere artık...
kırmızıgul, katmer yemişsin.. afiyet olsun da yaramasın... gece gece canımı çektirdin ama..
ganfed, ceyce, minaver, doğa, julia siz nasılsınız kızlaar... hepiniz iyisinizdir umarım...
çarşambadan itibaren protein dieti yapmayı düşünüyorum, bi araştırıyım bakıyım...
slm kızlar nasıl gidiyor diyet
benim bu geceye kadar süper gidiyordu gece kociş dışarıya çıkmıştı gelirken ekmek arası bişeyler yaptırmış yanına tatlı flnda almış gecenin 1,30 da oturduk zorla bana yedirdi onları küserim ederim fln deyip beni oyununa alet etti ve benim bütün diyetimmahfoldu sayesinde çook pişmanım çook.
evet canim gecmisi okuyordum.. ama oku oku bitmiyorgülüm gecmiş oku oku bitmez boşver bak gitcez az sonra ona göree
sizlere afiyet olsun kizlar...gecmisi okurken canim kardesim yataga geldi yanima sarilinca cikmak zorunda kaldim...bugun isten kardesim icin izin almistim...birazdan oyun oynamasi icin bir yere goturucem, sonrada sinemaya eve gelelim derken zaten aksam olur kesin..bende aksama katilirim artik yine sizlereevet gidiyoruzz zaten gülümde gitmiş bize yazmadan
hadi afiyet olsun doğacımm
selam kızlar hep geliorum kimse yok yaaaaaaa
kırmızım biraz moralim bozuk öle oturuorum napim ama bu moral bozukluğu rejime iyi geldi yemek yemiom
niye moralin bozulduki:26:
selam kızlar, nasılsınız? yeni üyemiz var hayırlı olsun...
iş yerinde tartıştım biraz bizimkilerleee cnm
kızlar ben 1 mayısda işe girmiştim 20 yıl 3 günlüğüm şu an
kızlar ben 1 mayısda işe girmiştim 20 yıl 3 günlüğüm şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?