Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zaten hep bu erkeklerin yüzünden olan oluyorr

nys sen kaldığın yerden devam et canımm

cumaya birinci biz olucaz unutmayınnn

selam kızlar, bugün misafirlerim vardı hiç gelemedim buralara. haftasonum da çok yoğun geçti, yorgunum... dietim iyi gidiyo. kendime bi sürü bikini aldım, giyebilecek miyim???
giyersin tabi neden giyemiyesin
ben iyiyim frangim sagol sen nasilsin coktandir bir araya gelemiyoruz karsilassakta sohbet etsek bir
çarşambadan itibaren protein dieti yapmayı düşünüyorum, bi araştırıyım bakıyım...

yap canim ikimizin kilosu ayni gel yarisalim kim daha hizli verecek

selam kizlar ben bu hafta sonu kacamak yaptim ama sonrasinda bisey yemedim insallah iyi bir sonuc alirim cuma. umutluyum yani bakalim ne olacak spor yapamadim hic ama bugunden itibaren basliyorum yinebana sans dileyin bide kararlilik spordan cabuk pes ediyorum ya

gülüm gecmiş oku oku bitmez boşver bak gitcez az sonra ona göree
evet canim gecmisi okuyordum.. ama oku oku bitmiyor
evet gidiyoruzz zaten gülümde gitmiş bize yazmadan

hadi afiyet olsun doğacımm
sizlere afiyet olsun kizlar...gecmisi okurken canim kardesim yataga geldi yanima sarilinca cikmak zorunda kaldim...bugun isten kardesim icin izin almistim...birazdan oyun oynamasi icin bir yere goturucem, sonrada sinemaya eve gelelim derken zaten aksam olur kesin..bende aksama katilirim artik yine sizlere
selam kızlar hep geliorum kimse yok yaaaaaaa

kizlar yemege gitti canim, gelirler birazdan..sen nasilsin

Son düzenleme:
kırmızım biraz moralim bozuk öle oturuorum napim ama bu moral bozukluğu rejime iyi geldi yemek yemiom

kızlar ben 1 mayısda işe girmiştim 20 yıl 3 günlüğüm şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…