Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar, nasılsınız? yeni üyemiz var hayırlı olsun...
a.s hosgelmis yeni uyemiz .minnos mu acaba yeni uyemiz
kırmızım biraz moralim bozuk öle oturuorum napim ama bu moral bozukluğu rejime iyi geldi yemek yemiom
ah ah bendede moral bozulunca istah artiyor tam tersi yani ama sana gecmis olsun canim isyeridir herkesle anlasman mumkun degilki
kızlar ben 1 mayısda işe girmiştim 20 yıl 3 günlüğüm şu an
tu tu tu masalllah
daha 5 yılım var pööööfffff

kiz yirmi yil gecmis 5 yilda ne varki hemen gece helede bizim gibi bir takim arkadaslarin var neseyle gececektircanin SIKILDIKCA biz moralini duzeltiriz

sabah birtane pirinc waffel yedim iki bardak fitnes icecigi ictim oglen yumurtali ispanak yedim hemde pideylemalesef:18::18:aksam sadece salatalik ve yogurt yiyeceminsallah kurtarir durumu

kizlar profil albümüme bir kac resim koydum.fu$ya elbiseli benim.sünnetimiz dügün salonunda degildi,söylemiytim zaten.bir Türk kültür merkezindeydi.fotolari sadece arkadaslarima actim.silicem yine sonra

Son düzenleme:
kizlar profil albümüme bir kac resim koydum.fu$ya elbiseli benim.sünnetimiz dügün salonunda degildi,söylemiytim zaten.bir Türk kültür merkezindeydi.fotolari sadece arkadaslarima actim.silicem yine sonra
çok güzel resimler ya sende çok güzelsin elbisen çok yakışmış canım benimm

kızlar hepinize selamlar beni affedin sınavlarım var çok giremiyorum bir kaç gün idare edin sizleri seviyorum öpüldünüz

azerim cok güzel cıkmıssınız canım..
hepiniz ayrı güzel olmussunuz...
kilona gelinceee.... 53-52 senin için cok cok cok ii olur dahası olursa eğer cocuk gibi kalırsın bence 53 de bırak derim...

çok güzel resimler ya sende çok güzelsin elbisen çok yakışmış canım benimm
canim benim cok sagol güzel sözlerin icin
azerim cok güzel cıkmıssınız canım..
hepiniz ayrı güzel olmussunuz...
kilona gelinceee.... 53-52 senin için cok cok cok ii olur dahası olursa eğer cocuk gibi kalırsın bence 53 de bırak derim...
oy caniiiimm,cok tesekkürler.
aynen bende 52-53 gibi durayim diyorum zaten.cevremdekilerde öyle söylüyor.
ya zaten noldu bugün,midem kücüldü dedim dedim,kendime nazar degdirdim ya.bugün arkadasla cok mobilyaci gezdik,cok ac kaldik.bu yüzden eve geldim,hemen nohutlu pilav,firinda pirzola pisirdim.bir yedim bir yedim.acligimi bastiramiyordum.üzerinede bir afiyetle cikolata.burada pazartesiye kadar yumurta bayrami vardi.almanlarin her bayramlarina ait özel cikolatalari oluyor.sadece o aylarda geliyor piyasaya.bende yeni bisey almistim.bir yiyim dedim,mmmhhh Allah'im kendimi durduramadim.nasil güzel biseydi.bu yüzden gitti diyet.aslina bakarsan SIKILDIM diyet yapmaktan ya.belki bu hafta biraz sallayabilirim.55,9 de kalsam bari ama keske.

azeri kızı, tebrikler, damatlığını da görürsünüz inşallah...

insallah canim,Amin.

Son düzenleme:
selam kızlarr.. bu akşam da geç geldim ama sonunda patronlar gitti de rahatladık..

yarın sabah tekrar aranızdayım inşallah...

iyi geceler...

frangi,ne zamandir söylüycem unutuyorum.senin ogluna bayiliyorum yaaaa.ayyyy keske burda olsada isirsam o yanaklardan.kizimda bayildi ogluna.her baktikca yiyesim geliyor oglunu.baska fotolari varsa eklesene canim.Masallah ogluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…