geçerrrrrr geçeeerrrrayy 5 yıl dediğin ne dir ki benim 28 senem varrr
öpücük öpücük mummmahhh :))a.s hosgelmis yeni uyemiz .minnos mu acaba yeni uyemiz
ah ah bendede moral bozulunca istah artiyor tam tersi yani ama sana gecmis olsun canim isyeridir herkesle anlasman mumkun degilki
tu tu tu masalllah
kiz yirmi yil gecmis 5 yilda ne varki hemen gece helede bizim gibi bir takim arkadaslarin var neseyle gececektircanin SIKILDIKCA biz moralini duzeltiriz
salata protein falan nirdeeeeeşimdi de hurma yedim, sabah 1 bardak da light süt içmiştim
beyenmiştim elbiseni rengini falan giyincede daha güzel durmuşkizlar profil albümüme bir kac resim koydum.fu$ya elbiseli benim.sünnetimiz dügün salonunda degildi,söylemiytim zaten.bir Türk kültür merkezindeydi.fotolari sadece arkadaslarima actim.silicem yine sonra
frangi,ne zamandir söylüycem unutuyorum.senin ogluna bayiliyorum yaaaa.ayyyy keske burda olsada isirsam o yanaklardan.kizimda bayildi ogluna.her baktikca yiyesim geliyor oglunu.baska fotolari varsa eklesene canim.Masallah ogluna
yaaaaaaaa ben açacadııımmmgünaydın kızlar tükkanı bu gün ban acıtmm
silip süpürdünmü tükkanı çırak hıııgunaydınn kılzarr tukanın cıragı olarak ben bıraz gec kaldım meyvısımmm
gunaydınn kılzarr tukanın cıragı olarak ben bıraz gec kaldım meyvısımmm
cırak hadi getir cayları bakalımm baslayalım sohbetee
çek bana bi ortaa
günaydin kizlar
çaylaaaaaaaarrrrrrrrr doga hanımaaa azerı hanımaaa
meyve ablaammm kayfenıııı koydum ocaga sımdık gelıyorrr
ayyy ayy ayy amanda amannn bu nekadar guzel bır cızelge allahım banada nasıp et ınsallahh
azerımede nazar degmesın ınsallahayy varya ben hergun senın cızelgene bakarımm azerım meyvem bılırı benım bu taktıgımı uzum uzume baka baka kararır
ınsallah cızelgenın sonuna kadar ulasırsınn canım benım en kısa zamanda ınsallah
kızlar ben sabah sabah küçük bi gerginlk yasadım mutfak halkıyla ..
bardağımı her sabah camasır suyuyla yıkıyorum kendim ama 2 hafatdı benden saklıyorlar camasır suyunu bende gecengün bunların sakladıkları yere baktım yok yok diyorlar acaba yokmu gercekten die aaaa ne gördüm bidon yarıda dolu
meyve dururmu cıldırdı tabi anı kolluyorum söylicem söylemezsem catlarım benim içimde kalacağına onlarda kalsın diğmi ama
bu sabah dedim siz neden benden saklıyorsunuz camasır suyunu die kemkümde kemküm işte neymiş öteki almıs koymusmus yok efendim kendi bilmiyormus gözümün içine baka baka yalan söyledi öteki dediğimde sağır dilsiz birisi cok rahat herseyi onun üstüne atıp sıyrılıyorlar tabi meyveniz inanmadı attı tribini bilemiyorum artık dedi koydu son noktayı..
bide demez mi devletin malını saklayıp da napıcam die düpedüz saklıyor her pazartesi bardakları c.suyuna ıslıyor ardından ben geliyorum ee nerde sonuydu ben koydum bitti diyor yuhhh artık dedim bu sabahh ..
ama daha bitmedi hala hırsımı alamadım içim içimi yiyordu günlerdir söyledim dahada söylerimm
minnosum azerim benden daha fazlaydı kilosu ben 58 ken o 59 u yeni görmüştü simdi bi ona bak bide bana
ayyy ayy ayy amanda amannn bu nekadar guzel bır cızelge allahım banada nasıp et ınsallahh
azerımede nazar degmesın ınsallahayy varya ben hergun senın cızelgene bakarımm azerım meyvem bılırı benım bu taktıgımı uzum uzume baka baka kararır
ınsallah cızelgenın sonuna kadar ulasırsınn canım benım en kısa zamanda ınsallah
ayyy utandim yaaaa.demek hergün cizelgeme bakiyorsuninsallah hepimiz hedefimize ulasiriz.hepimiz incecik bayanlar oluruz.sana arkadaslik göndereyim.cünkü dün oglumun sünnetinden fotolar koydum,onlara bak.silicem cünkü herkes baktiktan sonra.madem artik bizim takimdasin,taniyalim birbirimizi.
amann tanrım sneın bıde oglunmu var aman allahım kendımden utandım sımdıkk ben daha yenı 8 aylık evlıyım ama tabırı caızse dana gıbı bır gelın oldumm offf offf bıran evvel 5 lı rakamlara dusmem lazımm 19 mayısta 60 kılo olursam kocısım bana surprız alıcakkkk cok calısmam gerek cokk
kızlar ben sabah sabah küçük bi gerginlk yasadım mutfak halkıyla ..
bardağımı her sabah camasır suyuyla yıkıyorum kendim ama 2 hafatdı benden saklıyorlar camasır suyunu bende gecengün bunların sakladıkları yere baktım yok yok diyorlar acaba yokmu gercekten die aaaa ne gördüm bidon yarıda dolu
meyve dururmu cıldırdı tabi anı kolluyorum söylicem söylemezsem catlarım benim içimde kalacağına onlarda kalsın diğmi ama
bu sabah dedim siz neden benden saklıyorsunuz camasır suyunu die kemkümde kemküm işte neymiş öteki almıs koymusmus yok efendim kendi bilmiyormus gözümün içine baka baka yalan söyledi öteki dediğimde sağır dilsiz birisi cok rahat herseyi onun üstüne atıp sıyrılıyorlar tabi meyveniz inanmadı attı tribini bilemiyorum artık dedi koydu son noktayı..
bide demez mi devletin malını saklayıp da napıcam die düpedüz saklıyor her pazartesi bardakları c.suyuna ıslıyor ardından ben geliyorum ee nerde sonuydu ben koydum bitti diyor yuhhh artık dedim bu sabahh ..
ama daha bitmedi hala hırsımı alamadım içim içimi yiyordu günlerdir söyledim dahada söylerimm
benim 1 oglum bir kizim var.oglum 10 yasinda, kizim 8 yasinda.
60 olursun canim 19 mayisa kadar insallah.esimde bana hediyeler aldi.
seninki sana ne alicak?
amann tanrım azerııı cok zayıfsınnn ustune ustuluk boyunda uzun allahım bu ne sus bu ne endamm masallah tu tut tuubıde oglumun sunnetı dıyor sadece senı gorseydım kendı nısanın falan sanardımm allahım meyvemmm ben 78 le gelınlık gıydım kendımden utanıyorumm gıdıp kendınımı bıyerlerden atemmm ben
amann tanrım azerııı cok zayıfsınnn ustune ustuluk boyunda uzun allahım bu ne sus bu ne endamm masallah tu tut tuubıde oglumun sunnetı dıyor sadece senı gorseydım kendı nısanın falan sanardımm allahım meyvemmm ben 78 le gelınlık gıydım kendımden utanıyorumm gıdıp kendınımı bıyerlerden atemmm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?