Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bana hosgeldın dıyen butun arkadaslarıma cok tesekkur edıyorumm yavas yavas tanımaya baslarım sızlerı ben geldıgım de hep en son yazdıgım msjdan ıtıbaren okuyup genelde herseyı takıp etmeye calısırım ama dun bugun arazı programım bıraz yogundu o gune denk geldı kusura bakmayın canlarımm

ayy 5 yıl dediğin ne dir ki benim 28 senem varrr
geçerrrrrr geçeeerrrr
öpücük öpücük mummmahhh :))
şimdi de hurma yedim, sabah 1 bardak da light süt içmiştim
salata protein falan nirdeeeee
kizlar profil albümüme bir kac resim koydum.fu$ya elbiseli benim.sünnetimiz dügün salonunda degildi,söylemiytim zaten.bir Türk kültür merkezindeydi.fotolari sadece arkadaslarima actim.silicem yine sonra
beyenmiştim elbiseni rengini falan giyincede daha güzel durmuş
frangi,ne zamandir söylüycem unutuyorum.senin ogluna bayiliyorum yaaaa.ayyyy keske burda olsada isirsam o yanaklardan.kizimda bayildi ogluna.her baktikca yiyesim geliyor oglunu.baska fotolari varsa eklesene canim.Masallah ogluna
çok tatlı gerçek anasına çekmiş şirinliği
günaydın kızlar tükkanı bu gün ban acıtmm
yaaaaaaaa ben açacadııımmm
gunaydınn kılzarr tukanın cıragı olarak ben bıraz gec kaldım meyvısımmm
silip süpürdünmü tükkanı çırak hııı

günaydınnnnnnnnnn

Son düzenleme:
kızlar ben sabah sabah küçük bi gerginlk yasadım mutfak halkıyla ..

bardağımı her sabah camasır suyuyla yıkıyorum kendim ama 2 hafatdı benden saklıyorlar camasır suyunu bende gecengün bunların sakladıkları yere baktım yok yok diyorlar acaba yokmu gercekten die aaaa ne gördüm bidon yarıda dolu
meyve dururmu cıldırdı tabi anı kolluyorum söylicem söylemezsem catlarım benim içimde kalacağına onlarda kalsın diğmi ama
bu sabah dedim siz neden benden saklıyorsunuz camasır suyunu die kemkümde kemküm işte neymiş öteki almıs koymusmus yok efendim kendi bilmiyormus gözümün içine baka baka yalan söyledi öteki dediğimde sağır dilsiz birisi cok rahat herseyi onun üstüne atıp sıyrılıyorlar tabi meyveniz inanmadı attı tribini bilemiyorum artık dedi koydu son noktayı..
bide demez mi devletin malını saklayıp da napıcam die düpedüz saklıyor her pazartesi bardakları c.suyuna ıslıyor ardından ben geliyorum ee nerde sonuydu ben koydum bitti diyor yuhhh artık dedim bu sabahh ..
ama daha bitmedi hala hırsımı alamadım içim içimi yiyordu günlerdir söyledim dahada söylerimm

günaydin kizlar

ayyy ayy ayy amanda amannn bu nekadar guzel bır cızelge allahım banada nasıp et ınsallahh
azerımede nazar degmesın ınsallah ayy varya ben hergun senın cızelgene bakarımm azerım meyvem bılırı benım bu taktıgımı uzum uzume baka baka kararır
ınsallah cızelgenın sonuna kadar ulasırsınn canım benım en kısa zamanda ınsallah

minnosum azerim benden daha fazlaydı kilosu ben 58 ken o 59 u yeni görmüştü simdi bi ona bak bide bana

ıyı yapmıssın meyvemm benım ne manyak ınsanlar varya devletın camasır suyu kardesım ne saklıyorsun

minnosum azerim benden daha fazlaydı kilosu ben 58 ken o 59 u yeni görmüştü simdi bi ona bak bide bana

eee meyvemm bu cumleyı tekrar alıntı yapıp tekrar okumanı ve kendıne gelmenı bıran evvel sıkıcana toparlanmanı ıstedıgım ıcın yazıyorumm . bızdaha yenı bu hafta basladık meyvısım ahanda pazartesı bıze mılat olduu gıdıcek karayaglar merak etme tatlımm..

ayyy utandim yaaaa.demek hergün cizelgeme bakiyorsuninsallah hepimiz hedefimize ulasiriz.hepimiz incecik bayanlar oluruz.sana arkadaslik göndereyim.cünkü dün oglumun sünnetinden fotolar koydum,onlara bak.silicem cünkü herkes baktiktan sonra.madem artik bizim takimdasin,taniyalim birbirimizi.

amann tanrım sneın bıde oglunmu var aman allahım kendımden utandım sımdıkk ben daha yenı 8 aylık evlıyım ama tabırı caızse dana gıbı bır gelın oldumm offf offf bıran evvel 5 lı rakamlara dusmem lazımm 19 mayısta 60 kılo olursam kocısım bana surprız alıcakkkk cok calısmam gerek cokk

benim 1 oglum bir kizim var.oglum 10 yasinda, kizim 8 yasinda.
60 olursun canim 19 mayisa kadar insallah.esimde bana hediyeler aldi.
seninki sana ne alicak?

Son düzenleme:
amann tanrım azerııı cok zayıfsınnn ustune ustuluk boyunda uzun allahım bu ne sus bu ne endamm masallah tu tut tuu bıde oglumun sunnetı dıyor sadece senı gorseydım kendı nısanın falan sanardımm allahım meyvemmm ben 78 le gelınlık gıydım kendımden utanıyorumm gıdıp kendınımı bıyerlerden atemmm ben

2 damla çamaşır suyu için yaptıklarına bakın ayıp beee bizde müdürlükde kırtasiyeleri 2 servis ortak kullanıyoruz bizim oda küçük onlar alır istif ederler bir bir iki iki bize verirler güya ortak alınıyor geçen gene geldi malzemeler biraz başında durdum verin biz dolabımıza koyalım dedim ayırırken eli titriyordu arkadaşın amaaaan dedim içimden geldim yerime oturdum baktım ayırmış getirdi

benim 1 oglum bir kizim var.oglum 10 yasinda, kizim 8 yasinda.
60 olursun canim 19 mayisa kadar insallah.esimde bana hediyeler aldi.
seninki sana ne alicak?

masallah masalllahh tut tu tuuu 41 kere masallah nazar degmesın ınsallah canım benımm
benım kocam bana surprız yapıcammm dedı ama ne oldugunıu soylemedııı, 19 mayıstaa kesınnn 60 kılo olmam lazım cok calısıyorum 2 gundurr super spor yapmaya calısıyorumm kendımı spora baglamam lazım hatta senın resımlerınden sonra kendımı kosu bandına baglamaya karar verdım

atarken benide çağırda bende atayım tüüüüüü bu da bana

yok kizzz boyum uzun degil,tam tersi kisayim ben1,58 im ben.ama seviyorum minyon olmayi.genc gösteriyorum böylelikle.yasim 33 cünkü.

Allah seni ne etmesin.esime anlatayim,diyeyim arkadas oglumu görmeseydi nisanim sanacaktizaten cok kiskaniyor,iyice delirsin
ben 46-48 le nisanli olmustum. 59 lada gelin olmustum 13 sene önce.ama oglumu dogurunca 52 ye düsmüstüm.kizimdada 52 yle yasamistim.sonra guatir olmusum,öyle yasamisim haberim yok.bu yüzden 60 in üzerine cikmistim.3-4 sene 60-65 arasi yasadim.ama bu lanet olasi migren tedavisi beni 73 lere cikardi.
amaaaaaaa artik tekrar cocuklarimi dogurdugum kiloma gelmek istiyorum.52-53.insallahhhhh.

sende yapacaksin.sende bayaa vermissin masallah.ama diyorum.mutlaka hamile kalmadan ver.kilolu hamile kalmak güzel degil.dahada sisiyor insan.
ama basaracaksin.kendine inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…