yok kizzz boyum uzun degil,tam tersi kisayim ben1,58 im ben.ama seviyorum minyon olmayi.genc gösteriyorum böylelikle.yasim 33 cünkü.
Allah seni ne etmesin.esime anlatayim,diyeyim arkadas oglumu görmeseydi nisanim sanacaktizaten cok kiskaniyor,iyice delirsin
ben 46-48 le nisanli olmustum. 59 lada gelin olmustum 13 sene önce.ama oglumu dogurunca 52 ye düsmüstüm.kizimdada 52 yle yasamistim.sonra guatir olmusum,öyle yasamisim haberim yok.bu yüzden 60 in üzerine cikmistim.3-4 sene 60-65 arasi yasadim.ama bu lanet olasi migren tedavisi beni 73 lere cikardi.
amaaaaaaa artik tekrar cocuklarimi dogurdugum kiloma gelmek istiyorum.52-53.insallahhhhh.
sende yapacaksin.sende bayaa vermissin masallah.ama diyorum.mutlaka hamile kalmadan ver.kilolu hamile kalmak güzel degil.dahada sisiyor insan.
ama basaracaksin.kendine inan
ben iki hamileligimdede sanki ayarlamis gibi 22 kilo almistim.ama 26 geri vermistim.birde ödem yapiyor ya vücut.o zaman insan sumo gürescilerine benziyor.ayy azerıcım benımde amacım hamıle kalmadan once 55 olabılmek kı hamılelıkte en cok 65 e cıkayım yoksa korkuyorum ben kendımı bılıyorum yanı yer sıserım ınsallah ınsallahh temmuza kadar 55 olmak hedefım bakalım hayırlısı olsun ınsallah yapabılırım canım
sagol canim.yaslandikca heryerimiz kirilip dökülüyor.senin yasin kac?buarada azerıcım cok cok gecmıs olsunn herseyın bası saglıkk saglıgın olsunda gerısı onemlı degıl
kızlar saat 1 de arazım var oraya gıdene kadar bıtane rapor yazmam lazımm oyuzden kendımı offlıne yapıyorum sonra yıne gelırım grs canlarım
kizlar profil albümüme bir kac resim koydum.fu$ya elbiseli benim.sünnetimiz dügün salonunda degildi,söylemiytim zaten.bir Türk kültür merkezindeydi.fotolari sadece arkadaslarima actim.silicem yine sonra
dünkü menüm
sabah süt galeta
sonra 1 lokma gözleme
sonra 1 paket karısık meyveli form bisküvi
öğlen ıspanak yoğurt ton balığı
ara küçük elma
aksam ıspanak 3 galeta
ara taze fasul ye pişirmiştim dayanamadım cok severim az biraz ondan yedim
ara 3 minik elma
3 litre su + cay
frangi,ne zamandir söylüycem unutuyorum.senin ogluna bayiliyorum yaaaa.ayyyy keske burda olsada isirsam o yanaklardan.kizimda bayildi ogluna.her baktikca yiyesim geliyor oglunu.baska fotolari varsa eklesene canim.Masallah ogluna
ooo süper çıkmışsın azericim.. valla elbisene de bayıldım, askıdakinden daha güzel durmuş üzerinde.. kilon da süper.. ben iki çocuktan sonra senin gibi gözüksem başka ne isterim.. bir çocukta bu hale geldik daha.. :26::26:
allah mutluluğunuzu bozmasın..
çok sağol canım.. senin facebook hesabın yoktu değil mi? orada çok var resim.. buraya da bir albüm yaparım yakın zamanda bakarsınız ..
senin çocukların da maşallahı var, öptüm yanaklarından..
meyve kiz arada dikkat ediyorumda sen bayaa marifetli bir kizsin.pisirme konusunda yeteneklisin.Masallah.cok severim ben senin gibi genc kizlari.mutfak $art cünkü Türk kültüründe.valla kocan yasadi senin.zaten erkegin kalbine giden yol midesinden gecer öyle degilmi.aferin sana valla
tamam canim ama 5 mesajin altina dusme ama cokda buraya takilma sinavlarini ver gel senin neseli yuzune alistik ozletme kendini guzelimkızlar hepinize selamlar beni affedin sınavlarım var çok giremiyorum bir kaç gün idare edin sizleri seviyorum öpüldünüz
afiyet bal seker olsun ye sen ye az kaldi seni yakaliyacam beraber mezun oluruzcanim benim cok sagol güzel sözlerin icin
oy caniiiimm,cok tesekkürler.
aynen bende 52-53 gibi durayim diyorum zaten.cevremdekilerde öyle söylüyor.
ya zaten noldu bugün,midem kücüldü dedim dedim,kendime nazar degdirdim ya.bugün arkadasla cok mobilyaci gezdik,cok ac kaldik.bu yüzden eve geldim,hemen nohutlu pilav,firinda pirzola pisirdim.bir yedim bir yedim.acligimi bastiramiyordum.üzerinede bir afiyetle cikolata.burada pazartesiye kadar yumurta bayrami vardi.almanlarin her bayramlarina ait özel cikolatalari oluyor.sadece o aylarda geliyor piyasaya.bende yeni bisey almistim.bir yiyim dedim,mmmhhh Allah'im kendimi durduramadim.nasil güzel biseydi.bu yüzden gitti diyet.aslina bakarsan SIKILDIM diyet yapmaktan ya.belki bu hafta biraz sallayabilirim.55,9 de kalsam bari ama keske.
insallah canim,Amin.
evet ya gercekten tatli bir oglun var allah bagislasinfrangi,ne zamandir söylüycem unutuyorum.senin ogluna bayiliyorum yaaaa.ayyyy keske burda olsada isirsam o yanaklardan.kizimda bayildi ogluna.her baktikca yiyesim geliyor oglunu.baska fotolari varsa eklesene canim.Masallah ogluna
gunaydin meyvem ciragini iyi calistir ha kaytarmasingünaydın kızlar tükkanı bu gün ban acıtmm
gunaydin minnos hg aramizagunaydınn kılzarr tukanın cıragı olarak ben bıraz gec kaldım meyvısımmm
valla kizlarin hepsi cok candan kisiler hemen alisirsin hic zorlanacagini sanmambana hosgeldın dıyen butun arkadaslarıma cok tesekkur edıyorumm yavas yavas tanımaya baslarım sızlerı ben geldıgım de hep en son yazdıgım msjdan ıtıbaren okuyup genelde herseyı takıp etmeye calısırım ama dun bugun arazı programım bıraz yogundu o gune denk geldı kusura bakmayın canlarımm
kiz bosver acsinlar ustayla cirak gel biz cayimizi yudumlayakgeçerrrrrr geçeeerrrr
öpücük öpücük mummmahhh :))
salata protein falan nirdeeeee
beyenmiştim elbiseni rengini falan giyincede daha güzel durmuş
çok tatlı gerçek anasına çekmiş şirinliği
yaaaaaaaa ben açacadııımmm
silip süpürdünmü tükkanı çırak hııı
günaydınnnnnnnnnn
ben diyetteyim bana adacayi olsuncırak hadi getir cayları bakalımm baslayalım sohbetee
çek bana bi ortaa
gunaydin canim ayrica resimler harika cikmis tabi sen guzel olunca kotu cikmasi mumkun degilgünaydin kizlar
kızlar ben sabah sabah küçük bi gerginlk yasadım mutfak halkıyla ..
bardağımı her sabah camasır suyuyla yıkıyorum kendim ama 2 hafatdı benden saklıyorlar camasır suyunu bende gecengün bunların sakladıkları yere baktım yok yok diyorlar acaba yokmu gercekten die aaaa ne gördüm bidon yarıda dolu
meyve dururmu cıldırdı tabi anı kolluyorum söylicem söylemezsem catlarım benim içimde kalacağına onlarda kalsın diğmi ama
bu sabah dedim siz neden benden saklıyorsunuz camasır suyunu die kemkümde kemküm işte neymiş öteki almıs koymusmus yok efendim kendi bilmiyormus gözümün içine baka baka yalan söyledi öteki dediğimde sağır dilsiz birisi cok rahat herseyi onun üstüne atıp sıyrılıyorlar tabi meyveniz inanmadı attı tribini bilemiyorum artık dedi koydu son noktayı..
bide demez mi devletin malını saklayıp da napıcam die düpedüz saklıyor her pazartesi bardakları c.suyuna ıslıyor ardından ben geliyorum ee nerde sonuydu ben koydum bitti diyor yuhhh artık dedim bu sabahh ..
ama daha bitmedi hala hırsımı alamadım içim içimi yiyordu günlerdir söyledim dahada söylerimm
kızlar ben sabah sabah küçük bi gerginlk yasadım mutfak halkıyla ..
bardağımı her sabah camasır suyuyla yıkıyorum kendim ama 2 hafatdı benden saklıyorlar camasır suyunu bende gecengün bunların sakladıkları yere baktım yok yok diyorlar acaba yokmu gercekten die aaaa ne gördüm bidon yarıda dolu
meyve dururmu cıldırdı tabi anı kolluyorum söylicem söylemezsem catlarım benim içimde kalacağına onlarda kalsın diğmi ama
bu sabah dedim siz neden benden saklıyorsunuz camasır suyunu die kemkümde kemküm işte neymiş öteki almıs koymusmus yok efendim kendi bilmiyormus gözümün içine baka baka yalan söyledi öteki dediğimde sağır dilsiz birisi cok rahat herseyi onun üstüne atıp sıyrılıyorlar tabi meyveniz inanmadı attı tribini bilemiyorum artık dedi koydu son noktayı..
bide demez mi devletin malını saklayıp da napıcam die düpedüz saklıyor her pazartesi bardakları c.suyuna ıslıyor ardından ben geliyorum ee nerde sonuydu ben koydum bitti diyor yuhhh artık dedim bu sabahh ..
ama daha bitmedi hala hırsımı alamadım içim içimi yiyordu günlerdir söyledim dahada söylerimm
niye sarmisak yemiyorsun canim.dokunuyormu?yoksa kokmakmi istemiyorsun kiz.ben coooook severimmmmm.bu günkü menümüde yazayım acayip gıcıkğım herkese bu gün cok sinirliyim inş kacamak yapmam..
sabah 1 galeta 2 bardak süt
ara 2 galeta
öğlen taze fasulye(zeytinyağlı) yoğurtpeynir zeytin domates salatalık
ara elma
aksam taze fasulye, yumurtalı ot kavurma yoğurt(aslınca canım sarımsaklı yapmak istiyor ama işte olmuyor sarımsak yemeyeli nerdeyse 1 sene olucak )
ara acıkırsam elma
3 lt su+ cay
eee meyvemm bu cumleyı tekrar alıntı yapıp tekrar okumanı ve kendıne gelmenı bıran evvel sıkıcana toparlanmanı ıstedıgım ıcın yazıyorumm . bızdaha yenı bu hafta basladık meyvısım ahanda pazartesı bıze mılat olduu gıdıcek karayaglar merak etme tatlımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?