Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy azerıcım benımde amacım hamıle kalmadan once 55 olabılmek kı hamılelıkte en cok 65 e cıkayım yoksa korkuyorum ben kendımı bılıyorum yanı yer sıserım ınsallah ınsallahh temmuza kadar 55 olmak hedefım bakalım hayırlısı olsun ınsallah yapabılırım canım

günaydın günaydın günaydın...
sizi çook özledim, 2 gün aradan sonra tekrar yanınızdayım şekerler... benim için çok stresli iki gündü ama geçti neyseki.. bu iki günde çok fazla yemek seçeneğim olmadığı için maalesef pek diyet yapamadım.. :26::26: bugün de 1 kilo artıda çıktım ama regl olucam onun da etkisi olduğunu düşünüyorum... biraz bitki çayı içeyim de cumaya kadar en azından şişkinliği biraz yokedip geçen hafta ile aynı çıksam süper olacak..

kızlar saat 1 de arazım var oraya gıdene kadar bıtane rapor yazmam lazımm oyuzden kendımı offlıne yapıyorum sonra yıne gelırım grs canlarım

ben iki hamileligimdede sanki ayarlamis gibi 22 kilo almistim.ama 26 geri vermistim.birde ödem yapiyor ya vücut.o zaman insan sumo gürescilerine benziyor.
buarada azerıcım cok cok gecmıs olsunn herseyın bası saglıkk saglıgın olsunda gerısı onemlı degıl
sagol canim.yaslandikca heryerimiz kirilip dökülüyor.senin yasin kac?

minnoş hoşgeldin aramıza bu arada.. o meşhur şarkılarını biliyorum, bundan sonra grup bu şarkılarla daha da motive olur bence..

ben biraz geçmişe bakayım, gelirim..

dünkü menüm

sabah süt galeta
sonra 1 lokma gözleme
sonra 1 paket karısık meyveli form bisküvi
öğlen ıspanak yoğurt ton balığı
ara küçük elma
aksam ıspanak 3 galeta
ara taze fasul ye pişirmiştim dayanamadım cok severim az biraz ondan yedim
ara 3 minik elma

3 litre su + cay

artik hic spor yapmiyorum kizlar,cok üzülüyorum.pazartesi yapayim demistim,hic halim olmamisti.dünde arkadasimla cok gezdik diye pilim bitmisti.bugün ne olacak bakalim.

kizlar profil albümüme bir kac resim koydum.fu$ya elbiseli benim.sünnetimiz dügün salonunda degildi,söylemiytim zaten.bir Türk kültür merkezindeydi.fotolari sadece arkadaslarima actim.silicem yine sonra

ooo süper çıkmışsın azericim.. valla elbisene de bayıldım, askıdakinden daha güzel durmuş üzerinde.. kilon da süper.. ben iki çocuktan sonra senin gibi gözüksem başka ne isterim.. bir çocukta bu hale geldik daha.. :26::26:

allah mutluluğunuzu bozmasın..

meyve kiz arada dikkat ediyorumda sen bayaa marifetli bir kizsin.pisirme konusunda yeteneklisin.Masallah.cok severim ben senin gibi genc kizlari.mutfak $art cünkü Türk kültüründe.valla kocan yasadi senin.zaten erkegin kalbine giden yol midesinden gecer öyle degilmi.aferin sana valla

frangi,ne zamandir söylüycem unutuyorum.senin ogluna bayiliyorum yaaaa.ayyyy keske burda olsada isirsam o yanaklardan.kizimda bayildi ogluna.her baktikca yiyesim geliyor oglunu.baska fotolari varsa eklesene canim.Masallah ogluna

çok sağol canım.. senin facebook hesabın yoktu değil mi? orada çok var resim.. buraya da bir albüm yaparım yakın zamanda bakarsınız ..
senin çocukların da maşallahı var, öptüm yanaklarından..

sagol canim,cok tesekkür ederim.
ben hala kendimi kilou görüyorum,iyimi.vallahi zayifim diyemiyorum.52 ye gelirsem iyi olacak benim icin.
sende simdiden önlemini almissin.ikinciye citir hamile olacaksin insallah.hatta ikinci cocugundan sonra iki cocuklu citir anne olacaksin.inan buna.

bu günkü menümüde yazayım acayip gıcıkğım herkese bu gün cok sinirliyim inş kacamak yapmam..

sabah 1 galeta 2 bardak süt
ara 2 galeta
öğlen taze fasulye(zeytinyağlı) yoğurtpeynir zeytin domates salatalık
ara elma
aksam taze fasulye, yumurtalı ot kavurma yoğurt(aslınca canım sarımsaklı yapmak istiyor ama işte olmuyor sarımsak yemeyeli nerdeyse 1 sene olucak )

ara acıkırsam elma

3 lt su+ cay

çok sağol canım.. senin facebook hesabın yoktu değil mi? orada çok var resim.. buraya da bir albüm yaparım yakın zamanda bakarsınız ..
senin çocukların da maşallahı var, öptüm yanaklarından..

facebook hesabimi 3 ay önce kapatmistim.habire sifresini kiriyorlardi.kim yapiyordu anlayamadim.sonra bende sinirlenip kapatmistim.ama dün actim yine bir tane yeni
özelden ismini gönder bulayim seni birazdan
o güzel ogluna bakalim.

canım valla koca bulabilirsem yasar bu gidişle ben evlenemicem . sevgilimde beni istemiyor artık

kızlar hepinize selamlar beni affedin sınavlarım var çok giremiyorum bir kaç gün idare edin sizleri seviyorum öpüldünüz
tamam canim ama 5 mesajin altina dusme ama cokda buraya takilma sinavlarini ver gel senin neseli yuzune alistik ozletme kendini guzelim
afiyet bal seker olsun ye sen ye az kaldi seni yakaliyacam beraber mezun oluruz
frangi,ne zamandir söylüycem unutuyorum.senin ogluna bayiliyorum yaaaa.ayyyy keske burda olsada isirsam o yanaklardan.kizimda bayildi ogluna.her baktikca yiyesim geliyor oglunu.baska fotolari varsa eklesene canim.Masallah ogluna
evet ya gercekten tatli bir oglun var allah bagislasin
günaydın kızlar tükkanı bu gün ban acıtmm
gunaydin meyvem ciragini iyi calistir ha kaytarmasin
gunaydınn kılzarr tukanın cıragı olarak ben bıraz gec kaldım meyvısımmm
gunaydin minnos hg aramiza
valla kizlarin hepsi cok candan kisiler hemen alisirsin hic zorlanacagini sanmam
kiz bosver acsinlar ustayla cirak gel biz cayimizi yudumlayak
cırak hadi getir cayları bakalımm baslayalım sohbetee
çek bana bi ortaa
ben diyetteyim bana adacayi olsun
günaydin kizlar
gunaydin canim ayrica resimler harika cikmis tabi sen guzel olunca kotu cikmasi mumkun degil

aman meyvem sakin ol milleti kirip gecirme yazik bi su ic sakinles heryyerde bir gicik bulunur sen takma kafana canim yapan yaptigiyla kalir canini SIKMALARINA IZIN verme

ayyy ayy ne çok kızdırmışlar seniii meyvemmm.. içinde kalmasın söyle canın ne istiyorsa bence de..

niye sarmisak yemiyorsun canim.dokunuyormu?yoksa kokmakmi istemiyorsun kiz.ben coooook severimmmmm.

minnoş sen ne kadar sürede verdin canım bu kiloları? benim de başlangıç kilom seninkine yakın da.. acaba kısa zamanda senin kilona gelebilir miyim?? :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…