canım valla koca bulabilirsem yasar bu gidişle ben evlenemicem . sevgilimde beni istemiyor artık
niye sarmisak yemiyorsun canim.dokunuyormu?yoksa kokmakmi istemiyorsun kiz.ben coooook severimmmmm.
aaaa niye istemiyormus bakalim.ister ister.senin gibi mavi$i bulmus birakirmi hic.kavgada tartismada olur iliskilerde.tadi tuzudur bu.bosver.
babanda vermiyorsa 7. takim olarak toplanip gelelim.konusalim babanla.
sagol canim,cok tesekkür ederim.
ben hala kendimi kilou görüyorum,iyimi.vallahi zayifim diyemiyorum.52 ye gelirsem iyi olacak benim icin.
sende simdiden önlemini almissin.ikinciye citir hamile olacaksin insallah.hatta ikinci cocugundan sonra iki cocuklu citir anne olacaksin.inan buna.
yok canım istemiyor 2 günde bi kavga ediyoruz bu sabah yine ayrıldık..
istemiyor beni
aaa senin gibisini bulmuş güzel, neşeli, becerikli.. istemiyorsa sağlıklı düşünemiyor demektir
o zaman cok SIKI asilman lazim en buyuk hediyen kilo vermek olacak sana verdikcede motiven artacak eminim profilindki resim kadar guzel olacaksinamann tanrım sneın bıde oglunmu var aman allahım kendımden utandım sımdıkk ben daha yenı 8 aylık evlıyım ama tabırı caızse dana gıbı bır gelın oldumm offf offf bıran evvel 5 lı rakamlara dusmem lazımm 19 mayısta 60 kılo olursam kocısım bana surprız alıcakkkk cok calısmam gerek cokk
kendini degil o pis kilolari at gel canimamann tanrım azerııı cok zayıfsınnn ustune ustuluk boyunda uzun allahım bu ne sus bu ne endamm masallah tu tut tuubıde oglumun sunnetı dıyor sadece senı gorseydım kendı nısanın falan sanardımm allahım meyvemmm ben 78 le gelınlık gıydım kendımden utanıyorumm gıdıp kendınımı bıyerlerden atemmm ben
sanki kendi mallarai gibi goruyorlarda uyuzluk olsunda ne olursa olsun amaclari2 damla çamaşır suyu için yaptıklarına bakın ayıp beee bizde müdürlükde kırtasiyeleri 2 servis ortak kullanıyoruz bizim oda küçük onlar alır istif ederler bir bir iki iki bize verirler güya ortak alınıyor geçen gene geldi malzemeler biraz başında durdum verin biz dolabımıza koyalım dedim ayırırken eli titriyordu arkadaşın amaaaan dedim içimden geldim yerime oturdum baktım ayırmış getirdi
duzenli kosarsan kesin gidecek minnosmasallah masalllahh tut tu tuuu 41 kere masallah nazar degmesın ınsallah canım benımm
benım kocam bana surprız yapıcammm dedı ama ne oldugunıu soylemedııı, 19 mayıstaa kesınnn 60 kılo olmam lazım cok calısıyorum 2 gundurr super spor yapmaya calısıyorumm kendımı spora baglamam lazım hatta senın resımlerınden sonra kendımı kosu bandına baglamaya karar verdım
aman ya ben gecmisi okuyup cevap vereyim derken kimsecikler kalmadibi daha kalabalikken gecmisi okumayacam kararliyim
aman ya ben gecmisi okuyup cevap vereyim derken kimsecikler kalmadibi daha kalabalikken gecmisi okumayacam kararliyim
canım herkesin eksi yönleri vardır bende kıskancım kıskanılmak istemiyor o ama ..
erkekler kiskanilmak isterler ama gerilmek,SIKILMAK istemezler.eger sen cok belli ediyorsan bu onu SIKAR.kendi esimden biliyorum cünkü.umursamadigim zaman sen beni niye kiskanmiyorsun der,belli ettigim zamanda nolur,germe beni der.hayret bisey zaten bu erkekler .hic bir zaman ne istediklerini bilememislerdir.70 yilda ayni erkekle yasasan cözemezsin canim.bu herkeste böyle/B]
berbat gidiyor hic yapamiyorum
çeyiz işi nasıl gidiyor ya geçen bi yerde lif yapıyormuş biri ayıp olmasın diye bende söyledim gelsin bakalım nasıl olacak
geldim geldim sohbet icin hazirimbencede sohbete katil.gecmisi sonra okursun.
off azerim ben napcam bilmiyorumm..
kendi face ine iş arkadaslarını ekliyor(bayan) bana gelince eklenmiyor erkekler son kavgamız burdan cıktı bizim ki kıskanclıkda değil aslında kendine verdiği serbestliği bende istiyorum bakalım allah sonumuzu hayır etsin..
kız sen biiz neden görmüyorsun bakimmm
gordum gordum simdi gecmisi okumayacam siz varken
ben bu sabah tartıldım...cumaya süper olucaaak.....ayyy ben veremiyorum kii
nys siz verin bende sizin sevincinize ortak olayımmm
hadi bekliom seniii
npıcan canım eşini kırsan olmazdı canın sağolsun dikkat edersin zararı dokunmaz yediklerinin....slm kızlar nasıl gidiyor diyet
benim bu geceye kadar süper gidiyordu gece kociş dışarıya çıkmıştı gelirken ekmek arası bişeyler yaptırmış yanına tatlı flnda almış gecenin 1,30 da oturduk zorla bana yedirdi onları küserim ederim fln deyip beni oyununa alet etti ve benim bütün diyetimmahfoldu sayesinde çook pişmanım çook.
çok güzel resimlerin canım hayırlı uğurlu olsun..mutluluğunuz bozulmasın hiç....kizlar profil albümüme bir kac resim koydum.fu$ya elbiseli benim.sünnetimiz dügün salonunda degildi,söylemiytim zaten.bir Türk kültür merkezindeydi.fotolari sadece arkadaslarima actim.silicem yine sonra
canim benim cok sagol güzel sözlerin icin
oy caniiiimm,cok tesekkürler.
aynen bende 52-53 gibi durayim diyorum zaten.cevremdekilerde öyle söylüyor.
ya zaten noldu bugün,midem kücüldü dedim dedim,kendime nazar degdirdim ya.bugün arkadasla cok mobilyaci gezdik,cok ac kaldik.bu yüzden eve geldim,hemen nohutlu pilav,firinda pirzola pisirdim.bir yedim bir yedim.acligimi bastiramiyordum.üzerinede bir afiyetle cikolata.burada pazartesiye kadar yumurta bayrami vardi.almanlarin her bayramlarina ait özel cikolatalari oluyor.sadece o aylarda geliyor piyasaya.bende yeni bisey almistim.bir yiyim dedim,mmmhhh Allah'im kendimi durduramadim.nasil güzel biseydi.bu yüzden gitti diyet.aslina bakarsan SIKILDIM diyet yapmaktan ya.belki bu hafta biraz sallayabilirim.55,9 de kalsam bari ama keske.
sakın istediğin kiloya inmeden bırakma canım geri alırsın sonra verdiklerinide....
insallah canim,Amin.
benide ekle tatlım deniz saferan .....facebook hesabimi 3 ay önce kapatmistim.habire sifresini kiriyorlardi.kim yapiyordu anlayamadim.sonra bende sinirlenip kapatmistim.ama dün actim yine bir tane yeni
özelden ismini gönder bulayim seni birazdan
o güzel ogluna bakalim.
sakın üzülme canım seni seviyorsa zaten bekler...daha çok gençsin...face konusuna gelince oda eklemesin kızları..sana yoksa onada yok....canım valla koca bulabilirsem yasar bu gidişle ben evlenemicem . sevgilimde beni istemiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?