Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım valla koca bulabilirsem yasar bu gidişle ben evlenemicem . sevgilimde beni istemiyor artık

aaaa niye istemiyormus bakalim.ister ister.senin gibi mavi$i bulmus birakirmi hic.kavgada tartismada olur iliskilerde.tadi tuzudur bu.bosver.
babanda vermiyorsa 7. takim olarak toplanip gelelim.konusalim babanla.

niye sarmisak yemiyorsun canim.dokunuyormu?yoksa kokmakmi istemiyorsun kiz.ben coooook severimmmmm.

bende cok seviyorum canım ama kokusu bitiriyor işte..
aaaa niye istemiyormus bakalim.ister ister.senin gibi mavi$i bulmus birakirmi hic.kavgada tartismada olur iliskilerde.tadi tuzudur bu.bosver.
babanda vermiyorsa 7. takim olarak toplanip gelelim.konusalim babanla.

yok canım istemiyor 2 günde bi kavga ediyoruz bu sabah yine ayrıldık..
istemiyor beni

ayy ne güzel şeyler söyledin sen öyle.. hadi inşallah...

o zaman cok SIKI asilman lazim en buyuk hediyen kilo vermek olacak sana verdikcede motiven artacak eminim profilindki resim kadar guzel olacaksin
kendini degil o pis kilolari at gel canim
sanki kendi mallarai gibi goruyorlarda uyuzluk olsunda ne olursa olsun amaclari
duzenli kosarsan kesin gidecek minnos hedef kilona ulasacaksin bizde sana bu kupayi verip mezun edecegiz.hadi bakalim bir iki kos cabuk kos

aman ya ben gecmisi okuyup cevap vereyim derken kimsecikler kalmadi bi daha kalabalikken gecmisi okumayacam kararliyim

aman ya ben gecmisi okuyup cevap vereyim derken kimsecikler kalmadi bi daha kalabalikken gecmisi okumayacam kararliyim

çeyiz işi nasıl gidiyor ya geçen bi yerde lif yapıyormuş biri ayıp olmasın diye bende söyledim gelsin bakalım nasıl olacak

canım herkesin eksi yönleri vardır bende kıskancım kıskanılmak istemiyor o ama ..

erkekler kiskanilmak isterler ama gerilmek,SIKILMAK istemezler.eger sen cok belli ediyorsan bu onu SIKAR.kendi esimden biliyorum cünkü.umursamadigim zaman sen beni niye kiskanmiyorsun der,belli ettigim zamanda nolur,germe beni der.hayret bisey zaten bu erkekler .hic bir zaman ne istediklerini bilememislerdir.70 yilda ayni erkekle yasasan cözemezsin canim.bu herkeste böyle/B]

off azerim ben napcam bilmiyorumm..
kendi face ine iş arkadaslarını ekliyor(bayan) bana gelince eklenmiyor erkekler son kavgamız burdan cıktı bizim ki kıskanclıkda değil aslında kendine verdiği serbestliği bende istiyorum bakalım allah sonumuzu hayır etsin..

çeyiz işi nasıl gidiyor ya geçen bi yerde lif yapıyormuş biri ayıp olmasın diye bende söyledim gelsin bakalım nasıl olacak
berbat gidiyor hic yapamiyorum
bencede sohbete katil.gecmisi sonra okursun.
geldim geldim sohbet icin hazirim

canim sakin bu firsati verme simdiden bunu yapiyorsa sonu daha kotu kendi yapiyorsa sana neden yasak sana yasaksa kendinede yasak etsin.bence yaptigi bencilliktir

yedikleri yazayim once sabah bir tane pirinc wafel.bir tost ,bir bardak fitnes icecegi ictim.bir kactanede altin cilek yedim tazesini
ama nedense hala ac hissediyiom kendimi

ayyy ben veremiyorum kii

nys siz verin bende sizin sevincinize ortak olayımmm

hadi bekliom seniii
ben bu sabah tartıldım...cumaya süper olucaaak.....
npıcan canım eşini kırsan olmazdı canın sağolsun dikkat edersin zararı dokunmaz yediklerinin....
kizlar profil albümüme bir kac resim koydum.fu$ya elbiseli benim.sünnetimiz dügün salonunda degildi,söylemiytim zaten.bir Türk kültür merkezindeydi.fotolari sadece arkadaslarima actim.silicem yine sonra
çok güzel resimlerin canım hayırlı uğurlu olsun..mutluluğunuz bozulmasın hiç....

facebook hesabimi 3 ay önce kapatmistim.habire sifresini kiriyorlardi.kim yapiyordu anlayamadim.sonra bende sinirlenip kapatmistim.ama dün actim yine bir tane yeni
özelden ismini gönder bulayim seni birazdan
o güzel ogluna bakalim.
benide ekle tatlım deniz saferan .....
canım valla koca bulabilirsem yasar bu gidişle ben evlenemicem . sevgilimde beni istemiyor artık
sakın üzülme canım seni seviyorsa zaten bekler...daha çok gençsin...face konusuna gelince oda eklemesin kızları..sana yoksa onada yok....

günaydın kızlaar.......bu sabah 127.3 gördüm tartıda ..söylemicektim ama dayanamadııım..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…