günaydın kızlaar.......bu sabah 127.3 gördüm tartıda ..söylemicektim ama dayanamadııım..........
bu çok güzel bir haberrrrrrr
hadi bakalım darısı cumaya 7. takım çıtırlarını başınaaaa....dooos dooos ehe....lililililiililiiilililililililililililililillili(zılgıt)
koca şehirde bi benim heral zılgıt çalmasını bilmeyen
günaydın kızlaar.......bu sabah 127.3 gördüm tartıda ..söylemicektim ama dayanamadııım..........
off azerim ben napcam bilmiyorumm..
kendi face ine iş arkadaslarını ekliyor(bayan) bana gelince eklenmiyor erkekler son kavgamız burdan cıktı bizim ki kıskanclıkda değil aslında kendine verdiği serbestliği bende istiyorum bakalım allah sonumuzu hayır etsin..
sagol safi$im,tesekkür ederim.ben bu sabah tartıldım...cumaya süper olucaaak.....
npıcan canım eşini kırsan olmazdı canın sağolsun dikkat edersin zararı dokunmaz yediklerinin....
çok güzel resimlerin canım hayırlı uğurlu olsun..mutluluğunuz bozulmasın hiç....
benide ekle tatlım deniz saferan .....
sakın üzülme canım seni seviyorsa zaten bekler...daha çok gençsin...face konusuna gelince oda eklemesin kızları..sana yoksa onada yok....
çizelgemi yeniledim hemen....gördükçe motive oluyorum....
selam millet, nerelerdesiniz?
kızlaar nerelerdesiniz bakiiim kimseler gelmemiş buralara....
azeri nasılsın canııım..i...
saferancim ben geldi ve hala isteyim..eger boyle devam eders is yogunlugu zengin koca avina cikmam yakindir soylim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?