Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yemek yemeye gidiyorum çok geç oldu az atıştırım bariii...

saferancım sana afiyet olsun .sizden bir isteğim var bana dua edin tamam mı çok yoğunum sınavlar var dualarınızada ihtiyacım var hepinize iyi akşamlar öptüm sizi

ben iki hamileligimdede sanki ayarlamis gibi 22 kilo almistim.ama 26 geri vermistim.birde ödem yapiyor ya vücut.o zaman insan sumo gürescilerine benziyor.

sagol canim.yaslandikca heryerimiz kirilip dökülüyor.senin yasin kac?
azerıcımm ben 26 yasındayım yanı agustosta 27 olucam aslında 27 sayılırım. bende dogumdan once 55 olmayı cok ıstıyorum tatlım hatta 55 olunca en az 1 sene o 55 te de kalmam gerekkı gerı gelmesın karayaglarım oyuzden ugrasıyorum tatlım
minnoş hoşgeldin aramıza bu arada.. o meşhur şarkılarını biliyorum, bundan sonra grup bu şarkılarla daha da motive olur bence..

ben biraz geçmişe bakayım, gelirim..
hosbulduk frangıpanıcımm ayyy butun sarkılarım 7.takımıa artıkk
karayag gıdıver gıdıver gıdıverrrr:87::87:
minnoş sen ne kadar sürede verdin canım bu kiloları? benim de başlangıç kilom seninkine yakın da.. acaba kısa zamanda senin kilona gelebilir miyim?? :26::26::26:
canım ben gecen temmuzun sonunda 78 kılo ıle basladım yavas yavas ara ara bıraktımm ama buraya kaddar gelebıldım cok sukur.meyvenulummdan burdakı dostlarımdan allah razı olsun son 4 aydır cok sıkı yapıyorum onların sayesınde.duzennlı bır sekılde spor yaparsan kesınlıkle hemenncecık gıdıyor kılolar onu yenı anladım frangıcımm vee sen benım gıbı yapmaz hafta ıcı dıyet hafta sonu yemek saldırı gunu yapmazsn cok daha cabuk verırssın tatllım

ganfedcım canımm ınsallah tatlımm ınsallah hepımızz butun karayaglarımızı verıp ıstedıgımız hedef kılomuza ulasırız en kısa zamanda ulasırızzz ınsallahh . ay benımm cokk calısmam gerek cokk mınnos 19 mayısta 60 kılo olucak ınsallah allahım yardım etde olayım ınsallah

selam kızlar ben gelebıldım nıhayet bugun ogleden sonra arazıye gıttım ve aksam ustu tam ıs cıkısına yetısebıldım ısyerıne , oyuzden yanınıza gelemedım evede geldım yemek su bu derken bu saat oldu yenı gelebıldım yanınıza henuz sporumu yapamadım sultan sulumanı ızlıyorum ınsallah yaparım bugecede yaa

sen bizim takımamı geçtin kız :44::44:

Işte sekerlerim bu günkü menüm geliyor..

Sabah yoğurtlu yulaf ezmesi

ara yeşil elma

öğlen yağsız yoğurt soslu tavuk salata

ara yeşil elma

aksam yoğurt soslu yağsız salata

ara yeşil elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…