çık kız yeter sende biraz koca parası yersin....
her zaman ekonomik özgürlüğünün olması kadın için çok önemli temelli sakın ayrılma...vallaha saferanim, bu gidisle cikicam galiba..calis calis bitmiyor...ne bicim dunyaymis ya...bir soyle ayaklarimi uzatip tv seyredemeyecekmiyim ben aaa
azeride saferanda kacti iyimi
azerıcımm ben 26 yasındayım yanı agustosta 27 olucam aslında 27 sayılırım. bende dogumdan once 55 olmayı cok ıstıyorum tatlım hatta 55 olunca en az 1 sene o 55 te de kalmam gerekkı gerı gelmesın karayaglarım oyuzden ugrasıyorum tatlımben iki hamileligimdede sanki ayarlamis gibi 22 kilo almistim.ama 26 geri vermistim.birde ödem yapiyor ya vücut.o zaman insan sumo gürescilerine benziyor.
sagol canim.yaslandikca heryerimiz kirilip dökülüyor.senin yasin kac?
hosbulduk frangıpanıcımm ayyy butun sarkılarım 7.takımıa artıkkminnoş hoşgeldin aramıza bu arada.. o meşhur şarkılarını biliyorum, bundan sonra grup bu şarkılarla daha da motive olur bence..
ben biraz geçmişe bakayım, gelirim..
canım ben gecen temmuzun sonunda 78 kılo ıle basladım yavas yavas ara ara bıraktımm ama buraya kaddar gelebıldım cok sukur.meyvenulummdan burdakı dostlarımdan allah razı olsun son 4 aydır cok sıkı yapıyorum onların sayesınde.duzennlı bır sekılde spor yaparsan kesınlıkle hemenncecık gıdıyor kılolar onu yenı anladım frangıcımm vee sen benım gıbı yapmaz hafta ıcı dıyet hafta sonu yemek saldırı gunu yapmazsn cok daha cabuk verırssın tatllımminnoş sen ne kadar sürede verdin canım bu kiloları? benim de başlangıç kilom seninkine yakın da.. acaba kısa zamanda senin kilona gelebilir miyim?? :26::26::26:
o zaman cok SIKI asilman lazim en buyuk hediyen kilo vermek olacak sana verdikcede motiven artacak eminim profilindki resim kadar guzel olacaksin
kendini degil o pis kilolari at gel canim
sanki kendi mallarai gibi goruyorlarda uyuzluk olsunda ne olursa olsun amaclari
duzenli kosarsan kesin gidecek minnoshedef kilona ulasacaksin bizde sana bu kupayi verip mezun edecegiz.hadi bakalim bir iki kos cabuk kos
selam kızlar ben gelebıldım nıhayet bugun ogleden sonra arazıye gıttım ve aksam ustu tam ıs cıkısına yetısebıldım ısyerıne , oyuzden yanınıza gelemedım evede geldım yemek su bu derken bu saat oldu yenı gelebıldım yanınıza henuz sporumu yapamadım sultan sulumanı ızlıyorum ınsallah yaparım bugecede yaa
bi ben varım cemrecim
biraz tv izleyeyim bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?