Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet kızlar yağ kas oranıma baktırdım

sabah kilom 58.7 gelmişti burda kahvaltı + yarım litre su içmiştim ve üzerimde kot vs vardı 60.5 cıktım

kas oranım 25.8
yağ oranım 36.8
iç organ ağırlığım 4

bu oranlardan ben birsey anlamiyorum..ama benim vicudumda ala 11 kilo yag varrr:84::84: birde suyu ictikten sonra tartilmaktan nefret ediyorum cunku bazen 1.5 kilo fark oluyor sabah tartildigim kilodan

meyvısım benım evdekı tartımda olcuyor bıseler kemık agırlıgım 2.7
yag agırlıggım 38 kusurlu bıse
su agırlıgı 45 kusurlu ben anlamdım bunların ne oldugunu ama yarın sabah daha dıkkatlı bır sekılde bakayımda detaylı yazayım sana tatlım belkı sen anlarsın

minnoş prenses : 15 nisan 2011 (202.Etap) bıtıs kılosu : 62,4 ,

ıste yarısmadakı son bılgılerım boyle kırmızıgulumm sen bılırsın nasıl oldugunu ben tam bılmıyorum ama bu hafta bıldırım ıcın ugrasıyorum gercı. ama sızıde gırdıgım hafta eksıye dusurmek ıstemem canım

ayy minnosum işte bizdekide on türde bişi heralde ama kemik vermiyor senin de yağ cok fazlaa
ben o orana göre bi hesağlama yapayım dedim ama yapamadım kilom 58.7 ise yağ oranımda 36.3 se yağın kiloya oranı kilo olur ki vücudumda ne kadar yağ vardır acaba :26:

bu sabah yarım simit 1 bardak şekersiz çay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…