Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

güzel demi güzel

bence de güzel canım..

ben de ufak bir kepekli sandviç yedim, yanına da şekersiz çay.. ama benim bu hafta yediklerim pek diyet yemekleri değildi..
dün de öğle yemeğimizde ofis olarak italyan restoranına gittik maaş zamlarımızı kutlamak için ve orada makarna yedim, ardından da tiramisu.. en zayıf yerimden yakaladılar, şimdi oraya gidip de salata yemek olmayacaktı çok özür kızlaarr, çook..

tamam minnosum, yarinki cikacagin kiloyu 3e boleriz..oyle girersin listeye
afiyet olsun canim, insanin maasina hergun zam yapilmiyor ya suyla kutlayacak halin yoktu elbet....sende haftaya iyi cikarsin insallah canim

slm kızlar çok acayip grip olmuş durumdayım resmen kulaklarım bile duymuyor. nasıl gidiyor diyet bakalım ben dikkat etmeye çalışıyorum bakalım yarın belli olacağım daha adette olmadım.

tamam minnosum, yarinki cikacagin kiloyu 3e boleriz..oyle girersin listeye

afiyet olsun canim, insanin maasina hergun zam yapilmiyor ya suyla kutlayacak halin yoktu elbet....sende haftaya iyi cikarsin insallah canim

sağol canım.. valla ben de onu düşündüm de yedim.. haftaya çok daha motive olacağım kesin..

slm kızlar çok acayip grip olmuş durumdayım resmen kulaklarım bile duymuyor. nasıl gidiyor diyet bakalım ben dikkat etmeye çalışıyorum bakalım yarın belli olacağım daha adette olmadım.

geçmiş olsun canımmm, bir an önce iyileş inşallah...
benim bu hafta diyet miyet kalmadı, bütün bünyem alt üst oldu şu patronlar yüzünden.. bir de üzerine adet olucam.. kesin artıdayım yarın maalesef..

haftaya toplarsın canım bende aynı durumdayım adet olmadım tamamen şişti karnım fln kesin bende artıdayımdır bugün zaten basküle bindim artıdayım gözlerimlede gördüm yani. seni yanlız bırakmam yarın

selam kizlarrrrr,cok sevincliyim.bu hafta hic dikat etmedigim halde kilo vermisim.artidayimdir diye ciktim tartiya,birde ne göreyim.55,5hedef kiloma az kaldi yaaa.kutlama yapicam var ya bitince

simdi korkum,insallah yarina 55,5 ta kalirim yada,100 gram falan daha veririm insallah

iyi etmişsin afiyet olsun

kızlar saferanla senin sayenizde derece bilem yaparız belkii olmamııı

neden yedinn neden neden nedeennnn:95::95::95::95:

yok haftaya die bi lüksümüz bizim yaz geldi artıkk bi hafta kaybedicek kadar ince değilizz haftaya ya hasta olursan iice dağılırsan nolcak gitti 2 hafta yarım ayy boşuna bide artıda olur tabi 1 haftada onları vermek için uğras derken senin o 1 haftalık boşvermişliğin maloldumu 1 aya bi daha kacamak yokk

ceycem gecmiş olsun canım benim dikkat et kendine ..

abovvv korkdum kız haklısın haftaya haftaya diye diye cortladım ben
kızlar saferanla azerinin yüzdesi 2.47 yapıyor geçen hafta bu yüzdeyi bulan olmamıştı

Son düzenleme:
iyi etmişsin afiyet olsun

kızlar saferanla senin sayenizde derece bilem yaparız belkii olmamııı

keskeeeee insallah öyle olur.birde diger mesajda yazmissinki saferanla benim yüzdemiz 2,47 yapiyor.ikimizin toplaminimi demek istedin.cünkü benim tek basima 1,60 yapiyor.:26:

keskeeeee insallah öyle olur.birde diger mesajda yazmissinki saferanla benim yüzdemiz 2,47 yapiyor.ikimizin toplaminimi demek istedin.cünkü benim tek basima 1,60 yapiyor.:26:

safişinki 70 yapıyor seninki de 1.77 eksi çıkan olmazsa iyiyiz

tebrikleri azerim...yarın da böyle çıkarsak süper olcak..kızlaaar ...siz de güzel haberler veriiiin....
abovvv korkdum kız haklısın haftaya haftaya diye diye cortladım ben
kızlar saferanla azerinin yüzdesi 2.47 yapıyor geçen hafta bu yüzdeyi bulan olmamıştı

ah canım...ellerine sağlık hesaplamışsın yüzdeyi...ekside kimse çıkmasın noluuur.... derece yapalım dereceee.....

selam kızlaar...sabahtan beri eşim evde mızıldanıyo hastayım diye pc.dende kalmadı..şimdi dışarı çıktı hemen bakiim dediim....

doğaa..bu +90 a artık eskilerden kimse takılmıyor dimi..benim de yazasım gelmiyor..arifeebe yazardı oda yok...yeni muhabbetler açmıyo beni gerçi bırakmıyorum selam falan yazıyorum da koptum biraz...

doğaa..bu +90 a artık eskilerden kimse takılmıyor dimi..benim de yazasım gelmiyor..arifeebe yazardı oda yok...yeni muhabbetler açmıyo beni gerçi bırakmıyorum selam falan yazıyorum da koptum biraz...

cee diyen geliyor takip edemiyorum bende hoş geldin falan demeden sıkıldım luna falan olursa bakıyorum bende dünde dilencii spor bölümü açtı 2-3 ona yazdım sende katılsana haftada 3 saat yapmayanı rezil yapanı kraliçe gibi muamele var işin sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…