cee diyen geliyor takip edemiyorum bende hoş geldin falan demeden sıkıldım luna falan olursa bakıyorum bende dünde dilencii spor bölümü açtı 2-3 ona yazdım sende katılsana haftada 3 saat yapmayanı rezil yapanı kraliçe gibi muamele var işin sonunda
iyi dedin cee diyen geliip gidiyoo...sporla hiç aram yok bu ara çok koşturuyorum bi düzene giremedim...hava az ısınsa yürüyüş yapıcam ayşemle soğuk diye çıkaramıyorum..hasta zaten bronşite çevirebilir dedi doktor ilaçları dikkatli kullanıyorum atlatır inş...
takip edemiyorum bende saldım gitti hoşuma giden olursa direk cevap yazıyorum yena da çıldırdı kadın liste her hafta bi deişik oluyor listeye al diyor 2 hafta sonra kayıp kendi aralarında kanka oldular zaten boş vergeçmiş olsun fıstığa benim kızımın adı da ayşe doğa çıkıyorum evden açarım artık
hem çalışıpğ hem evine yetişmeye çalışan arkadaşlarımı çok takdir ediyorum ..gerçek emek sarfeden sizsiniz ..allah kolaylık versin hepinize....
kızlaar ..nerdesiiniiiz...meyvem nerdesin hiç göremedim seni....
kız deliii o ne demek sen daha bekarsın salla keyfine göre takıl evlenince yaparsın zaten..çoluk çocuk olunca mecbur yapıyorsun asıl fedakarlık o zaman başlar hem ev hem iş.....kastettiğim buydu....bide benim gibiler var saferanım evini pislik götüren kesim
ayyy canım moralim bozuk olunca yazasım da olmuyor dünün etkileri sürüyordu hala ancak hallettik face i mi acıcam simdi erkekleride eklicem
ben yarın sabah cok yoğun olabilirim kilom 58.7 idi bu sabah haftada 3 gün calısıyorum artık pazartesi carsamba cuma.
bide yarın cihaz bakımı falan var kalabalık olucak die düşünüyorum..
selam, bu akşam fazla yedim(((((
bendeeee
selam kizlar nasilsiniz ben bugun cok yoruldum m sabah 6 dan beri ayaktaayim camide bugun toplantimiz vardi oraya gittimsaaat uce kadar manti yaptik eve geldim toparla et yemek yap derken aksam oldu bende size bir merhaba deyim dedim. ama daha gecmisi okuyamadim o yuzden tek tek cevap veremiyorum ve hepinizi cok öpüyorum
oklavaya gerek varmı ki saferanım biz yeteriz onlaraameyvee...oklava getir bu obur lara çabuk....
kahvalti sabah camide kahvalti ettim ekmeksizsoguk mezelerden bir tabak yapip yedim
oglen bir sandovic yedim aksam bulgur pilavi bide firinda patatesli tavuk yedim bir porsiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?