oklavaya gerek varmı ki saferanım biz yeteriz onlaraa
ganfedcim sabah yediğini aksam aksamı öğlen öğlenide sabah yeseydin olurmus ama bu sekilde ters olmus..
dur bende hemen icip yatayim bari anca dinklenirim yarina ben yarina hazirim artik
aferin kızlaar..şimdi yapılcak şeymi bu yarın liste varken....hemen bağırsak çalıştırıcı ne varsa içiiin..sabaha atın fazlalıklarııı...
kızlar cok uykum geldi ben yatıyorum hepinize ii geceler
aferin kızlaar..şimdi yapılcak şeymi bu yarın liste varken....hemen bağırsak çalıştırıcı ne varsa içiiin..sabaha atın fazlalıklarııı...
kizlar bende cikiyorum cay icecem ancak dinlenirim sonrada yatacam herkese iyi geceler
kız ben akşam gelince tartıldım onun şimarıklığı oldu içmemmi
iyi geceler kızlar...yarın ben de erken çıkabilirim evden o nedenle burda kim varsa listeyle ilgilensin lütfen ...........
kizlar bende cikiyorum cay icecem ancak dinlenirim sonrada yatacam herkese iyi geceler
[
**7.TAKIM 205. Etap
tutku2012 (60.3/
cemre2010(57.0/
ceyce(77,7/
saferan(128.2/
azerikizi(56.5/
kirmizigül0692.7/
doga3(93.3/
frangipani(67.2/
ganfed(57/
Julia__(56.2/
Minaver(61.8/
Meyvenull (58.8/
minnoşprenses(......................yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KILO (866.7/
gözümüzün önüne gelsin
haftaya toplarsın canım bende aynı durumdayım adet olmadım tamamen şişti karnım fln kesin bende artıdayımdır bugün zaten basküle bindim artıdayım gözlerimlede gördüm yani. seni yanlız bırakmam yarın
selam kizlarrrrr,cok sevincliyim.bu hafta hic dikat etmedigim halde kilo vermisim.artidayimdir diye ciktim tartiya,birde ne göreyim.55,5hedef kiloma az kaldi yaaa.kutlama yapicam var ya bitince
simdi korkum,insallah yarina 55,5 ta kalirim yada,100 gram falan daha veririm insallah
neden yedinn neden neden nedeennnn:95::95::95::95:
yok haftaya die bi lüksümüz bizim yaz geldi artıkk bi hafta kaybedicek kadar ince değilizz haftaya ya hasta olursan iice dağılırsan nolcak gitti 2 hafta yarım ayy boşuna bide artıda olur tabi 1 haftada onları vermek için uğras derken senin o 1 haftalık boşvermişliğin maloldumu 1 aya bi daha kacamak yokk
tebrikleri azerim...yarın da böyle çıkarsak süper olcak..kızlaaar ...siz de güzel haberler veriiiin....
ah canım...ellerine sağlık hesaplamışsın yüzdeyi...ekside kimse çıkmasın noluuur.... derece yapalım dereceee.....
ayy canım benım cok sevındım ınsallah yarın sabaha bıraz daha eksıde cıkarsın tatlım benımselam kizlarrrrr,cok sevincliyim.bu hafta hic dikat etmedigim halde kilo vermisim.artidayimdir diye ciktim tartiya,birde ne göreyim.55,5hedef kiloma az kaldi yaaa.kutlama yapicam var ya bitince
simdi korkum,insallah yarina 55,5 ta kalirim yada,100 gram falan daha veririm insallah
tebrikleri azerim...yarın da böyle çıkarsak süper olcak..kızlaaar ...siz de güzel haberler veriiiin....
ah canım...ellerine sağlık hesaplamışsın yüzdeyi...ekside kimse çıkmasın noluuur.... derece yapalım dereceee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?